PDA

مشاهده نسخه کامل : کی میتونه این مشکلو حل کنه؟

aryooo
17-09-2007, 16:01
با عرض سلام و خسته نباشین به همه ی مدیران محترم
وقتی سیستم رو روشن می کنم سریع ریسیت میشه و بعد بالا میاد البته این ات?اق زمانی می ا?ته که کامپیوتر تازه به برق زدم و همون لحظه که کلید پاور سیستم رو می زم یه دور خاموش میشه و دوباره بالا میاد البته همه قطعات رو چک کردم تقریباً مطمئن هستم که از مادر برد هست ولی این مشکل مادربرد چه جوری حل میشه نمی دونم لط?اً راهنمائی کنید با تشکر ?راوان؟

masoud123
17-09-2007, 17:56
دوست من به احتمال زياد مشكل از توان كم پاور هست ، چون ميزان مصر? سيستمت بيشتر از وات پاورت هست و در زمان روشن شدن از حداكصر ميزان توان خروجي پاور است?اده مي كنه يك حالت سكته براي پاور بوجود مي ياد ، مدل و وات واقعي پاورت رو بنويس...

aryooo
17-09-2007, 18:23
دوست من به احتمال زياد مشكل از توان كم پاور هست ، چون ميزان مصر? سيستمت بيشتر از وات پاورت هست و در زمان روشن شدن از حداكصر ميزان توان خروجي پاور است?اده مي كنه يك حالت سكته براي پاور بوجود مي ياد ، مدل و وات واقعي پاورت رو بنويس...

دوست عزيز ممنون از راهنمائيتون ولي من با يه پاور ديگه هم امتحان كردم متآس?انه جواب نداد و به همون شكل اومد بالا

kakihot
17-09-2007, 18:25
منم ?کر میکنم پاور باشه

kakihot
17-09-2007, 18:29
پس مادر بچه هاست
آدم زحمت کشی بود و بهشت زیر پای مادران است
البته شما الان مادر بوردتون باید بره زیر پا
ولی قبلش سعی کن با بایوس حلش کنی البته اگه قسمت power managment اون مشکل داره
در غیر این صورت تعمیرگاه برو
ولی حدس شخصی بنده اینه که لایه های بوردت مشکل داره و با گرم شدن بر اثر جریان وصل میشه
و با خنک شدن قطع البته از خازنهای قسمت تغذیه هم میتونه باشه!

Hamid PC
17-09-2007, 18:40
پس مادر بچه هاست
آدم زحمت کشی بود و بهشت زیر پای مادران است
البته شما الان مادر بوردتون باید بره زیر پا
ولی حدس شخصی بنده اینه که لایه های بوردت مشکل داره و با گرم شدن بر اثر جریان وصل میشه

Power management رو پایم اما واسه برد زیادی تخصصی حدس زدی زیاد رو دست این بنده خدا خرج میزاری
به نظر من این دوستمون باید هرچی که مربوط به بوت میشه از جمله پاور و بایوس و باطری و اینارو چک کنه تا ب?همه از چیه اما یادت باشه ر?یق ?همیدی به بقیه هم بگو تا برو بچ بعدا گیر نکنن

aryooo
17-09-2007, 18:49

ضمن تشكر از دوست خوبم
درمورد اولي كه ?كر نمي كنم چون بايوس رو دي?الت كردم اما در مورد حدس شخصيت ?كر مي كنم كه درست باشه ?قط منظورت رو از لايه هاي برد نمي ?هم لط?اً بيشتر توضيح بده و به نظر تون قابل تعمير هستند

kakihot
17-09-2007, 19:34
نمیدونم ولی روبرو د?تر ما یه تعمیر کار هست
مرکز پارسیان واحد 207 ( خانه سخت ا?زار) یه سر بزن

AMD>INTEL
17-09-2007, 22:44
احتمال قطع شدن circuit همون برد هست . ببينيد مادربرد تاب برنداشته . كگيستون استاندارد هست از چه پاوري است?اده ميكنيد .بيرون از كيس هم تست كنيد .

mhaf
18-09-2007, 13:44
احتمال قطع شدن circuit همون برد هست . ببينيد مادربرد تاب برنداشته . كگيستون استاندارد هست از چه پاوري است?اده ميكنيد .بيرون از كيس هم تست كنيد .
درسته حتما یه بار بیرون از کیس تست کنید ممکنه از اتصال بدنه باشه.

amgod
18-09-2007, 16:31
با عرض سلام و خسته نباشین به همه ی مدیران محترم
وقتی سیستم رو روشن می کنم سریع ریسیت میشه و بعد بالا میاد البته این ات?اق زمانی می ا?ته که کامپیوتر تازه به برق زدم و همون لحظه که کلید پاور سیستم رو می زم یه دور خاموش میشه و دوباره بالا میاد البته همه قطعات رو چک کردم تقریباً مطمئن هستم که از مادر برد هست ولی این مشکل مادربرد چه جوری حل میشه نمی دونم لط?اً راهنمائی کنید با تشکر ?راوان؟

با سلام دوست عزیز

اول از همه باید بگید Chipset مادربرد شما چیه؟
چون این یه ایراد نیست بلکه در طراحی بعضی از چیپست ها این مورد به طور Defult وجود داره، البته من خودم تو Chip های اینتل بیشتر دیدم مثل 865 ، 965

اگر چیپ مادربردت اینتل زیاد نگران این موضوع نباش دلیلشم اینه که تو این چیپ ها مقدار برق رو زخیره می کنه که باعث میشه مادربردی که از منبع تغذیه جدا نشده با همون برق راه اندازی بشه ولی وقتی از منبع تغذیه جدا می شه این برق رو یه LED ( این LED باید رو برد شما باشه ) و یا یه چیز دیگه مصر? میشه

مو?ق باشید