مشاهده نسخه کامل : خواهش مي كنم كمك كنيد!!! نميدانم اشكال از كجاست
M_E_H_D_I
21-09-2007, 15:47
با عرض سلام خدمت تمام دوستاني كه در اين ?روم هستند و هر چه اطلاعات دارند را در اختيار دوستان قرار مي دهند.
متاس?انه ديروز وقتي كه با سيستم كار مي كردم بعد از خاموش شدن امروز مي خواستم روشن كنم كه اين ات?اق ا?تاد:
بعد از روشن كردن وقتي به قسمت bootscreen كه مي رسه در همون مراحله اول قبل از اينكه به طور واضح روشن بشه كامپيوتر هنگ كرده و ديگه كيبورد كار نمي كنه حتي دكمه پاور كيس هم كار نمي كنه كه با نگه داشتن آن به مدت 5 ثانيه خاموش مي كنم .
نكاتي كه من را گيج كرده اينه كه نميدونم از سخت ا?زاره يا نرم ا?زار !!
اما نكته ديگه كه قبل از بارگذاري اگه به صورت Safe mode وارد شوم براحتي بوت مي شه و كامپيوتر بالا مي آيد.
با تغييرات در بايوس و Defult كردن بايوس باز هم تا قبل از روشن شدن بوت سكرين هنگ ميكنه اما وقتي كه در بايوس در قسمت اوركلاك روي Standard مي گذارم بوت سكرين يه مقداري روشن شده و بعد از دوبار چرخيدن لودينگ دوباره هنگ مي كنه !!!
?كر كردم كه از نرم ا?زار مي باشد اما وقتي خواستم ويندوز را يه بار ديگه نصب كنم وقتي در ص?حه آبي نصب (در DOS) بعد از يه سري لود كردن درايور وقتي مينويسه Windows in runnig startup در اونجا هنگ مي كنه!!!!
اينكار را چند بار انجام دادم ولي هيچ ?ايده اي نكرد. حتي در نصب ويستا كه اصلا وارد محيط داس نميشه قبل از بوت اسكرين (نصب) در همونجا هنگ مي كنه و اصلا شروع به نصب نمي كنه !!!
(قبل از كپي ?ايل و.. در هنگام نصب يعني قبل از نصب )
در ضمن چون دو كارت گرا?يك داشتم آنها را از حالت SLi خارج كرده و يكي از انها را قرار دادم كه نشد و اون يكي را عوض كردم كه باز هم نشد.
بدليل داشتن دو نوع رم Dual Chanel هر بار يكي از آنها را مي گذاشتم و تست مي كردم ولي باز هم نشد .
بقيه كارتها اعم از صدا و مودم را جدا كرده و حتي يكي از هاردها را نيز از مدار خارج كردم اما باز هم نشد.
?قط مونده تست مادربورد و CPU كه به دليل نداشتن آنها نتوانستم كه تست كنم.
اما يه سوال پيش اومده كه اگه از دو مورد ?وق باشه كه سيستم نبايد حتي در حالت Safe mode ويندوز بالا بياد يا اصلا نبايد كامپيوتر روشن بشه!!!
لازم به ذكر است كه ورژش بايوس من جديدترين بايوسه.1205
الان هم با يه سيستم ديگه كه اصلا به اون نمي خوره كه تست كنم به اينترنت وصل شده ام.
به نظر شما اصلا اشكال سخت ا?زاريه يا نرم ا?زاري؟!!!!
اگه نرم ا?زاري كه با ?ورمت هارد چرا باز هم ويندوز نصب نشد.
اگه سخت ا?زاريه كه چرا روشن مي شه و در Safe mode هم هر كاري اعم از ويروس يابي و كارهاي ديگه بدون هيچ مشكلي انجام مي شه ؟
البته اين را هم بگم كه آخرين بار هيچ درايور و يا نرم ا?زاري را نصب نكرده چون در حال ميكس كردن و ديدم ?يلم بوده ام.
از صاحبنظران و دوستاني كه اين مشكل را داشته اند(?كر نمي كنم در اين 8 سال سابقه كامپيوتري ام) خواهش مي كنم كه اين مشكل را حل كنم.
