مشاهده نسخه کامل : سیزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر ایران - اسفند 86
AMD and no more
21-09-2007, 08:24
با سلام به همه دوستان
در این تاپیک من قصد دارم درباره یکی از مهمترین و پر بارترین کن?رانسهای کامپیوتری ایران که در اس?ند ماه امسال برگذار میشود صحبت کنم.
لط?ا مرا یاری کنید
این کن?رانس در تاریخ 19-21 اس?ند 1386 در دانشگاه شری? واحد دانشگاهی کیش برگذار میشود
AMD and no more
21-09-2007, 08:45
انجمن کامپيوتر ايران در سال ۱۳۷۳ بوسيله تني چند از اساتيد دانشکدههاي مهندسي و علوم کامپيوتر دانشگاهها و محققان مراکز علمي و پژوهشي مختل? تشکيل شده است. اين انجمن از سال ۱۳۷۴ هر ساله کن?رانسي را به منظور گردآوري محققان، دانشپژوهان و علاقهمندان به علوم و مهندسي کامپيوتر از سراسر جهان برگزار ميکند تا آخرين تحقيقات، دستاوردها و تجربيات خود را به جامعه علمي و صنعتي کشور ارائه دهند.
AMD and no more
21-09-2007, 08:50
مکان و زمان برگذلری کن?رانسهای پیشین:
http://i2.tinypic.com/62iewpf.jpg
AMD and no more
21-09-2007, 09:39
انجمن كامپیوتر ایران و دانشگاه صنعتی شری? سیزدهمین كن?رانس بین المللی كامپیوتر را با هد? رشد، اعتلا و اشاعه دانش و ?ناوری كامپیوتر در دو بخش مقالات عادی و پوستری (با تأكید بر جنبه های بنیادی، كاربردی، راهبردی و توسعه ای ویژه كه از سودمندی خاص در سطح كشور برخوردارند) در جزیره كیش برگزار می كنند. از تمامی محققین، دانشگاهیان، و مهندسین شاغل در بخش دولت و صنعت دعوت می شود تا با ارسال مقاله و شركت در كن?رانس با تبادل یا?ته های علمی، پژوهشی و كاربردی خود موجب غنی تر و م?یدتر شدن كن?رانس در راستای اهدا?ش باشند. امسال اولین سالی است كه انجمن كامپیوتر اقدام به برگزاری دو كن?رانس مستقل و مجزا به زبان ?ارسی (?راخوان حاضر) و انگلیسی (?راخوان جداگانه به انگلیسی) می نماید كه به صورت همزمان برگزار می شوند.
# نوزدهم شهریور ۱۳۸۶: تاریخ ارسال مقالات تا ه?تم مهرماه تمدید شد.
# هشتم شهریور ۱۳۸۶: بخش ارسال مقالات ?عّال شد.
# ه?تم شهریور ۱۳۸۶: سایت جدید راهاندازی شد.
# ششم شهریور ۱۳۸۶: ?رمت مقالات در بخش ?راخوان مقاله بارگذاری شد
AMD and no more
21-09-2007, 09:42
مقالات ارسالی باید در یکی زمینههای زیر ارائه گردند:
- الگوریتمها و تئوری رایانش
- معماری کامپیوتر و مدارهای حسابی
- شبكه هاي كامپيوتري و انتقال داده
- هوش مصنوعی و یادگیری
- امنيت كامپيوتر
- قابلیت اطمینان، تحمل پذیری اشکال و آزمون پذیری
- ?ناوري اطلاعات و معماری سازمان
- رايانش اينترنتي، مشبک و خوشها
- بينايي ماشين، پردازش تصوير، و گرا?يك
- پردازش موازي و سيستم هاي توزيع شده
- مدلسازي و ارزيابي كارآيي
- رايانش نرم
- مهندسي نرم ا?زار و روش هاي رسمي
- پردازش صوت و سيگنال
- مدارهاي مجتمع در مقياس بسيار بزرگ
- مباحث پيشر?ته در علوم و مهندسي كامپيوتر
- سيستم هاي كاربردي مو?ق در صنعت كامپيوتر داخل كشور
AMD and no more
21-09-2007, 09:43
اگر زمينه پژوهشي مقاله در هيچ يك از موارد بالا قرار نگيرد، مقاله تحت عنوان زير بررسي خواهد شد:
* مباحث پيشر?ته در علوم و مهندسي كامپيوتر
همچنين براي تشويق صنعت نرم ا?زار، سخت ا?زار و ?ناوري اطلاعات و ارتباطات در ايران، مقالات ?ارسي در زمينه زير نيز مي توانند ارسال شوند:
* سيستم هاي كاربردي مو?ق در صنعت كامپيوتر داخل كشور
مقالات ارسالي ?قط در يکي از زمينههاي بالا داوري خواهند
AMD and no more
21-09-2007, 09:45
رئیس ا?تخاری
دکتر سعید سهراب پور، دانشگاه صنعتی شری?
