مشاهده نسخه کامل : مجله کاربر چي شد؟
AMIR.P30
28-09-2007, 13:47
با سلام به دوستان عزيز
يه سوالي بود چند وقت بود ميخواستم بپرسم ولي يادم مير?ت .
اونم اين بود که اين مجله کاربر آخر چي شد ؟ چي بلايي به سرش اومد ؟ چرا ما که مشترکش بوديم از عيد تا حالا ?کر کنم از شماره 18 به بعد ديگه چيزي به دست ما نرسيد؟
تعطيلش کردن؟
چون بعضي از بچه هاي نويسنده اين مجله در اين ?روم ?عاليت دارن اينجا مطرحش کردم
ممنون
M_E_H_D_I
29-09-2007, 13:14
?کر می کنم از اواخر پارسال بود که دیگه چاپ نشد از هر کس هم می پرسیدم جواب نمی داد چون از نظر من بهترین مجله بین بقیه بود و یه مقداری سر بود.
حتی سایتش هم از کار ا?تاده !!
با سلام به دوستان عزيز
يه سوالي بود چند وقت بود ميخواستم بپرسم ولي يادم مير?ت .
اونم اين بود که اين مجله کاربر آخر چي شد ؟ چي بلايي به سرش اومد ؟ چرا ما که مشترکش بوديم از عيد تا حالا ?کر کنم از شماره 18 به بعد ديگه چيزي به دست ما نرسيد؟
تعطيلش کردن؟
چون بعضي از بچه هاي نويسنده اين مجله در اين ?روم ?عاليت دارن اينجا مطرحش کردم
ممنون
داستانش م?صل هست، خلاصه اش اين ميشه که اسپانسرشون تو دولت جديد، درآمدش خيلي کم شده بود و ديگه نمي تونست حمايتشون کنه ، اونها هم با خرج و مخارج نشريه نتونستند کنار بياند و در نهايت تعطيل شد و دست ما رو گذاشت تو حنا.
آخرين شماره همون شماره 18 هست که شما داريد
?کر می کنم از اواخر پارسال بود که دیگه چاپ نشد از هر کس هم می پرسیدم جواب نمی داد چون از نظر من بهترین مجله بین بقیه بود و یه مقداری سر بود.
حتی سایتش هم از کار ا?تاده !!
مجله ها و نشريات خوب ديگه اي هم هستند ، يک طر?ه به قضيه نگاه نکنيد :) حداقلش اينه که سعي شده تيم تحريريه ?عال بخش سخت ا?زار اين نشريه رو اينجا گرد هم بياريم.
با اینکه من دیر با این مجله آشنا شدنم، ولی در همون چند شماره ای که ازش دیدم در چند مورد بخصوص نوع محتوا و مطالب، نسبت به سایر نشریات از کی?یت بالاتری برخوردار بود.
AMIR.P30
30-09-2007, 00:09
داستانش م?صل هست، خلاصه اش اين ميشه که اسپانسرشون تو دولت جديد، درآمدش خيلي کم شده بود و ديگه نمي تونست حمايتشون کنه ، اونها هم با خرج و مخارج نشريه نتونستند کنار بياند و در نهايت تعطيل شد و دست ما رو گذاشت تو حنا.
آخرين شماره همون شماره 18 هست که شما داريد
ممنون از جوابت عليرضا جان
آره تقريبا تيم تحريريه سايت سخت ا?زار همون نويسنده هاي مجله کاربر هست .
شما و آقاي لويان رو که اسم هاتون رو ديدم . بقيه رو خبر ندارم
حالا اسپانسرشون کي بوده؟
AMD>INTEL
30-09-2007, 01:26
حي? شد. من كه سالهاست مجله هاي كامپيوتري رو ورق ميزنم . اين واقعا عالي بود . مخصوصا قلم ر?يق خوبم حقدوست
AMD>INTEL
30-09-2007, 01:28
راستي . عليرضا من بعضي از شماره هاش رو ندارم. داري بهم قرض بدي بدم اسكن كنم برام
Dante_Vergil
01-10-2007, 03:35
دوستان يه سوال ميپرسم ، كيا پايه هستن تا يه مجلهي الكترونيكي براي سايت بزنيم تا بشه اولين مجلهي الكترونيكي سخت ا?زار ايران؟!همه چيز هم توش ميزنيم.از معر?ي سيستم هاي روز گر?ته تا آموزش قدم به قدم Oc!نظرتون چيه؟من خودم كارهاي گرا?يكيش رو انجام ميدم.خوب حالا كيا هستن؟!
ممنون از شما. ولی ?کر میکنم سایت همین الان هم اولین مجله الکترونیکی سخت ا?زار هست. البته به این بستگی داره که تعری? شما از مجله الکترونیکی چی باشه!
در باره معر?ی سیستم های روز و آموزش Oc از طر? دوستان هم اگه مقالاتی با کی?یت و رسمی نوشته بشه که سریع به اسم خودشون در سایت منتشر خواد شد.
murizaki_2000
01-10-2007, 12:08
بابت اين قضيه واقعا" ناراحت شدم ......... الان اكثر مجلات در زمينه كامپيوتر ?قط تبليغ جنس مي كنند و لابه لاي اونا كمي هم مطلب علمي جا ميدن ! اين جور نشريات پر محتوا بايد حمايت بشن تا كارشون دوام داشته باشه ...!
راستي كسي از ويندوز خاورميانه سراغي نداره ؟؟ اونم خيلي عالي بود كه يهو خشكيد !
Dante_Vergil
01-10-2007, 13:27
منظور من از مجلهي الكترونيكي يه ?ايل PDF هست.گر?تين حالا؟!راستي من يه PDF برا OC كردن گرا?يكهاي nVidia نوشتم بريد ببينيد نظر بدين بگين چطوره :http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?p=23817#post23817
راستي . عليرضا من بعضي از شماره هاش رو ندارم. داري بهم قرض بدي بدم اسكن كنم برام
آره دارم کدوم ها رو می خوای ؟
منظور من از مجلهي الكترونيكي يه ?ايل PDF هست.گر?تين حالا؟!راستي من يه PDF برا OC كردن گرا?يكهاي nVidia نوشتم بريد ببينيد نظر بدين بگين چطوره :http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?p=23817#post23817
سلام
سایت سخت ا?زار ایران متعلق به خودتون هست و هرجایی که احساس می کنید نقصانی داره و جای کار توش وجود داره، خوشحال می شیم باهم همکاری کنیم.
در مورد مطلب اورکلاکی هم که زحمت کشیدی نوشتی ، تشکر می کنم، این مطلب چه از نظر حجم و چه از نظر محتوا شایسته قرار گیری در وب سایت نیست ، اما اگر خود مقاله رو داخل تاپیک قرار میدادید ( نه PDF اش رو) طبعا بازدید کننده بیشتری داشت و بحث جالب تری می شد.
شاد باشید
حالا اسپانسرشون کي بوده؟
بهتره که اسمی ازش برده نشه !
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.