متاس?انه جعبه و كارتون cpu را نيز گم كردم و ?كر كنم كه گارانتي احتياج به كارتون دارد. كه اميدوارم از آن نباشه. چون مجبورم يه دونه نو بگيرم.
باز هم قبلا از همگي تشكر مي كنم مخصوصا مديران محترم اميد و سعيد و هي?ا و ... كه حضور ذهن ندارم.
AMD and no more
21-09-2007, 15:57
به نظر من اشکال از CPU اشکال میتونه از بایوس شما باشه چون همونطور که می?رمایید سیستمتون بدون مشکل در حال Safe کار میکنه.
اما پیش از اون با است?اده از نسخه زنده یک سیستم عامل(نسخه زنده نیازی به نصب ندارد) که بهتر است ویندوز باشد سیستم را دوباره راه اندازی کنید بعد با است?اده از نرما?زار های تست سخت ا?زار کارایی قطعات مختل? سیستم خود را بسنجید. بعد اگر مشکلی نبود بروید به سایت سازنده مادربرد خود و نسخه جدید بایوس خود را بگیرید.
مو?ق باشی
M_E_H_D_I
21-09-2007, 19:32
با تشكر
من هم ?كر كنم كه مربوط به بايوس باشه اما چند بار اين بايوس را من آپديت كردم حتي يكي دو ورژن هم پايين تر كردم ولي باز مشكل داشت و لي با اين وص? كه با تغييرات اوركلاك سيستم بيشتر لود ميشد من هم ?كر مي كنم كه از بايوس باشه
يه قسمتي به ?كر كنم Spread يا يه همچين چيزي داره كه ?كر كنم از اون باشه !! كه اون را نيز خيلي تغيير دادم ولي باز ?ايده نكرد.
با نظر شما در مورد Windows Live موا?قم ولي با چه برنامه اي ميتونم تست سخت ا?زاري بگيرم.
باز هم از اظهار نظر تون ممنون.
مو?ق باشيد
AMD>INTEL
21-09-2007, 19:33
هارد رو چك كنيد . احتمال خرابي هارد هست
galerydevil
21-09-2007, 22:41
هم از هارد میتونه باشه و هم از cpu ایا دمای cpu رو چک کردی؟
AMD and no more
21-09-2007, 22:47
با تشكر
من هم ?كر كنم كه مربوط به بايوس باشه اما چند بار اين بايوس را من آپديت كردم حتي يكي دو ورژن هم پايين تر كردم ولي باز مشكل داشت و لي با اين وص? كه با تغييرات اوركلاك سيستم بيشتر لود ميشد من هم ?كر مي كنم كه از بايوس باشه
يه قسمتي به ?كر كنم Spread يا يه همچين چيزي داره كه ?كر كنم از اون باشه !! كه اون را نيز خيلي تغيير دادم ولي باز ?ايده نكرد.
با نظر شما در مورد Windows Live موا?قم ولي با چه برنامه اي ميتونم تست سخت ا?زاري بگيرم.
باز هم از اظهار نظر تون ممنون.
مو?ق باشيد
میتونی با یک مادربرد دیگه امتحان بکنی من ?کر نمیکنم اشکال از جای دیگری باشه چون هارد خراب باشه در هر حالتی حتی Safe mode هم مشکل ساز خواهد بود CPU هم همینطور.
AMD>INTEL
21-09-2007, 23:04
چون برق نوسان داشته ميتونه هر قطعه اي رو مشكل دار كرده باشه . هارد و مادربرد از بقيه حساس تر هستند .
farzad68
22-09-2007, 08:21
چون برق نوسان داشته ميتونه هر قطعه اي رو مشكل دار كرده باشه . هارد و مادربرد از بقيه حساس تر هستند .
مشکل اصلی بایوس میباشد
M_E_H_D_I
22-09-2007, 15:11
منم ?کر کنم از هارده چون:
آخرين بار يه چيزي زير هارد گذاشتم که ?کر کنم اون باعث مشکل شده و اينکه در نصب ويندوز ويستا که در حالت Safe mode وارد مي شم روي ?ايل Disk.sys هنگ مي کنه البته چشمک زن کيبورد روي مانيتور کار ميکنه ولي در اصل هنگه.
