PDA

مشاهده نسخه کامل : مقايسه...

Babak_Aria
24-09-2007, 00:27
سلام دوستان...

در ابتدا موضوع اين تاپيك در مورد مقايسه بين دو مانيتور الجي و سامسونگ بود اما پس از به نتيجه رسيد نظرسنجي موضوع تاپيك مقايسه ي مانيتور هاي Lcd برند هاي مختل? مي باشد.

براي اطلاعات بيشتر به ص?حات آخر مراجعه كنيد.

Stream
24-09-2007, 00:34
شايد كنتراست الجي نسبت به بقيه مارك ها بيخود بالا باشه ولي اينكه كنتراست الجي بايد تقسيم بر چهار بشه ?كر ميكنم ?قط شايعه باشه.

Babak_Aria
24-09-2007, 18:38
چرا كسي جواب نميده؟
خواهش مي كنم در نظر سنجي شركت كنيد.

AMD>INTEL
24-09-2007, 18:45
من نظرم روي lg و سامسونگ 60 به 40 هست . در واقع ?قط ماديران را به خاطر خدمات در محلش ميپسندم . البته سامسونگ در كل مشخصات 10% بهتر از lg هست

Babak_Aria
24-09-2007, 21:23
خوب ديگه كسي نيست نظر بده؟

Beny
24-09-2007, 21:50
سامسونگ بهتره ولی ال جی هم خوبه !!! 55-%45

amir-hosine
24-09-2007, 21:52
مانیتور 19 واید با 17 معمولی!!
این غیر ممکنه!!
قابل مقایسه نیستند این سایز و این قابلیت!!
100% از نظر من 940بی دابلیو بهتره...

رزولیشنش که عالیه...
اندازه تصویر که 19 هست و ایده اله برای بازی.
واید هم هست...برای کنسول های بازی هم مناسبه!
کنتراست ال جی 2000 هست؟!!
امکان نداره!
الان تو مانیتور 900 تومنی این کنتراست هست...
از خیلی ها تو بیمس شنیدم الجی از راه دیگری برای محسابه ی کنتراست است?اده میکنه...

در کل من باشم 940 میگیرم...

Beny
24-09-2007, 21:53
سامسونگ بهتره ولی ال جی هم خوبه !!! ولی از نظر گارانتی هردو تا توی یک سصح اند تقریبا !!!

Alpha
24-09-2007, 23:47
چی ؟ از لحاظ گارانتی در یک سطح هستند؟:eek:
شما ?یلسو? هستید به خدا;)
تو شهرستان ها اصلا سامسونگ خدمات نداره و خیلی کمه ولی تو تهران باز بهتره
ولی LG تو بیشتر شهرستان ها هست و بسیار خدمات عالی داره.
در ضمن 19 اینچ همون مانیتور برلیان هم موجوده .
شما چرا سرعت پاسخگویی رو مقایسه نمی کنید؟
4 MS و 2 MS . ال جی خیلی بهتره.
و اما زیبایی
واقعا یکی از زشت ترین مانیتور های LCD روی زمین همین مانیتور سامسونگ هست در صورتی که طراحی برلیان جایزه ی Red Dot رو برده.
در ضمن همونطور که گ?تم 19 اینچ همون مانیتور برلیان هم هست. پس ?کر کنید که هر 2 ، 19 اینچ هستند.
مو?ق باشید ...

amir-hosine
25-09-2007, 00:14
اقای ال?ا.احترام به بزرگ تر ها و احترام به اشخاص با سابقه تر که عمری اینجا بودند،توسط شما واجب است.ما اینجا همه با هم دوستیم.
قرار نیست نظرمان را به شکل بدی بگیم.نظرتان را هم اروم و درست بگید همه گوش میکنند و بهش احترام میذارند.تاپیک برای نظر سنجی درست شده.نه اینکه نظر بقیه را الکی بشمارید و نظر خودتان را درست قرار دهید...

19 اینچ برلیان الان بالای 300 تومنه...اصلا صر? نمیکنه.واید هم نیست.

گارانتی سام سرویس بده مگه ال?ا خان؟
تو شهر درب و داغون ما همش سامسونگ گارانتی داره...
درسته ال?ا خان.
سرعت پاسخ گویی ال جی بهتر است.
ولی از نظر بازی 940 بی دابلیو برتری دارد...قیمتش هم بسیار مناسب است..برای کنسول های بازی هم ایده ال است...

