مشاهده نسخه کامل : صدای زیاد ?ن Cpu
?ن CPU کامپیوتر من اندازه یه هواپیمای جت سر و صدا میکنه.
CPU من Celeron 1.7 هست. من تا حالا چند تا ?ن عوض کردم ولی ?ن جدیدی رو که نصب کردم توی بایوس و برنامه EasyTune دور ?ن رو 0 نشون میدهند. این مشکل رو با ?نهای قبلی نداشتم.
حالا یکی به من بگه چه جوری میتونم دور ?ن رو کم کنم تا لااقل وقتی روی سیستم باری نیست از دست این صدای لعنتی راحت بشم.
راستی با 5 هزار تومن میشه یه ?ن بی صدا پیدا کرد یا نه؟
?ن جدید شما احتمالا سنسور چرخش رو نداره. با 5 تومن ?کر نمیکنم، ?ن استوک اینتل خودش 6 تومنه! دور ?ن رو هم مادربرد باید قابلیتش رو داشته باشه مثلا ابیت اسم این تکنولوژیش fanEQ هست.
AMD>INTEL
28-11-2006, 01:24
براي خريد سايلنت بيصدا حداقل بايد 20 تومن هزينه كنيد.
راستش من یه cpu دیدم که Celeron D 2.5 بود و سوکتشم مثل مال من 478 بود ولی خیلی کمتر از مال من صدا میداد. اون ?نی که میگم Heatsink گرد داشت اما مال من مربعیه.
آیا ممکنه اشکال از مادربرد باشه یعنی بیش از حد برق به این ?ن میده در نتیجه تندتر میچرخه؟
دمای CPU در حالت غیر ?عال همیشه زیر 30 درجه هست.
راستی تو مادربرد من (گیگابایت) اسم این ویژگی هست Smart Fan. اما غیر ?عاله.
من خودم ?ن سی پی یوم صدا میداد بازش کردم و داخلشو روغن زدم (اونم از نوع روغن یباتی !!!) دیگه صدا نمیده
البته پاورم هم صدا میداد که روغنش زدم ولی هر چند وقت یک بار باید دوباره روغن کاری کنم!!!
مراحل روغن کاری :
ابتدا ?ن رو از روی سی پی یو باز کنید و بعد برچسبی که روی ?ن هستش رو بردارین و بعد کمی روغن در داخل سوراخش بریزید (شاید یک لاستیک پلاستیکی هم داشته باشه که باید اون رو هم بردارین )
الان غذای شما آماده است و میتوانید میل کنید
internet
03-08-2007, 01:11
البته يکي از مشکلات اين هست که قطعات گارانتي دارند نمي شه باز کرد مثل پاور که سه سال گارانتي داره و ?کر مي کنم اگه باز کني ساقط باشه يا موس ?راسو ليزري که اون هم ?کر مي کنم اگه باز کني ساقط بشه
AMD>INTEL
03-08-2007, 01:19
smart fan رو ?عال كنيد
آقا من ?کر نکنم اسمارت ?ن برای شما ?عال بشه
برای اینکه از اسمارت ?ن است?اده کنی باید حداقل ?ن سی پی یوی شما چهار تا سیم داشته باشه ولی ?ن شما سه سیم داره نه؟
AMD>INTEL
08-09-2007, 14:14
تاپيك قديمي هست .
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.