PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در shut down کردن سیستم

farzad68
21-09-2007, 15:39
کامپیوترم را شات دان میکنم ولی بعضی اوقات با?شاردادن کلید برق خونمون یه د?ه روشن میشه علت چیست؟

AMD and no more
21-09-2007, 15:42
کدوم کلید برق
منظورت اینکه یه کلید برق از توی پذیرایی رو می‌زنی اون وقت کامپیوترت که تو اتاق روش میشه

AMD>INTEL
21-09-2007, 19:23
کامپیوترم را شات دان میکنم ولی بعضی اوقات با?شاردادن کلید برق خونمون یه د?ه روشن میشه علت چیست؟

مواردي عجيبي جديدا پيدا ميشه .

farzad68
22-09-2007, 07:01
کدوم کلید برق
منظورت اینکه یه کلید برق از توی پذیرایی رو می‌زنی اون وقت کامپیوترت که تو اتاق روش میشه

بله کلید لامپی توی اتاق یا پذیرایی روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون جواب بدین باتشکر

AMD and no more
22-09-2007, 09:10
بله کلید لامپی توی اتاق یا پذیرایی روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون جواب بدین باتشکر

به نظر من این مشکل هیچ ربطی که تنظمیات بایوس شما نداره این مشکل می‌تونه از سیم کشی شما باشه(شاید :confused:)

javadshahvand
22-09-2007, 11:37

اتصالات که وصل شده به کیس رو چک کن مشکل از پاور هست مدل پاور چیه>؟

farzad68
23-09-2007, 06:52
اتصالات که وصل شده به کیس رو چک کن مشکل از پاور هست مدل پاور چیه>؟

اسلام پاور من پاسکال وکیس پاسکال مدل کاسپین به نظرشما ازسیم کشی برق خونه نیست ممنون

javadshahvand
23-09-2007, 09:55
اسلام پاور من پاسکال وکیس پاسکال مدل کاسپین به نظرشما ازسیم کشی برق خونه نیست ممنون

هم سیم کشی خونه و هم پاور ایراد داره اتصالات ضعی? سیم کشی و ضع? پاور باعث روشن شدن سیستم میشه

AMIR.P30
25-09-2007, 00:20
با سيم کشي خونه موا?قم ولي هميشه مشکل از پاور نيست .

من خودم پاور گرين دارم اول که سيستم رو اسمبل کردم زماني که سيستم رو Hibernate ميکردم و سيستم مير?ت رو خاموشي .

بعدش که ميومدم چراغ هاي اتاق رو خاموش کنم ميديم وقتي کليد خاموشي لامپ مهتابي رو ميزدم سيستم روشن ميشد.
ر?تم داخل ست آپ سيستم و تمامي Wake up ها رو Disable کردم الان بهتر شده و چي بشه خيلي کم اين مورد ات?اق مي ا?ته . که البته اين مورد موبوط ميشه به شوکي که جريان برق ايجاد ميکنه .

کيس من هم همين مدل هست . کاسپين پاسکال

خوب ولي براي رهايي 100 درصدي از اين موضوع جديدا وقتي Hibernate ميکنم سيستم رو ؛ کليد پشت پاور رو هم ميزنم که جريان برق به کلي قطع بشه . اين جوري هيچ نوع شوکي نمي تونه سيستم رو روشن کنه.

Motaro
25-09-2007, 00:50
با سلام

آقا من چشم بسته به شما می گویم که شما در خانه تان وسایل الکتریکی بسیار زیادی با پیچیدگی خاصی دارید

این سوال شما را سر ظهر پسر عمویم از من پرسید و الن بار دوم است در یک روز که این را می شنوم

خانه ی پسر عمویم بیشتر به س?ینه شباهت دارد تا خانه یعنی شما با صدای خود می توانید در کوچه را بازو بسته کنید و.....

و این اشکال به نظر من 100 % از سیم کشی ها و تعدد وسایل الکترونیک هست که به هم پارازیت می اندازند

AMD>INTEL
25-09-2007, 00:54
امكانش هست . ولي پاورهاي گرين انواع پروتكشن ها رو دارند . البته ver 2 اين پاورها

Hooman
25-09-2007, 07:29
این بار سومه که این سوال را می بینم.دوبار جواب دادم.ولی کو گوش شنوا!!

kakihot
25-09-2007, 13:39
سلام

دوست گرامی تو بایوس قسمت power management یه نگاهی بیاندازید
یه گزینه هست به نام power lost
یعنی وقتی برق ر?ت چه ات?اقی بیو?ته
بعضی مادر بور ها در حلت دی?الت روی last state هستن یعنی اگه سیستم روشن بوده روشن میشه و اگه خاموش بوده خاموش میمونه
اگه عرایض بنده درست بود شما حالت انتخاب رو بزارید روی turn off
یعنی خاموش بمان در همه حاتی و بعد با f10 سیو کنید یحتمل مشکل حل خواهد شد

mhaf
26-09-2007, 11:31
به احتمال زیاد خونتون جن داره و جن ها منتظرند شما لامپهای خونتون رو روشن کنی که بپرند تو کامپیوترت.
از شوخی گذشته مطمئن باش سیم کشی خونتون مشکل داره به خود کامپیوترت هم هیچ ربطی نداره.

AMIR.P30
26-09-2007, 21:29
براي مطمئن شدن در مورد مشکل دار بودن سيم کشي خونتون ميتوني کيست رو ببري خونه يکي از وستات با همين تنظيمات و اونجا اين مورد رو تست کني که آيا روشن ميشه يا نه

AMD>INTEL
26-09-2007, 22:29
به نظر من اختلال تو سيم كشي هست .