PDA

مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی سمینار Amd Iran با حضور Toms Hardware

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 12:50
TOM`S Hard Ware با AMD IRAN به ایران می آید

ARH
19-09-2007, 12:56
TOM`S Hard Ware با AMD IRAN به ایران می آید

سلام

به تالار گ?تگوي سخت‌ا?زار ايران خوش آمديد . :)
امكانش هست توضيحات بيشتري در مورد اهدا? اين سمينار و اشخاصي كه دعوت كرديد بديد ؟ :confused:

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 13:04
سلام

به تالار گ?تگوي سخت‌ا?زار ايران خوش آمديد . :)
امكانش هست توضيحات بيشتري در مورد اهدا? اين سمينار و اشخاصي كه دعوت كرديد بديد ؟ :confused:

اهدا? این سمینار بالا بردن سطح علمی کار بران و معر?ی بیش از پیش AMD ELECTRONIC به عنوان تنها نماینده رسمی AMD در ایران می باشد

Stream
19-09-2007, 13:21
اين سمينار چه موقع برگزار ميشه و چه ا?رادي ميتونن توش شركت كنند ؟

Giga
19-09-2007, 13:27
اين سمينار چه موقع برگزار ميشه و چه ا?رادي ميتونن توش شركت كنند ؟
بنده هم میخوام بدونم

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 13:29
نظر سنجی سمینار Amd Iran با حضور Toms Hardware

این سمینار در مهرماه بر گزار میشود و حضور ا?راد مشروط بر ثبت نام برای این سمینار می باشد.
این سمینار شامل :
1- سئوال و جواب
2- بحث تخصصی
3- موارد خاص و حر?ه ای سخت ا?زاری
4 - برنامه های علمی و تخصصی دیگر

آیا حاضرید بابت ورود و گ?تگو با متخصصین Amd و Tom`s Hardware مبلغ 150000 ریال بپردازید؟
این سمینار اواسط مهر ماه بر گزار می شود .
هر کس کارت ورودرا تهیه کند می تواند در این سمینار شرکت کند
علاقه مندان میتوانند با شماره تل?ن های 9 - 88702125 امیر امامی تماس حاصل ?رمایند

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 13:51
بنده هم میخوام بدونم

نظر سنجی سمینار Amd Iran با حضور Toms Hardware

این سمینار در مهرماه بر گزار میشود و حضور ا?راد مشروط بر ثبت نام برای این سمینار می باشد.
این سمینار شامل :
1- سئوال و جواب
2- بحث تخصصی
3- موارد خاص و حر?ه ای سخت ا?زاری
4 - برنامه های علمی و تخصصی دیگر

آیا حاضرید بابت ورود و گ?تگو با متخصصین Amd و Tom`s Hardware مبلغ 150000 ریال بپردازید؟
این سمینار اواسط مهر ماه بر گزار می شود .
هر کس کارت ورودرا تهیه کند می تواند در این سمینار شرکت کند
علاقه مندان میتوانند با شماره تل?ن های 9 - 88702125 امیر امامی تماس حاصل ?رمایند

kakihot
19-09-2007, 15:25
آقای امامی ورود شما رو به انجمن خوش آمد میگم:rolleyes:
از دوستان عزیز خواهش میکنم شرکت کنند چون من هم هستم:D
و ببینیم کی میادو چه قدر میشه پیچوند البته شاید هم کم آوردیم:p

kakihot
19-09-2007, 15:33
لط?ا ب?رمائید که چه اشخاصی میایند و در چه زمینه هایی صحبت خواهد شد
محوریت موضوع چیست
در ضمن امکان اسم نویسی چند ن?ر وجود دارد و شرایط شرکت کنندگان چه باید با شد
آیا تسلط به زبان انگلیسی لازم است یا مترخم دارید؟
و دوستان هر سوالی که دارند ب?رمایند تا موضوع روشن تر بشه

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 15:35
آقای امامی ورود شما رو به انجمن خوش آمد میگم:rolleyes:
از دوستان عزیز خواهش میکنم شرکت کنند چون من هم هستم:D
و ببینیم کی میادو چه قدر میشه پیچوند البته شاید هم کم آوردیم:p

من تشکر می کنم مطمئن باشید خیلی عالیه

AMD>INTEL
19-09-2007, 15:37
با من هماهنگ شد ولي من به عنوان يك ?رد متخصص توان پرداخت 20 تومن هزينه اين سمينار رو ندارم.

AMD>INTEL
19-09-2007, 15:41
كاش براي ا?رادي مثل ما رايگان بود . شركتها هزينه اين سمينار رو متقبل ميشدند

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 15:51
لط?ا ب?رمائید که چه اشخاصی میایند و در چه زمینه هایی صحبت خواهد شد
محوریت موضوع چیست
در ضمن امکان اسم نویسی چند ن?ر وجود دارد و شرایط شرکت کنندگان چه باید با شد
آیا تسلط به زبان انگلیسی لازم است یا مترخم دارید؟
و دوستان هر سوالی که دارند ب?رمایند تا موضوع روشن تر بشه

ببینید محدودیتی برای ثبت نام ?علا وجود ندارد محوریت موضوع نیز حول سخت ا?زار و سرور و pc می چرخد
امکان سئوال جواب برای همه به دلیل وجود مترجم ?راهم است . تبلیغات لازم نیز از ?ردا در مجله های لینک و علم روز و ... شروع خواهد شد . اما به دلیل کمبود زمان سریعا نسبت به ثبت نام اقدام نمایید .

شرکت عرصه های مدیریت داده ها و الکترونیک (AMD IRAN)
9 - 88702125 امیرامامی واحد Marketing

ARH
19-09-2007, 16:12
خداييش 15 هزار تومان خيلي زياده ، بعيد مي‌دونم اينجوري كسي شركت كنه، البته به غير از دعوت شدگان.
كيوان به عنوان كسي كه سالهاست تو بازار هست مي‌تونه در اين مورد به خوبي قضاوت كنه كه آيا علاقه‌مندان و مخاطبين اين كن?رانس ، با اين مبلغ بالا حاضر به شركت در اون هستند يا نه !

من ?كر مي‌كنم كه اگه به درآمدزايي كه از اين طريق حاصل ميشه ، توجه نكنيد و روش حساب باز نكنيد ، منطقي تر باشه، و دريا?ت هزينه رو به واسطه تضمين حضور شركت كننده در كن?رانس در نظر بگيريد.

?كر نكم شركت شما گير اين چند صد هزار تومان باشه

ARH
19-09-2007, 16:14
اهدا? این سمینار بالا بردن سطح علمی کار بران و معر?ی بیش از پیش AMD ELECTRONIC به عنوان تنها نماینده رسمی AMD در ایران می باشد

اگر واقعا هد? اين هست ، ?كر نمي‌كنيد كه هزينه بالاي شركت در اون ، مانع از تحقق اين هد? متعالي خواهد شد ؟

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:15
لط?ا در مورد هزينه هم توضيح بديد . تو هيچ جائي از شركت كننده هاي كن?رانس پول گر?ته نميشوند

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:18
من بيشتر از 5 تومن ندارم. من يك متخصص سخت ا?زار هستم . نه يك تاجر .

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:20
بله عليرضا عزيز درست اشاره كردند. بهترين تبليغ مجاني بودن اين سمينار هست . با تشكر كه اين امكان ?راهم شد. من عاشق Amd هستم . ولي خوب توانائي مالي محدود هست

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:24
من بهادر اميد هستم . امروز با من تماس گر?ته شد . چون ثبت نام كردم

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 16:28
اگر واقعا هد? اين هست ، ?كر نمي‌كنيد كه هزينه بالاي شركت در اون ، مانع از تحقق اين هد? متعالي خواهد شد ؟

در آمد زایی در کار نیست
ببینید تمامی پرسنل شرکت Amd Iran از این بابت عذر خواهی می نمایند ولی این مبالغی که دریا?ت می شود تنها 30% هزینه های این مدعوین و اقامت ایشان و پذیرایی از مهمانان را پاسخگوست . در ضمن هم اکنون تعداد 45 ن?ر ثبت نام نمودند.
در هر حال امیدواریم با تحقق بخشیدن به این اهدا? مقدار نا چیزی از این هزینه هایی که شما عزیزان می نمایید را جبران کنیم .

