مشاهده نسخه کامل : آيا با ضبط کردن زياد مثلا با کارت دي وي بي امکان سوختن هارد هست ؟
internet
24-11-2006, 12:26
سلام
مديران محترم
همونطوري که شايد شما هم اطلاع داشته باشيد بعضي سخت ا?زار ها مثل کارت DVB سيستم رو زياد اشغال مي کنند و cpu زياد مي کشن و همچنين مي شه برنامه هاي دريا?تي و ضبط کرد
بر ?رض مثال دو کانال با هم رو مي شه رکورد کرد
خوب سوالم اين هست که آيا به هارد صدمه اي نمي زنه ؟
به جزء چيزهاي ابتدايي براي نگهداري هارد يعني جلوگيري از لرزش و حرکت دادن هارد در زمان روشن بودن چه چيزهايي صدمه مي زنه به اون
با تشکر
AMD>INTEL
24-11-2006, 22:09
ببينيد براي است?اده از كارتهاي كه مصر? زيادي مثل كارت Dvb دارن بايد يك پاور خوب 400 وات واقعي مثلا Acbel داشته باشيد و يك ?ن مخصوص هارد زير هاردتون نصب كنيد.
تاييد ميشه ، هارد شما براي كار مداوم و خشن طراحي و ساخته نشده ، بهتره كه هر از چندگاهي به صورت مدون هاردتون رو اسكن و دي?رگ بكنيد تا حداقل بار كمتري در اين موقعيت روش اعمال بشه.
internet
25-11-2006, 00:47
ببينيد براي است?اده از كارتهاي كه مصر? زيادي مثل كارت Dvb دارن بايد يك پاور خوب 400 وات واقعي مثلا Acbel داشته باشيد و يك ?ن مخصوص هارد زير هاردتون نصب كنيد.
سلام
عرض ادب و احترام
يعني واقعاً پاور انقدر مهم هست
خوب من مشخصات سيستم رو مي نويسم شما ب?رمائيد پاورم مشکل خواهد داشت يا خير؟
cpu: 2600 amd barton
ram:256 kingston 533
hard:80 maxtor sata سري اول که اومده بود
کيس و پاور سر هم :mec از همين پاورهاي معمولي روي اون هست يعني پاور mec
کارت TV msi@naywer plus
modem:zoltrix 3chip سري اول که اصل بود
DVB sky star 2 2.6 d به همراه دو ال ان بي
ممنون مي شم ب?رمائيد من چي بايد بخرم و اضا? کنم به کيس ؟
واقعاً يعني ممکنه مشکل پيدا کنم ؟
يعني اگه به دادش نرسم چه مشکلي براي سيستم پيش مي ياد
با تشکر
AMD>INTEL
25-11-2006, 01:08
خوب شما حداقل يك پاور aopen 400w بگيريد. ولي من acbel رو توصيه ميكنم. اين پاور شما قدرت واقعيش خيلي بالا باشه 175 وات قدرت واقعيش هست. يعتي پاور شما داره خارج از توان كار ميكنه. اين باعث ا?ت سرعت سيستم و حتي ممكنه مادربردتون صدمه ببينه. ?نهاي زير هارد هم حدود 10-15 درجه دماي هارد رو پائين مياره و اين در هاردهاي ماكستور عني راه گريزي از كرش و سوختگي برد
internet
25-11-2006, 01:12
مديران محترم
يه سوال که برام پيش اومده اين هست که اين ?ن هارد خنک کننده ي مجموعه ي هارد هست يا اين که چيپ ست ها ي زير رو خنک نگه مي داره
يعني در اصل هارد که مي گن مي سوزه و يا دچار مشکل مي شه منظور چيپ ست هاي اون هست يا در کل خود اون ؟ چون من دست به هارد مي زنم در هنگام روشن بودن زياد گرم نيست ولي چيپ هاش خيلي گرم هستند
بعد ب?رمائيد قيمت اين پاور ها چند هست حدود هم ب?رمائيد ممنون مي شم
مثلا من مي تونم يه پاور گرين 18 تومني بخرم
در ضمن يادم ر?ت بگم که سي دي رام هم asus و رايتر هم combo TDK
در ضمن الان هم به جز ?ن سي پي يو و ?ن پاور
سه تا ?ن هم داخل کيس هست براي بيرون بردن هواي گرم
ولي نمي دونم چرا ?ن پاورم انقدر باد گرم مي زنه و انگار ضعي? داره کار مي کنه
راستي يه سوال ديگه هم داشتم من اين همه ?ن گذاشتم توي کيس ام شده عين کولر گازي به نظرتون کار خوبي هست خنک نگه داشتن سيستم آخه من بيشتر به خاطر جلوگيري از گرماي کارت DVB و تيونر اون اين ?ن ها رو اضا? کردم حالا اگه ?ن هارد هم اضا?ه کنم که دوتايي هست خيلي صدا توليد مي کنه حالا با اين همه صدا کنار گوشم چيکار کنم ؟
با تشکر و سپاس
internet
25-11-2006, 18:05
با سلام
مديران محترم همچنان منتظر پاسخ شما براي پست قبلي هستم
با تشکر
AMD>INTEL
26-11-2006, 00:42
پاور aopen 400w حدود 30 تومن هست . ?ن هارد هم زير هارد بسته ميشه كه دو مدل داره تك ?ن و دو ?ن. كه تك ?ن هاش بهتر جواب ميدن
internet
26-11-2006, 18:23
با سلام
آيا ?ن هارد روي چيپ اثر مثبت داره يا روي کل هارد
يعني اين که مي گن هارد مشکل پيدا مي کنه منظورشون چيپ ست اش هست يا چيزي ديگه اي هست ؟
با تشکر
AMD>INTEL
26-11-2006, 23:19
خوب روي چيپ اثر دارن گرمائي كه هارد در اثر حركات هدها ايجاد ميشه و به برد منتقل ميشه اين ?ن باعث ميشه هارد در دماي ايده ال كار كنه.
internet
27-11-2006, 08:38
با سلام و خسته نباشيد
من از شرکت در شيراز خريد مي کنم ببيند قيمت ها بيشتر از اون چيزي هست که شما ?رموديد البته نوشته 300 real و بالاتر يعني 400 به نسبت گرون تره ببنيد لط?اً:
http://www.fafait.ir/pricelist/price.php
جسارتاً کلمه power رو سرچ کنيد که سريع به قيمت هاي و ليست مربوطه برسيد
با تشکر
AMD>INTEL
28-11-2006, 01:50
والا از تهران س?ارش بدي به صر?ه تره
internet
28-11-2006, 23:54
با سلام
امروز پاور رو باز کردم بردم بازار گ?تم که پاور خودم mec هست و کيس هم مک بود موقعي که خريدم و از اين پاور معمولي ها ولي يک جا نشون دادم گ?ت اين پاور خوبه 400 وات هست احتياجي نيست عوض کني (آخه خودش هم پاور داشت اگه مي خواست دروغ بگه يه پاور خودش رو مي ?روخت و سودش رو مي برد) و يک ?ن هارد هم خريدم که ديگه ?کر کنم 5 تا ?ن توي کيس گذاشته باشم به جز ?ن cpu و پاور
با تشکر
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.