مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نمایندگان آواژنگ در شهرستان ها
farzad68
26-09-2007, 09:07
شمادرشهرستان اندیمشک استان خوزستان نماینده دارین نمایندگان شما دردز?ول کدومشون می تونه بدون اینکه برای شما قطعه ب?رسته تعمیرکنه درضمن هرقطعه چندوقت طول میکشه تعمیربشه باید هزینه ای داد
نمایندگی شما در مشهد کجاست----ممنون
Hamid PC
08-10-2007, 20:05
نمایندگی شما در مشهد کجاست----ممنون
نمايندگيش كامپيوتر يكتا به آدرس
خيابان سناباد ميلان 42
همون اول ميلان سمت راسته
مسئول گارانتي خانم بهارلو هست
farzad68
09-10-2007, 07:40
جواب سوال من روکسی نداد سوال اول این برگ
نمايندگيش كامپيوتر يكتا به آدرس
خيابان سناباد ميلان 42
همون اول ميلان سمت راسته
مسئول گارانتي خانم بهارلو هست
من ر?تم سوپر کامپیوتر نمایندگی ?روش محصولات گیگاوایسوس به من گ?تند ما گرا?یک لیدتک نمی ?روشیم دریا کامپیوتر نمایندگی لیدتک هست واز اون ادرسی که دادید اظهار بی اطلاعی کردند وگ?نتد ما نمایندگی اوازنگ هستیم وما ?قط گرا?یک گیگا می ?روشیم----
AMD>INTEL
16-10-2007, 01:19
دوستان asus رو ?راموش نکنید . مخصوا نسبت به leadtek به نظر من بهتر هست . leadtek کارت خوبی هست ولی بهتر از ایسوس نیست
farzad68
16-10-2007, 11:31
شمادرشهرستان اندیمشک استان خوزستان نماینده دارین نمایندگان شما دردز?ول کدومشون می تونه بدون اینکه برای شما قطعه ب?رسته تعمیرکنه درضمن هرقطعه چندوقت طول میکشه تعمیربشه باید هزینه ای داد جواب سوال ماروکسی نداد
Behzad_Farrokhi
20-10-2007, 09:14
سلام
براي آگاهي از نام نمايندگي هاي شركت خدمات آواژنگ به آدرس زير مراجعه كنيد:
http://service.avajang.com/fa/about_us/partners.asp#xozestun
اطلاعات اضا?ي رو مي تونيد از خود نمايندگي ها سوال كنيد و يا با ايميل مربوط به خدمات به آدرس:
service@avajang.com
و براي مطرح كردن سوالات ?ني نيز با ايميل:
support@avajang.com
مكاتبه كنيد. البته تل?ني هم مي تونيد مستقيم با واحد شهرستان صحبت كنيد.
ببخشید تو شیراز نمایندگیتون کجاست؟تو خود سایت آواژنگ نزده بود!
شمادرشهرستان اندیمشک استان خوزستان نماینده دارین نمایندگان شما دردز?ول کدومشون می تونه بدون اینکه برای شما قطعه ب?رسته تعمیرکنه درضمن هرقطعه چندوقت طول میکشه تعمیربشه باید هزینه ای داد جواب سوال ماروکسی نداد
سلام
شركت خدمات آواژنگ در شهرستان انديمشك نمايندگي دارد اما اين نماينده و تمامي نمايندگان استان خوزستان در كلاس C هستند و تنها قادرند تعميراتي در سطح ساده انجام دهند.
شركت خدمات آواژنگ از زماني كه قطعه شما را تحويل بگبرد نهايتاً تا 72 ساعت نتيجه آن را اعلام ميكند. در صورتيكه قطعه شما شامل گارانتي باشد هيچگونه هزينه براي تعمير از شما دريا?ت نخواهد شد.
من به اين نامه آدرس تمامي نمايندگان شركت خدمات آواژنگ را پيوست ميكنم.
با تشكر
ببخشید تو شیراز نمایندگیتون کجاست؟تو خود سایت آواژنگ نزده بود!
سلام
در شيراز شركت سخت ا?راز آواژنگ كه سابقاً با نام شركت سخت ا?زار شيراز (شمس) ?عاليت ميكرد يكي از شركتهاي گروه آواژنگ است. اين شركت اجازه تعمير كامل دارد و حتي برخي از مادربردهاي استانهاي جنوبي كشور براي تعمير به اين شركت ارسال ميشود.
آدرس شركت سخت ا?زار آواژنگ :
خيابان سي متري سينما سعدي - نرسيده به ?لكه هنگ
تل?ن: 2300864-0711 / 2352006-0711
?اكس: 2302276-0711
من ر?تم سوپر کامپیوتر نمایندگی ?روش محصولات گیگاوایسوس به من گ?تند ما گرا?یک لیدتک نمی ?روشیم دریا کامپیوتر نمایندگی لیدتک هست واز اون ادرسی که دادید اظهار بی اطلاعی کردند وگ?نتد ما نمایندگی اوازنگ هستیم وما ?قط گرا?یک گیگا می ?روشیم----
سلام
نمايندگي شركت خدمات آواژنگ در مشهد شركت يكتا است. نمايندگان ديگر موجود در بازار مشهد تنها وظي?ه ?روش قطعات را برعهده دارند. در صورتيكه مشكلي در زمينه گارانتي قطعات داشتيد به شركت يكتا مراجعه كنيد. كارتهاي گرا?يكي Leadtek كه داراي كارت گارانتي آواژنگ و هولوگرام شركت خدمات آواژنگ باشند بايد توسط نماينده خدمات شركت در مشهد يعني شركت يكتا مشهد پذير?ته شود.
با تشكر ....
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.