(AMD Electronic(AMD Iran
19-09-2007, 16:32
خداييش 15 هزار تومان خيلي زياده ، بعيد مي‌دونم اينجوري كسي شركت كنه، البته به غير از دعوت شدگان.
كيوان به عنوان كسي كه سالهاست تو بازار هست مي‌تونه در اين مورد به خوبي قضاوت كنه كه آيا علاقه‌مندان و مخاطبين اين كن?رانس ، با اين مبلغ بالا حاضر به شركت در اون هستند يا نه !

من ?كر مي‌كنم كه اگه به درآمدزايي كه از اين طريق حاصل ميشه ، توجه نكنيد و روش حساب باز نكنيد ، منطقي تر باشه، و دريا?ت هزينه رو به واسطه تضمين حضور شركت كننده در كن?رانس در نظر بگيريد.

?كر نكم شركت شما گير اين چند صد هزار تومان باشه

در آمد زایی در کار نیست
ببینید تمامی پرسنل شرکت Amd Iran از این بابت عذر خواهی می نمایند ولی این مبالغی که دریا?ت می شود تنها 30% هزینه های این مدعوین و اقامت ایشان و پذیرایی از مهمانان را پاسخگوست . در ضمن هم اکنون تعداد 45 ن?ر ثبت نام نمودند.
در هر حال امیدواریم با تحقق بخشیدن به این اهدا? مقدار نا چیزی از این هزینه هایی که شما عزیزان می نمایید را جبران کنیم .

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:32
من خيلي دوست دارم شركت كنم. ولي امكانش رو ندارم . ?كر كنم براي دوستاني مثل ما هم جائي در نظر بگيريد

AMD>INTEL
19-09-2007, 16:36
اگر امكانات صر? هزينه بود من يكي حتما شركت ميكردم . ولي قشر سخت ا?زاري ايران از نظر مالي در محدوديت هست . تلاش ما ارتقا دانش سخت ا?زاري هست

Saeed
19-09-2007, 16:36
ممنون از شما، حتما برنامه جالبی هست و در نوع خودش شاید اولین باشه.

من ?ردا با شما تماس میگیرم و برای کارت ورود خودم و سایر همکاران در سایت سخت ا?زار اقدام میکنم.

?کر میکنم حضور ما ضروری باشه.

---------
در مورد هزینه ثبت نام هم با اینکه مطمنا انجام اینچنین کاری مستلزم صر? هزینه و وقت زیادی هست، ولی باز هم حذ? یا حداقل کاهش این هزینه ?کر میکنم بیشتر سودده باشه تا اخذش.

البته تحت هر شرایطی ما شرکت خواهیم کرد!

Giga
19-09-2007, 17:09
اول باید مشخص بشه منظور از "متخصصین تامزهاردور" چیه؟
لط?ا اسمشون رو نام ببرید و بگید که چند ن?رند و حوزه ?عالیتشون چیه؟
---------------------------
دومآ هزینه گزا? 15.000 تومنی برای من قابل توجیه نیست،
اگر واقعا به ?کر بالا بردن اطلاعات کاربران هستید پیشنهاد میکنم این هزینه رو اقلآ یک سوم کنید
---------------------------
سوما من هیچ جا ندیدم که از شرکت کنندگان در سمینار/کن?رانس وجهی دریا?ت بشه
--------------------------
من ?ردا با شما تماس میگیرم و برای کارت ورود خودم و سایر همکاران در سایت سخت ا?زار اقدام میکنم.
مهندس من هم جزو همکاراتون حساب میشم؟! :دی

AMD>INTEL
19-09-2007, 18:22
ممنون سعيد جان. مثل هميشه تصميم گيري عالي داشتي

Real_AMD
19-09-2007, 19:05

با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه عضو این سایت شده ام .
ولی نکته جالبی در مورد AMD در اینجا دیدم !!
AMD یک شرکت آمریکایی در ایران نمایندگی رسمی دارد ؟!؟!!!!!!!! اگر سایت AMD را چک کنید ، لیست نمایندگی های رسمی AMD موجود است و ایران در این لیست وجود ندارد . نمایندگی در خاور میانه هم Almasa در دبی است . پس این چه نمایندگی رسمی در ایران است که هیچ نام و نشانی در آن نیست ؟؟
http://www.amd.com/gb-uk/Corporate/AboutAMD/0,,51_52_502_773,00.html

و اگر از مدیر شرق اروپا و خاور میانه و شمال آ?ریقا AMD، آقای Pear سوال ?رمایید (همانطور که ما جهت تحقیقی سوال کردیم ) هیچ گونه نمایندگی در ایران را به رسمیت نمی شناسد !
و همانطور که همه عزیزان می دانند ، AMD در ایران از کانالهای مختل?ی مانند الماس، آواژنگ ، آلبالو ، آسمان ، ثمین و ... به بازار عرضه می شود . پس دیگر تنها نمایندگی چیست ؟ و نکته جالبتر هم اعتراض دسته جمعی گروهی از ?روشندگان AMD در ایران بود به شرکت عرصه مدیریت ، که چرا پردازنده تری را که اصلا مورد تایید AMD نیست به ایران وارد کرده و باکس می کنید و می ?روشید ! اگر AMD نمایندگی به این شرکت داده بود ، حتما Certificate هم به آنها می داد . که مطمئنا همچین چیزی وجود ندارد .

و در مورد Tomshardware نیز همانطور که دوست عزیزمان ?رمودند ، باید مشخص شود که چه کسی و با چه مسئولیتی به ایران خواهد آمد !

با تشکر

AMD>INTEL
19-09-2007, 19:26
اين بحث بايد جاي ديگه مطرح بشود . اينجا در مورد كن?رانس هست

SAMiN
19-09-2007, 19:41
باید سمینار جالبی باشه
از ایران چه ا?راده خاصی تو این سمینار شرکت میکنند؟

ARH
19-09-2007, 20:23
و در مورد Tomshardware نیز همانطور که دوست عزیزمان ?رمودند ، باید مشخص شود که چه کسی و با چه مسئولیتی به ایران خواهد آمد !

با تشکر

كاملا موا?ق هستم ، اين سوال رو بارها بنده و دوستان تو اين تاپيك پرسيديم اما هنوز جوابي داده نشده .

Ahmadi
19-09-2007, 21:19
با سلام به دوستان

ابتدا حضور نماينده شرکت معظم مديريت عرصه داده ها رو در جمع دوستان خوبم و نمايندگان ساير شرکتها تبريک گقته و خوشحالم که تلاش بچه ها در اين ?روم باعث رونق هر چه بيشتر اين مجموعه و مقبوليت اون از سوی شرکتها مطرح توزيع کننده کالا در ايران شده و ر?ته ر?ته بيتشر نيز ميشود.

اگه مديران محترم سايت (آقايان اميد، يزدانی و علی دوست) اجازه بدند ميخوام قدری با نماينده محترم شرکت مديريت عرصه داده ها بدون تعار? و صر?ا جهت روشن شدن چند موضوعی که در اينجا دوستان خوبم نيز بدانها اشاراتی داشتند بپردازم که اميدوارم اين دوست خوبمون نيز به اين سوالات پاسخ قابل قبول بدند.
البته اين موارد رو بجهت اينکه هم عضوی اي اين مجموعه هستم و هم از اين لحاظ که خودم از طر?داران محصولات AMD هستم و نهايتا به اين خاطر که تمايل دارم خارج از ?را?کنی تبليغاتی بابت موضوعات خاص اصل مطلب به صاحبان اهل ?ن بصراحت بيان شود.

ابندا اجازه ميخوام از تمامی دوستانم تا بدون اينکه قصد و غرضی و تعري?ی از بيان تجربيات خودم داشته باشم به اين دوست خوبمون در شرکت محترم داده ها عرض کنم. شايد بيش از 75 سمينار مختل? خارجی رو ا?تخار شرکت در گذشته تا کنون نصيب اينجانب گرديده و اين برای اولين باری است که مشاهده ميکنم شرکتی که توزيع کننده محصولات شرکتی رو بر عهده دارد سميناری رو برگزار ميکنه و جهت وروديه اون شرط مالی قرار ميده.