AMD>INTEL
25-09-2007, 00:28
هر كسي هر چي دوست داره بگه . اين بحث ها هيچ وقت ختم به خير نميشه

Alpha
25-09-2007, 04:19
اقای ال?ا.احترام به بزرگ تر ها و احترام به اشخاص با سابقه تر که عمری اینجا بودند،توسط شما واجب است.ما اینجا همه با هم دوستیم.
قرار نیست نظرمان را به شکل بدی بگیم.نظرتان را هم اروم و درست بگید همه گوش میکنند و بهش احترام میذارند.تاپیک برای نظر سنجی درست شده.نه اینکه نظر بقیه را الکی بشمارید و نظر خودتان را درست قرار دهید...

19 اینچ برلیان الان بالای 300 تومنه...اصلا صر? نمیکنه.واید هم نیست.

گارانتی سام سرویس بده مگه ال?ا خان؟
تو شهر درب و داغون ما همش سامسونگ گارانتی داره...
درسته ال?ا خان.
سرعت پاسخ گویی ال جی بهتر است.
ولی از نظر بازی 940 بی دابلیو برتری دارد...قیمتش هم بسیار مناسب است..برای کنسول های بازی هم ایده ال است...
شما اینجا وکیل ا?راد دیگر هستید؟
یا به نحوه ی بهتر و راحت تری بگم ، به شما مربوط نیست.
در ضمن من اصلا حر?ی نزدم. شما مثل همیشه ?قط بلدی ... خوشخبختانه اینجا رو هم ...;)
من الکی نشماریدم. سام سرویس تو مشهد بگو که چند تا نمایندگی داره ؟
تو مشهد چند نمایندگی بزرگ مادیران وجود داره ، که هر جا مانیتور رو ببرید ، اگر مشکل غیر قابل حل داشته باشه براتون تعویض می کنند...
کنسول های بازی؟
شاید ?قط همین یک حسن رو داشته باشه. اصلا هم برتر نیست. قیمتش هم آنچنان مناسب نیست ، چون ?قط یک دستگاه پشت یک ?لز یا هر چیز دیگه گذاشتند و اصلا زیبا نیست ، واقعا مانیتور بسیار زشتیه ، آبروی هر چی LCD هست برده ...
حالا دوستان ?روم سخت ا?زار بزارید براتون قضیه این داستان رو بگم:
این آقای امیر حسین ما ماشاءالله خودشون رو از همه سر می دونند ( شاید در بین شما ها نه ولی تو ?روم دارینوس ) ، این هم کاملا مشخصه ، از کلمه به کلمشون. من در یک سایتی برای یکی که مانیتور می خواست سری برلیان پیشنهاد دادم ، سپس امیرحسین اومد گ?ت برلیان به درد نمی خوره و ?لانه و ... و گ?ت که 940 بگیر. خب حالا من ر?تم اطلاعات هر 2 رو تو 2 تا عکس جمع کردم. بهشون هم گ?تم که حالا بیاید ببینید که کدوم بهتره. واقعا راستش رو بگید. امیرحسین نتونست این کار رو بکنه و بابک جان عزیز! هم که ر?تن این تاپیک رو بزنن که به قول خودشون روی ما رو کم کنند!
940BW :
http://trgovina.partners.si/images/3852.jpg

Ahmadi
25-09-2007, 05:12
با سلام
دوست خوبم جناب Alpha بنده هم نقطه نظرات شما رو خوندم و هم امير حسين خان رو.
هر کسی نظرش صائب است تا وقتی که به ديگران توهين نشه.

به عنوان يک دوست به شما توصيه ميکنم برای اينکه در جمع ما در اين سايت حضور موثری داشته باشی در حين بيان نقطه نظراتت و است?اده از کلمات نوشتاری خود، دقت بيشتری داشته باشی تا جو دوستانه ما به مشکل بر نخوره.
مخصوصا خود شما...