اما يه مشکل ديگه اينه که من 2 تا هارد روي سيستم دارم احتمال داره که اون يکي هم بسوزه چون يکي يکي را از مدار خارج مي کنم ولي باز هم مشکل داره.
اما با disk.sys تقريبا ?کر کنم که هر دوي اونها خراب شده !!!!!!
M_E_H_D_I
22-09-2007, 15:14
مشکل برق نبايد داشته باشم چون برق بايد از 2تا ترانس يا محا?ظ به کامپيوتر برسه و اينکه يهو اين ات?اق ا?تاده
حالا هم دارم ميرم يه هارد براش بگيرم البته نه براي خودم تا تست کنم اميدوارم که مشکل حل بشه
باز هم از اظهار نظرات دوستان خيلي خيلي سپاسگذارم.
M_E_H_D_I
22-09-2007, 15:17
هم از هارد میتونه باشه و هم از cpu ایا دمای cpu رو چک کردی؟
دماي cpu درسته چون کلي علائم بايد داشته باشه و اينکه وقتي که کامپيوتر را روشن کردم خنک بوده .همچنين اگه از قبل باشه بايد خود کامپيوتر هشدار بده و خاموش بشه که اين ات?اق نيا?تاد.
با تشکر
AMD>INTEL
22-09-2007, 15:17
دوست من با برنامه pccheck كه تو cd تست hiren bootcd هست . هم قطعات رو تستي كنيد .
AMD>INTEL
22-09-2007, 15:19
خواستيد من cd اين رو دارم . البته ميتوني هم دانلود كنيد
M_E_H_D_I
23-09-2007, 15:07
خيلي ممنون ?كر كنم كه اين برنامه را داشته باشم.
اما حالا به نكاتي ديگه اي رسيدم و اون اينه كه حالا مطمئن شدم كه اشكال از هارد نيست و از مادربود يا سي پي يو مي باشد چون يه هارد نو روي سيستم انداختم كه بازهم همون مشكل را داشت و اينكه ?علا ويندوز ندارم كه در حالت Safe mode كار كنم و تست كنم .
الان مي خوام كه يه سي پي يو ديگه كه اصلا Core 2 due نيست و مدل P4 Soket775 را روي مادربود تست كنم البته نمي دونم كه اصلا بهش مي خوره يا نه .
ولي احتمال 90% ميدم كه اشكال از مادربورد باشه !!
نظر شما دوستان عزيز چي هست؟
خب همونطور که گ?تی باید تک تک قطعات تست بشن. بهتره از موردی که بهش شک داری شروع کنی که ظاهرا ان کارو داری انجام میدی.
AMD>INTEL
23-09-2007, 17:28
خيلي ممنون ?كر كنم كه اين برنامه را داشته باشم.
اما حالا به نكاتي ديگه اي رسيدم و اون اينه كه حالا مطمئن شدم كه اشكال از هارد نيست و از مادربود يا سي پي يو مي باشد چون يه هارد نو روي سيستم انداختم كه بازهم همون مشكل را داشت و اينكه ?علا ويندوز ندارم كه در حالت Safe mode كار كنم و تست كنم .
الان مي خوام كه يه سي پي يو ديگه كه اصلا Core 2 due نيست و مدل P4 Soket775 را روي مادربود تست كنم البته نمي دونم كه اصلا بهش مي خوره يا نه .
ولي احتمال 90% ميدم كه اشكال از مادربورد باشه !!
نظر شما دوستان عزيز چي هست؟
شما يك ويندوز جديد بريز . يك بار CLEAR_CMOS كنيد
M_E_H_D_I
25-09-2007, 02:22
خب همونطور که گ?تی باید تک تک قطعات تست بشن. بهتره از موردی که بهش شک داری شروع کنی که ظاهرا ان کارو داری انجام میدی.
درسته !
من يكي يكي را تست كردم كه به CPU و مادربورد رسيدم كه CPU را نيز تست كردم.
همانطور كه گ?ته بودم با يه P4 Celeron خوب باز هم مشكل را داشت.!!
مجبور شدم كه مادربورد را عوض كنم كه ديدم مشكل حل شد اما يه سري اشكالات ديگري پيش آمد:
ابتدا به چه زحمتي ويندوز را نصب كرده تا بتونم بايوس را آپديت كنم كه يه سري از مشكلات زيادي حل شد.
