مشاهده نسخه کامل : Bioshock یک سر وگردن بالاتر از بازیهای دیگر
BIOSHOCKیکی از جدیدترین بازی ها ی این ماه است که سروصدای زیادی به پاکرده.این بازی که مت?کران ساخت ان دو پرو?سر بوده اند دارای نوآوری های چشم گیری است که واقعا قابل تقدیر است. یکی ازقویترین قسمت های بازی داستان پردازی ان است که می توان ان را از هیجان انگیز ترین ?یلم ها هم بالا تر دانست و GAMEباز را محو خود می کند ولی متاس?انه برای GAMEباز هایی که اینگلیسی انها خوب نیست حسرت زیادی را در حین بازی به وجود خواهد اورد زیرا با توجه به روند بازی بی احساس ترین GAMEبازها هم به دانستن داستان علاقه مند می شوند شاید این تعری? ها کمی بزرگ نمایی داشته باشد ولی با توجه به نواوری هایی که از شروع بازی هم قابل حس است ان را شایسته ی یک بار بازی کردن خواهید دانست اگر کمی انگلیسی بلد باشیدو بتوانید نوشته های هنگام بارگذاری اول بازی را ب?همید سوالاتی وجود دارد که سوالات کلیدی ان مرحله است ودر جریان بازی در ان مرحله به نتایج ان سوالات خواهید رسید یا بهتر باشد بگوییم خواهد رسید چون انگلیسی پر!!!!
میرسیم به گرا?یک بازی که با نگاه کردن به حداقل کارت گرا?یک مورد نیاز برای بازی با بهترین کی?یت حتما حساب کار دستتان خواهد امد مخصوصا زمانی که DX10را در ویندوز ویستا ?عال کنید میبینید که اجسام ودیوار ها دارای چه ش?ا?یت ویکپارچگی ای می شوند مثل اینکه روی انها یک رنگ روغن کشیده شده است که جلوه ی خارقالعاده ای به انها می دهد گرا?یک دشمنان مثل ادم های تغییر ژنتیکی وbig dade
که از little sisterها مراقبت می کنند قابل قبول است ولی قابل تقدیر نیست (البته گرا?یک بالای سایر چیزها توقعات را بالا برده است وگرنه چیزی کم ندارند)
و اصل مطلب شاهکار بازی (صدا) سه حر? مختصر و بی معنی که باعث شده این بازی یک سر وگردن بالا تر از بازی های دیگر باشد تا قبل از این بازی من متوجه تاثیر صدا در بازی ها نمی شدم واشکالات ان را نمی دیدم تا اندازه ای که صدای شلیک تیر بیاید برایم کا?ی بود ولی بعد از انجام این بازی به تاثیر شگر? صدا در بالاتر بردن کی?یت بازی رسیدم به طور کل میتوان گ?ت که صدا گذاری نامناسب کی?یت بازی ها را زیاد پایین نمی اورد وبه همین دلیل کمتر به ان توجه می شود ولی این بازی نشان داد که صدا گذاری مناسب در بالا بردن کی?یت بازی بسیار موثر است. دربرخی صحنه ها که بهتر است بگوییم بیشتر صحنه ها بیش از 10صدای مختل? باهم شنیده می شود که ما تابه قبل از این نشنیده بودیم ولی باچیزی که در بازی مشاهده میکنیم کاملا مطابقت دارد قابلیت است?اده از صدای ه?ت کاناله خود بیان گر کارزیاد سازنده برروی صدا گذاری است که شما را وارد محیط بازی می کندوصد البته محو ان.
دیگه چیزی برای گ?تن ندارم ?قط این بازی دارای چند پایان مت?اوت است که بستگی به شما دارد برای ا?راد بالای 17 سال ساخته شده و و و دیگه چیزی یادم نمی اید که بنویسم .اگه سوالی در مورد این بازی داشتید در پاسخ بنویسید تا به امید خدا اگه تونستم جواب بدم.
:cool:
amir-hosine
21-09-2007, 00:08
تو بازی پتانسیل ترس بسیار خوب رعایت شده...