دبیران کن?رانس
دکتر شاهین حسابی، دانشگاه صنعتی شری?
دکتر سید قاسم میرعمادی، دانشگاه صنعتی شری?
دبیر علمی کن?رانس
دکتر جع?رحبیبی، دانشگاه صنعتی شری?
کمیته کارگاههای پژوهشی
دکتر امیرحسین جهانگیر، دانشگاه صنعتی شری?
کمیته کارگاههای آموزشی
دکتر احمد عبداله زاده، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کمیته انتشارات
دکتر منصور جم زاد، دانشگاه صنعتی شری?
کمیته میزگردها و نمایشگاهها
دکتر سید مهدی ?خرائی، دانشگاه تهران
کمیته بخش پوسترها
دکتر علیرضا اجلالی، دانشگاه صنعتی شری?
دکتر سعید هاشمی، پردیس بین المللی دانشگاه صنعتی شری? در جزیره کیش
کمیته چاپ مقالات منتخب در مجله
دکتر جع?ر حبیبی، دانشگاه صنعتی شری?
دکتر حمید سربازی آزاد، دانشگاه صنعتی شری? و پژوهشگاه دانشخای بنيادی
کمیته تبلیغات
سرکار خانم شهنازی ، دبيرخانه دائمی انجمن کامپيوتر ايران
کمیته اجرایی محلی
دکتر محمد تقی منظوری، دانشگاه صنعتی شری?
کمیته حمایتهای مالی
دکتر جع?ر حبیبی، دانشگاه صنعتی شری?
کمیته ثبت نام و امور مالی
سرکار خانم شهنازی ، دبيرخانه دائمی انجمن کامپيوتر ايران
کمیته ?نی و اینترنت
دکتر حسن ابوالحسنی، دانشگاه صنعتی شری?
AMD and no more
21-09-2007, 09:57
ثبتنام اولیه از تاریخ 25 دی ماه 1386 شروع میشود.
از لحاظ اقامت و هتل هم کمیته ثبتنام تمهیداتی رو برای شرکت کنندگان در نظر گر?ته
AMD and no more
21-09-2007, 11:18
کن?رانس قبلی که در دانشگاه شهید بهشتی برگذار شده بود.
http://i11.tinypic.com/67d1kbm.jpg
من که آن زمان از مباحثی که اونجا صحبت میشد چیزی سر در نمیآوردم (البته الان هم چندان تغییری نکرده:D) ولی دوستان با سوادی که اونجا بودند خوب است?اده کرده بودند و براشون خیلی م?ید بود.
AMD and no more
21-09-2007, 15:04
کسی در مورد این کن?رانس نظری نداره؟
خوب این یک سمینار تخصصی هست و همونطور که از عناوین اعلام شده میشه ?همید از بحث کاربری کامپیوتر یا به قولی بازاری خبری نیست.
حتما برای دوستان متخصص مثل شما و حقدوست عزیز و محمود عزیز، م?ید خواهد بود.
