PDA

مشاهده نسخه کامل : لط?ا اگه ممکنه کمکم کنید!

alireza_roosta
24-09-2007, 16:48
با عرض سلام خدمت مدیران و کاربران سایت سخت ا?زار.

واقعیتش من قصد داشتم یه PC ببندم. اما وقتی که قیمت قطعات مناسب رو جمع زدم البته با یه LCD 17 اینچ حدود 1200 در اومد.
و به این نتیجه رسیدم که بهتره یه لب تاپ بگیرم. البته قبول دارم که یه PC هم قیمت با یه لب تاپ به مراتب کارایی و عملکرد بالاتری نسبت به اون لب تاپ داره. ولی با توجه به شرایط من لب تاپ انتخاب مناسبتری هست.

بعد از کلی گشتن بین لب تاپهای شرکتهای مختل? از جمله Sony ، HP ، Dell و Asus ، یکی از لب تاپ های شرکت Asus نظرم رو گر?ت.
که مدلش اینه :

Asus F3SV-X1

مشخصات :

Cpu : Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz
Ram : 1GB DDR2
Vga : NVIDIA GeForce 8600M GS
LCD : 15.4" WXGA
HDD : 160GB Sata
Optical Drive : 8x Super-Multi DVDRW Dual layer
Operating System : Windows Vista Home Premium
Webcam : 1.3M webcam with 240 degree swivel and LED lighting
Battery : 6-cell lithium ion

و یه سری Option های دیگه که قیمتش حدودا بین 1300 تا 1400 در میاد (البته شاید هم ارزونتر).
حالا به نظر شما انتخابم درسته ؟؟؟؟؟
البته خدمتتون عرض کنم که گارانتیش هم برام مهمه.
اگه نیست لط?ا شما یه لب تاپ مناسب تر به من پیشنهاد کنین. پیشاپیش از کمکاتون ممنون و سپاسگذارم.

علی یارتون باشه.

AMD>INTEL
24-09-2007, 17:32
لپتاپ قدرتمندي هست . به نظر من انتخاب خوبي هست . من تجربه خوبي با لپتاپ هاي asus دارم

gba
24-09-2007, 18:34
به dell 1520 هم یه نگاهی بکنید.

AMD>INTEL
24-09-2007, 18:35
ولي من اين asus رو ترجيح ميدم

Stream
24-09-2007, 18:57
Asus لپتاپ هاي جالبي داره. يه دونه M2000n دارم كه گوشه مانيتورش شكسته ولي هنوز كار ميكنه!!

gba
24-09-2007, 19:38
ولي من اين asus رو ترجيح ميدم
چرا امید؟ گارانتی بهتر دل + قیمت بهتر نسبت به پر?ورمنس
Asus لپتاپ هاي جالبي داره. يه دونه M2000n دارم كه گوشه مانيتورش شكسته ولي هنوز كار ميكنه!!
خوب منم لپتاپ دل دیدم که آتش گر?ته و ص?حه lcd و قسمت هایی از بدنه رو سوزونده به صورتی که پلاستیک ذوب شده ولی کار می کرد.

Stream
24-09-2007, 20:52
خوب منم لپتاپ دل دیدم که آتش گر?ته و ص?حه lcd و قسمت هایی از بدنه رو سوزونده به صورتی که پلاستیک ذوب شده ولی کار می کرد.

كاش منم يكي از اينها داشتم كه آتيش گر?ته بود! خيلي خوبه خيلي كلاس داره!

