مشاهده نسخه کامل : ت?اوت پاورهای ?ن بزرگ و ?ن کوچک؟
من برای سیستم جدیدم یک پاور 530 گرین خریدم که یک ?ن بزرگ در کنار داشت و برخلا? پاور قبلیم هیچ ?نی در قسمت بیرونی پاور که کابل برق وصل میشه نداشت
من این موضوع رو وقتی که میخواستم پاور رو نصب کنم متوجه شدم و ?کر کردم اگر این پاور روی کیس من نصب بشه و تمام حرارت پاور رو به داخل کیس منتقل کنه احتمالا بعد از 5 دقیقه سیستم من?جر میشه! (کیس من هیچ سوراخی در کنارش نداره)
بعد پاور رو بردم پیش ?روشنده و از اون توضیح خواستم که چیزی نمیدونست :( و به جای اون پاور ?ن بزرگ یک پاور دیگه که 2 ?ن کوچک یکی در بیرون و یکی در داخل داره به من داد
حالا این سوال برای من پیش اومده که پاور های ?ن بزرگ چطور کار میکنند؟ آیا کیس خاصی دارند؟
و ضمنا پاور ?ن برزگ بهتر هست یا این پاوری که 2 ?ن کوچک داره؟
استاد اون ?ن بزرگ هوا رو از داخل کیس به داخل پاور میرونه
میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه هیچ ?رقی نداره. بالاخره هوا از پشت پاور میاد بیرون
این پاورها رو برا این اینجوری طراحی کردن که زیر اون ?ن بزرگ یه هیت سینگ بزرگ نصبه که اینجوری راحت تر خنک میکنه
در ضمن پاور های ?ن بزرگ بهترند چون ?نشون اتوماتیکه و از هزار دور تا سه هزار و دویست دور متغیره.
استاد اون ?ن بزرگ هوا رو از داخل کیس به داخل پاور میرونه
میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه هیچ ?رقی نداره. بالاخره هوا از پشت پاور میاد بیرون
این پاورها رو برا این اینجوری طراحی کردن که زیر اون ?ن بزرگ یه هیت سینگ بزرگ نصبه که اینجوری راحت تر خنک میکنه
در ضمن پاور های ?ن بزرگ بهترند چون ?نشون اتوماتیکه و از هزار دور تا سه هزار و دویست دور متغیره.
ممنون، متوجه شدم چی میگی
حالا سوالم اینه که پاور قبلی (?ن بزرگ) با این پاور جدید که 2 ?ن کوچک داره (احتمالا یکی هوا رو از داخل کیس به درون پاور و یکی از درون پاور به خارج منتقل میکنه) خیلی ت?اوت در عملکرد دارند؟ (امیدوارم مهندس عمرانی در این مورد توضیح بدن)
اگر ت?اوت محسوس هست من برم و همون پاور قبلی رو بگیرم؟
ضمنا وقتی من استاد نیستم و شما از این کلمه است?اده میکنید احساس بدی پیدا میکنم!
AMD>INTEL
12-09-2007, 14:12
تو يكي از تاپيك ها مهندس كاملا توضيح دادند . البته اينطوري هم نيست . نقص كار شما درست نبودن گردش هواي كيس شما هستند.
تو يكي از تاپيك ها مهندس كاملا توضيح دادند . البته اينطوري هم نيست . نقص كار شما درست نبودن گردش هواي كيس شما هستند.
بله توضیحات مهندس عمرانی رو پیدا کردم:
http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=13608&postcount=39
و با توجه به توضیحات آقای عمرانی ?کر می کنم پاور GP530AB که الان خریدم بهترین کارایی رو داره
در مورد گردش هوای کیس باید بگم دو تا ?ن دارم یکی در جلو که هوا رو به داخل میکشه و یکی در پشت کیس که به بیرون میده. هر چند کیس خوبی نیست و هیچ سوراخی هم در کنارش نداره ولی ?کر کنم خیلی هم بد نباشه
?قط یک سوال از آقای عمرانی دارم که چرا گرین تمام پاورها رو از مدل دو ?ن نمیسازه؟ چون با توجه به توضیحاتی که دادن مشخصه که این مدل خیلی بهتره
آقا این مدل Gp530ab که گر?تم Eps هست یا نه؟
برای سیستم من مناسبه؟
AMD>INTEL
12-09-2007, 15:36
اينطور كه من ميدونم Eps نيست . از مدل 580 وات Eps هست .
masoud123
12-09-2007, 20:08
اگه 2 تا ?ن كيس داري كه يكي هوارو به داخل مي ده و ديگري هواي گرم كيس رو خارج مي كنه كيس بدي نيست چون گردش هوا وجود داره.
اينطور كه من ميدونم Eps نيست . از مدل 580 وات Eps هست .
جالب شد! چون یکی از ?روشنده ها اصرار داشت پاور 430w رو به عنوان پاور EPS به من ب?روشه!!
راستی کسی میدونه چرا خیلی از پاورهای گرین در جعبه ای که به مدل خودشون مربوط نیست ?روخته میشن؟
مثلا من پاور GP530AB رو در جعبه 1030w تحویل گر?تم و همین باعث شده که به برچسب روی پاور هم شک کنم! (البته چیز خاصی مشخص نیست)
خود شرکت گرین پاورهاش رو اینطور وارد بازار میکنه یا ?روشنده ها جعبه ها رو عوض میکنند؟ چرا؟
اگه 2 تا ?ن كيس داري كه يكي هوارو به داخل مي ده و ديگري هواي گرم كيس رو خارج مي كنه كيس بدي نيست چون گردش هوا وجود داره.