قسمت هک کردن روبات هاش اعصاب هم میریزه!!
راستش من این بازی رو 3 روزه تموم کردم، روز دوم دیگه هیچ جذابیتی نداشت.
البته من با داستان و gameplay بازی مشکل دارم، ولی از نظر گرا?یکی تقریبا خوبه ولی از اسم unreal engine III بیش از این ها توقع میر?ت.
از نظر گرا?یکی تقریبا خوبه ولی از اسم unreal engine III بیش از این ها توقع میر?ت.
دقيقا !!!!
Abolfazl-R
21-09-2007, 02:11
راستش من این بازی رو 3 روزه تموم کردم، روز دوم دیگه هیچ جذابیتی نداشت.
البته من با داستان و gameplay بازی مشکل دارم، ولی از نظر گرا?یکی تقریبا خوبه ولی از اسم unreal engine III بیش از این ها توقع میر?ت.
موا?قم. ولي Gameplay به نظر من خيلي خوب بود ولي گرا?يك و داستانش زياد خوشم نيومد. ?يزيكشم Unreal بود!
ات?اقا" من با گرا?يكش خيلي حال كردم
مخصوصا" اتيش هاش
گيم پليش ?وق العادست
وقتي ميشني رو زمين عين واقعيت راه ميره (تو بازي هاي بزرگي مثل fear هم اين وجود نداشت)
هوش مصنوعي هم يه جاهايي خوب كار شده (مثلا" وقتي اتيششون ميزني ميپرن تو اب تا خاموش شن(در اينجا هم دودي كه ايجاد ميشه خيلي عاليه)
ولي من وسطاي بازي ام تقريبا" داره تكراري ميشه
هي بريم طبقه بعدي big daddy بكشيم little sister رو يا نجات بيدم يا بكشيم
راستي شما اونا رو harvest ميكنيد يا rescue؟
من تا حالا همه رو rescue كردم
با هك هم خيلي حال ميكنم مخصوصا" هك وندينگ ماشين!:D
حالا ميرن ميگن اين يارو طبيعي نيست هر چي گ?تيم بر عكسشو قبول داره!:D
rockstar
21-09-2007, 10:05
منم کاملا موا?قم
این موتور خیلی هنوز جا داره باید صبر کرد تا ببینیم Unreal 2007 چطوره :)
khosro_parviz
21-09-2007, 11:21
درود دوستان
این بازی در حد کرایسیس و یا ?ارکرای 2 است؟
و سوال دوم اینکه این سیستم می تواند این بازی را با آخرین ?ریم و بالاترین کی?یت اجرا کند؟
M.B : ABIT - KN9 SLI
CPU : AMD ATHOLON 64 bit X2 DUAL CORE 6000+ 3.0 GHz 2M.B Cache
VGA : CLUB - NVIDIA GeForce 8800 GTS 640 M.B DDR 3 Bus : 320 bit
RAM : GSkill Dual Channel 2G.B 800 ( 2 x 1 ) pc-6400
درود دوستان
و سوال دوم اینکه این سیستم می تواند این بازی را با آخرین ?ریم و بالاترین کی?یت اجرا کند؟
1-اگر منظورتون از لحاظ گرا?یک هست خیر گرا?یک crysis کاملا برتر هست
2_بله
khosro_parviz
21-09-2007, 11:42
دوست من از پاسخت سپاسگزارم
ولی همه می گویند سی پی یو Amd در بازی کم می آورد و آن دلیل کش کم است. این سیستم کرایسیس را با چند ?ریم اجرا می کند؟
AMD>INTEL
21-09-2007, 12:20
بايد ديد چه امتيازي گر?ته . در كل من استراژي و ادونچر رو ترجيح ميدم
دوست من از پاسخت سپاسگزارم
ولی همه می گویند سی پی یو Amd در بازی کم می آورد و آن دلیل کش کم است. این سیستم کرایسیس را با چند ?ریم اجرا می کند؟
البته اون بله برای بیوشاک بود نه کرایسیس!:D
هنوز سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده خیلی زود که بشه نظر داد ولی با این گرا?یکی که دیدم داره تو رزولیشن بالا ?کر کنم بیاره :rolleyes:
درود دوستان
من با سيستمي كه تو پرو?ايلمه بالا ترين رزولوشني كه مانيتورم اجازه ميده(1440*900) و تنطيمات high بازي ميكنم
يه گزينه تو options داره به اسم global force lightning اين چي كار ميكنه؟
amir-hosine
21-09-2007, 16:29
انشاالله خداوند به ما یه 8800gts عنایت کند و ما بتونیم از خجالت این بیگ ددی ها در بیایم!!!
