PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت مادربورد

nasiban
11-09-2007, 17:56
مادر بورد من بوق گرا?یک میزند و بوت نمیشود البته بعضی مواقع شانسی یا ?شار بروی کارت گرا?یک روی اسلات بوت می شود . در بعضی از مواقع نیز پیغام زیر را نشان می دهد و کامل بوت نشده و روی این پیغام باقی می ماند.
Award Bios
Scanning Bios Image In Hard Drive

مشخصات سیستم من به صورت زیر است
main : giag k8vt800 rev 1
cpu : amd athlone suket 754 3000
ram : micron 512 mb
hdd : sata sumsung 160jj
cd rom : sumsung
power : 450 w viera
vga : giga ati 9550 256 mb real

AMD>INTEL
11-09-2007, 22:31
خوب اول يك بار clear_cmos كنيد
پايه هاي كارت رو با پنبه و اسپري تميز كنند كانكتور تميز كنيد . سعي داخل اسلات كارت گرا?يك هم تميز كنيد با ?رچه .

Hamid PC
11-09-2007, 23:53
سلام
از همهی بروبچ و مهندسین عزیز که مخلصانه تلاش میکنند تا مشکلات مردم رو حل کنن تشکر خاصه دارم
کشتم خودمو آپدیت نشد !!!
یه مادر بورد ایسوز بود ر?تم از سایتش یه نسخه بحال بایوس و ?لشش رو دانلود کردم منتها با نرما?زار خود مادر بوردش به نام تقریبا EZ نمیدونم چی چی زدم قشنگ آپدیت کرد بعد خودش رسیت کرد اما اومد بالا خطای System Bios Checksum Err رو داد بعد دوباره عملیات آپ دیت رو انجام مداد منتها ایند?عه که خاموش شد دیگه بالا نیومد مجبور شدم آیسی شو ببرم یه جایی برام پر کنه
شما متخصصین ?روم میدونین اشکال کارم کجا بوده؟
در ضمن به کسایی که آپ دیت تا حالا نکردن توصیه میکنم بار اول رو حتما با یه متخصص تجربه کنن وگرنه یه شیش ه?ت تمنی میره تو پاچتون

AMD>INTEL
12-09-2007, 00:04
با برنامه Asus Update بهتر ميتونيد اين كار رو انجام بدهيد . خيلي راحت از طريق ويندوز من هميشه از اين برنامه است?اده ميكنم . البته 10% هميشه عمليات اپ ديت بايوس احتمال خطر دارد .نكته ديگر موقع دانلود ?ايل بايوس دقت كنيد دقيقا اوني كه براي برد خودتون هست DOWNLOAD كنيد