مشاهده نسخه کامل : tv tuner
shirin kazemi panah
18-09-2007, 17:01
سلام دوستان عزيز
همانطور که ميدانيد ان?ورماتيک گستر نماينده کارتهای pixel view , tv ميباشد . لط?ا" نظر خود را بر روی اين برند و مدلهای مختل? آن ب?رماييد .
shirin kazemi panah
informatic gostar co
با سلام.
به عقیده من Pixel View در زمینه کارت گرا?یک برند متوسطی در بازار ایران حساب میشه، و تجربه نشون داده در بین برند های متوسط، قیمت، ?اکتور تعین کننده میزان ?روش هست.
tv card های این شرکت کی?یت خوب و قابل قبولی دارند بخصوص پردازش 10 بیتی رنگ ها در این سری از کارت ها و در مقابل برند های کمتر شناخته شده تولید کننده tv card انتخاب خوبی هستند البته با توجه به گارانتی معتبرشون.
من تا به حال تی وی کارتهای پیکسل ویو ندیدم
ولی خوشحال میشم اطلاعاتی ازش داشته باشم + قیمت
خانم کاظمی پناه؛
این تی وی کارتها چیپ ?یلیپس هستند یا کانکزانت؟
اگه ممكنه ليستي از قيمت و مدلهاي موجود رو اعلام كنيد.
shirin kazemi panah
19-09-2007, 13:08
من تا به حال تی وی کارتهای پیکسل ویو ندیدم
ولی خوشحال میشم اطلاعاتی ازش داشته باشم + قیمت
خانم کاظمی پناه؛
این تی وی کارتها چیپ ?یلیپس هستند یا کانکزانت؟
سلام
لط?ا" ايميل خود را بدهيد تا اطلاعات ?نی اين کارتها را برايتان ارسال کنم و اينکه چيپست کارتهای pixel view ، Conexant ميباشد . برای قيمت هم لط?ا" با بخش ?روش شرکت تماس بگيريد .
AMD>INTEL
19-09-2007, 15:55
خوب تو كارت كپچر چيپست خيلي مهم هست . چيپهاي ?يليپس خيلي خوب بودند . البته چيپهاي كانكسانت هم خوب هستند كه انواع مختل? دارند كه از نظر مشخصات ?ني و قدرت با هم ?رق ميكنند . Pixelview برند خوبي هست . ولي بايد اين كارت رو از نزديك ديد . ديد كلي من نسبت به محصولات Pixel View مثبت هست ولي در مورد كارت كپچر بايد برد رو از نزديك ببينم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.