چرا امید؟ گارانتی بهتر دل + قیمت بهتر نسبت به پر?ورمنس

Dell 1520 مشخصاتش چيه ؟ و قيمت ؟
راستي مگه گارانتي Asus مشكلي داره كه مال دل بهتره ؟

AMD>INTEL
24-09-2007, 22:40
متاس?انه همه با من دعوا دارند. من ?قط asus رو از هر نظري كه شما ?رض كنيد بيشتر ميپسندم. ساپورت بهتري دارد تو ايران .اگر كسي تو اروپا بود dell بهترين بود. ولي تو ايران asus . به نظر من خيلي خوب جواب داده . وقتي مشخصات اين لپتاپ رو ميبينم . حس ميكنم چيزي كم ندارد

alireza_roosta
25-09-2007, 10:03
قبل از هر چیز از همتون بخاطر لط? و توجه تون ممنونم.
از دوست بسیار عزیزم که مدل 1520 Dell رو پیشنهاد کرده بودن هم سپاسگذارم . درسته مدل 1520 Dell هم امکانات خوبی داره اما به نظر من (البته نظر شخصیه منه) شکل و قیا?ه Dell به پایه Asus نمی رسه. آخه یکی از عوامل تاثیر گذار در خرید لب تاپ معمولا قیا?ه و شکل ظاهری هم می تونه باشه. (به نظرم Dell یه خورده ضمخت به نظر می رسه)

راستش یه سایتی به نام www.newegg.com هست که نظرات کاربرانی رو که محصولی ازش می خرن رو درج می کنه تا به کاربرایه دیگه کمک کرده باشه.
من حدودا 30 - 40 تا از نظرات رو خوندم همه به ات?اق از این لب تاپ تعری? کرده بودن و از 5 بهش نمره 5 رو داده بودن.
اما تقریبا اکثریت قریب به ات?اق اونا به دو نکته اشاره کرده بودن :

1- ظر?یت کم باتری که گ?ته بودن حدودا بیشتر از 2 ساعت دوام نمی یاره (البته در حین بازی ?قط 1 ساعت)
و پیشنهاد داده بودن که از یک باتری 9 Cell است?اده بشه.

2- خرید 1 گیگ رم اضا?ی برای عملکرد مناسبتر.

البته اشکالاتی هم ذکر شده بود مثل اینکه درایوری برای ویندوز xp براش وجود نداشته و نتونستن از ویندوز xp است?اده کنن. که به نظر من با وجود ویندوز ویستا ، این عجیب به نظر می رسه که بعضیاشون دنبال ویندوز xp بودن.

اما نکته جالب توجه این بود که حتی اونایی که اینجور اشکالاتی رو عنوان کرده بودن بهش نمره 5 داده بودن.

و اما در مورد گارانتی :
به نظرم شرکت Asus نسبت به شرکت Gigabyte از گارانتیه ضعی?تری برخورداره ولی در بین لب تاپ ها این قضیه دقیقا برعکسه . من در شیراز زندگی می کنم و شرکتی به نام ?رزانگان شیراز نمایندگی Asus البته از طر? نمایندگی امارات رو داره . تا حالا ازشون چیزی نخریدم که با مشکل گارانتی روبرو بشه واقعیتشو بخواین اصلا خراب نشده که بخوام دنبال گارانتیش برم. یکی از اقوام هم حدودا یک و سال و اندی هست که یک لب تاپ Asus ازشون گر?ته و ازش راضیه. ممکنه شرکتی مثل Asus در مورد تیراژ تولید لب تاپ به پای شرکتهایی مثل Dell و Sony نرسه ولی من تا حالا جنس بی کی?یت هم ازشون ندیدم . راستی تجریه شخصی خودم در مورد ساپورت نرم ا?زاری هم اینه که از لحاظ ارایه داریورهای به روز Asus ?وق العاده عمل می کنه.

در انتها و قبل از خرید لب تاپ یکبار دیگه هم از تمام دوستان صاحب نظر خواهش می کنم که اگه توصیه و یا پیشنهادی دارن که حقیر رو راهنمایی کنه از من دریغ نکنن.

دست حق یار و یاورتون باشه.

