مشاهده نسخه کامل : گير کردن هارد
ashubgar
25-09-2007, 01:40
سلام
هارد 300 IDE مکستور دارم با گارانتي ....... - ولي يه مدتيه وقتي بعد از چند ساعت کامپيوتر رو که روشن ميکنم بعد از اون ص?حه آرم ويندوز يهو صداي تق ميده و چراغ هارد روشن ميشه و يا Restart ميشه و يا گير ميکنه و همونجا ميمونه !
به نظرتون مشکل از کجاست ؟!
AMD>INTEL
25-09-2007, 05:40
اول يك ?ن هارد بخر . حدود 3 هست . خواستي هارد رو بيار پيش من چك كنم
ashubgar
26-09-2007, 12:08
سلام - ?ن دارم براش - ممکنه از پاور باشه 400 وات ميکرولب ؟
javadshahvand
26-09-2007, 16:32
سلام - ?ن دارم براش - ممکنه از پاور باشه 400 وات ميکرولب ؟
سیستم رو با یه پاور مطمئن تست کن مشکل از پاور هست
سلام
هارد 300 IDE مکستور دارم با گارانتي ....... - ولي يه مدتيه وقتي بعد از چند ساعت کامپيوتر رو که روشن ميکنم بعد از اون ص?حه آرم ويندوز يهو صداي تق ميده و چراغ هارد روشن ميشه و يا Restart ميشه و يا گير ميکنه و همونجا ميمونه !
به احتمال بسیار زیاد مشکل از پاور یا کانکتور اون هستش.
AMD>INTEL
26-09-2007, 17:37
احتمال خرابي پاور هست . البته خود هارد هم ممكنه خراب شده باشه
ashubgar
27-09-2007, 01:17
سلام
?علا از يک پاور 500 وات viera دارم است?اده مي کنم الان دو روزه مشکلي نمي بينم. در مورد پاور آيا نرم ا?زار power auto shutdown مشکلي ايجاد نمي کنه ؟
آقا همه وقتی هارد ساتا 2 دور بالا و حجم بالا میخرن حواسشون به پاور نیست
مثل خودم
به همین دلیل هارد مشکل پیدا میکنه
AMD>INTEL
27-09-2007, 21:42
جتما از پاورهاي استاندارد است?اده كنيد. و معتبر مثل green -acbel-ocz-tt
جتما از پاورهاي استاندارد است?اده كنيد. و معتبر مثل green -acbel-ocz-tt
آقا امید تو این سایت درباره OCZ و TT و ACBel بحث نشده
بهتر نیست دربارشون بحث بشه؟
AMD>INTEL
29-09-2007, 20:14
در چه مورد . من تو قسمت اخبار لينك هاي خوبي درباره پاورهاي مختل? ميذارم و دوستمون پيام در باره پاورهاي Tt اطلاعات خوبي ارائه كردند. كا?يست كمي سرچ كنيد
lord_theone
30-09-2007, 07:55
دوست عزيز همانطور كه دوستان گ?تند مي تواند از پاور باشد
اما هاردهاي مكستور مدل جديد كه دارد مي آيد ?كر كنم همشون ايراد دارند مكستور=آشغال
و احتماله زياد سيلندر هارد شما خراب شده و بايد بديش تعميرگاه يا گارانتيش كه اگر دارد
البته قبلش هاردت را با يك سيستم ديگه چك كن
اگر مادربرد گيگا است?اده مي كني قدرت پاييني دارند ?قط كا?ي هست روي يك مادربرد Msi چك شود مي بيني كه براحتي كار مي كند
AMD>INTEL
30-09-2007, 13:09
مكستور وجود خارجي ندارد. هر چي تو بازار هست استوك هست يا از گارانتي برگشته و تعمير شده
AMD>INTEL
30-09-2007, 13:10
مادربرد با مادربرد ?رق نميكند. بستگي به كنترلر دارد .