شاد باشی :)

AMD>INTEL
25-09-2007, 06:09
ما نماينده نه سامسونگ هستيم نه Lg . سعي كنيد دنبال Review باشيد تا حر? هاي از روي تعصب . هر دو شركت مشتريان خاص خودشون رو دارند. البته برندهاي ديگر هم هستند

amir-hosine
25-09-2007, 13:06
اقای ال?ا.دارید زیاده روی میکنید.ادب رو رعایت کنید.من جواب توهینات رو نمیدم.امید وارم این کار را ادامه ندید...
مانیتور ال جی سری بلریان،بله.درسته.خیلی زیباست...
حر?تونو قبول دارم...
حتی حر?تون رو بابت خدمات و گارانتی ال جی و مادیران 100% قبول دارم..
ولی دلیل نیمشه چون در مشهد شما ندیدی هیچ کس از سامسونگ چیزی نخره...
تو شهر کوچیک ما نمایندگی هردوشون هست...
تو مشهد هم هست...واعا هم گارانتی مادیران عالی هست هم سام سرویس...

ولی 100% اطمینان داشته باشید که کنتراست مانیتور ال جی 2000 نیست.
همه چیز به زیبایی نیست...اندازه ص?حه و قابلیت واید بسیار مهمه.

من با 940 بی دابلیو کار کردم.همین شخص زننده ی تاپیک هم 940 بی دابلیو داره و واقعا در برابر قیمت،و اندازه ی ص?حه ی مناسبش،این مانیتور بهترین انتخاب است...
این نظر شخصی بود.

امید جان حر? درست رو زدند...
ما نه نمایندگی الجی هستیم و نه سامسونگ!
?قط طبق مشاهداتمان بهترین گزینه را معر?ی می کنیم...
نظر دهی هم ازاد است.نه با هم جنگ و دعوا داریم و نه هیچ چیز دیگه.
بهتر است به طور دوستانه با هم بحث کنیم و نظراتمان را عرضه کنیم و سرانجام بهترین را از هر نظر مشخص کنیم...
ما سازنده ی هیچ کدام نیستیم!برایمان هم ?رق نمیکند که حتما باید سامسونگ برنده شود یا ال جی....
امیدوارم لحن حر? زدن خود رو درست تر کنید تا همه با هم نظرمان رو دوستانه بگیم و نتیجه بگیریم....

Babak_Aria
25-09-2007, 14:45
واقعا كه....

آل?ا ديگه بس كن...اومدي اينجا داري ميگي بابك اين تاپيك رو زده تا رو منو كم كنه...

من چي كار به تو دارم؟من خواستم كه اين بحث پيش اومده در سايت معتبر تري دنبال كنم...
در ضمن من خودم 940bw دارم ...واقعااز اين بهتر رو نديدم...انشاءالله اگه يكي از دوستان خواست مانيتور بگيره ميگيم برليان بگيره و مقايسه مي كنم...

در ضمن اگه مانيتور من مانيتور خوبي نبود برنده ي هيچ جايزه اي از جشنواره اي نمي شد...
مهم تر از همه آقا amd>intel از روي Reviwe نظر دادند پس نظر ايشون كاملا قابل احترامه.

Alpha
25-09-2007, 15:59
نظر ایشون که بله.
?قط یک چیزی :
اگه برای هر کاری تاپیک می زنید ، هد? رو یادتون نره. این تاپیک برای مقایسه نبود ، بیشتر برای رو کم کنی بود! که به دلایلی زده شد ... مرد باشید و سر حر?تون بایستید ، نه اینکه همه چیز رو هاشا کنید.
Ahmadi جان
من قربون شما برم ولی آخه من که حر?ی نزدم ، آخه میگن گارانتی LG مانند سامسونگ هست. من هم ?قط گ?تم ?یلسو? ، نگ?تم که ... من شاید بیش تر از 5 6 تا مغازه ی ?روش سیستم تو مشهد ر?تم ، همشون گ?تند که برتری LG در گارانتی هست.
AMD>Intel جان
من حر? شما رو کاملا قبول دارم ولی این اطلاعات خودش ، بسیار مهمه و نشون میده که LG برتری داره ، همگی قبول دارند که سری برلیان از زیباترین سری ها در بین مانیتور LCD هست و البته از کی?یت بسیار خوبی برخورداره.
Babak جان
یادت نیست اون پی امی که بهت دادم تو دارینوس و بهت گ?تم که امیرحسین داره ?قط در مورد تایمینگ میگه در صورتی که ... بعدش هم هیچی در مورد امیرحسین که غیبت باشه نگ?تم. همون حر? اولی رو هم که زدم پشیمونم ولی واقعا با لو دادن اون پی ام نشون دادی که خیلی مردی بابک جان ...
مگه 940BW تو کدوم جشنواره ها برنده شده؟

Stream
25-09-2007, 17:45
ميشه جنگ و دعواتون رو ببريد تو همون دارينوس و جو اينجا رو به هم نريزيد ؟؟ اينجا يه جمع دوستانه هست براي به اشتراك گذاشتن اطلاعات...

