PDA

مشاهده نسخه کامل : tv tuner

shirin kazemi panah
18-09-2007, 17:01
سلام دوستان عزيز
همانطور که ميدانيد ان?ورماتيک گستر نماينده کارتهای pixel view , tv ميباشد . لط?ا" نظر خود را بر روی اين برند و مدلهای مختل? آن ب?رماييد .
shirin kazemi panah
informatic gostar co

Saeed
18-09-2007, 23:27
با سلام.

به عقیده من Pixel View در زمینه کارت گرا?یک برند متوسطی در بازار ایران حساب میشه، و تجربه نشون داده در بین برند های متوسط، قیمت، ?اکتور تعین کننده میزان ?روش هست.

tv card های این شرکت کی?یت خوب و قابل قبولی دارند بخصوص پردازش 10 بیتی رنگ ها در این سری از کارت ها و در مقابل برند های کمتر شناخته شده تولید کننده tv card انتخاب خوبی هستند البته با توجه به گارانتی معتبرشون.

Giga
18-09-2007, 23:48
من تا به حال تی وی کارتهای پیکسل ویو ندیدم
ولی خوشحال میشم اطلاعاتی ازش داشته باشم + قیمت

خانم کاظمی پناه؛
این تی وی کارتها چیپ ?یلیپس هستند یا کانکزانت؟

Stream
19-09-2007, 00:12
اگه ممكنه ليستي از قيمت و مدلهاي موجود رو اعلام كنيد.

shirin kazemi panah
19-09-2007, 13:08
من تا به حال تی وی کارتهای پیکسل ویو ندیدم
ولی خوشحال میشم اطلاعاتی ازش داشته باشم + قیمت

خانم کاظمی پناه؛
این تی وی کارتها چیپ ?یلیپس هستند یا کانکزانت؟

سلام
لط?ا" ايميل خود را بدهيد تا اطلاعات ?نی اين کارتها را برايتان ارسال کنم و اينکه چيپست کارتهای pixel view ، Conexant ميباشد . برای قيمت هم لط?ا" با بخش ?روش شرکت تماس بگيريد .

AMD>INTEL
19-09-2007, 15:55
خوب تو كارت كپچر چيپست خيلي مهم هست . چيپهاي ?يليپس خيلي خوب بودند . البته چيپهاي كانكسانت هم خوب هستند كه انواع مختل? دارند كه از نظر مشخصات ?ني و قدرت با هم ?رق ميكنند . Pixelview برند خوبي هست . ولي بايد اين كارت رو از نزديك ديد . ديد كلي من نسبت به محصولات Pixel View مثبت هست ولي در مورد كارت كپچر بايد برد رو از نزديك ببينم