اجازه بديد قدری راحت صحبت کنم:

1 - اسم رسمی شرکت محترم شما، عرصه مديريت داده ها ميباشد که با قرار دادن حرو? اول شرکت به شکل AMD ايران است?اده ميشود - اين خودش جای سوال اول ... ؟

2 - همونگونه که دوستمون Real_AMD گ?تند: شرکت AMD يک شرکت کاملا آمريکايی است که از بند 3 قانون منع تجارت شرکتهای آمريکايی با ايران تبعيت ميکند پس به هيچ عنوان امکان داشتن نمايندگی رسمی در ايران چه با واسطه چه بيواسطه بصورت قانونی و رسمی وجود ندارد.
اين مورد به راحتی با يک ايميل امکان اثباتش وجود دارد. اين دومين سوال...؟

3 - معمولا شرکتهای برتر توزيع کننده ايرانی جهت آگاهی رساندن به نمايندگان ?روش و مديران ?نی زنجيره ?روش خود و حتی متخصصين مراکز و مراجع رسمی گاها سمينارهايی با دعوت از مديران رده بالای شرکتهای توليد کننده که محصولاتشون توسط آنها در ايران توزيع ميشود، اقدام کرده تا بدين صورت پل ارتباطی دانش ?نی و سياست توليدی شرکتهای توليد کننده با بدنه بازار پيوسته باشد. اما تاکنون مشاهده نشده که وجهی بابت اين موضوع از شرکت کنندگان و مدعوين اخذ گردد. حتی هدايايی برسم يادبود به کل ا?راد و کالاهايی ن?يسی بصورت قرعه کشی به برخی اعطا ميگردد. اينهم سومين...؟

4 - يکی از مهمترين موارد اعلام اسامی ا?رادی است که به عنوان سخنران و نماينده از سوی سايت TomsHarware در اين برنامه حضور خواهند داشت. بالاخره اين حق مسلم دوستان است که ابتدا بدونند با چه کسانی در ارتباط هستند. البته بماند اگه من بدونم چه کسانی حضور خواهند داشت ظر? 2 روز کل پرونده کاری و تجربيشون رو آماده ميکنم.

5 - يه سوال ديگه اگه ادعای شما در مورد نمايندگی رسمی AMD صحت داشته باشد چرا از خود شرکت AMD کسی امکان حضورش نيست.

6 - شرکت مطبوع شما سابقا به مدت يکماه اقدام به درج آگهی تبليغاتی در بسياری از جرايد در مورداين سمينار نموده بود ولی هيچ صحبتی از اخذ مبلغ نشده بود. حتی جالب بود که با بنده تماس گر?ته شد ولی بيشتر در مورد خريد CPU بود تا اين سمينار.

7 - اگر ملاک اخذ اين مبلغ به عنوان وروديه، جبران برخی از هزينه ها ميباشد. بشخصه تصور ميکنم شرکت شما با قدمت چند ساله خود قدری با اين کار خودش از موضع ضع? با موضوع برگزاری سمينار و هزينه های اون برخورد کرده که اصلا جالب نيست.

8 - اگه امکان داره قدری بيشتر و باجزئيات بهتر در مورد شرايط و محتوای اين سمينار صحبت کنيد.

9 - اگه لط? کنيد حتما محل برگزاری سمينار و تاريخ و زمان شروع و پايان دقيقش و برنامه برگزاری سمينار رو حداقل قبل از نام نويسی اعلام کنيد.

10 - با ?رض اينکه حتی استدلال شما از بابت ورديه به سمينار درست باشد بازهم با نظر ساير دوستان جهت بالا بودن رقم اون موا?ق هستم. هرچند که...

11- مواردی ديگه ای هم بود که خوب ?علا از بيان اونها صر? نظر کردم.

دوست خوبم از شرکت مديريت عرصه داده ها، اميدوارم اين موارد رو بحساب غرض ورزی بنده بهيچ عنوان قرار نديد. بنده بسبب تجربيات داخلی و خارجی خودم و ارتباطات ?راوان با بسياری از شرکتهای توليد کننده و توزيع کننده، همواره سعی کردم تا به کمک دوستانم در اين سايت شتا?ته و به تحقق اهدا? اونها در راستای اطلاع رسانی دقيق و صحيح و بدن غرض به جامعه سخت ا?زاری ايران کمک کوچکی کرده باشم. پس من رو هم بخشی از بدنه شرکت خودتان بصورت غير رسمی بدانيد که تلاش دارم تا با انتقادات و پيشنهادات خود در کنار شما باشم.

از ساير دوستان خوبم در اين ?روم هم که زيادی نوشتم معذرت ميخوام.:)
مو?ق باشيد.

Ahmadi
19-09-2007, 21:21
با سلام به دوستان

ابتدا حضور نماينده شرکت معظم مديريت عرصه داده ها رو در جمع دوستان خوبم و نمايندگان ساير شرکتها تبريک گقته و خوشحالم که تلاش بچه ها در اين ?روم باعث رونق هر چه بيشتر اين مجموعه و مقبوليت اون از سوی شرکتها مطرح توزيع کننده کالا در ايران شده و ر?ته ر?ته بيتشر نيز ميشود.

اگه مديران محترم سايت (آقايان اميد، يزدانی و علی دوست) اجازه بدند ميخوام قدری با نماينده محترم شرکت مديريت عرصه داده ها بدون تعار? و صر?ا جهت روشن شدن چند موضوعی که در اينجا دوستان خوبم نيز بدانها اشاراتی داشتند بپردازم که اميدوارم اين دوست خوبمون نيز به اين سوالات پاسخ قابل قبول بدند.
البته اين موارد رو بجهت اينکه هم عضوی اي اين مجموعه هستم و هم از اين لحاظ که خودم از طر?داران محصولات AMD هستم و نهايتا به اين خاطر که تمايل دارم خارج از ?را?کنی تبليغاتی بابت موضوعات خاص اصل مطلب به صاحبان اهل ?ن بصراحت بيان شود.

ابندا اجازه ميخوام از تمامی دوستانم تا بدون اينکه قصد و غرضی و تعري?ی از بيان تجربيات خودم داشته باشم به اين دوست خوبمون در شرکت محترم داده ها عرض کنم. شايد بيش از 75 سمينار مختل? خارجی رو ا?تخار شرکت در گذشته تا کنون نصيب اينجانب گرديده و اين برای اولين باری است که مشاهده ميکنم شرکتی که توزيع کننده محصولات شرکتی رو بر عهده دارد سميناری رو برگزار ميکنه و جهت وروديه اون شرط مالی قرار ميده.

اجازه بديد قدری راحت صحبت کنم:

1 - اسم رسمی شرکت محترم شما، عرصه مديريت داده ها ميباشد که با قرار دادن حرو? اول شرکت به شکل AMD ايران است?اده ميشود - اين خودش جای سوال اول ... ؟

2 - همونگونه که دوستمون Real_AMD گ?تند: شرکت AMD يک شرکت کاملا آمريکايی است که از بند 3 قانون منع تجارت شرکتهای آمريکايی با ايران تبعيت ميکند پس به هيچ عنوان امکان داشتن نمايندگی رسمی در ايران چه با واسطه چه بيواسطه بصورت قانونی و رسمی وجود ندارد.
اين مورد به راحتی با يک ايميل امکان اثباتش وجود دارد. اين دومين سوال...؟

3 - معمولا شرکتهای برتر توزيع کننده ايرانی جهت آگاهی رساندن به نمايندگان ?روش و مديران ?نی زنجيره ?روش خود و حتی متخصصين مراکز و مراجع رسمی گاها سمينارهايی با دعوت از مديران رده بالای شرکتهای توليد کننده که محصولاتشون توسط آنها در ايران توزيع ميشود، اقدام کرده تا بدين صورت پل ارتباطی دانش ?نی و سياست توليدی شرکتهای توليد کننده با بدنه بازار پيوسته باشد. اما تاکنون مشاهده نشده که وجهی بابت اين موضوع از شرکت کنندگان و مدعوين اخذ گردد. حتی هدايايی برسم يادبود به کل ا?راد و کالاهايی ن?يسی بصورت قرعه کشی به برخی اعطا ميگردد. اينهم سومين...؟

4 - يکی از مهمترين موارد اعلام اسامی ا?رادی است که به عنوان سخنران و نماينده از سوی سايت TomsHarware در اين برنامه حضور خواهند داشت. بالاخره اين حق مسلم دوستان است که ابتدا بدونند با چه کسانی در ارتباط هستند. البته بماند اگه من بدونم چه کسانی حضور خواهند داشت ظر? 2 روز کل پرونده کاری و تجربيشون رو آماده ميکنم.