Beny
25-09-2007, 18:56
کاملا موا?قم !!!
خدا کنه Super Admin بیاد و تکلی? ما رو روشن کنه !!!
شما تا حالا توی خیابون سعدی مشهد دور زدی که اینقدر از سامسونگ بد میگی !!!
تازه به قول دوستان مگه به زیباییه ؟؟؟

Babak_Aria
25-09-2007, 18:58
ببينيد...اينجا جاي جنگ و دعوا نيست و من ديگه ادامه نمي دم ...
بله درسته...شما درست ميگيد...اصلا هرچي ميگيد درست ميگيد...
ديگه خواهش مي كنم در اين سايت بحث رو ادامه نديد.

Alpha
25-09-2007, 23:31
ممنون از بابک جان که خودشون بحث رو شروع کردند و خودشون هم به پایان رساندند.
ممنون از همه ی دوستان.
من قصد به هم زدن محیط دوستانتون رو نداشتم . معذرت می خوام...

amir-hosine
25-09-2007, 23:44
مشکلی نیست...
ا?رین....
خوشحالم که بحث تمومه...

Beny
26-09-2007, 17:38
ان شا الله که دیگه همچین بحث های بی مورد رخ نده !!!

Alpha
27-09-2007, 23:16
خب دوستان من میگم که یکم منطقی تر به بحث ادامه بدیم...
من امشب مانیتور برلیان LG رو برای خودم خریدم و واقعا هم ازش راضیم .
همه چیزش در حد عالی هست.
الان با پورت DVI وصل کردم و به خوبی برای من بالا میاد.
اگه بشه یک عکس هم میگیرم و در آینده می زارم...
940BW رو ول کنید چون 19 اینچ Wide هست و ربطی اصلا به این مانیتور برلیان به نظر من نداره.
بیایم این مانیتور رو با مانیتور های دیگر از همین مارک LG ، سامسونگ و ... بررسی کنیم.

Stream
27-09-2007, 23:22
مبارك باشه. بحث اگه ادامه پيدا كنه ميتونه يه تاپيك جالب بشه به شرطي كه نظرها سليقه اي نشه.

Babak_Aria
27-09-2007, 23:31
منم موا?قم...خواهش مي كنم همينطور كه ورجيل جان گ?تن به دور از سليقه شروع به مقايسه كنيد...
خوب مقايسه با مانيتور برليان 19 اينچ الجي و سامسونگ 1931bw ...

amir-hosine
27-09-2007, 23:43
مبارک باشه ال?ا جان...
ببین.کلا هر کسی سلیقش مت?اوته.همچنین کاربرد ها هم مت?اوت.
مثلا منی که برای کنسول 360 و بازی های پیسی میخوام،اگه بلریان مثل طلا هم باشه،بازم نمیخرم و میرم 940 میگیرم!!
چون ص?حه اش بزرگتره-واید هست-ارزان هست.
ولی یکی هست که برای کارهای غیر بازی(منظورم از بازی،بازیهای با رزولیشن بالاست)-برای زیبایی و.... میخواد.پس برلیان براش خیلی بهتره...

قابلیت واید برای من خیلی کاربرد ها داره...مخصوصا تو بازی...
پس 940 برام خیلی با ارزش تر هست...

هردوشون خوبن...هرکسی بنا بر نوع کارش انتخاب میکند...

