PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا Plextor بهترین است ؟ (CD rom/DVD writer)

DieHard1989
21-09-2007, 02:24
آیا Plextor بهترین است ؟ (CD rom/DVD writer)
(برای کارهای نیمه حر?ه ای)

Hooman
21-09-2007, 07:42
من چیزی بهتر سراغ ندارم.دارای الگوریتم رایت دقیق ومنحصرب?ردی هستند. همچنین بعضی مدلهای پلکستور , تواناییهای ویژه ای دارند که در سایرین دیده نمی شود.مثل GigaRec وVariRec.

eztech
22-09-2007, 00:24
به نظر من يك مدل ليتون هست كه مدل 20x با كابل ساتا ?يمتش 40 تومان خيلي خوب
پيلكستور همه دي وي دي رايتر هاش بالاي 60 تومان حتي بدترين مدلش

AMD>INTEL
22-09-2007, 00:40
پلكستور قبلا درايوهاي خوبي توليد ميكرد . ولي سري جديد خيلي معمولي هستند و گرونتر . من خودم لايتون رو ترجيح ميدم مدل ساتا

mhaf
22-09-2007, 09:47
من سوزوکی ساتا رو ترجیح میدم
هم قیمتش مناسبه هم کی?یتش خوبه

heavaz60
24-09-2007, 13:58
من خودم الان رایتر plextor PX- 716AL را دارم و 1 سالی هست تقریبا که دارم ازش است?اده می کنم .

رایتر من مکشی هست و این خودش 1 مزیت به حساب می آید .
1 بار هم مکش خراب شد بازش کردم و داخلش رو یه اهرم داشت ?شارش دادم درست شد . وقتی بازش کردم داخلش واقعا با بقیه رایتر ها مت?اوت بود با 1 نگاه میشد ?همید که واقعا سیستم دقیق و کاملی داره . و از بهترین قطعات است?اده شده.

اما یکی از ایراد های بزرگش اینه که همه نوع dvd رو نمیشناسه مثلا dvd های princo 8x که تقریبا توی ایران رایج هست رو به سختی میشناسه .

یک نکته بسیار مهم دیگه هم اینه که گارانتی تعویض نداره و کلا با توجه به هزینه زیادی که پرداخت میکنید پشتیبانی ضعی? تری نسبت به باقی محصولات میگیرید.
یکی از دوستان من یه DVD رایتر LG خرید 8 ماه باهاش نزدیک 700 ?یلم رایت کرد بعد از این همه رایت درب رایتر خراب شد برد همونجایی که خریده بود همون موقع رایترش رو ازش گر?تن یه دونه نو بهش دادن بدون هیچ دردسری .

به هر حال شکی در این نیست که plextor رایتر خیلی خوبیه اما گمان شخصی من اینه که به اندازه قیمتش با باقی رایتر ها ت?اوت نداره .

masoud123
24-09-2007, 14:06
بنظر من خيلي با رايترهاي ديگه ت?اوتي نداره ، مگه آدم پولش زيادي كرده مثلا 80 تومان بدي به يك پلكستور ، خوب آدم 40 تومان مي ده به مثلا 2 تا لايتون كه اگه يكيش خراب شد دومي رو است?اده مي كنه.

AMD>INTEL
24-09-2007, 15:32
پلكستور قبلا خيلي عالي بود . راستي مطمئنيد پلكستور بود به نظر من حتما پايونير بوده . چون ?قط پايونير مكشي ديدم

Hooman
24-09-2007, 16:27
من خودم الان رایتر plextor PX- 716AL را دارم و 1 سالی هست تقریبا که دارم ازش است?اده می کنم .

رایتر من مکشی هست و این خودش 1 مزیت به حساب می آید .
1 بار هم مکش خراب شد بازش کردم و داخلش رو یه اهرم داشت ?شارش دادم درست شد . وقتی بازش کردم داخلش واقعا با بقیه رایتر ها مت?اوت بود با 1 نگاه میشد ?همید که واقعا سیستم دقیق و کاملی داره . و از بهترین قطعات است?اده شده.

اما یکی از ایراد های بزرگش اینه که همه نوع dvd رو نمیشناسه مثلا dvd های princo 8x که تقریبا توی ایران رایج هست رو به سختی میشناسه .