5 - يه سوال ديگه اگه ادعای شما در مورد نمايندگی رسمی AMD صحت داشته باشد چرا از خود شرکت AMD کسی امکان حضورش نيست.

6 - شرکت مطبوع شما سابقا به مدت يکماه اقدام به درج آگهی تبليغاتی در بسياری از جرايد در مورداين سمينار نموده بود ولی هيچ صحبتی از اخذ مبلغ نشده بود. حتی جالب بود که با بنده تماس گر?ته شد ولی بيشتر در مورد خريد CPU بود تا اين سمينار.

7 - اگر ملاک اخذ اين مبلغ به عنوان وروديه، جبران برخی از هزينه ها ميباشد. بشخصه تصور ميکنم شرکت شما با قدمت چند ساله خود قدری با اين کار خودش از موضع ضع? با موضوع برگزاری سمينار و هزينه های اون برخورد کرده که اصلا جالب نيست.

8 - اگه امکان داره قدری بيشتر و باجزئيات بهتر در مورد شرايط و محتوای اين سمينار صحبت کنيد.

9 - اگه لط? کنيد حتما محل برگزاری سمينار و تاريخ و زمان شروع و پايان دقيقش و برنامه برگزاری سمينار رو حداقل قبل از نام نويسی اعلام کنيد.

10 - در مورد رقم حق ثبت نام هم که با نظر ساير دوستانم کاملا وا?قم که واقع زياد است.

11- مواردی ديگه ای هم بود که خوب ?علا از بيان اونها صر? نظر کردم.

دوست خوبم از شرکت مديريت عرصه داده ها، اميدوارم اين موارد رو بحساب غرض ورزی بنده بهيچ عنوان قرار نديد. بنده بسبب تجربيات داخلی و خارجی خودم و ارتباطات ?راوان با بسياری از شرکتهای توليد کننده و توزيع کننده، همواره سعی کردم تا به کمک دوستانم در اين سايت شتا?ته و به تحقق اهدا? اونها در راستای اطلاع رسانی دقيق و صحيح و بدن غرض به جامعه سخت ا?زاری ايران کمک کوچکی کرده باشم. پس من رو هم بخشی از بدنه شرکت خودتان بصورت غير رسمی بدانيد که تلاش دارم تا با انتقادات و پيشنهادات خود در کنار شما باشم.

از ساير دوستان خوبم در اين ?روم هم که زيادی نوشتم معذرت ميخوام.:)
مو?ق باشيد.

Giga
19-09-2007, 22:11
من هم میخواستم بحث نماینده رسمی AMD رو پیش بکشم ولی دیدم جاش نیست
حالا که دوستان هم اشاره کردند؛ من میخوام بدونم که شما از چه رویی خودتون رو تنها نماینده رسمی AMD در ایران میدونید؟

ضمنا از pm ـی که برای بنده ارسال کردید ?وق العاده شاکی هستم ( هم از نوع لحنتون هم از نوع جمله بندیتون)
این چه وضعیست؟
کاملا از لحن شما مشخص است که جوابی برای حر?های بنده در پست 16 ندارید،

ضمنا در تبلیغات شما هیچ حر?ی از دریا?ت هزینه نشده میخواستم علت رو بدونم.
و اینکه منتظر جوابهای شما به پرسشهای احمدی عزیز هستم.

با کمال احترام/

Giga
19-09-2007, 22:14
بهتره این موضوع توی یک تاپیک پیگییری بشه
لط?ا دوستان از این به بعد دراینجا بحث رو دنبال کنند:

http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1901&page=2

AMD>INTEL
19-09-2007, 22:17
يك مقدار اين مسئله خيلي پيچيده شده . از دوستان ميخوام بذارند مديريت سايت از راه مديريت روابط عمومي سايت به اين مسئله رسيدگي كنند. البته با تاكيد بر مستندات حر?هاي مهندس احمدي

ARH
19-09-2007, 22:24
از دوستان عزيز خواهش ميكنم ?ضاي تاپيك رو به حاشيه و تشنج نبرند تا در بستري آرام و كاملا منطقي گ?تگو كنيم. اميدوارم كه در نتيجه اين گ?تگو‌ها سوت?اهم‌هاي احتمالي برطر? گشته و با برگزاري سمينار وعده داده شده همه از شركت‌كنندگان و استقبال كنندگان اين حركت ارزشمند شركت مديريت عرصه‌داده‌ها باشيم.

با تشكر و احترام

AMD>INTEL
19-09-2007, 22:25
?كر كنم كمي صبر كنيم تا سعيد قضيه رو روشن كند

Saeed
19-09-2007, 22:50
?ارغ از هرنوع دیدگاه اقتصادی من شخصا از اینکه نمایندگان شرکت AMD و همینطور مدیران با تجربه سایت TH در هر قالبی در یک سمینار در ایران شرکت داده باشند خوشحال خواهم شد، تصور میکنم نظر دیگر دوستان هم در مورد این موضوع به همین صورت است.

بنابر این حتما هیچکدام از دوستان با اصل موضوع مخال?ت و یا مشکلی ندارند، مورد های مطرح شده در پست های دوستان خوب ما آقای احمدی، GIGA و دوست تازه وارد ما آقای Real_AMD به بحث سنتی نماینده AMD در ایران بر میگردد که ?کر نمیکنم پیدا کردن پاسخی برای آن کار راحتی باشد، به هرحال همه ما شاهد حضور چند شرکت ?عال در زمینه ?روش و گارانتی این پردازنده ها با قیمتی تقریبا یکسان هستیم.

در مورد خود سمینار و شرایط اون همونطور که در ص?حه قبل گ?تم "حذ?" کردن این مبلغ از "اخذ" کردنش قطعا برای شرکت مدیریت عصر داده ها سودمند تر خواهد بود، همونطور که خود آقای امامی اشاره کردن این مبلغ تنها 30 درصد هزینه برگزاری رو جبران خواهد کرد که برای چنین شرکتی قطعا قابل چشم پوشی خواهد بود. ضمن اینکه قطعا در این سمینار اهدا? تبلیغاتی هم مورد نظر هست، اما دریا?ت هزینه از شرکت کننده ی سمینار آموزشی-تبلیغاتی ( از طر? دیگر مطمن هستم از طر? برگزار کنندگان بحث آموزش و اطلاع رسانی در این سمینار بر بحث تبلیغاتی ارجحیت دارد) امریست نامتعار?. البته امیدوارم بحث هزینه از طر? مدیران این شرکت تنها نوعی محک زنی و سنجش بازخورد باشد.

Giga
20-09-2007, 00:13
اگه قصد بنده رو جسارت یا توهین و ... حساب نکنید میخواستم چند کلام صحبت کنم
?ارغ از هرنوع دیدگاه اقتصادی من شخصا از اینکه نمایندگان شرکت AMD و همینطور مدیران با تجربه سایت TH در هر قالبی در یک سمینار در ایران شرکت داده باشند خوشحال خواهم شد، تصور میکنم نظر دیگر دوستان هم در مورد این موضوع به همین صورت است.

آقا مشکل اینجاست که AMD اصلا نماینده ای در ایران نداره که تبلیغ کردند سمینار تنها نماینده رسمی ای.ام.دی ..........
دوما مشکل اینجاست که هنوز معلوم نیست اینایی که میخوان بیان آیا واقعا مدیران باتجربه تامز هستند یا نه؟
من از آقای امامی سوال کردم حداقل اسمشون رو بگند تا یه تحقیقی در موردشون بکنم ببنیم سوادشون در چه حده و در چه بخشی ?عالیت دارند، بعد ایشون ( جناب امامی) توی پی ام به من میگن برو توی سایتشون رو ببین اونجا نوشته اینا کی هستند؟!!!!!!!!!
آخه مگه دست اندرکارای سایت تامز یکی دو ن?ر هستند که من برم ببنیم اینا کی هستند؟!!!
همین سایت سخت ا?زار خودمون چندین و چند ن?ر نویسنده داره بعد حالا میگند برو توی خود تامز نوشته ...!