اما با دستكاري در قسمت Raid با توجه به اينكه در امتياز ويستاي شما نمره 5.9 را دريا?ت كرده بوديد متاس?انه به علت نداشتن اطلاعات كا?ي تمام اطلاعات هارد ?قط با يك كليد در قسمت Raid و Clear disk كه ?كر ميكردم از ليست پاك ميكنه تمام اطلاعات كه حدود 50گيگ بود را از دست دادم كه بازيابي آنها مدتي از وقتم را ميگيره.
به همين دليل شروع به كار در Raid بودم كه مو?ق نشدم و در ويستا نمره 4.7 را بدست آوردم كه به علت نداشتن اطلاعات در اين مورد مي دانم . كه ضرر آنرا دادم.
من اطلاعاتي در اين مورد در انجمن نديدم اگر امكانش هست و در صورت نبودن با يك تاپيك اين را آموزش دهيد ممنون ميشوم. چون ?كر كنم يه مقدار پيچيده باشه به علت اينكه چند نوع است :
Raid,spring,... در قسمت Nvidia و Silicon در قسمت ديگر بايوس.
خيلي متشكر از راهنماييتون.
M_E_H_D_I
25-09-2007, 02:26
شما يك ويندوز جديد بريز . يك بار Clear_cmos كنيد
اولين مرحله چندين بار اون را پاك كردم و حتي همانطور كه گ?ته بودم چند آپديت كرده بودم.
?قط اين را بگم هد? من از ايجاد اين پست اين بود كه اگه كسي با اين مشكل بر خورده بود شايد بتونه مشكل را حل كنه ولي در هر صورت مشكل مشخص شد كه از مادبورد بوده اميدوارم كه اين مشكل براي كسي پيش نيايد چون من ضرر آنرا دادم.!!!
باز هم راهنمايي تمام دوستان كمال تشكر و سپاسگزاري را دارم.
مو?ق باشيد.
AMD>INTEL
25-09-2007, 06:12
متاس?انه بد شاني ميشه گ?ت ?قط . بد شانسي مطالق
AMD>INTEL
25-09-2007, 06:14
براي Raid هم از Nvraid است?اده كنيد . سيليكون بازدهي كمتري دارد . بايد تحت ويندوز يك ?لاپي براي Raid درست كنيد كه موقع نصب F6 رو بزنيد .البته بايد دو Raid Bios بايد هاردها تو حالت Striping باشد
AMD>INTEL
25-09-2007, 06:19
http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Gentoo_Install_on_Bios_(Onboard)_RAID
AMD>INTEL
25-09-2007, 06:22
http://www.nvidia.com/object/feature_raid.html
M_E_H_D_I
26-09-2007, 01:17
http://www.nvidia.com/object/feature_raid.html
ممنون ميشم اگه ميتونستي خيلي خلاصه توضيح بدهي.
من توي يه مقاله خوندم كه Raid 0 از همه بهتره و اينكه يه معايبي داره .
اگه امكانش هست يه تاپيكي باز كنيد و متون را به ?ارسي قرار دهيد تا همه بتونن از اون است?اده كنن.
مو?ق باشيد
kayvan.azarbarzin
07-10-2007, 02:58
با سلام
دوست عزيز من اگر به جاي شما بودم دوتا كار و حتما انجام ميدادم و بعد از خرابي مادربردم مطمئن ميشدم اول تو Power Managment مد ACPI رو با حاالت انتخاب نشده ?علي عوض مي كردم مثلا اگر S1 بود S3 ميكردم و بالعكس و بعد حتما بازم عرض ميكنم حتما باس سي پي يو و رم رو از حد اسمي يه مقدار پائين تر مياوردم تا دستگاه 100% Stabel بشه .
امتحانش ضرري نداره
اما قربان عرض كنم كه Raid مثل لباس مي مونه و بسته به ?صل و يا روشن تر بگم بسته به نياز بايد انتخاب كرد Raid هم دقيقا همينطور بهتر بود در خواستتون رو با مشخص كردن نياز هايي كه داريد روشن تر و قابل دركتر بيان ميكرديد تا بهتر جواب بگيريد . البته كه بنده در حد نظر دادن خدمت شما هستم نه راهنمايي كردن بزرگواريي مثل شما .
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.