مشاهده نسخه کامل : آیا Cpu دوهستهای 2 برابر کارایی دارد؟
با ?رض داشتن نرم ا?زاری Multi-Thread کارایی یک CPU دو هستهای در حالت Multi-Thread چقدر بیشتر از حالتی است که ?قط از یک هسته است?اده شود؟
از دوستان خواهش میکنم اگر نتایج بنچمارکی در این رابطه در دسترس دارند اینجا در اختیار بقیه بگذارند. یعنی مقایسه نتایج در حالت Multi Thread و در حالت معمولی را اینجا بگذارند.
من نرم ا?زار 7-Zip را پیشنهاد میکنم. این نرم ا?زار یک بنچمارک ساده داره که برای این کار م?ید است. این نرم ا?زار را میتوانید از اینجا (http://prdownloads.sourceforge.net/sevenzip/7z442.exe?download) دانلود کنید. (حدودا 800 کیلوبایت)
البته دوستان اگر نرم ا?زار دیگری سراغ دارند حتما آن را اینجا معر?ی کنند.
AMD>INTEL
20-11-2006, 00:08
كارائي دو برابر كه نه ولي حدود 20% سريعتر . ويندوز xp همچنان بستر خوبي براي پردازنده هاي multi core نيست . ويندوز هاي سري سرور بهترين بستر براي تست و بنچمارك هست .
من راستش چیزی در مورد نامگذاری پردازنده های دوهستهای نمیدونم.
مثلا شما در نظر بگیرید این دو تا پردازنده چطور نامگذاری شده اند:
Athlon 64 X2 4600+
Athlon 64 3800+
?رکانس هر دو تا پردازنده 2.4 گیگاهرتز است. اولی 2 تا کش 512 کیلو بایتی داره و دومی 1 دونه.
میشه راهنمایی کنید که در نامگذاری پردازندههای دوهستهای از چه ?رمولی است?اده میشه؟
در ضمن یه ن?ر لط? کنه نتایج بنچمارک رو با است?اده از برنامه 7-Zip اینجا بذاره. آخه من که خودم پردازنده دوهستهای ندارم.
خوب پردازنده اول دوتا هسته 2.4 گیگاهرتزی داره و هر هسته 512 کیلوبایت کش. یعنی این پردازنده در حقیقت دوتا پردازنده تک هسته ای 3800 هست که با هم به عنوان یک پردازنده دو هسته ای در یک قالب قرار گر?تند.
?رمول خاصی نداره!
بیشتر به نظر میرسه که از همون 20% که دوست عزیز آقای AMD>INTEL گ?تند در نامگذاری است?اده میشه.
ولی سؤال من اینه که چرا 20%؟ این مقدار رو از کجا آورده اند؟
و یه سؤال دیگه با ?رض اینکه این دو تا CPU قیمت یکسان داشته باشند
Athlon 64 X2 3800+
Athlon 64 3800+
?رکانس اولی 2000 و دومی 2400 است.
شما از بین این دو تا CPU کدوم رو انتخاب میکنید؟
AMD>INTEL
01-12-2006, 09:01
دوست من است?اده از كش خيلي مهمه. دوستمون آقاي حقدوست مقاله اي درباره پردازنده هاي دو هسته اي نوشته كه در مجله كاربر موجود هست. در اصل مقدار و نحوه است?اده ارتباط مستقيم دارند.
باز هم مثل مثال قبلی :
3800 تک هسته ای ?رکانس 2400 و کش 512
3800 دو هسته ای تشکیل شده از دو پردازنده 3200 تک هسته ای و کش کل 1 مگابایت.
اگر بحث بودجه نباشه خوب مطمئنا در همه حال پردازنده دو هسته ای انتخاب بهتری هست.
میشه لط?ا لینک مقاله آقای حقدوست رو بذارید.
AMD>INTEL
04-12-2006, 09:33
تو مجله كاربر هست . تو نت كه نيست دوست من
آخه گ?تم شاید مجله کاربر هم مقالههاشو تو اینترنت میذاره.
راستی این مجله کاربر چند تومنه؟ (من اصلا اص?هانی نیستم!) و ه?تگیه یا ماهیانه و کی?یت مطالبش چطوریه؟
آخه گ?تم شاید مجله کاربر هم مقالههاشو تو اینترنت میذاره.
راستی این مجله کاربر چند تومنه؟ (من اصلا اص?هانی نیستم!) و ه?تگیه یا ماهیانه و کی?یت مطالبش چطوریه؟
زیاد ارزون نیست.
ماهنامه است.
AMD>INTEL
12-12-2006, 00:58
اينجا هم هست . دوستمون عليرضا خان زحمت كشيدند و تو سايت هم اين مقاله رو گذاشتند:
http://www.sakhtafzar.com/category/cpu-1.html
زیاد ارزون نیست.
ورودتون رو به ?روم تبریک میگم آقا رضا و خیلی ممنون به خاطر جواب کاملتون!
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.