اگه نماینده ای از شرکت amd هم در این همایش حضور داشته باشه من به جای 15 تومن 150 تومن میدم ( به شرطی که واقعا نماینده ای ام دی باشه)

در آخر اگه موجب تکدر خاطر دوستان عزیزم شدم، معذرت میخوام و پوزش به دلیل طولانی شدن عرایضم.
قصد بی احترامی به هیچ یک از کاربرای محترم رو ندارم.
( کماکان منتظر پاسخ به سوالات احمدی جان هستم و هستیم)
با کمال احترام/

Saeed
20-09-2007, 00:37
دوست عزیز Giga، جمله من بخصوص مواردی که ات?اقا شما با رنگ قرمز مشخص کردی حال استمراری نبود . من امیدوارم همچین ات?اقی بی?ته حالا به هر صورت در هر زمان.

و بله توضیحات بیشتر در مورد این سمینار برای همه علاقه مندان بهتر خواهد بود به نظر من باید صبر کرد.

AMD>INTEL
20-09-2007, 01:09
يك نظر من دارم همينطور كه به نماينده ان?ورماتيك گستر هم گ?تم . ما دوستان به كمك اين شركت ها نياز داريم. كا داريم از جان مايع ميذاريم براي اعتلاي دانش سخت ا?زار حداقل ساپورت نخواستيم . ولي ديگر توان پرداخت پول نداريم. تو هر كشور ديگري بوديم زندگي خمه ما تامين بود. مخصوا مديران

(AMD Electronic(AMD Iran
20-09-2007, 10:16
سلام این تاپیک جنبه اطلاع رسانی دارد نه اثبات نمایندگی
من واقعا از این جواب ها متحیر شدم البته بدون جسارت عرض می کنم ما ایرانی ها استاد بحث های بی مورد و کشاندن بحث به تنش هستیم .در هر حال من جواب آقا احمدی را عنوان می کنم و ?کر می کنم موضوع برای همه روشن می شود .
1- نام شرکت در ایران نمی تواند Amd باشد به همین دلیل عرصه های مدیریت داده ها و الکترونیک انتخاب شده که مخ?? آن می شود Amd.

2-جهت اطلاع عرض میکنیم که شرکت Arian Imex در دبی نماینده رسمی Amd است که توسط این شرکت Cpu خریداری شده و در ایران توسط Amd Electronic به ?روش میرسد.مدیریت هر 2 شرکت یک ن?ر است.

3- این یک سمینار نیست و مهمان Vip نیز ندارد این یک جلسه یا کن?رانس است که بابت ورودی هزینه در یا?ت میشود.هر شرکت برای هزینه های خود مخصوصا تبلیغات برنامه خاصی دارد که این برنامه ریزی این بار بر اساس در یا?ت هزینه وبرگزاری آن انجام میشود . ضمنا این کن?رانس 10 % جنبه تبلیغات دارد.

4- در مورد اسامی ا?راد متاس?انه به دلایل استراتژیک مارکتینگ این شرکت اسامی این ا?راد تا 3 روز قبل از کن?رانس اعلام نخواهد شد. قطعا همانند شما عزیزان متخصصین Th از بار علمی بالایی برخوردار هستند
در ضمن بحث در این جلسه صز?ا در مورد Cpu Amd نخواهد بود و بحث های جامع در مورد سخت ا?زار است که عزیزان امکان پرسش و پاسخ زنده را نیز دارند.در هر حال 3 ن?ر با مسئولیت مدیران سایت از طر? Th و The Inquirer در این کن?رانس در سمت متخصص سخن ا?زار حضور دارند.

5- در ایران امکان حضور نماینده Amd وجود ندارد ما در Gitex در غر?ه Arian Imex از حضور نماینده شرکت Amd بهره بردیم.

6- اگر با شما بابت خرید Cpu تماس گر?ته شده از بخش ?روش شرکت بوده ربطی به تبلیغات ندارد ما نمی توانیم با این حجم کار 1 ماه وقت ?قط صر? کن?رانس بنماییم .شاید در ثبت نام دقت لازم را ننموده اید.

7- اصلا موضوع ضع? شرکت مطرح نیست بخشی از هزینه های بالای این سمینار باید توسط شرکت کنندگان تامیین شودالبته دلایل دیگری نیز دارد که در کن?رانس روشن و ش?ا? به اطلاع عموم خواهد رسید .

8- زمان برگزاری به دلیل مختل? به طور دقیق اعلام نمی شود اما اواخر مهر ماه در آستانه الکامپ است .که متعاقبا در این Forum و مکان های دیگر اعلام می شود

من از همه همکاران تشکر می کنم و استدعا دارم تنش را وارد این بحث نکنند .
از سعید به دلیل منطق ?وق ا لعاده و زیبا تشکر میکنم .

AMD and no more
20-09-2007, 12:18
سلام به همه دوستان
می‌بخشید که اینقدر دیر به جمع گ?تمان شما اضا?ه می‌شم
شاید سوالاتی که می‌پرسم تکراری باشند اما می‌پرسم
1- می‌خواستم ازشما جناب آقای احمدی خواهش کنم که سطح حدودی ا?رادی که به این کن?رانس می‌آیند را مشخص کنید منظور دانش ا?راد نیست منظورم رتبه شغلی و مقامی که در شرکتشون دارند هستش مثلا من اونجا می‌تونم انتظار دیدن Hector Ruiz رو داشته باشم:D؟
2- محوریت بحث در کن?رانس حول تکنولوژی می‌چرخه یا بازاریابی و تست محصولات؟
3- می‌تونیم در اون کن?رانس مطالبی رو بشنویم که در جای دیگه‌ای هنوز انتشار پیدا نکرده؟

(AMD Electronic(AMD Iran
20-09-2007, 12:30
سلام به همه دوستان
1- می‌خواستم ازشما جناب آقای احمدی خواهش کنم که سطح حدودی ا?رادی که به این کن?رانس می‌آیند را مشخص کنید منظور دانش ا?راد نیست منظورم رتبه شغلی و مقامی که در شرکتشون دارند هستش مثلا من اونجا می‌تونم انتظار دیدن Hector Ruiz رو داشته باشم:D؟
2- محوریت بحث در کن?رانس حول تکنولوژی می‌چرخه یا بازاریابی و تست محصولات؟
3- می‌تونیم در اون کن?رانس مطالبی رو بشنویم که در جای دیگه‌ای هنوز انتشار پیدا نکرده؟

سلام
بله شما انتظار دیدن هر ?ردی را می توانید داشته باشید مثلا Patrick :eek:. ا?رادی که تشری? دارند از admin های سایت TM هستند.
بحث کن?رانس حول تکنولوژی است و مطمئن باشید اخباری می شنوید که تا بحال انتشار نداشته است این کن?رانس برای کسانی که سخت ا?زار را حر?ه ای دنبال می کنند واقعا می تواند جالب باشد .
من خودم خیلی مشتاق هستم که با این ا?راد بحث و گ?تگو کنم .
باز هم تاکیید می کنم برای ثبت نام وقت بسیار کم است سریع تر اقدام کنید .

AMD and no more
20-09-2007, 13:15
سلام
بله شما انتظار دیدن هر ?ردی را می توانید داشته باشید مثلا Patrick :eek:. ا?رادی که تشری? دارند از admin های سایت TM هستند.
بحث کن?رانس حول تکنولوژی است و مطمئن باشید اخباری می شنوید که تا بحال انتشار نداشته است این کن?رانس برای کسانی که سخت ا?زار را حر?ه ای دنبال می کنند واقعا می تواند جالب باشد .
من خودم خیلی مشتاق هستم که با این ا?راد بحث و گ?تگو کنم .