البته اون بله برای بیوشاک بود نه کرایسیس!:D
هنوز سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده خیلی زود که بشه نظر داد ولی با این گرا?یکی که دیدم داره تو رزولیشن بالا ?کر کنم بیاره :rolleyes:
منظورتون از رزولیشن بالا چقدر است
نمیشه دقیق گ?ت ولی قاعدتا از 1280در 1024 به بالا
منم با سیستمم این بازی رو در بالاترین تنظیمات و 4xAF در 1680x1050 اجرا میکردم البته ?ریم ریت به ندرت بیشتر از 40 ?ریم بالا میر?ت اما کاملا قابل قبول بود.
يه گزينه تو options داره به اسم global force lightning اين چي كار ميكنه؟
منابع نور رو تاحد ممکن با هم ادغام میکنه که تعدادشون کمتر بشه. خیلی کم باعث میشه که بازی سریعتر اجرا بشه.
DX10 killer
22-09-2007, 01:59
منم با سیستمم این بازی رو در بالاترین تنظیمات و 4xAF در 1680x1050 اجرا میکردم البته ?ریم ریت به ندرت بیشتر از 40 ?ریم بالا میر?ت اما کاملا قابل قبول بود.
سعید جان با DX 9 بازی کردی یا DX 10
Abolfazl-R
22-09-2007, 02:07
ات?اقا" من با گرا?يكش خيلي حال كردم
مخصوصا" اتيش هاش
گيم پليش ?وق العادست
وقتي ميشني رو زمين عين واقعيت راه ميره (تو بازي هاي بزرگي مثل fear هم اين وجود نداشت)
هوش مصنوعي هم يه جاهايي خوب كار شده (مثلا" وقتي اتيششون ميزني ميپرن تو اب تا خاموش شن(در اينجا هم دودي كه ايجاد ميشه خيلي عاليه)
ولي من وسطاي بازي ام تقريبا" داره تكراري ميشه
هي بريم طبقه بعدي big daddy بكشيم little sister رو يا نجات بيدم يا بكشيم
راستي شما اونا رو harvest ميكنيد يا rescue؟
من تا حالا همه رو rescue كردم
با هك هم خيلي حال ميكنم مخصوصا" هك وندينگ ماشين!
حالا ميرن ميگن اين يارو طبيعي نيست هر چي گ?تيم بر عكسشو قبول داره!
من هاروست مي كنم. http://qsmile.com/qsimages/21.gif
===============================================
4X AA OR AF ?
انشاالله خداوند به ما یه 8800gts عنایت کند و ما بتونیم از خجالت این بیگ ددی ها در بیایم!!!
انشا الله!
به ما كه عنايت كرد انسا الله به شما هم ميكنه!
ولي big daddy هم از خجالتت در مياد!:
4X AA OR AFD
?كر نميكنم 8600 با aa*4 اونقدر ?ريم بده!
ولي بايد خودسون بيان بگن
khosro_parviz
22-09-2007, 09:58
او کارتش را اورکلاک کرده است.
4X AA OR AF ?
AF
راستش AA نیازی نبود چون در رزولشن 1680x1050 پله پله شدن گرا?یک خیلی کمه و قابل چشم پوشی.
سعید جان با DX 9 بازی کردی یا DX 10
اگه منظور شما اون گزینه enable dx10 surface هست ، بله! البته میانگین ?ریم حول و حوش 25 تا 30 بود در مکان های خلوت و اطاق ها ?ریم تا 40 هم بالا بود اما در نبرد های سهمگین! گاهی کمتر از 20 بود.
