PDA

مشاهده نسخه کامل : بایوس مادر بردم رو اپدیت کردم دیگه بالا نمیاد*کمکم کنید*

shadow
16-09-2007, 00:11
امروز اومدم با راهنمایی یکی از دوستان بایوس مادر بردم رو اپدیت کردم وقتی ریست کردم دیگه بالا نیومد
چراغ مانیتور هم هی روشن خاموش میشه
تو رو خدا کمکم کنید
میتونم مشکلش رو بر طر? کنم؟
MB:P5b
CPU:E6550
بقیش تو پرو?ایلم هست
دارم دیوونه میشم
لط?ا" کمکم کنید

shadow
16-09-2007, 00:57
اگه من cmos رو از رو برد با جامپر پاک کنم درست میشه؟(?کر کنم به یکی دیگه اینو پیشنهاد داده بودید

AMD>INTEL
16-09-2007, 01:06
يك بار Clear_cmos كنيد. مطمئن هستيد ?ايل درست رو ?لش كرديد ؟

shadow
16-09-2007, 01:13
بله
هم تو سایت که برا دانلود میر?تم حواسم بود هم زمانی که با برنامه ?ایل بایوس رو باز کردم(چک کردم دیدم این بایوس برا همون مدل مادر بردیه که قبلا" بوده(یعنی مدل مادر برد بایوس جدید با قدیم یکیه)
تو د?ترچه مادر برد تو قسمت jumper یه گزینه ای داره به اسم "clear RTC RAM )CLRTC)
که میگه باتری رو درار بعد جای جامپر رو عوض کن بعد دوباره به حالت اول برگردون روشن کن
همین کاری که گ?ته رو بکنم؟

SAMiN
16-09-2007, 09:31
بله
هم تو سایت که برا دانلود میر?تم حواسم بود هم زمانی که با برنامه ?ایل بایوس رو باز کردم(چک کردم دیدم این بایوس برا همون مدل مادر بردیه که قبلا" بوده(یعنی مدل مادر برد بایوس جدید با قدیم یکیه)
تو د?ترچه مادر برد تو قسمت jumper یه گزینه ای داره به اسم "clear RTC RAM )CLRTC)
که میگه باتری رو درار بعد جای جامپر رو عوض کن بعد دوباره به حالت اول برگردون روشن کن
همین کاری که گ?ته رو بکنم؟

خوب برای ر?ع مشکل راه هایی هست که همگی شانسی وتجربی هستن
اگر کلا تصویر ندارید هیچ کاری به غیر از ر?تن به گارانتی و HotFlash ندارید ولی یه راه ساده
هست اول اونو امتحان کنید: باطری مادر برد رو به مدت نیم تا یک ساعت جدا کرده و دوباره بزنید وامتحان کنید
Hotflash کردن م کاره راحتی نیست و نیاز به ?رد وارد به این کار و تجهیزات داره!
در کل من ر?تن به گارانتی رو به شما توصیه میکنم.

shadow
16-09-2007, 11:23
ممنون ولی امروز من شانسی روشن کردم دیدم یه ص?حه اومد که نوشته
cmos check sum ?لان
ر?تم تو بایوس تنظیمات رو گذاشتم رو defult ظاهرا" هم چیز درست شده بود
من خیلی خوشحال شدم ولی وقتی همه ویندوز بالا اومد(من حتی دسکتاپم رو هم دیدم بعد یه ص?حه ابی اومد و سریغ رو?ت که من با دو د?عه ریست تونستم کلمات new hardware و problem رو تشخیص بدم بعدش ویندوز ریست میشه
حالا باید چی کار کنم؟

shadow
16-09-2007, 11:59
با تشكر از همه دوستان به ويژه اقاي اميد مشكلم حل شد!:)
ر?تم ويندوز رو با حالت last known good configuration بوت كردم درست شد!:D