شما چرا اینقدر از TM صحبت می‌کنید یک مقدار هم از خود AMD بگید ما هر چی خبر توی سایت درباره AMD نوشتیم بر اساس خبرهایی بوده که خبرنگارهای خارجی به دست ما دادند اما حالا برای ما یک موقعیت خیلی خوبه که با یک مقم مسئول AMD صحبت کنیم البته اگه به ایران تشری? بیارند

(AMD Electronic(AMD Iran
20-09-2007, 13:21
شما چرا اینقدر از TM صحبت می‌کنید یک مقدار هم از خود AMD بگید ما هر چی خبر توی سایت درباره AMD نوشتیم بر اساس خبرهایی بوده که خبرنگارهای خارجی به دست ما دادند اما حالا برای ما یک موقعیت خیلی خوبه که با یک مقم مسئول AMD صحبت کنیم البته اگه به ایران تشری? بیارند

ببینید بحث ما صر?ا سخت ا?زار است و اینکه مقامی از amd حضور داشته باشند امکان ندارد اما مطمئن باشید کارشناسان TM خبر های دست اولی دارند که رضایت شما رو جلب کند .
امیدوارم ثبت نام یادتون نر?ته باشد چون زمان خیلی محدوداست

ARH
20-09-2007, 13:24

جناب آقاي امامي

اين حق هر شركت كننده‌ علاقه مندي هست كه بداند بابت چه چيزي و چه زماني ، هزينه كرده و وقت خود را اختصاص دهد. بنابر اين جاي اين صحبت شما همون سه روز مونده به كن?رانس هست،

مسلما با اين تعاري? و وعده‌ها ، نمي توان مخاطبيني چنداني را براي اين سمينار گردآورد.

آيا شما مخاطبين خود را واقعا ارزيابي كرده‌ايد؟

?كر نمي‌كنيد احيانا با استراتژي‌هايي كه بارها توسط دوستان در همين تاپيك مزموم تلقي شده‌اند، از كي?يت و كميت اين كن?رانس خواهيد كاست ؟

اين رو مد نظر داشته باشيد كه شما نه تنها نماينده شركت عرصه مديريت داده‌ها و به قولي AMD هستيد بلكه در وجه بالاتر نماينده ايران و ايراني هستيد.

به اين جور مجالسي كه شركت كننده بخواد براي حضور در اون هزينه كنه، و برگزار كننده هم روي درآمد اون حساب باز مي‌كنه، ديگه سمينار آموزشي، علمي يا تبليغاتي نمي‌گند، بهتره بهش بگيد Workshop ، كما اينكه تا كنون workshop هاي مو?قي به اين سبك در كشور برگزار شده كه البته در همه اونها جزئيات كامل workshop و شركت‌كنندگانشون قبل از ثبت نام شركت كنندگان مشخص بوده .

بنابر اين صحيح نيست تا زماني كه جزئيات كامل برنامه شما مانند نام مدعوين، موضوع و زمان بندي گ?تگو‌ها و زمان و مكان مشخص نشده ، با اين صحبت‌ها سعي در جذب شركت كننده نماييد.

Giga
20-09-2007, 14:00
3- این یک سمینار نیست و مهمان Vip نیز ندارد این یک جلسه یا کن?رانس است که بابت ورودی هزینه در یا?ت میشود.هر شرکت برای هزینه های خود مخصوصا تبلیغات برنامه خاصی دارد که این برنامه ریزی این بار بر اساس در یا?ت هزینه وبرگزاری آن انجام میشود . ضمنا این کن?رانس 10 % جنبه تبلیغات دارد.

اگر سمینار نیست میتونم بپرسم چرا عنوان topic رو گذاشتید "نظر سنجی سمینار Amd Iran با حضور Toms Hardware" ؟؟
به نظر بنده تا وقتیکه زمان دقیق سمینار (یا ورک شاپ یا هر چی اسمشه) مشخص نشه و نام ا?رادی که به عنوان مدیر تامزهاردور حضور دارند، معلوم نشه عقل آدم میگه باید از ثبت نام اجتناب کنه.

با کمال احترام/

AMD and no more
20-09-2007, 14:41
ببینید بحث ما صر?ا سخت ا?زار است و اینکه مقامی از amd حضور داشته باشند امکان ندارد اما مطمئن باشید کارشناسان TM خبر های دست اولی دارند که رضایت شما رو جلب کند .
امیدوارم ثبت نام یادتون نر?ته باشد چون زمان خیلی محدوداست

یعنی منظور شما این هستش که کارشناسانان AMD درمورد سخت ا?زار نمی‌تونند نظر بدهند به همین خاطر به دنبال کارشناسان TM ر?تید:confused:

AMD and no more
20-09-2007, 14:45
راستی شما سایت رسمی برای اطلاع رسانی ندارید؟
معمولا (مثلا در 99.99 درصد موارد) شرکت‌هایی که نمایندگی رسمی یک کمپانی رو می‌گیرد یک سایت اختصاصی باز می‌کنند.

AMD and no more
20-09-2007, 15:48
آمار قبلی نظر سنجی

http://i3.tinypic.com/4l3byab.jpg

آمار جدید نظر سنجی

http://i8.tinypic.com/6gnqyar.jpg

Hooman
20-09-2007, 17:13
دوستان این سمینار اصلا ربطی به شرکتamd ندارد.بنابراین انتظار نداشته باشید نماینده ای از شرکت Amd در آن حضور داشته باشدیا از آن باخبر باشد.همانطور که گ?تند سمیناری درمورد سخت ا?زار بطور کلی است و قضیه شرکت Amd هم صر?ا یک تشابه اسمی است وروح شرکت Amd هم از آن خبر ندارد.

اگر پول زیادی دارید, بد نیست بروید و ت?ریحی بکنید.

AMD>INTEL
20-09-2007, 17:35
پول زياد داشتيم كه بحثي نميكرديم

Ahmadi
20-09-2007, 17:36
سلام این تاپیک جنبه اطلاع رسانی دارد نه اثبات نمایندگی
من واقعا از این جواب ها متحیر شدم البته بدون جسارت عرض می کنم ما ایرانی ها استاد بحث های بی مورد و کشاندن بحث به تنش هستیم .در هر حال من جواب آقا احمدی را عنوان می کنم و ?کر می کنم موضوع برای همه روشن می شود .
1- نام شرکت در ایران نمی تواند Amd باشد به همین دلیل عرصه های مدیریت داده ها و الکترونیک انتخاب شده که مخ?? آن می شود Amd.

2-جهت اطلاع عرض میکنیم که شرکت Arian Imex در دبی نماینده رسمی Amd است که توسط این شرکت Cpu خریداری شده و در ایران توسط Amd Electronic به ?روش میرسد.مدیریت هر 2 شرکت یک ن?ر است.

4- در مورد اسامی ا?راد متاس?انه به دلایل استراتژیک مارکتینگ این شرکت اسامی این ا?راد تا 3 روز قبل از کن?رانس اعلام نخواهد شد. قطعا همانند شما عزیزان متخصصین Th از بار علمی بالایی برخوردار هستند
در ضمن بحث در این جلسه صز?ا در مورد Cpu Amd نخواهد بود و بحث های جامع در مورد سخت ا?زار است که عزیزان امکان پرسش و پاسخ زنده را نیز دارند.در هر حال 3 ن?ر با مسئولیت مدیران سایت از طر? Th و The Inquirer در این کن?رانس در سمت متخصص سخن ا?زار حضور دارند.

5- در ایران امکان حضور نماینده Amd وجود ندارد ما در Gitex در غر?ه Arian Imex از حضور نماینده شرکت Amd بهره بردیم.

6- اگر با شما بابت خرید Cpu تماس گر?ته شده از بخش ?روش شرکت بوده ربطی به تبلیغات ندارد ما نمی توانیم با این حجم کار 1 ماه وقت ?قط صر? کن?رانس بنماییم .شاید در ثبت نام دقت لازم را ننموده اید.

7- اصلا موضوع ضع? شرکت مطرح نیست بخشی از هزینه های بالای این سمینار باید توسط شرکت کنندگان تامیین شودالبته دلایل دیگری نیز دارد که در کن?رانس روشن و ش?ا? به اطلاع عموم خواهد رسید .