AMD>INTEL
21-09-2007, 19:50
بله. براي سطوح مهندسي پيشر?ته و ?وق ليسانس مناسب هست . چون بحثهاي سنگيني دارد . كه نياز به درك سخت ا?زاري بالائي دارد. محمود عزيز و عليرضا عزيز توانائي سنجش مقالات ارائه شده رو دارند. من خودم خيلي سعي ميكنم ولي تا رسيدن به اون درجه خيلي ?اصله دارم.
ثبتنام اولیه از تاریخ 25 دی ماه 1386 شروع میشود.
از لحاظ اقامت و هتل هم کمیته ثبتنام تمهیداتی رو برای شرکت کنندگان در نظر گر?ته
سلام
اگر اشتباه نکنم، مسئولین برگزاری این کن?رانس ، تدارک تورهای مسا?رتی به کیش رو برای شرکت در این کن?رانس دیده یا خواهند دید. مزیت این تورها این هست که هم قیمت مناسب تری دارند و معمولا خرج و مخارج رو حداقل می کنند، و هم اینکه همه کارها رو خودشون انجام می دند و دیگه ا?راد بی تجربه ای مثل ما برای رزرو هتل و خریدن بلیط و .... لازم نیست خودشون رو درگیر بکنند.
اگه بشه یک برآورد قیمتی داشت که سرانگشتی هزینه هر شخص برای شرکت در کن?رانس چه قدر هست، خیلی خوب می شه.
من یک بررسی کردم و متوجه شدم قیمت بلیط هواپیما، اخیرا ا?زایش داشته و حدود 57 هزار تومان هست، بنابر این رو پایه 100 تومان باید ?قط برای بلیط هزینه کرد.
AMD and no more
22-09-2007, 21:43
بله. براي سطوح مهندسي پيشر?ته و ?وق ليسانس مناسب هست . چون بحثهاي سنگيني دارد . كه نياز به درك سخت ا?زاري بالائي دارد. محمود عزيز و عليرضا عزيز توانائي سنجش مقالات ارائه شده رو دارند. من خودم خيلي سعي ميكنم ولي تا رسيدن به اون درجه خيلي ?اصله دارم.
بله به نظر من هم برای این عزیزان م?ید میتواند باشد (علیرضا و محمود آقا) من خودم کن?رانس قبلی شرکت کرده بودم ولی راستش هیچی ن?همیدم و ?قط علیرضا رو نگاه میکردم.
اما با تمامی این اوصا? خود حضور آدم تو یه همچین جمعهایی و آشنایی با بزرگان سخت ا?زار ایران به نظر من خوب هستش (مثل همین روشهای جادویی یادگیری زبان در خواب)
در کل ?کر میکنم خوب باشه؟ نه؟
ما که ?وق لیسانس نداریم ولی انشا الله علیرضا میگیره (یدونه از اون توپاشو:rolleyes:) ما هم پزشو میدیم
خوب ظاهرا این کنفرانس هم به خوبی و خوشی و البته با حضور علیرضا و آرش برگزار شد.
علیرضای عزیز هم مثل همیشه زحمت تهیه گزارش رو در این کنفرانس کشیده برای دوستانی که علاقه مند بودند اما امکان شرکت در این کنفرانس رو نداشتن، از جمله خودم، خوندن این گزارش هدیه نوروزی خوبی می تونه باشه مخصوصا بحثهای حاشیه ای. من که لذت بردم.
http://www.sakhtafzar.com/article/csicc08.html
خوب ظاهرا این کنفرانس هم به خوبی و خوشی و البته با حضور علیرضا و آرش برگزار شد.
علیرضای عزیز هم مثل همیشه زحمت تهیه گزارش رو در این کنفرانس کشیده برای دوستانی که علاقه مند بودند اما امکان شرکت در این کنفرانس رو نداشتن، از جمله خودم، خوندن این گزارش هدیه نوروزی خوبی می تونه باشه مخصوصا بحثهای حاشیه ای. من که لذت بردم.
http://www.sakhtafzar.com/article/csicc08.html
والا من خودم همچين از نوشتن اون بحثهاي حاشيهاي دل خوشي ندارم، چون واقعا پرداختن به موضوعات حاشيهاي ارزش علمي و آكاميك رو پايين ميآره ، اما خوب احساس كردم كه شركت كنندگان خيلي سر اين موضوع، ناراضي بودند و جايي بايد باشه كه حداقل اين عملكرد نا صحيح شركت خدمات دهنده تور، داخلش بايد ثبت بشه.