او کارتش را اورکلاک کرده است.
بله کارت من در حال حاضربهتر از یک 8600GTS کارشو انجام میده.
ولي big daddy هم از خجالتت در مياد!:
کشتن big daddy ها آسون ترین کاری بود که میشد در این بازی انجام داد! کا?یه shout gun رو آپگرید کنید و از گلوله های الکتریکی یا ان?جاریش است?اده کنید. هر حمله 4 بار تیر رو بهش شلیک کنید، یک عقب نشینی سریع و پر کردن مجدد و حمله دوباره. 3 بار این کار لازمه. من حتی یک ضربه هم نمیخوردم.
ضمنا Harvest کردن کار انسان دوستانه ای نیست. وقتی rescue میکنید هر دو یا 3 بار 200 تا adam جایزه اضا?ه میگیرید. من harvest نکردم راستش، نمیدونم harvest کردن یا rescue کردن روی جریان بزای تاثیر داره یا نه؟
من همه رو Rescue کردم تا حالا !!!
راستی میشه اون دستگاه پرنده تیرانداز رو موقعی که آژیر میزنه و برای دشمن کار میکنه هک کرد یا ?قط وقتی ا?تاد روی زمین ؟؟؟
اول باید با elctro bolt از کار بی?ته
amir-hosine
22-09-2007, 16:43
AF
راستش AA نیازی نبود چون در رزولشن 1680x1050 پله پله شدن گرا?یک خیلی کمه و قابل چشم پوشی.
اگه منظور شما اون گزینه enable dx10 surface هست ، بله! البته میانگین ?ریم حول و حوش 25 تا 30 بود در مکان های خلوت و اطاق ها ?ریم تا 40 هم بالا بود اما در نبرد های سهمگین! گاهی کمتر از 20 بود.
بله کارت من در حال حاضربهتر از یک 8600GTS کارشو انجام میده.
کشتن big daddy ها آسون ترین کاری بود که میشد در این بازی انجام داد! کا?یه shout gun رو آپگرید کنید و از گلوله های الکتریکی یا ان?جاریش است?اده کنید. هر حمله 4 بار تیر رو بهش شلیک کنید، یک عقب نشینی سریع و پر کردن مجدد و حمله دوباره. 3 بار این کار لازمه. من حتی یک ضربه هم نمیخوردم.
ضمنا Harvest کردن کار انسان دوستانه ای نیست. وقتی rescue میکنید هر دو یا 3 بار 200 تا adam جایزه اضا?ه میگیرید. من harvest نکردم راستش، نمیدونم harvest کردن یا rescue کردن روی جریان بزای تاثیر داره یا نه؟
اگه خواهر کوچولو ها رو نکشی پایان بازی کامل ?رق میکنه...
?وق العاده زیبا میشه پایانش اونوقت...
AMD>INTEL
22-09-2007, 16:53
ميبينم دوستان در حال بازي كردن گيم هستند با روحيه ورزشكاري . امير حسين اطلاعات خوبي دارد
اگه خواهر کوچولو ها رو نکشی پایان بازی کامل ?رق میکنه...
?وق العاده زیبا میشه پایانش اونوقت...
نه من چند جا مثل دنیای بازی خوندم (شماره آخر !!!) که اصلا ?رق نمیکنه تنها ?رقش اینه که :
اگه Harvest کنی ADAM بیشتری میگیری !!!
اگر هم Rescue کنی ADAM کمتری میگیری ولی بعد از چندبار که اینکارو انجام بدی از Little Sister چیزی به عنوان جایزه مثل قدرت میگیری !!!
من که آخر بازی 500 تا adam اضا?ه آورده بودم، با اینکه ?قط rescue میکردم.
شما هم قصی القلب نباشید و rescue کنید!
Hossein_B
23-09-2007, 10:06
نه من چند جا مثل دنیای بازی خوندم (شماره آخر !!!) که اصلا ?رق نمیکنه تنها ?رقش اینه که :
اگه Harvest کنی ADAM بیشتری میگیری !!!