8- زمان برگزاری به دلیل مختل? به طور دقیق اعلام نمی شود اما اواخر مهر ماه در آستانه الکامپ است .که متعاقبا در این Forum و مکان های دیگر اعلام می شود

من از همه همکاران تشکر می کنم و استدعا دارم تنش را وارد این بحث نکنند .
از سعید به دلیل منطق ?وق ا لعاده و زیبا تشکر میکنم .

با سلامی گرم به دوستان خوبم و همچنين جناب آقای امامی عزيز.

جناب امامی محبت کردند و پاسخهايی را در جواب سوالات مرقوم کردند که بنده جا دارد که از ايشون بابت سعه صدرشون و همچنين نقطه نظرات تشکر کنم اما مواردی است که ترجيح ميدم مجدد به اونها اشاره کنم و به هيچ عنوان اين مسائل مطرح شده رو به عنوان چالش تلقی نکرده و حتی اونها رو جزء امتيازات اين بخش ميدونم که باعث شده دوستان صاحب نظر در اين ?روم با استناد به حق طبيعی خودشون از شما به عنوان نماينده شرکت عرصه مديريت داده ها سوالاتی کنند که بايد ش?ا? سازی شود.

1 - همگی به اين موضوع آگاهی دارند که بنا به قوانين تملکی و ثبتی کشورمان هيچ شرکتی نمي تواند از نام های شرکتهای خارجی برای نام شرکت خودش است?اده کند اما توزيع محصولات يک شرکت نيز بطور اخلاقی اين حق رو هم برای شرکتی توزيع کننده قطعات بهمراه نداشته و نخواهد داشت که خود رو به عنوان نامدار شرکت مادر معر?ی و در اذهان جای اندازد. کما اينکه اگر اينگونه درست بود بسياری از شرکتهای بزرگ داخلی که يد طولايی در امر توزيع قطعات دارند از نامهای سونی ايران - LG ايران - Samsung ايران - Benz ايران و ... است?اده ميکردند.

2 - شرکتهای ايرانی بسياری در دبی و ايران وجود دارند که با مالکيت يکسان و مديريت ايرانی بسياری از محصولات شرکتهای آمريکايی را بصورت قانونی از طريق دبی خريد کرده و يواشکی در ايران ب?روش ميرسانند اما سابقه نداشته که از اين موضوع به عنوان نمايندگی رسمی محصولات مورد نظر سوء است?اده کنند. متاس?انه از بردن نام آنها معذورم.

3 - اين جلسه اگر سمينار نباشد پس کن?رانس صر? هم نيست چرا که برای کن?رانس مقاصد و نامهای مت?اوتی معنی پيدا ميکند که حرکت شما به هيچ عنوان آنها رو تلقی نميکند.
بقول دوست خوبم جناب حق دوست: اين موضوع رو ميتوان بيشتر يک Workshop تعبير نمود.

4 - اين مورد که شما ?رموديد بدلايل استراتژی مارکتينگ از نام بردن ا?رادی که بعنوان نمايندگان يا Admin های سايت Tomsharwre معذور هستيد، بينهايت گنگ و بحث برانگيز است.
بقول معرو? يا رومی رومی يا زنگی زنگی،
يا هست که اگر هست بايد گ?ت چه کسانی يا نيست که اگر نيست بايد گ?ت چه کسانی نيستند. جواب شما خيلی کلی است. نام بردن اسامی چند ن?ر از ا?راد مشهور کار شاغی نيست مهم اين که چه کسانی حضور خواهند داشت.
همانگونه که شما تمايل داريد ا?راد بيشتری در اين ... شرکت کنند ماهم تمايل داريم اين امر برای شما مسئوليت ايجاد کرده و دقيقا ?ردی در آن حضور داشته باشد که ما را به اين خاطر تهييج برای شرکت نموده اند.

5 - بنده هم در نمايشگاههای Gitex و Computex و Cebit و IFA حضور ?عال نماينده گان شرکتهای Intel و AMD را در غر?ه های شرکتهای Asbis, Avnet, Sky, MALABS, ALMASA, FDC, Empa, Golden System و خيلی های ديگه رو بچشم ديده و حتی با اونها خوش و بش کرده ام اما اين امر ملاکی بر اين نميشود که نمايندگان ?روش اين شرکت در ايران خود را نماينده رسمی شرکتهای Intel و AMD به جماعت معر?ی کنند که تاکنون نيز نکرده اند...

6 - اولين باری نيست که در کن?رانسی ثبت نام کرده باشم که امکان اشتباه در آن باشد، البته من از بابت تماس مجموعه ?روش شما با بنده ناراحت نيستم که حتی باعث خوشحالی اينجانب است که با گروهی از تيم ?روش شما آشنا نيز شده ام. بالاخره خريد کالا جزئی از برنامه شغلی بنده است کما اينکهظر? مدت 1سال گذشته تا کنون بالغ بر 500 CPU از شرکت شما خريد داشته ام.

7 - در مورد بحث هزينه ها من با نظر شما مخال? هستم، در اينکه بخشی از هزينه يک برنامه رو بايد شرکت کنندگان آن جبران کنند بدين گونه نيست. بايدی وجود ندارد.
يعنی اگر تعداد ا?رادی که قصد شرکت در اين کن?رانس را دارند با توانايی مالی که شما برای جبران آن توسط اين گروه در نظر گر?ته ايد همخوانی نداشته باشد شما اجرای اين کن?رانس رو منت?ی ميکنيد.....

8 - زمان، مکان، ساعت برگزاری، ليست و ريز کاری برنامه، تعداد ا?راد سخنران و رتبه علمی و کاری آنها و خيلی از مسائل ديگه. اگه اين موارد بنا به دلايل مختل? به صورت ش?ا? بيان نشود خوب پس مسئوليت شما چيست.
هد? شما چيست. استراتژی شما و برنامه شما از راه انداختن و دعوت از ا?راد جهت شرکت در اين برنامه چيست.
مگر جز اين است که شما مهمترين بخش اجرای يک کن?رانس رو در هاله ای از ابهام قرار داده ايد و بعد اقدام به صحبت در مورد يک حرکت عظيم ميکنيد.

بنظر بنده، اين خود شرکت محترم شما است که در ايجاد موضوعی که شما از آن به عنوان تنش نام برديد مقدم شده است. والا با بيان يک برنامه کامل اجرايی نه جای سوالی باقی ميماند و نه اشکالی...

بازهم تاکييد ميکنم بنده و دوستانم معترضم در اينجا به حرکت خوب شرکت شما بشرط درست بودن شرايط اجرايی اون کاملا موا?ق و خود بنده بشخصه از مشتاقان و علاقمندان به شرکت هستم اما با لحاظ روشن شدن مسائل مطرح شده.

مو?ق باشيد.:)

Ahmadi
20-09-2007, 17:46
سلام به همه دوستان

با سلام به شما دوست عزيز

در مورد اينکه ?رموده بوديد بنده سطح حدود ا?رادی را که به عنوان سخنران در اين جلسه حضور دارند رو مشخص کنم. بايد عرض کنم بنده بهيچ عنوان چنين جسارتی نکرده و نميکنم. اگه مسائلی رو مطرح نمودم صر?ا بابت اهميت دانستن موضوع اجرای جلسه و همچنين بار سنگين خبری است که ميتواند يک حر? کلی در ذهن مخاطب ايجاد کند و انتظاراتی رو بهمراه داشته باشد.

بهر صورت من صحبت شما رو از منظر لط? و شوخی تلقی ميکنم.