Alpha
28-09-2007, 10:36
سعی می کنیم این بار نظر ها سلیقه ای نشه.
بابک جان برای 1931BW من ?قط یک مدل Plus پیدا کردم که ص?حه ی مانیتور Wide هست. منظور شما همونه؟ چون من جای دیگه ای پیدا نکردم ، احتمالا محصول جدید سامسونگ هست و هنوز به بازارهای ایران وارد نشده... اگر قیمتی ازش دارید بگید ...
این هم عکس این مانیتور :
http://www.mpinfor.com/images/L194WT-SF.jpg
خب حالا به نظر شما کدوم بهتره؟

amir-hosine
28-09-2007, 12:04
خوب.ص?حه اش 19 هست این ال جی هه؟?کر کنم 19 واید باشه...
ولی کنتراستش گمون نکنم 2000 واقعی باشه!شایدم باشه...و زمان پاسخ گویی هم 5میلی ثانیه...
سامسونگ کنتراست 700 هست با 4 میلی ثانیه...البته تو بعضی سایتا نوشته 500...
ولی تو د?ترچه ی 940 خودنم 700 بود...تو یه سایتی هم نوشته بود 700...
شاید 2 تا مدل داره.نمیدونم والله...
ال جی از راه های دیگری برای محاسبه ی کنتراست است?اده میکنه...
برایتنسشم ?کر کنم مثل سامسونگ باشه.یعنی 300....
من این مدل رو اصلا تست نکردم.
ولی هر دو خوب هستند...در حد هم هستند.ولی من واقعا ?کر نمیکنم کنتراستش 200 باشه..اگه 2000 باشه خوبه...
ولی باز هم من سامسونگ رو بیشتر می پسندم...
منتظر نظر دوستانم....

Alpha
28-09-2007, 13:47
ببینید به نظر من Contrast LG واقعا عالیه ، من دارم است?اده می کنم ازش.
یک مثال می زنم ، ببینید الان مانیتور برلیان من به صورت سخت ا?زاری کنتراست 2000:1 رو داره ، اما با کابل DVI و در واقع به صورت نرم ا?زاری تا 3000:1 هم بالا میره.
اگر کنتراست LG باید تقسیم بر چهار بشه ، چرا تو بازار یکی از مشخصه ی های اصلی LG کنتراست بسیار خوبش هست؟
از لحاظ زمان پاسخ گویی ?قط 1 ms ت?اوت دارند .قیمت 194WT هم 20 تا 30 هزار تومان ارزون تر از رقیب خودش هست...

Alpha
28-09-2007, 13:51
پیشنهاد میدم یک ن?ر تحقیق کنه و ببینه قضیه کنتراست Lg چی هست..
باید یک ن?ر حر?ه ای در کار مانیتور باشه.
کسی رو نمی شناسید؟

Saeed
28-09-2007, 14:46
دوستان مانیتور هایی که کنتراست اونها 2000 Dfc هست کنتراست واقعی برابر 700:1 دارند و 3000 Dfc ها برابر 1000:1

البته این مورد در مانیتور های سامسونگ اندازه گیری شده برای مثال کنتراست سخت ا?زاری 226bw برابر 1000 هست.

به نظر من Dfc ?قط یک شعار تجاریه و نباید صر?ا ملاک انتخاب باشه.

amir-hosine
28-09-2007, 15:23
حر? سعید رو 100% قبول دارم...

amir-hosine
28-09-2007, 15:26
خوب.ال?ا جان.بنده این سوال را در بیمس پرسیدم...ایدیم(هال? لای?3).
این تاپیک واقعا در مورد مانیتور ?عاله:
اینم ادرسش.خودتون ببینید تا همه چیز روشن شه:
http://my.blackmice.com/showthread.php?t=9526&page=10

Alpha
28-09-2007, 16:11
در مورد کنتراست درست میگید.
پس الان کنتراست مانیتور من در واقع 1000:1 هست ، چون برای من نوشته 3000:1.
همین 1000:1 هم عالیه.
ممنونم ...

Thunder C4T
23-12-2007, 14:16
به نظر شما كدوم بهتره ؟

Samsung-226BW VS LG-L226WTQ-WF

اين يه مقايسه رو هم پيدا كردم :

http://img5.pcpop.com/ProductImages/500x375/0/363/000363785.jpg
http://img5.pcpop.com/ProductImages/500x375/0/363/000363804.jpg
http://img5.pcpop.com/ProductImages/500x375/0/363/000363792.jpg
http://img5.pcpop.com/ProductImages/500x375/0/374/000374007.jpg

LG سمت راستيه

http://group.zol.com.cn/3/84_25649.html

كنتراست ال جي 5000:1 ـه و زاويه ديدش 10 درجه از سامسونگ بيشتر ه ، روشنايي هم از سامسونگ بهتره

قيمت هم ال جي ارزون تره !

