مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد دیسک
zendegi_withyou_007
25-09-2007, 01:12
سلام
من یه مشکل خ?ن واسه هاردم پیش اومده که کسی نتونسته درستش کنه حالا از شما دوستان خواهش می کنم که اگر میتونید به من کمک کنید
من هاردمو بعد از یک هارد به هارد کردن با یک سیستم دیگه به سیستم خودم وصل کردم و دیدم که اطلاعات یکی از درایوهام که دسته بندی شده بودن به دوتا ?ولدر با حجم حدود 25 گیگ تبدیل به ?ایل شدن یعنی اون دو تا ?ولدرم تبدیل شدن به دو تا ?ایل به حجم 32 کیلوبایت که برای ویندوز هم نشناخته شده هستن اما حجمشونو رو درایو دارن
ریکاوری هم کردم ?ایده نداشت
هرکس بتونه کمکم کنه خیلی عالیه
منتظرم...
AMD>INTEL
25-09-2007, 05:39
با Easy Recovery امتحان كردي ؟
احتمالا شما خواستی با برنامه خاصی پارتیشن رو ری سایز کنی درسته؟؟؟
سلام
من یه مشکل دارم امیدوارم کمکم کنید .
کامپیوتر من هر وقت که یه ?ایل صوتی را اجرا می کنه ری استارت می شه .بعضی ها گ?تن درایور هارتون مشکل داره ولی هنوز ن?همیدم اصلا مشکل میتونه سخت ا?زاری باشه یا نه:(
البته در مورد پخش ?ایل های تصویری نیز همین طور است :confused:
lord_theone
29-09-2007, 14:00
من ?كر كنم با برنامه GetDataBack بتوني برگردوني ?ايلهاتو
ويروس گشي هم بكن
با برنامه HD tune توي تب Healt ببين هاردت مشكل ندارد
AMD>INTEL
29-09-2007, 17:44
سلام
من یه مشکل دارم امیدوارم کمکم کنید .
کامپیوتر من هر وقت که یه ?ایل صوتی را اجرا می کنه ری استارت می شه .بعضی ها گ?تن درایور هارتون مشکل داره ولی هنوز ن?همیدم اصلا مشکل میتونه سخت ا?زاری باشه یا نه:(
شما يكسري CODEC رو دانلود كنيد . البته احتمال خرابي رم هست يا پاور . هارد احتمالش هست .
سلام
با تشکر راه هایی که گ?تید ?ایده نداشت ضمناً خواستم که ویندوز را عوض کنم ولی با چند بار ریست در اواسط کار بلاخره نصب شد ولی مشکل همچنان هست و با اجرای ?ایل های صوتی وتصویری کامپیوتر ریست میکند اگر راه حل دیگری دارید راهنمایی کنید.:confused:
kayvan.azarbarzin
05-10-2007, 02:43
سلام
من یه مشکل خ?ن واسه هاردم پیش اومده که کسی نتونسته درستش کنه حالا از شما دوستان خواهش می کنم که اگر میتونید به من کمک کنید
من هاردمو بعد از یک هارد به هارد کردن با یک سیستم دیگه به سیستم خودم وصل کردم و دیدم که اطلاعات یکی از درایوهام که دسته بندی شده بودن به دوتا ?ولدر با حجم حدود 25 گیگ تبدیل به ?ایل شدن یعنی اون دو تا ?ولدرم تبدیل شدن به دو تا ?ایل به حجم 32 کیلوبایت که برای ویندوز هم نشناخته شده هستن اما حجمشونو رو درایو دارن
ریکاوری هم کردم ?ایده نداشت
هرکس بتونه کمکم کنه خیلی عالیه
منتظرم...
با سلام
دوست عزيز نه اين مشكل به خاطر هارد به هارد كردن ات?ا? نيا?تاده بلكه به خاطر تغيير كردن جدول ?ت پارتيشنت ات?اق ا?تاده اول نرم ا?زار Arconic Partition Editor و يا نورتون ديسك اديتور رو پيدا نصب و كپي كن و حتما مدل پارتيشن ( ?ت يا ان تي ا? اس ) رو بنويس نوع سيستم عاملت هم كه انشالله ايكس پي است ديگه ؟ :-)
كيوان
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.