اگر هم Rescue کنی ADAM کمتری میگیری ولی بعد از چندبار که اینکارو انجام بدی از Little Sister چیزی به عنوان جایزه مثل قدرت میگیری !!!
خوب بازی 3تا پایان داره که 2تا از پایان هایه بدش شبیه هم هست و پایان خوبش که با rescue کردن little sister ها به دست میاد بهترین و پر من?عت ترین راه هست.
راجع به داستان هم که برایه بعضی ها جالب نبود ، میشه گ?ت اکثر ما ایرانیها ت?نگو میگیریم دستمون ، میکشیم و میریم. ولی کسایی که وقت گذاشتن و به دیالوگها وهمچنین نوارهایه صوتی که تویه بازی پیدا میکردن گوش کردن .
از داستان باز ی و ماجراهاش لذت کا?ی رو بردن. چیزی که اکثر ایرانیها مخصوصآ به علت زبان ضعی? اون رو از دست میدن.
DX10 killer
24-09-2007, 01:39
اخه وقتی با Dx10 بازی میکنی دیگه گزینه Aa نداری؟
DX10 killer
24-09-2007, 01:41
[QUOTE=Saeed;22361]AF
QUOTE]
اخه وقتی با Dx10 بازی میکنی دیگه گزینه Aa نداری؟
من گیم باز حر?ه ای نیستم ولی گیم بازان حر?ه ای را دوست دارم
masoud123
24-09-2007, 14:14
من گیم باز حر?ه ای نیستم ولی گیم بازان حر?ه ای را دوست دارم
سخن گهرباري بود ، بايد اينو تو سردر ?روم با رنگ نوشت :p:p:D:D
khosro_parviz2
24-09-2007, 16:25
درود دوستان گویا BIOSHOCK نیز گرا?یک بالایی دارد.
این سیستم می تواند این بازی را با رزولیشن 960 *1280 و بالاترین کی?یت و ?ریم آخر اجرا کند؟
M.B : ASUS- M2Ne SLI
CPU : AMD-ATHLON 64 bit X2 DUAL CORE 6000+ 3.0 GHz 2 M.B Cache
VGA : ASUS-EN 8800 GTS 320 M.B DDR 3
RAM : GSkill Dual channel 2 G.B 800 CL5 ( 2 x 1
این سیستم می تواند این بازی را با رزولیشن 960 *1280 و بالاترین کی?یت و ?ریم آخر اجرا کند؟
?كر نميكنم با بالاترين جزئيات بشه. ولي براي اجراي بازي هيچ مشكلي نداريد.
amir-hosine
24-09-2007, 17:15
ورجیل جان.
در صورتی که خواهر کوچولو ها رو نکشی،در اخر بازی همه اینهایی که نجات دادی همرات به بالا میان-به دانشگاه میرن و بزرگ میشن...
و قشنگ ترین جاش اینجاست که وقتی دیگه داری میمیری،اونا میان کنارت جمع میشن و....
من این پایانو تو 360 دیدم...
نزدیک بود اشکم در بیاد..واقعا پایانش قشنگه...
AMD>INTEL
24-09-2007, 18:42
BioShock Patch Fixes Minor Issues and Causes Major Ones
يك پچ براي اين بازي ارائه شد براي بعضي از مشكلات در بعضي از سيستم ها
Anyone who played BioShock last night on the Xbox360 got a seemingly pleasant surprise: there was a patch being installed that would fix some minor in-game issues. More specifically, it "improves stability on autosaves, fixes a bug where an AI will not utilize health stations properly, and fixes a music bug in the title menu". After the patch was applied however, gamers reported several instances of global freezing/glitching, sometimes as often as once every 30 seconds. A 2K Games representative assures us that 2K games is looking closely at the problem, and is working hard to resolve it.
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3162591
amir-hosine
24-09-2007, 20:09
امید جان.
چجوری اینو دانلود کنم؟اصلا پچش ریلیز شده؟
من که نتوسنتم...