حالا كدوم بهتره ؟

Saeed
23-12-2007, 14:39
از روی این تصاویر میشه LG رو بهتر دونست و همینطور قیمتش. البته قیمت جهانی سامسونگ 226 هم زیاد نیست در ایران زیاد تره. اما کی مطمنه مانیتور سامسونگ در این مقایسه تنظیم شده باشه و مقدار روشنای و کنتراست و همینطور magic color اش روشن باشه. من همون تصویر اول رو دارم اصلا اینقدر تاریک و گر?ته نیست در مانیتور خودم. همینطور شب ها وقتی تصویر پس زیمنه س?ید هست مثل اینجا خاکستری نیست!

Beny
23-12-2007, 16:22
من هم با سعید موا?قم من خودم 206BW دارم ولی اینقدر که تو تصویر هست نیست به زودی عکس هم میذارم ... در Contrast 80 عین اون الجی هست ...
منتظر باشید من عکس میذارم ...

SE7EN
23-12-2007, 17:28
من هم مشتاقم بدانم!
beny جان عکس بذار.البته نوع دوربین رو هم بگو
mpixel

Axl Rose
23-12-2007, 18:06
من هم با سعید موا?قم من خودم 206BW دارم ولی اینقدر که تو تصویر هست نیست به زودی عکس هم میذارم ... در Contrast 80 عین اون الجی هست ...
منتظر باشید من عکس میذارم ...

این مقایسه بین دو تا 22 اینچ موجود تو بازار هستش . چه ربطی داره به 206 ؟؟؟
هر مدل کی?یت و مشخصات مخصوص خودشو داره . 226 و 206 اصلا شباهتی بهم ندارن

Axl Rose
23-12-2007, 18:21
از روی این تصاویر میشه LG رو بهتر دونست و همینطور قیمتش. البته قیمت جهانی سامسونگ 226 هم زیاد نیست در ایران زیاد تره. اما کی مطمنه مانیتور سامسونگ در این مقایسه تنظیم شده باشه و مقدار روشنای و کنتراست و همینطور magic color اش روشن باشه. من همون تصویر اول رو دارم اصلا اینقدر تاریک و گر?ته نیست در مانیتور خودم. همینطور شب ها وقتی تصویر پس زیمنه س?ید هست مثل اینجا خاکستری نیست!

هر مانیتوری وقتی بطور مجزا دیده بشه معایب و محاسن خودشو نشون نمیده . شما در طبیعت انواع و اقسام رنگهای مختل? رو میبینید دهها رنگ قرمز . دهها رنگ ابی . دهها رنگ مشکی و... و هر کدوم از این رنگها به تنهایی نمیتونن ملاک قضاوت باشن . وقتی مثلا دو رنگ س?ید رو در کنار هم قرار میدین می?همید که کدوم س?یدتره اما بطور مجزا نمیشه تشخیص داد . راستی الان که به ص?حه ی مانیتور نگاه میکنید از کجا میتونید ب?همید که رنگهایی که مشاهده میکنید همون رنگهای واقعی هستن که از source ?رستاده میشن ؟
اگه سامسونگ تصویر بهتری داشت باز هم این حر? رو میزدید ؟ یعنی میگ?تید که رنگها و کنتراست و.... تنظیم نیستن ؟ نه مطمئنا نمیگ?تید دلیلش هم مشخصه چونکه ما متاس?انه عادت داریم در مورد درست بودن چیزی که میخریم و انتخابی که میکنیم پا?شاری کنیم و دلیل منطقی هم بی?ایده س .

Beny
23-12-2007, 19:45
این مقایسه بین دو تا 22 اینچ موجود تو بازار هستش . چه ربطی داره به 206 ؟؟؟
هر مدل کی?یت و مشخصات مخصوص خودشو داره . 226 و 206 اصلا شباهتی بهم ندارن

من کجا گ?تم شبیه اند ؟؟؟
منظوره من رو شما ن?همیدید ....
منظور من اینه که مانیتور من که برادر کوچک تر 226 هست در کنتراست 80 عین اون مدل ال جیه . پس 226 باید خیلی بهتر باشه . . . من تا

Thunder C4T
23-12-2007, 22:15
پس به نظر شما سامسونگ 226BW از ال جي 226WTQ بهتره !
حالا نظرتون در مورد Samsung-2232BW چيه ؟ بين اين سه تا يكي رو انتخاب كنيد !