AMD>INTEL
25-09-2007, 10:13
ديشب هم گ?تم . تا اين مدل رو گ?تيد يك سرچي كردم. مشخصاتش خوبه

m.masihian
25-09-2007, 10:31
سلام
من هم شیراز زندگی می کنم
میشه آدرس نمایندگی Asus رو بنویسی
من هم برای خریدن dell 1520 به شک ا?تادم و می خوام dell d830 بخرم. میشه کمک کنید

alireza_roosta
25-09-2007, 12:27
سلام
من هم شیراز زندگی می کنم
میشه آدرس نمایندگی Asus رو بنویسی
من هم برای خریدن dell 1520 به شک ا?تادم و می خوام dell d830 بخرم. میشه کمک کنید

سلام دوست عزیز شیرازی.
امیداوارم که حالت خوب باشه. آدرس شرکت ?رزانگان اینه :
شیراز - خیابان ملاصدرا - خیابان هدایت - سمت چپ - اواسط خیابان
البته ببخشید شماره پلاکش یادم نیست ولی وقتی بری داخل هدایت راحت پیداش می کنی چون ساختمان بزرگ و چند طبقه ای داره.

مو?ق باشی.

در ضمن از راهنمایی های مدیر خوب این انجمن آقای AMD>Intel کمال تشکر و سپاس را دارم.

Ahmadi
25-09-2007, 13:10
با سلام به دوستان خوب

اگه اين حر? من رو به حساب جانبداري نذاريد، اين اميد خان ما اگه حر?ي ميزنه پشتش كلي تحقيق و بررسي نشسته كه باعث ميشه حر?اش به قول معرو? سند باشه. يه خوبي هم كه داره تنوع نظراتش هست.
بگذريم...
بنده هم با نظر اميد جان موا?قم. نوت بوكهاي اسوس درسته كه تازه واردين بازار نوت بوك در ميان ساير برندها مثل دل هستند اما تو اين مدت مخصوصا 1 ساله اخير ?وق العاده بودند. البته قدري گرونتر از ساير برندها هستند كه اين مورد رو با طراحي منحصر به ?رد خودش تا حدي جبران كرده.

?قط يه نكته بود كه خواستم در واقع تذكري داده باشم. از لحاظ شركت گارانتي دهنده براي نوت بوكهاي اسوس من بشخصه گارانتي شركت ديجيتال رو توصيه ميكنم.
البته نه اينكه شركت ?رزانگان ?ارس شركت بدي باشه،‌?قط تو سابقه كاريش خيلي تغيير و تحولات وجود داره، يه موقع محصولات MSI يه موقع BenQ يه موقع َAsus و يه موقع ديگه ....
آينده رو نميشه حدس زد ولي .......

آها يه چيزه ديگه تو سري محصولات Lenovo, Toshiba هم ميشه مدلهاي خوبي رو پيدا كرد.

شاد باشيد...:)

AMD>INTEL
25-09-2007, 13:17
سلام دوست عزیز شیرازی.
امیداوارم که حالت خوب باشه. آدرس شرکت ?رزانگان اینه :
شیراز - خیابان ملاصدرا - خیابان هدایت - سمت چپ - اواسط خیابان
البته ببخشید شماره پلاکش یادم نیست ولی وقتی بری داخل هدایت راحت پیداش می کنی چون ساختمان بزرگ و چند طبقه ای داره.

مو?ق باشی.

در ضمن از راهنمایی های مدیر خوب این انجمن آقای AMD>Intel کمال تشکر و سپاس را دارم.

خواهش ميكنم . باز هم مشكلي بود بگيد

AMD>INTEL
25-09-2007, 13:19
احمدي جان خبره اين كار هست. من اعصاب داغون شده از اين برند اون برند. مشخصاتش خوب بود. البته Leanvo هم همان Thinkpad Ibm هست

alireza_roosta
25-09-2007, 15:33
با سلام به دوستان خوب

اگه اين حر? من رو به حساب جانبداري نذاريد، اين اميد خان ما اگه حر?ي ميزنه پشتش كلي تحقيق و بررسي نشسته كه باعث ميشه حر?اش به قول معرو? سند باشه. يه خوبي هم كه داره تنوع نظراتش هست.
بگذريم...
بنده هم با نظر اميد جان موا?قم. نوت بوكهاي اسوس درسته كه تازه واردين بازار نوت بوك در ميان ساير برندها مثل دل هستند اما تو اين مدت مخصوصا 1 ساله اخير ?وق العاده بودند. البته قدري گرونتر از ساير برندها هستند كه اين مورد رو با طراحي منحصر به ?رد خودش تا حدي جبران كرده.

