PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در boot

dariush75
17-09-2007, 15:20
سلام همگی خسته نباشید.
دوستان این اولین پست من در این ?روم هست امیدوارم یکی جواب منو بده .
مشخصات سیستم من:
Mainboard:giga GA-8I865GME-775
CPU:3.00GHz Intel
Ram:512 یعنی دوتا256کینگ استون که یکی روش برچسب زده (مرکزحا?ظه ایران)
VGA:256ATI
HDD:160sata
سیستم رو یک سال پیش جمع کردم مشکلی هم نداشت تا اینکه چند وقت پیش یکی از دوستان رم یک گوشی رو آورد که من با آنتی ویروس اسکن کنم(nod32)آپدیت شده اسکن کردم چند تا ویروس داشت که آنتی ویروس شناسایی و پاک کرد.خلاصه ?ردای آن روز که سیستم رو روشن کردم دیدم ص?حه دیر اومد بالا ویک اخطار داد که ?لان ?ایل exeرو نمیتونم پیدا کنم و باز هم ویندوز کار میکرد اما من ویندوز رو عوض کردم.از همین جا مشکلم شروع شد.ویندوز رو تعویض کردم و تقریبا برنامه هایی که قبلا میریختم رو ریختم :?توشاپ آ?یس ،نرو،nod32،Pc suitو یک پک معمولی ویستا (قبلا همه این نرم ا?زارها رو میریختم مشکلی هم نبود).در کمال ناباوری خط بوت ویندوز از 4یا5 به 10تا11 رسیده بود.خیلی سعی کردم مشکل رو حل کنم:(
حتی دوبار ویندوز ریختمservice pack 2 (هر د?عه یک نوع2002&2006) .هارد رو با دیسکیپر 2007 دی?رگ کردم .کل سیستم رو با آنتی ویروس آپدیت شده چک کردم نشد .
تایک روز یک د?عه خودش خوب شد (بعد از گذشت 5روز) چند ساعت هم نگذشته بودکه مجبور شدم ریستور کنم.باز هم همون آش و همون کاسه.دوباره ویندوز ریختم خیلی از برنامه هارو حذ? کردم ولی نشد.بعضی از دوستان گ?تند که کل هارد رو باید ?رمت کنم.ولی من کلی اطلاعات و ?ایل دارم که نمیتونم همه رو پاک کنم .حدود 60گیگ میشه.
حالا سوالات از شما اساتید محترم خواهشا جواب بدهید
1.آیا ایراد سخت ا?زاری دارم؟
2.آیا مشکل از رم هست و یا پردازندهای دیگر؟
3.یک سوال اختصاصی دیگه لط?ا طریقه نصب کابل ساتا رو روی مادربرد و هارد میشه توضیح بدهید.شنیدم خیلی مهم هست برای تبادل اطلاعات وتا خوردگی هاشون خیلی مهم هست.
در پایان از همه معذرت میخواهم که این همه نوشتم و سر شما رو درد آوردم آخه باید از روز اولش مینوشتم در هر حال اگر کجی کردم به بزرگواری خودتون ببخشید.

Saeed
17-09-2007, 22:14
سلام و خوش آمدید،

چیزی رو که مشخص نکردید اینه که غیر از اینکه مدت زمان لود ویندوز بیشتر شده، آیا در بقیه کار ها هم سیستم شما کند عم میکنه یا خیر.

دیر لود شدن ویندوز یا به عبارتی خط های بیشتر وقت لود شدن ویندوز رو نمیشه یک مشکل دونست، بیشتر شاید حساسیت باشه، اما به هرحال :

قبل از هرچیز بهتره نسخه های قدیمی تر و جدیدتر درایور چیپست (مادربرد) رو آزمایش کنید.
از یک کابل ساتای نو است?اده کنید و هارد رو در ساتا های مختل? مادربرد امتحان کنید

اگه بعد از لود شدن ویندوز مشکل کندی سرعت کار با برنامه ها رو نداری احتمال اینکه مشکل سخت ا?زاری باشه خیلی کمه.

AMD>INTEL
17-09-2007, 22:35
سايت هاي آنتي ويروس يك اسكنر آنلاين دارند . ميتونيد توسط اونها سيستم رو اسكن كنيد . براي ويروس يابي بايد از اين طريق عمل كنيد از برنامه HijackThis هم است?اده كنيد . خيالت از ويروس راحت شد بعد ميريم سراغ مسائل ديگر

dariush75
18-09-2007, 01:19
سلام
از توجه و پاسخ سریع و به موقع شما ممنون
دوستان بنده از خط بوت مشکل دارم و بعد از اینکه سیستم به طور کامل بالا میاد مشکلی ندارم.سرعتش خوب هست.
و در مورد درایور مادر برد نسخه این درایو1.07 B6.0323.1
در ضمن من همیشه همین رو نصب میکردم و مشکلی نبود.
در مورد کابل چشم امتحان میکنم و همینطور اسکن آنلاین و HIjack this رو هم همین الان دان کردم.لوگیکه باهاش گر?تم میگذارم اصلا طریقه کار با این نرم ا?زار چطوری هست میشه یه کم توضیح دهید
نتیجه رو اطلاع میدم.یک اسکرین شات هم که با HD tune هم گر?تم میگذارم.
اینو یادم ر?ت بگم موقع خاموش شدن هم طول میکشه تا خاموش بشه.
ممنون

AMD>INTEL
18-09-2007, 01:58
http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial42.html

هاردتت مشكل نداره. 100% يك ويروس اذيت كن . روي سيستمت خونه كرده

AMD>INTEL
18-09-2007, 01:59
اين هم ضد ويروس آنلاين
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html