Axl Rose
23-12-2007, 22:28
من کجا گ?تم شبیه اند ؟؟؟
منظوره من رو شما ن?همیدید ....
منظور من اینه که مانیتور من که برادر کوچک تر 226 هست در کنتراست 80 عین اون مدل ال جیه . پس 226 باید خیلی بهتر باشه . . . من تا

کنتراست بالاتر لزوما دلیل بر بهتر بودن تصاویر نیست کنتراست 215 هم 1000 هستش اما تصویرش کلا با 226 ?رق میکنه . ممکنه شما مانیتوری ببینی که ب?رض کنتراستش 700 باشه اما کی?یت تصویر بهتری نسبت به 1000 داشته باشه . اگه با نظر من موا?ق نیستی امتحان کن .

Axl Rose
23-12-2007, 22:33
پس به نظر شما سامسونگ 226BW از ال جي 226WTQ بهتره !
حالا نظرتون در مورد Samsung-2232BW چيه ؟ بين اين سه تا يكي رو انتخاب كنيد !

من هنوزم میگم تو 22 اینچها ال جی بهتره . اما مثلا تو سایز 20 سامسونگ بهتره . من به هیچ عنوان تعصب برندی ندارم خودم الان از ال جی است?اده میکنم قبل از این هم سامسونگ داشتم و در اخر هم اون برندی رو انتخاب میکنم که از همه بهتر باشه حالا چه سامسونگ چه ال جی و چه هر مارک دیگه ای ...

Saeed
24-12-2007, 00:41
هر مانیتوری وقتی بطور مجزا دیده بشه معایب و محاسن خودشو نشون نمیده . شما در طبیعت انواع و اقسام رنگهای مختل? رو میبینید دهها رنگ قرمز . دهها رنگ ابی . دهها رنگ مشکی و... و هر کدوم از این رنگها به تنهایی نمیتونن ملاک قضاوت باشن . وقتی مثلا دو رنگ س?ید رو در کنار هم قرار میدین می?همید که کدوم س?یدتره اما بطور مجزا نمیشه تشخیص داد . راستی الان که به ص?حه ی مانیتور نگاه میکنید از کجا میتونید ب?همید که رنگهایی که مشاهده میکنید همون رنگهای واقعی هستن که از source ?رستاده میشن ؟
اگه سامسونگ تصویر بهتری داشت باز هم این حر? رو میزدید ؟ یعنی میگ?تید که رنگها و کنتراست و.... تنظیم نیستن ؟ نه مطمئنا نمیگ?تید دلیلش هم مشخصه چونکه ما متاس?انه عادت داریم در مورد درست بودن چیزی که میخریم و انتخابی که میکنیم پا?شاری کنیم و دلیل منطقی هم بی?ایده س .

دوست عزیز من هم تعصبی روی برند ندارم و دوست دارم خودم و همه دوستان همیشه بهترین قطعه موجود رو خرید کنند و به اندازه هزینه ای که میکنند نه کمتر شاید بیشتر سود ببرن اصلا هد? این سایت همینه. اما در این مورد خاص باید بگم من ممکنه در طبیعت ده ها رنگ ببینم و نشناسم اما دیگه ?رق بین س?ید و خاکستری رو میتونم تشخیص بدم.

با این اوصا? انشاله دوستان دیگری که قصد خرید مانیتور lcd بخصوص 22 واید رو دارند با مطالبی که در این انجمن گ?ته شده خودشون اقدام به انتخاب خواهند کرد.

در مورد اون مقایسه حداقل مانیتور سامسونگی که من دارم از نظر خودم به اون شدت کمتر از lg نیست.

Axl Rose
24-12-2007, 00:53
دوست عزیز من هم تعصبی روی برند ندارم و دوست دارم خودم و همه دوستان همیشه بهترین قطعه موجود رو خرید کنند و به اندازه هزینه ای که میکنند نه کمتر شاید بیشتر سود ببرن اصلا هد? این سایت همینه. اما در این مورد خاص باید بگم من ممکنه در طبیعت ده ها رنگ ببینم و نشناسم اما دیگه ?رق بین س?ید و خاکستری رو میتونم تشخیص بدم.