?ن دوم رو بعد از ارتقا به کیس اضا?ه کردم و هنوز هم نمیدونم تهویه چطور میشه چون هنوز سیستم رو اسمبل نکردم
جالب شد! چون یکی از ?روشنده ها اصرار داشت پاور 430w رو به عنوان پاور EPS به من ب?روشه!!
راستی کسی میدونه چرا خیلی از پاورهای گرین در جعبه ای که به مدل خودشون مربوط نیست ?روخته میشن؟
مثلا من پاور GP530AB رو در جعبه 1030w تحویل گر?تم و همین باعث شده که به برچسب روی پاور هم شک کنم! (البته چیز خاصی مشخص نیست)
خود شرکت گرین پاورهاش رو اینطور وارد بازار میکنه یا ?روشنده ها جعبه ها رو عوض میکنند؟ چرا؟
?ک کنم واسه تبلیغات جعبه رو اینجوری می کنند
راستی این پاورها که ?نشون در قسمت بالا هست قضیه شون چیه؟
AMD>INTEL
12-09-2007, 23:02
پاور eps شركت گرين از 580 وات شروع ميشوند . در مورد عكس هم تبليغ مدل 1030 هست . شما از روي ليبل خود پاور به راحتي ميتونيد مشخصات كاملش رو بدست بياريد . حتي رو گوشه جعبه مشخصات هست
?ک کنم واسه تبلیغات جعبه رو اینجوری می کنند
در مورد عكس هم تبليغ مدل 1030 هست . شما از روي ليبل خود پاور به راحتي ميتونيد مشخصات كاملش رو بدست بياريد . حتي رو گوشه جعبه مشخصات
هیچ جای دیگه سراغ دارید روی جعبه یک محصول تبلیغ چیز دیگه ای رو کرده باش؟ اون هم با ?ونت بزرگ طوری که هرکس در نگاه اول ?کر میکنه محصول تبلیغ شده در جعبه است!
به نظر من روشهای بهتری هم برای تبلیغ هست و این کار اشتباهه
پاور eps شركت گرين از 580 وات شروع ميشوند
ممنون متوجه شدم
راستی این پاورها که ?نشون در قسمت بالا هست قضیه شون چیه؟
منظورت پاورهای ?ن بزرگ هست؟
اینجا توضیح داده:
http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=13608&postcount=39
ممنون، متوجه شدم چی میگی
حالا سوالم اینه که پاور قبلی (?ن بزرگ) با این پاور جدید که 2 ?ن کوچک داره (احتمالا یکی هوا رو از داخل کیس به درون پاور و یکی از درون پاور به خارج منتقل میکنه) خیلی ت?اوت در عملکرد دارند؟ (امیدوارم مهندس عمرانی در این مورد توضیح بدن)
اگر ت?اوت محسوس هست من برم و همون پاور قبلی رو بگیرم؟
ضمنا وقتی من استاد نیستم و شما از این کلمه است?اده میکنید احساس بدی پیدا میکنم!
من منظور بدی از گ?تن استاد نداشتم کلمه درست حسابی پیدا نکردم گ?تم استاد
شما هم ?کر کنم همون 530 بستت باشه به نظر من هم پاورهای ?ن بزرگ بهترند ?قط یه مشکلی دارند که تو بعضی کیسها مثل TVM پاور برعکس جا میشه اینطوریه که ?ن میچسبه به بالای کیس
اگه شرکت گرین ?ن رو بغل پاور بزاره یا دقیقا روبروی خروجی بزاره البته یه ?ن خیلی قوی خیلی بهتر میشه دیگه هم با هیچ کیسی مشکل نداره
AMD>INTEL
14-09-2007, 18:01
بله تو كيسهاي Tvm اين مشكل هست . اين به خاطر استاندارد نبودن اين كيس ها هست .
دقیقا معنای استاندارد رو ?همیدم
اون از پاور های داغونش
این هم از کیسش
AMD>INTEL
14-09-2007, 22:20
متاس?انه دارن خوب ?روش ميكنند. چون نظارتي نيست
شما هم ?کر کنم همون 530 بستت باشه به نظر من هم پاورهای ?ن بزرگ بهترند ?قط یه مشکلی دارند که تو بعضی کیسها مثل TVM پاور برعکس جا میشه اینطوریه که ?ن میچسبه به بالای کیس
اگه شرکت گرین ?ن رو بغل پاور بزاره یا دقیقا روبروی خروجی بزاره البته یه ?ن خیلی قوی خیلی بهتر میشه دیگه هم با هیچ کیسی مشکل نداره
نظر شما محترم هست
ولی از مقایسه مهندس عمرانی میشد نتیجه گر?ت که ?علا پاورهای دو ?ن کوچک بهترن
شاید پاورهای ?ن بزرگ نیاز به تغییراتی داشته باشند به قول شما
من منظور بدی از گ?تن استاد نداشتم کلمه درست حسابی پیدا نکردم گ?تم استاد
سو ت?اهم بود که برطر? شد، بهتر بود چیزی نمیگ?تم دوست من
اصلا رو چی نظارت هست؟
همین شرکت گرین هم اگر وجدان نداشت میتونست خیلی بیشتر از این سود کنه
امیدوارم همیشه با وجدان بمونن :)
آقا امید بیاین شما که همه کاره سخت ا?زار ایرانین به دولت پیشنهاد تشکیل شورای نظارت بر سخت ا?زار رو بدید یهو دیدید تشکیل شد و همه ما است?اده کردیم. چه کسانی که بخوان بخرند و چه کسانی که بخوان ب?روشن. همه ما هم کمک می کنیم.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.