kayvan.azarbarzin
05-10-2007, 03:16
سلام
?علا از يک پاور 500 وات viera دارم است?اده مي کنم الان دو روزه مشکلي نمي بينم. در مورد پاور آيا نرم ا?زار power auto shutdown مشکلي ايجاد نمي کنه ؟
سلام
دوست عزيز اين مطلب كاملا بديهي است كه هارد با پاوري كه شما داشتيد به مشكل برخورد كنيد تازه پاوري با توان اسمي ( قربونش برم كه تاجر هاي ايراني ميميرن براي مشخصات بالاي اسمي چيني ها و قيمت هاي دلبر چيني ) چون خودتون مستحضر هستيد كه هارد تنها قطعه اي هستش كه بيشتر اجزاش مكانيكيه به همين علت يه زماني كه چند تا برنامه قوي رو لود ميكني كه با هارد كار دارن و هارد مجبور ميشه با تمام توان كار كنه به وات زيادي نياز پيدا مي كنه ولي چون پاور نميتونه اون مقدار توان رو توليد كنه (Load Peak power منظورمه) و به بازوي خواندن و نوشتن هارد برسونه يك د?عه ا?ت توان به وجود مياد به همين دليل هم بازوي خواندن و نوشتن هارد براي چند ميلي ثانيه مختصات جاشو از دست ميده كه تو بهترين حاالت باعث شنيده شدن صداي تق تق و واي واي بعد از شنيدن اين صدا ها هنگ و آخ آخ تو بدترين حالت اگر در زمان كپي شدن اطلاعات باشه ممكنه باعثه بد كپي شدن اطلاعات بشه . شبيه يه همچين حالت هم زمان سوختن سي دي تو عمليات رايت ات?اق مي ا?ته ( براي درك بهتر مثال زدم )
كيوان
student_jahrom
24-04-2008, 15:06
سلام به دوستان عزیز من هم همچین مشکلی رو با یه هارد 30GB وسترن دیجیتال IDEدارم پاور من 200 وات واقعی هست یه هارد SATA Seagate 80GBویه DVD-romو یه DVD_WR هم به پاور وصل همش خوب کار می کنه اما بعضی وقتها که میخوام یه فایل بزرگ رو روی WDبریزم خاموش میشه و سیستم رو ریستارت میکنه ولی بعضی وقتهام از همه درایوها و هارد ها با هم استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره چه کار کنم.
javadshahvand
24-04-2008, 15:46
سلام به دوستان عزیز من هم همچین مشکلی رو با یه هارد 30GB وسترن دیجیتال IDEدارم پاور من 200 وات واقعی هست یه هارد SATA Seagate 80GBویه DVD-romو یه DVD_WR هم به پاور وصل همش خوب کار می کنه اما بعضی وقتها که میخوام یه فایل بزرگ رو روی WDبریزم خاموش میشه و سیستم رو ریستارت میکنه ولی بعضی وقتهام از همه درایوها و هارد ها با هم استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره چه کار کنم.
جامپر هارد روی ساتا 1 باید باشه
nabegheye432
24-04-2008, 18:52
سلام
هارد 300 IDE مکستور دارم با گارانتي ....... - ولي يه مدتيه وقتي بعد از چند ساعت کامپيوتر رو که روشن ميکنم بعد از اون ص�?حه آرم ويندوز يهو صداي تق ميده و چراغ هارد روشن ميشه و يا Restart ميشه و يا گير ميکنه و همونجا ميمونه !
من به شما اطمینان کامل میدم ایراد از پاور هست چون خود من هم با هارد 160 و هم هارد 300 این مشکل را داشتم البته شما یک امتحان دیگر انجام بده و اگر از پاور کابل دیگه ای داری بجای کابل فعلی به هارد وصل کن من این کار را انجام دادم بهتر شد ولی خوب نشد بهترین راه اینه که پاور رو عوض کنی:rolleyes:
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.