خوب راستی درایور جدید میتونه تو مقدار ?ریم بازیها تاثیر بزاره یا نه ؟؟؟
درايور 163.67 با نسخه قبلي كه معر?ي شد ت?اوت چنداني براي Bioshock نداره.
Hossein_B
25-09-2007, 09:19
خیالت راحت باشه
من بازی رو با همین سیستمی که تویه پرو?ایلم میبینی با زولیشن 1024*1280 و بالاترین جزییات گرا?یکی
به طور میانگین با76 ?ریم بازی کردم که تویه جاهایه خلوت به 100 هم رسید و در شلوغترین صحنه ها از 67 پایینتر نیومده.
شما برایه بازی سیستم خوبی داری .
این اماری هم که دادم با Fraps 'گر?تم
AMD>INTEL
25-09-2007, 09:50
دوستان براي شمارش ?ريم و اسكرين شات از بازي از D3DGear است?اده كنيد . از سايت GURU3D.COM قابل دانلود هست . خيلي عالي هست .
ورجیل جان.
در صورتی که خواهر کوچولو ها رو نکشی،در اخر بازی همه اینهایی که نجات دادی همرات به بالا میان-به دانشگاه میرن و بزرگ میشن...
و قشنگ ترین جاش اینجاست که وقتی دیگه داری میمیری،اونا میان کنارت جمع میشن و....
من این پایانو تو 360 دیدم...
نزدیک بود اشکم در بیاد..واقعا پایانش قشنگه...
خیلی اخرش قشنگه
من دیروز تموم کردم
ولی بهتر بود پایان رو اینجا نمینوشتی تا انگیزه ا?راد از بین نره
ولی یکی که harvest کرده بیاد بگه اخرش چی میشه
چون من با rescue تموم کردم
با نرم ا?زار rad video tools میتونی تمام ?یلم های اخر بازی ببینی
به نظر من کار اشتباهیه که دوستان میان آخر بازی رو میگن !!!
amir-hosine
25-09-2007, 17:34
خوب بابا!!
ببخشید...
واقعا معذرت میخوام...
اصلا دروغ گ?تم!این اول بازیش بود!!:d
اه اگه اینطوره من دارم بازی رو از آخر به آول میرم !!! :d
DX10 killer
30-09-2007, 03:11
با این سیستم با رزولوشن 1280* 1024 با بالاترین کی?یت و ?ریم قابل قبولی(بالای 40) بازی کنید
Hossein_B
30-09-2007, 10:48
با این سیستم با رزولوشن 1280* 1024 با بالاترین کی?یت و ?ریم قابل قبولی(بالای 40) بازی کنید
نميدونم شما پست من رو در ص?حه قبل در جواب اين دوستمون خونديد يا نه به هر حال اين دوستمون در اين تنظيماتي كه شما گ?تيد حداقل ?ريمشون در سنگين ترين قسمتها و بدترن حالت از 60 پايينتر نمياد . احتمالآ سيستم شما هم همين حالت رو بايد داشته باشه.
اينم پست من در ص?حه قبل در جواب ايشون بود:
خیالت راحت باشه
من بازی رو با همین سیستمی که تویه پرو?ایلم میبینی با زولیشن 1024*1280 و بالاترین جزییات گرا?یکی
به طور میانگین با76 ?ریم بازی کردم که تویه جاهایه خلوت به 100 هم رسید و در شلوغترین صحنه ها از 67 پایینتر نیومده.
شما برایه بازی سیستم خوبی داری .
این اماری هم که دادم با Fraps 'گر?تم
DX10 killer
30-09-2007, 14:51
نميدونم شما پست من رو در ص?حه قبل در جواب اين دوستمون خونديد يا نه به هر حال اين دوستمون در اين تنظيماتي كه شما گ?تيد حداقل ?ريمشون در سنگين ترين قسمتها و بدترن حالت از 60 پايينتر نمياد . احتمالآ سيستم شما هم همين حالت رو بايد داشته باشه.