آقایون سلام و عرض ادب :)
من گزارش رو با لذت فراوان خواندم
ممنون علیرضا جان
هم زحمت نوشتنش رو کشیدی و هم محبت کردی ما رو با حال و هوای اونجا آشنا کردی
از این جور ضد حال زدن ها و عدم هماهمگی و برنامه ریزی و در یک کلام قدر ندوستن این گونه فرصت ها تا بخوای من سراغ دارم.
مشکل اینجاست که اونهایی میشیند در مسند مدیریت و برنامه ریزی این جور کارها که جزء ادعا و پارتی هیچی حالیشون نیست والا با این همه پتانسیل که تو این مملکت وجود داره، کار و حال و روزه ما باید اینجوری باشه.
بحث رو سیاسی نکنیم. :cool:
دست علیرضا درد نکنه... من هم گزارش را خواندم به نظرم خیلی جالب بود. هم نقاط مثبت را گفته بودی هم منفی. بک چیزی که یادم رفت به شما بگم;) اینه که اگر مثل گزارش سال قبل می نوشتی که مثلاً ارائه های فلان دانشگاه چه طور بود و کدام دانشگاه یا دانشکده بیشتر از بقیه مقالات پذیرفته شده داشت یا از هم بیشتر ارائه کننده داشت هم خوب بود.
به هر حال ممنون.
AMD>INTEL
26-03-2008, 02:04
گزارش خوبي بود . من هميشه از نوشته هاي عليرضاي عزيز لذت ميبرم
دست علیرضا درد نکنه... من هم گزارش را خواندم به نظرم خیلی جالب بود. هم نقاط مثبت را گفته بودی هم منفی. بک چیزی که یادم رفت به شما بگم;) اینه که اگر مثل گزارش سال قبل می نوشتی که مثلاً ارائه های فلان دانشگاه چه طور بود و کدام دانشگاه یا دانشکده بیشتر از بقیه مقالات پذیرفته شده داشت یا از هم بیشتر ارائه کننده داشت هم خوب بود.
به هر حال ممنون.
خيلي ممنون، اميدوارم مثل شما، اونايي كه بايد بپسندند، هم نظر مساعد داشته باشند.
خوب حقيقش من فقط تو نشستهاي field مورد علاقه خودم حضور داشتم و نميشد در مورد حضور دانشجويان دانشگاه ها در مورد تمامي گرايشها قضاوت كرد، اما تو field خودمون دانشجويان دانشگاه شريف و اميركبير، از نظر من خيلي حضور پر رنگ تري داشتند در مقالات شفاهي و پوستري، دانشجويان دانشگاه تهران برخلاف توقع و انتظاري كه ميرفت، اصلا به چشم نميخوردند. از دانشگاه شهيد بهشتي هم بر خلاف سال گذشته، خيلي حضور پر رنگي نديديم، سال گذشته واقعا كولاك كرده بودند، اما امسال در برخي از ارائههاي شفاهي حتي حضور پيدا نكرده بودند و غيبت خوردند. (نام نبرم بهرته). دانشگاه علم و صنعت هم حضور خيلي خيلي كمرنگ تري نسبت به سال گذشته داشت طوري كه من خاطرم نيست ارائه اي از اين دانشگاه شركت كرده باشم .
دانشگاه خواجه نصير هم كه هنوز سختافزارش اينقدر به بلوغ نرسيده كه تو اين كنفرانسها بتونه حضور پيدا كنه. دانشگاه شاهد هم كه تعطيله :)
چيزي كه تو اين كنفرانس چشم گير بود حضور دانشجويان دانشگاه آزاد و دانشگاههاي شهرستان ها با مقالات درست و حسابي بود همچنين رشد قابل توجه مقالات از دانشگاه شريف كه خوب به خاطر ميزبان بودنش تا حدودي قابل پيش بيني بود.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.