?قط يه نكته بود كه خواستم در واقع تذكري داده باشم. از لحاظ شركت گارانتي دهنده براي نوت بوكهاي اسوس من بشخصه گارانتي شركت ديجيتال رو توصيه ميكنم.
البته نه اينكه شركت ?رزانگان ?ارس شركت بدي باشه،‌?قط تو سابقه كاريش خيلي تغيير و تحولات وجود داره، يه موقع محصولات MSI يه موقع BenQ يه موقع َAsus و يه موقع ديگه ....
آينده رو نميشه حدس زد ولي .......

آها يه چيزه ديگه تو سري محصولات Lenovo, Toshiba هم ميشه مدلهاي خوبي رو پيدا كرد.

شاد باشيد...:)

باز هم سلام.

حق با شماست آقای احمدی من هم در مورد کارکرد این شرکت یه چیزایی جدیدا شنیدم. و البته در مورد شرکت دیجیتال هم از چند ن?ر دیگه هم شنیدم که برای محصولات ایسوس گارانتی معتبریه. اما من چطور می تونم از شیراز با این شرکت تماس بگیرم و بهشون س?ارش بدم ؟؟؟؟ آیا این شرکت در شیراز هم شعبه ای داره یا نه؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم. (البته اینو بگم که من هنوز قیمت دقیقی هم از این محصول ندارم. اگه بشه یه قیمت از بازار تهران یا شرکت دیجیتال هم داشت که خیلی عالیه البته جسارت بنده رو ببخشید قصد مزاحمت ندارم)

Ahmadi
25-09-2007, 23:07
:)باز هم سلام.

حق با شماست آقای احمدی من هم در مورد کارکرد این شرکت یه چیزایی جدیدا شنیدم. و البته در مورد شرکت دیجیتال هم از چند ن?ر دیگه هم شنیدم که برای محصولات ایسوس گارانتی معتبریه. اما من چطور می تونم از شیراز با این شرکت تماس بگیرم و بهشون س?ارش بدم ؟؟؟؟ آیا این شرکت در شیراز هم شعبه ای داره یا نه؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم. (البته اینو بگم که من هنوز قیمت دقیقی هم از این محصول ندارم. اگه بشه یه قیمت از بازار تهران یا شرکت دیجیتال هم داشت که خیلی عالیه البته جسارت بنده رو ببخشید قصد مزاحمت ندارم)

با سلام به شما عليرضا خان
ممنون از اظهار لط? شما

بنده در زير آدرس و شماره تماس شرکت ديجيتال رو قرار ميدم، ميتونيد خودتون راسا ازشون سوالاتتون رو بکنيد:

خيابان وليعصر - ابتدای خيابان ميرداماد - مجتمع کامپيوتر پايتخت - واحد 101
تل?ن: 8-88662027
?کس: 88552440
سايت: www.ttrme.com

مو?ق باشيد... :)

alireza_roosta
26-09-2007, 09:16
:)

با سلام به شما عليرضا خان
ممنون از اظهار لط? شما

بنده در زير آدرس و شماره تماس شرکت ديجيتال رو قرار ميدم، ميتونيد خودتون راسا ازشون سوالاتتون رو بکنيد:

خيابان وليعصر - ابتدای خيابان ميرداماد - مجتمع کامپيوتر پايتخت - واحد 101
تل?ن: 8-88662027
?کس: 88552440
سايت: www.ttrme.com

مو?ق باشيد... :)

از اینکه برادرانه کمکم کردید ممنون و سپاسگذارم.

همیشه شاد و پیروز باشید.

mhaf
26-09-2007, 11:45
آقا امید من نمی خوام باهات مخال?ت کنم چون خودم Asus رو قبول دارم ولی اینو میگم که وقتی دل با همون مشخصات و با گارانتی خیلی خوب و با قیمت پایین تر لب تاپ داره چرا باید Asus بخریم.
در حالی که همه دنیا دل هم قبول دارن.

m.masihian
26-09-2007, 13:48
ممنون
از راهنمایی هاتون

alireza_roosta
26-09-2007, 15:03
با عرض سلام مجدد به دوستان خوبم.

