PDA

مشاهده نسخه کامل : تاریک شدن نمایشگر Lcd لپ تاپ حین کار

msm43njn
18-09-2007, 21:40
سلام
من یک laptop دارم که حین کار مانیتور آن تاریک می‌شود. توجه کنید که در این حالت مانیتور خاموش نیست و چیزهایی پیداست. ?قط بسیار تاریک است. البته بعد از دقایقی (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه) درست می‌شود. بعضی اوقات این اشکال چندین بار رخ می‌دهد و من را کلا?ه می‌کند. در ویندوز با بستن در لپ تاپ و ر?تن آن به حالت standby و سپس باز کردن در و login شدن در ۹۰ درصد حالات درست می‌شود. این اشکال معمولا در اوایل کار با لپ تاپم رخ می‌دهد. به نظر شما اشکال از کجاست؟
با تشکر.

Saeed
18-09-2007, 22:57
دوست عزیز شما این مشکل رو از ابتدای خرید لپتاپ داشتی یا به تازگی دچار این مشکل شده؟

شاید به دلیل تنظیمات مصر? انرژی خودش خود به خود روشنایی تصویر رو کم میکنه.

javadshahvand
19-09-2007, 12:05
سلام
من یک laptop دارم که حین کار مانیتور آن تاریک می‌شود. توجه کنید که در این حالت مانیتور خاموش نیست و چیزهایی پیداست. ?قط بسیار تاریک است. البته بعد از دقایقی (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه) درست می‌شود. بعضی اوقات این اشکال چندین بار رخ می‌دهد و من را کلا?ه می‌کند. در ویندوز با بستن در لپ تاپ و ر?تن آن به حالت standby و سپس باز کردن در و login شدن در ۹۰ درصد حالات درست می‌شود. این اشکال معمولا در اوایل کار با لپ تاپم رخ می‌دهد. به نظر شما اشکال از کجاست؟
با تشکر.

از شارژ خود نت بوک است?اده میکنید؟

AMD>INTEL
19-09-2007, 15:56
احتمال داره تو بايوس و تو قسمت Power Management تغييراتي براي كم كردن مصر? انرژي داده شده

msm43njn
20-09-2007, 21:11
دوست عزیز شما این مشکل رو از ابتدای خرید لپتاپ داشتی یا به تازگی دچار این مشکل شده؟
شاید به دلیل تنظیمات مصر? انرژی خودش خود به خود روشنایی تصویر رو کم میکنه.
اوایل این مشکل نبود. بعدها ?قط یک بار طی کار رخ می‌داد. اما حالا ۵ تا ۶ بار حین کار رخ میده.
اگه اینطور بود که نباید ص?حه نمایش تاریک می‌شد. توجه کنید که تاریکی به حدی هست که انگار خاموش هست

از شارژ خود نت بوک است?اده میکنید؟
حتی وقتی که لپ تاپم را به برق زدم هم این مشکل را دارم.

احتمال داره تو بايوس و تو قسمت Power Management تغييراتي براي كم كردن مصر? انرژي داده شده
من به رمز بایوس دسترسی ندارم.

AMD>INTEL
20-09-2007, 21:16
اينگونه تنظيمات تو بايوس هست

Saeed
20-09-2007, 22:19
مدل و مارک دقیق لپتاپ شما چیه؟

msm43njn
22-09-2007, 22:00
DELL Latitude Cpx

Saeed
22-09-2007, 22:56
این موضوع رو با ساپورت dell مطرح کردی؟ معمولا خوب و سریع جواب میدن . در سایت dell بخش پشتیبانی رو پیدا کن و مشکلت رو شرح بده.

من شخصا با این مشکل شما تجربه ای ندارم.

gba
23-09-2007, 08:41
خوب شما اول برو توی power options از control panel. باید جایی باشه که بتونی brightness لپتاپو روی حالت کار با باتری تعیین کنی اونو بکن 100% ببین بازم مشکل داره (شاید هم این تنظیمات در بایوس باشد، در مورد دل مطمئن نیستم)؟

AMD>INTEL
23-09-2007, 17:41
بله منم همين رو گ?تم .

Dante_Vergil
28-09-2007, 01:38
عزيز شما اگه خواستي با اي ميل Siavash.potter@gmail.comيه تماس بگير تا برات يه اي ميل ب?رستم همراه يه برنامه.اگه بازم با نصب اون برنامه مشكلت ادامه داشت حتما ايرادت سخت ا?زاريه.خودتم ميتوني دانلود كني.Dachshund.com بود ?كر كنم.برنامه‌ي Battery Doubler.كركش رو خواستي بگو برات مي?رستم.