یک نکته بسیار مهم دیگه هم اینه که گارانتی تعویض نداره و کلا با توجه به هزینه زیادی که پرداخت میکنید پشتیبانی ضعی? تری نسبت به باقی محصولات میگیرید.
یکی از دوستان من یه DVD رایتر LG خرید 8 ماه باهاش نزدیک 700 ?یلم رایت کرد بعد از این همه رایت درب رایتر خراب شد برد همونجایی که خریده بود همون موقع رایترش رو ازش گر?تن یه دونه نو بهش دادن بدون هیچ دردسری .

به هر حال شکی در این نیست که plextor رایتر خیلی خوبیه اما گمان شخصی من اینه که به اندازه قیمتش با باقی رایتر ها ت?اوت نداره .

رایترسونی منهم با Princo مشکل دارد.

راستی تا بحال از ویژگی GigaRec رایترتان است?اده کرده اید؟

kakihot
24-09-2007, 17:20
الان تو دنیا سامسونگ ساتا در عین سادگی و ارزانی بهترین هم هست یه
سر به سایت www.newegg.com بزنید همه چیز رو متوجه خواهید شد

AMD>INTEL
24-09-2007, 17:24
من از قديم لايتون هم خوب ميدونستم

heavaz60
25-09-2007, 01:36
رایترسونی منهم با Princo مشکل دارد.

راستی تا بحال از ویژگی GigaRec رایترتان است?اده کرده اید؟
راستش زیاد بهش گیر ندادم .
اما چیزهایی در موردش شنیدم

heavaz60
25-09-2007, 01:41
پلكستور قبلا خيلي عالي بود . راستي مطمئنيد پلكستور بود به نظر من حتما پايونير بوده . چون ?قط پايونير مكشي ديدم
آره امید جان . چه خبره بابا 1 سال دارم باهاش کار میکنم .

اینم یه لینک که میتوانید ببینید :

http://www.plextor.com/english/products/716AL.htm

ashubgar
25-09-2007, 01:44
من قبلا رايتر لايتون داشتم واقعا عالي بود يعني 20 ولي به هواي اون اومدم دي وي دي رايتر لايتون خريدم الان درش وقتي سي دي داره باز ميشه ولي اگه سي دي توش نباشه باز نميشه.
البته الان رايترم هم بعد 4 سال سي دي هاي رنگي رو نميشناسه ولي سي دي هاي ارزون رو رايت ميکنه.
به نظرم الان اگه پول داشتم يه LG مي خريدم يه Suzuki . سرعت دستيابي ات?اقي Suzuki از همه رايترهاي DVD الان کمتره يعني 120 - 140
در عوض کش لايتون هم از همه بيشتره يعني 2 مگ

AMD>INTEL
25-09-2007, 05:42
يك خبر خوب سوزوكي همون لايتون هست . چون سوزوكي وجود خارجي ندارد

Hooman
25-09-2007, 07:11
راستش زیاد بهش گیر ندادم .
اما چیزهایی در موردش شنیدم

خوب همینه که ?رق زیادی بین پلکستور وبقیه رایترها نمی بینید. یک تست بزنید و ت?اوت را حس کنید.

AMD>INTEL
25-09-2007, 08:08
اين بهترين مرجع براي بررسي درايو مورد نظر شما دوستان هست
http://www.cdrinfo.com

kayvan.azarbarzin
05-10-2007, 03:59
من قبلا رايتر لايتون داشتم واقعا عالي بود يعني 20 ولي به هواي اون اومدم دي وي دي رايتر لايتون خريدم الان درش وقتي سي دي داره باز ميشه ولي اگه سي دي توش نباشه باز نميشه.
البته الان رايترم هم بعد 4 سال سي دي هاي رنگي رو نميشناسه ولي سي دي هاي ارزون رو رايت ميکنه.
به نظرم الان اگه پول داشتم يه LG مي خريدم يه Suzuki . سرعت دستيابي ات?اقي Suzuki از همه رايترهاي DVD الان کمتره يعني 120 - 140
در عوض کش لايتون هم از همه بيشتره يعني 2 مگ

سلام
دوست عزيز احتمال خيلي زياد عيب از آسانسور درايوته ببر اولين تعمير گاه قطعات كامپيوتر حتما درستش مي كنن ايراد حادي هم نيست به راحتي قابل حل شدنه

Motaro
16-10-2007, 16:14
Benq واقعا عالی است و امتحان شده بهتر است یک امتحان بکنید بعد نظرات را بدهید

AMD>INTEL
16-10-2007, 18:59
Benq خوبه ولی زود ?رسوده میشه . سامسونگ ?علا تو Dvd Writer ها عملکرد خوبی داشته