اينم پست من در ص?حه قبل در جواب ايشون بود:
شرمنده ندیده بودم
Hossein_B
01-10-2007, 15:36
شرمنده ندیده بودم
خواهش میکنم ، قصدم ?قط اطلاع رسانی بود . نه خدایه نکرده شرمنده کردن کسی.
حالا کسی پایان بدش رو دیده ؟؟؟
rockstar
01-10-2007, 17:40
من ?قط harvest کردم:D
?کر نمی کردم مقاله ی درپیت من را این همه ادم بخوانند
نه اون قدر هم كه ?كر ميكني در پيت نبود!:D:p
ولي اون دوستمون كه harvest كرده بگه اخرش چي ميشه(چون ظاهرا" اين جا همه rescue كردن!)
اون پایانش اینکه وقتی اون طر? خواهر کوچولوها میکشن طر? بر میگرده رو اب اوننجا یه زیر دریایی میبینه که خدمش روی عرش وایسادن که یه د?عه spilcer ها هم از اب میان بیرون تمام خدمه می?رستن اون دنیا بعد صحنه عوض میشه از روی عرشه میگزره تا میرسه به یه موشک هسته اماده شلیک همین جا بازی تموم میشه!
من بازی را با هر دو شکل تمام کردم نسبت به پایان خوبش پایان با hearvest کردن می شه گ?ت سی ثانیه بیشتر نیست
احتمالا سازنده ها گ?تنه کسی که hearvest می کنه که قلبی نداره که ب?همه پایان چیه !!!!!:D
من یه جایی توی Mercury Suit موندم که برای یه اسانسور رمز میخوام و توی Hint نوشته طبقه سوم Papparazi's Diary رمز زو میتونی پیدا کنی ولی من این مکان و رمز رو هم پیدا نکردم اگه میشه رمز رو به من بدید !!!
من یه جایی توی Mercury Suit موندم که برای یه اسانسور رمز میخوام و توی Hint نوشته طبقه سوم Papparazi's Diary رمز زو میتونی پیدا کنی ولی من این مکان و رمز رو هم پیدا نکردم اگه میشه رمز رو به من بدید !!!
من یه جایی توی Mercury Suit موندم که برای یه اسانسور رمز میخوام و توی Hint نوشته طبقه سوم Papparazi's Diary رمز زو میتونی پیدا کنی ولی من این مکان و رمز رو هم پیدا نکردم اگه میشه رمز رو به من بدید !!!!
Hossein_B
22-10-2007, 09:29
من یه جایی توی Mercury Suit موندم که برای یه اسانسور رمز میخوام و توی Hint نوشته طبقه سوم Papparazi's Diary رمز زو میتونی پیدا کنی ولی من این مکان و رمز رو هم پیدا نکردم اگه میشه رمز رو به من بدید !!!!
العان دقیق یادم نمیاد ، 5744 رو یه امتحان کن ?کر کنم همین باشه.
khosro_parviz2
23-10-2007, 10:17
درود دوستان
من این بازی را نصب کردم و در XP جرا کردم.
سپس برای اجرا کردن با Diretx 10 آن را در ویستا 32 بیتی نصب کردم اجرا نشد این هم بگویم که درایور ویستا را ندارم ولی خود ویندور درایور کارت های انویدیا و ... رو داشت و پس از نصب اون لاست پلانت اجرا شد ولی بایوشاک نمیشه. کسی از دوستان دلیلش را می داند؟
تو مسيج هات نگاه كن ميبيني يكي باهات صحبت كرده و رمز رو گ?ته
خبرشو بده
درود دوستان
من این بازی را نصب کردم و در XP جرا کردم.
سپس برای اجرا کردن با Diretx 10 آن را در ویستا 32 بیتی نصب کردم اجرا نشد این هم بگویم که درایور ویستا را ندارم ولی خود ویندور درایور کارت های انویدیا و ... رو داشت و پس از نصب اون لاست پلانت اجرا شد ولی بایوشاک نمیشه. کسی از دوستان دلیلش را می داند؟
جدیدترین درایور nVIDIA رو دانلود کنید. ?کر کنم 163.69 باشه آخرین نسخه Stable .
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.