PDA

مشاهده نسخه کامل : Western یا Hitachi ???

DieHard1989
21-09-2007, 02:18
Western یا Hitachi ???
کدام را پیشنهاد میکنید ؟
Maxtor چرا خراب شد ؟

Dante_Vergil
21-09-2007, 02:22
Hitachi بگير چون بهتره.مكستور هم خراب نشد شركت ديگه‌اي خريدش.

Stream
21-09-2007, 02:25
هر دوشون جزو برند هاي خوب هستند. من وسترن رو ترجيح ميدم.

Dante_Vergil
21-09-2007, 02:35
من خودم الان دوتا 320gb هيتاچي دارم و واقعا ازش راضيم.يه خوبيه هيتاچي اينه كه تقلبش تو بازار نيست و اصله ژاپنه و گارانتي تعويض داره.(مادام العمر بود ?كر كنم )

Motaro
22-09-2007, 22:10
والا من هر چی هیتاچی جمع کردم عالی بود و واقعا حر? نداشت

مقام اول سایت pcworld.comهم بعد از 500 gig samsung هیتاچی است

در مورد مکستور بهتر که این کمپانی مضمحل شد هارد هاش زیاد جالب نبود چرا که بعضی اوقات دیتکت نمی شد

Ahmadi
22-09-2007, 22:24
با سلام به دوستان

من نظرم در مورد هاردهای WD هست. بنظرم بهترين هاردها در تمامی رده ها اين برند است. البته Hitachi هم برند خوبی هست ولی خوب از لحاظ کارکرد و عمر من WD رو تاييد ميکنم.

در مورد Maxtor بايد گ?ت که اين برند رو در سال 2006 شرکت Seagate خريداری کرد و قرار بود از ابتدای شش ماهه دوم سال 2006 ديگه توليد اين برند متوق? بشه و تماما به نام Seagate توليد بشه ولی ظاهرا بخاطر Market Share بالای اين برند، شرکت خريدار يعنی Seagate از توق? خط توليد اون تا پايان سال 2007 صر? نظر کرده.

مو?ق باشيد.

SAMiN
22-09-2007, 22:54
در تایید صحبت هایه جناب احمدی
هردو شرکت محصولاتشان در سطح کی?ی بالای قرار دارند و برتری هنگام است?اده از نوع خاصی از
هارد دیسک هاست که بین هر رو برند جابه جا میشه به عنوان مثال Raptor های وسترن.
البته HitachiGST یه شرکت مشترک باسرمایه هیتاچی و دانش IBM هستش .
در جواب اون دوستمون هم باید عرض کنم که هاردهای هیتاچی اکثرا ساخت تایلند یا دیگر کشورهای
اسیایه شرقی هستندبه غیر از ژاپن (ژاپن معمولا مدلهایه نمونه و یا ظر?یت بالا رو برایه یه مدت محدود تولید میکنه)
و تکنولوژی ان انقدر پیشر?ته هست که نتوان تقلبیانرا تولید کرد.
و نکته اخر اینکه هیچ هاردیسکی گارانتی مادام العمر نداره (چون استهلاک داره)
و بیشترین گارانتی مربوط به هاردیسک هایه شرکت سیگیت با 5 سال گارانتی جهانی هستش.