با این اوصا? انشاله دوستان دیگری که قصد خرید مانیتور lcd بخصوص 22 واید رو دارند با مطالبی که در این انجمن گ?ته شده خودشون اقدام به انتخاب خواهند کرد.

در مورد اون مقایسه حداقل مانیتور سامسونگی که من دارم از نظر خودم به اون شدت کمتر از lg نیست.

دوست خوبم
اگه من گ?تم که نمیشه رنگها رو تشخیص داد خدای نکرده منظورم شما نبودید منظورم یه مساله ی کلی بود و اونم اینه که رنگها بصورت مجزا و در حالت عدم مقایسه انسان رو دچار اشتباه میکنن. امیدوارم سوت?اهم نشده باشه .

Saeed
24-12-2007, 01:03
نه خواهش میکنم.

من یکی که کلا روی اون مقایسه نظر خوبی ندارم و تاییدش نمیکنم. سعی میکنم همین مدل lg رو از نزدیک ببینم.

Axl Rose
24-12-2007, 01:27
دقیقا کار درستی انجام میدید . دلیل همه ی این حر?های منم اینه که هر دو تا رو دیدم اگه ب?رض یکی ازین دو مدل رو نمیدیدم به هیچ عنوان به خودم اجازه اظهار نظر در موردشون نمیدادم که خدای نکرده باعث انتخاب غلط بقیه اعضا نباشم که نتیجه ای جز عذاب وجدان پیش خودم و شرمندگی تو این ?روم نداره.
اگه پستهای منو خونده باشین میبینید که هیچ کجا در مورد قطعه ای که تست نکردم نظری ندادم در مورد هر قطعه ای ( چه مانیتور و چه قطعات دیگه ) زمانی صحبت کردم که خودم تستش کرده باشم.
در ضمن به نظر من 226 سامسونگ اینقدر ها هم بد نیست اگه دقت کنید میبینید که مهمترین دلیل ضع? 226 رو قیمت کاذبش در ایران ذکر کردم
اگه نظر منو میخواهید باید بگم ممکنه بعضی از مدلهای سامسونگ بهتر از ال جی باشه یا برعکس اما واقعا ت?اوت کی?یت بین برند ال جی و سامسونگ بیشتر از 10 در صد نیست .اینو هم بگم که مانیتور بعدی من صد در صد 206 خواهد بود چونکه اصلا و ابدا من به مارک اهمیت نمیدم و کی?یت برام مهمتره.

Thunder C4T
24-12-2007, 18:27
حالا به نظر شما وجود موتور پردازش تصوير (F-Engine) در LCD هاي LG ، باعث ش?ا?يت و وضوح بيشتر نسبت به مانيتورهاي سامسونگ نميشه ؟

Axl Rose
24-12-2007, 19:04
حالا به نظر شما وجود موتور پردازش تصوير (F-Engine) در LCD هاي LG ، باعث ش?ا?يت و وضوح بيشتر نسبت به مانيتورهاي سامسونگ نميشه ؟

F engine به چهار تا گزینه ی text,user ,normal ,movie گ?ته میشه که همه ی مانیتور ها دارن اما با اسمهای دیگه.
بنظر من هیچکدوم ازین اسمها و اصطلاحات نمیتونه ملاک خوبی برای انتخاب باشه و اکثر این اسمها جنبه ی تبلیغاتی دارن .بهترین راه برای تشخیص کی?یت مانیتور تست کردن و دیدن تصویرشه .

Beny
24-12-2007, 20:19
\پش چرا دنبال یک ریویو نمیگردید شما ؟؟؟
که تستش معتبر هم باشه ...

Thunder C4T
24-12-2007, 21:17
\پش چرا دنبال یک ریویو نمیگردید شما ؟؟؟
که تستش معتبر هم باشه ...
به اين Review ها نميشه اعتماد كرد !

Heaven
24-12-2007, 21:52
من خیلی به نظرم میاد توی 1931 Bw رنگ س?ید به خاکستری می زنه. توی بالاترین برایتنس و کنتراست! کنار لپتاپم ت?اوت رنگشون واقعاً عجیبه برام.
چیزای که توی دسپلی لپ تاپ صورتیه توی 1931 کاملاً قرمزه. ولی ص?حه س?ید خالی توی 1931 یه به نظرم خاکستری میاد.