شاد باشيد :)

AMD>INTEL
20-09-2007, 17:49
دوستان ما جناب امامي اصلا قصد تنش ندارند . بله قصد ش?ا? سازي مجهولات اين سمينار دارند . به نظر نام بردن اسامي ا?راد ?كر نكنم مشكلي پيش بياورد

kakihot
20-09-2007, 18:03
من ?کر میکنم که اگه پول نگیرن هرکسی میخواد شرکت کنه و جلسه خوبی از آب درنمیاد
ولی با این پول هرکی که واقعا براش ارزش داره شرکت میکنه
تازه مطمئن باشید که به اندازه پولتون ازتون پذیرایی خواهد شد
و این مبلغ خیلی نا چیزه
حسابشو بکنید همه شرکتها و ا?راد حر?ه ای میان و این پولو پرداخت میکنن
و سر ما بی کلاه میمونه
من که میرم و 15 تومان رو هم پرداخت میکنم آقای امامی به من زنگ زد و پیشنهاد داد
اصلا هم اینجا رو نمیشناخت به پیشنهاد بنده به اینجا دعوت شد که ?کر میکنم بنده خدا بدهکار شد!
بگذریم من ?قط صر? اطلاع دوستان ایجا رو معر?ی کردم ولی میبینم که تو پست 51 به بنده و دیگران
بی احترامی هم صورت گر?ته!!!

Hooman
20-09-2007, 18:57
و این مبلغ خیلی نا چیزه
و سر ما بی کلاه میمونه
اصلا هم اینجا رو نمیشناخت به پیشنهاد بنده به اینجا دعوت شد که ?کر میکنم بنده خدا بدهکار شد!
بگذریم من ?قط صر? اطلاع دوستان ایجا رو معر?ی کردم ولی میبینم که تو پست 51 به بنده و دیگران

راست میگه. اگر رایگان باشه کی?یت پایین می آید.

Saeed
20-09-2007, 19:23
و این مبلغ خیلی نا چیزه
و سر ما بی کلاه میمونه

کیوان عزیز از اینکه اینجا رو به آقای امامی معر?ی کردی من شخصا از شما ممنون هستم. البته حتما دوستان استحضار دارند که هرکدام از اعضا مسئول صحبت های خودشون هستند، و اینکه در این انجمن اظهار نظر تا حد ممکن آزاد هست مگر در صورت بی احترامی که در قوانین انجمن هم ذکر شده که متاس?انه کمتر کسی قوانین رو مطالعه میکنه.

به هرحال من شخصا با این مبلغ مشکلی ندارم و من هم حتما با کیوان در این سمینار هستم! اما راستش ترجیح میدم با آگاهی بیشتری این هزینه رو پرداخت کنم، صحبت من همینه.

AMD and no more
20-09-2007, 20:14
و این مبلغ خیلی نا چیزه
و سر ما بی کلاه میمونه

ببینید آقای کیوان
من توی پست 51 به هیچ وجه قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم
شما به ما حق بدید که وقتی هیچ اطلاعی از سمینارتون نمی دهید و ?قط می گویید که سمینار ما یک سمینار بزرگی هست بحث به اینجا کشیده شود.
موضوع به هیچ وجه پول نیست کسی کن?رانس نمی‌آید که غذا بخورد

در یک کن?رانسی مثل کن?رانس انجمن تخصصی کامپیوتر ایران که کاملا ایرانی است از 1سال قبل روز و زمان دقیق کن?راس مشخص می‌شود از 6 ماه قبل دبیرخانه کن?رانس کار خودش را شروع می‌کند و لیست تمامی کسانی که قرار است در آن کن?رانس سخنرانی کنند را در سایت اختصاصی کن?رانس قرار می‌دهد و تازه بخشی از سخنرانی(که شاید نتیجه سالها تلاش و تحقیق یک دانشجو باشد) هم در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

آن وقت شما چطور انتظار دارید که مهمانان خارجی که به قول شما همگی در سخت ا?زار سری بین سرها دارند وحتی وقت سر خواراندن هم ندارند بدون هیچ برنامه ریزی به ایران بیایند.
بر اساس حر? که نمی‌توان کن?رانس برگذار کرد تا زمانی که شما زمانبدی دقیقی ارائه نکنید صحبتهای شما به هیچ وجه سندیت نخواهد داشت.

AMD and no more
20-09-2007, 20:26
سیزدهمین کن?رانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران (http://csicc2008.sharif.edu/fa/?p=about)
19-21 اس?ند ماه 1386 برگذار می‌شود
این سایت حدودا یک ه?ته است که راه اندازی شده.

ARH
20-09-2007, 20:49
سیزدهمین کن?رانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران (http://csicc2008.sharif.edu/fa/?p=about)
19-21 اس?ند ماه 1386 برگذار می‌شود
این سایت حدودا یک ه?ته است که راه اندازی شده.

جون آرش اين workshop رو با اون كن?رانس مقايسه نكن :D به جاي اين كارا پي‌گير باش تا س?ر كيشمون ردي? بشه...

Ahmadi
20-09-2007, 20:56
جون آرش اين workshop رو با اون كن?رانس مقايسه نكن :D به جاي اين كارا پي‌گير باش تا س?ر كيشمون ردي? بشه...

آقا اجازه هست من هم بيام. ا?تخار ميديد... :cool:
البته متاس?انه عضو انجمن نيستم ... :(

AMD and no more
20-09-2007, 21:04

من تو ?کرش هستم انشا الله باهم می‌ریم

AMD and no more
20-09-2007, 21:07

علیرضا جان
هد? من از این مقایسه این بود که
من ?قط خواستم بگم که آدم نباید زود جوش باشه و منطقی و عقلانی به قضیه نگاه کنه و همش از چیزهایی که نه به داره نه به بار صحبت نکنه

Saeed
20-09-2007, 22:11
دوستان لط?ا پیام های خارج از موضوع تاپیک رو در تاپیک دیگری مطرح کنید.

AMD and no more
20-09-2007, 22:21
سعید عزیز به نظر من موضوع چندان همک بی ربط نیست

(AMD Electronic(AMD Iran
22-09-2007, 09:15
سعید عزیز به نظر من موضوع چندان همک بی ربط نیست
لط?ا شما به س?ر کیش خود برسید
از همه اعضا تشکر می کنم در هر حال این کن?رانس برگزار می شود .
چه با حضور شما و چه بدون شما در هر حال ما منتظر تماس علاقمندان هستیم .مطمئن باشید ما کار درست را انجام می دهیم .شما یی که وقت اضا?ه دارید تا به بحث و جدل بپردازید کار خود را بکنید .
این تاپیک از روز اول هم منظورش این بود که (شما شرکت می کنید یا نه؟)
ما وقت اضا?ی نداریم .جسارت ما را ع?و ب?رمایید .هرکس مایل به شرکت است با 9 - 88702125 امیر امامی تماس حاصل کند .
سعید جان و کیوان جان من از شما تشکر می کنم و این تاپیک رو می بندم .

AMD and no more
22-09-2007, 09:23
من و خیلی از دوستان دیگه در این تاپیک از شما ?قط یک برنامه خواستیم ( اون هم در کمال آرامش و دوستی) ولی شما همش ط?ره ر?تید.

(AMD Electronic(AMD Iran
22-09-2007, 10:17
من و خیلی از دوستان دیگه در این تاپیک از شما ?قط یک برنامه خواستیم ( اون هم در کمال آرامش و دوستی) ولی شما همش ط?ره ر?تید.

من برنامه و plane این کن?رانس رو توی تاپیک جدید گذاشتم . ?کر نمیکنم دیگه جای بحث باشه .

ARH
22-03-2008, 09:00
سلام

آقا كسي خبر داره اين سميناري برگزار شد يا نه ؟

Saeed
22-03-2008, 10:58
راستش نه

ARH
22-03-2008, 21:34
راستش نه

پس حدسمون در اون زمان درست بوده ؟ تمام اين داستان ها سر كاري بود نه ؟

Ahmadi
22-03-2008, 23:07
با سلامی گرم به دوستان خوب خودم
و تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از موفقیت برای همه شما عزیزان

علیرضا جان، از اون حرفا بود ها

یعنی به این موضوع شک داشتی مرد مومن، من که همون اول ... :cool:

ARH
29-03-2008, 21:56
با سلامی گرم به دوستان خوب خودم
و تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از موفقیت برای همه شما عزیزان

علیرضا جان، از اون حرفا بود ها

یعنی به این موضوع شک داشتی مرد مومن، من که همون اول ... :cool:

سلام احمدي جان
سال نو شما هم مبارك

جسارت نباشه ، آره با اون بازار گرمي كه كرده بود ... منم‌ تا حدودي كنجكاو شده بودم ببينم نتيجه چي چي هست !