مشاهده نسخه کامل : مسابقه در غر?ه ان?ورماتیک گستر
infogostar
16-09-2007, 15:08
دوستان عزیز ،
شرکت ان?ورماتیک در نظر دارد مسابقه مورد نظر را که چندی قبل در مورد آن نظر خواهی هم به عمل آمد ، در دو ?رم بازی رایانه ای و نیز مسابقه علمی ، در نمایشگاه رایانه تهران برگزار نماید.
البته علاقمندان می توانند پاسخهای مسابقه علمی را از طریق اینترنت نیز اعلام دارند .
جوایز ن?یسی نیز برای برندگان این مسابقه در نظر گر?ته شده است .
با توجه به محدودیت ظر?یت لط?ا در صورت تمایل به شرکت در این مسابقات ، با ارسال ایمیل به roozbeh@infogostar.com ثبت نام اولیه نمایید .
خبر خوبی بود جناب عابدینی، آیا توضیحات بیشتری در مورد نحوه اجرای این مسابقه آماده هست یا خیر؟
AMD>INTEL
16-09-2007, 17:43
اميدوارم مسابقه خوبي باشه كه باعث پيشر?ت دانش سخت ا?زار شود
AMD>INTEL
16-09-2007, 22:20
جزئيات بيشتر اگر لط? كنيد
من هم دوست دارم بدونم اين مسابقه چيه و چجوري بر گذار ميشه و بقيه چيزا!
AMD>INTEL
17-09-2007, 14:02
من هم با خبر كامل بيشتر موا?قم
من هم بي صبرانه منتظر خبر كامل درباره مسابقه هستم.
infogostar
17-09-2007, 16:14
دوستان عزیز ،
در مسابقه ?نی ، اطلاعات ?نی در مورد قطعات رایانه ای مورد سوال و مسابقه قرار می گیرد . این اطلاعات در مورد حا?ظه ها ، منابع تغذیه ، کارتهای گرا?یکی ، برتریهای آنها ، ت?اوت آنها ، تکنولوژی های بکار ر?ته در آنها ، و نحوه عملکرد آنها می باشد . سعی می شود سوالات به صورتی طراحی شود که در حدی باشد که نیاز به اطلاعات جامع تری در مورد این قطعات و علم الکترونیک و رایانه داشته باشد ، و از طر?ی خیلی هم دشوار نباشد و قابل پاسخگویی توسط شما عزیزان باشد .
اطلاعات بیشتر به دوستانی که با آدرس roozbeh@infogostar.com ثبت نام می نمایند ، ارسال خواهد شد . جهت ثبت نام تنها ارسال یک Email با ذکر مشخصات ?ردی و نیز مشخص نمودن (مسابقه ?نی(1) یا بازی رایانه ای(2)) کا?یست .
به عنوان مسابقه ای دیگر نیز ، بازیهای رایانه ای رایج و پرطر?دار ، و نیز یک سری مسابقات رایانه ای جدید ، که مختص این مسابقات طراحی شده است ، در غر?ه نمایشگاه اجرا می شود و ا?رادی که در این مسابقات ثبت نام نموده اند ، می توانند در نمایشگاه رایانه تهران ، در آن شرکت نموده و ضمن لذت از بازیهای رایانه ای جدید از جوایز ارزنده ای نیز برخوردار شوند .
جالب بود ?قط نمایشگاه تهران کی قراره برگزار بشه؟
infogostar
18-09-2007, 09:59
جالب بود ?قط نمایشگاه تهران کی قراره برگزار بشه؟
6 تا 10 آبان
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.