متاس?انه خبر بدی دارم و اونم اینه که نمایندگی دیجیتال طی تماسی که امروز صبح باهاشون داشتم از وجود این مدل از لب تاپ ایسوس اظهار بی اطلاعی کردن و در نتیجه قیمتی براش نداشتن. من که خیلی تو ذوقم خورد. :confused:

نمی دونم شاید مجبور بشم این مدل رو بگیرم Sony vaio fz-190N4 . لب تاپ خوبیه نسبت به اون مدل ایسوسه ?قط دو تا از سخت ا?زاراش پایینتره :

1- هاردش 120 گیگ هست . نسبت به ایسوس که 160 گیگ بود.

2- گرا?یکش Nvidia 8400 GT هست. نسبت به ایسوس که Nvidia 8600 GS بود.

البته قیمت دقیق اینو دیگه میدونم : 1500 هزار تومن.

در ضمن اینم خدمتتون بگم که یکی از اشکالاتی که می تونه به این لب تاپ وارد باشه اینه که متاس?انه ?اقد CD و یا DVD ویندوز هست و ?قط یکی از درایواش حاوی Backup ویندوز هست.

نظرتون چیه دوستان ؟؟؟

امیدوارم که از مزاحمتهای حقیر خسته نشده باشید.

خدا یار و یاورتون.

AMD>INTEL
26-09-2007, 18:05
?قط سوني رو با گارانتي ايران رهجو بگيريد

alireza_roosta
27-09-2007, 09:12
?قط سوني رو با گارانتي ايران رهجو بگيريد

اول از هر چیز از مدیر انجمن بخاطر راهنمایی های خوبشون ممنونم.

والا من اونجایی که قیمت گر?تم گ?ت که گارانتیه شرکت امرتات هست ( یه گارانتیه 15 ماه)

اگه بخوام گارانتیه ایران رهجو رو بگیرم احتمالا باید یه س?ر اجباری بیام تهران دیگه نه؟؟؟؟ :(:(

بازم ازتون ممنونم.

همیشه سربلند باشید.

Ahmadi
27-09-2007, 10:32
اول از هر چیز از مدیر انجمن بخاطر راهنمایی های خوبشون ممنونم.

والا من اونجایی که قیمت گر?تم گ?ت که گارانتیه شرکت امرتات هست ( یه گارانتیه 15 ماه)

اگه بخوام گارانتیه ایران رهجو رو بگیرم احتمالا باید یه س?ر اجباری بیام تهران دیگه نه؟؟؟؟ :(:(

بازم ازتون ممنونم.

همیشه سربلند باشید.

باسلام

دوست خوبم با احترام به نظر اميد عزبز و تاييد صحبت ايشون ، بايد اضا?ه كنم گارانتي شركات امرتات كاملا مورد تاييد است و اين شركت از جمله معدود شركتهايي است كه از خدمات و پشتياني قابل اطمينان و خوبي برخوردار است.
?قط كمي قيمتاش بالاست.

مو?ق باشيد.

alireza_roosta
27-09-2007, 11:49
باسلام

دوست خوبم با احترام به نظر اميد عزبز و تاييد صحبت ايشون ، بايد اضا?ه كنم گارانتي شركات امرتات كاملا مورد تاييد است و اين شركت از جمله معدود شركتهايي است كه از خدمات و پشتياني قابل اطمينان و خوبي برخوردار است.
?قط كمي قيمتاش بالاست.

مو?ق باشيد.

از دوست عزیزم آقای احمدی ممنونم که دوباره راهنمایی کردن.

حالا دیگه ?کر کنم از لحاظ گارانتی هم خیالم راحت شد. اما به دلایلی تا 4 شنبه ه?ته دیگه هم صبر می کنم اگه خبری از اون مدل ایسوس نشد انشالله روز 5 شنبه همون سونی رو میگیرم به یاری خدا.

بازم ممنونم آقای احمدی.

خدا پشت و پناهتون باشه.