مشاهده نسخه کامل : بهترین مرورگر
AMD>INTEL
01-10-2007, 01:05
این نظر سنجی بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارد
M_E_H_D_I
01-10-2007, 01:45
به نظر من Firefox محشره من که دیگه معتادش شدم از اینترنت اکسپلورر که دیگه است?اده کنم مگر اینکه مجبور شم اونم معمولا از Extension به نام IE TAB است?اده می کنم که مشکلم را حل کرده.!
Dante_Vergil
01-10-2007, 03:23
به نظر من هم ?اير?اكس خوبه ولي من بيشتر خوده IE و Opera رو ترجيح ميدم چون IE 7 تونسته بعضي از امكانات رو به IE 6 اضا?ه كنه كه خيلي خوبه ولي Opera يه چيزه ديگهس!!من كه خودم از نسخهي 7 است?ادش كردم!
murizaki_2000
01-10-2007, 10:24
من از Fire Fox است?اده نكردم ولي Opera واقعا" محشره ....... : سرعت باز كردن ص?حات بالا ، سرعت بازبيني History بسيار عالي و بخصوص قابليت دانلود ?ايلها كه از كل پهناي باند است?اده مي كنه ..! به نظرم ?وق العاده است .
Dante_Vergil
01-10-2007, 13:25
اين ويژگي رو هم اضا?ه كن كه ميتوني از Demonoid و Torrent ها هم دانلود كني!!واقعا من لذت ميبرم وقتي باهاش كار ميكنم.
من با اينكه ميدونم Opera بهتره مخصوصا نسخه 9.5 كه يه شاهكاره (??ط نسخه بتا اومده) ، ولي باز هم از Firefox است?اده ميكنم. كلا با محيط ?اير?اكس احساس راحتي بيشتري ميكنم.
درست برعکس من می دانم که fire fox مرور گر با قابلتی است اما واقعا میگم opera محشره همه چیش کاربر پسندو عالی است
الان 4 ساله که با این مرور گر اخت شدم و خیلی باهاش حال میکنم:p
AMD>INTEL
01-10-2007, 22:10
من firefox رو کامل تست کردم چون عالی جواب داده .
Farahmand Farshidy
17-10-2007, 11:30
سلام به همه دوستان عزیز!!
با وجود اینکه همین آلان از Firefox است?اده میکنم، اما مرورگر مورد علاقه ام Opera هست.قابلیت های زیادی نسبت به مرورگر Firefox دارد. همانطور که دوستان گ?تند، ص?حات را خیلی سریعتر نسبت به Firefox لود میکند و دانلود منیجر بسیار قوی دارد و صد ها قابلیت دیگر.
ممنون شما!
?رهمنـــــــد
alidadash
17-10-2007, 13:40
?اير?اكس امنترين و مجهزترين مرورگر وب هست
امن به دليل اينكه بلا?اصله بعد از بروز مشكل يا پيدا شدن باگ و ح?ره در اين برنامه نسخه برورز و خالي از مشكل توسط Mozilla ارائه ميشه و مجهز به اين دليل كه Extension هاي اين برنامه به سرعت و توط كاربرها و گروه هاي مختل? ارائه ميشن كه خيلي بدرد يه Interneter (كلمه ساختگي خودم) ميخورن
منبع باز يعني بينهايت
امنیت ?ایر?اکس خیلی خوبه ولی همین Extension ها یکم امنیت ?ایر?اکس رو پایین آوردن.
Evanescence
17-10-2007, 17:44
به نظر من این سوال یک سوال سلیقه ای نیست . یک جواب داره و اونم ?ایر?اکس هست بقیه پاسخها غلط میباشد http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/icon_mrgreen.gif
AMD>INTEL
17-10-2007, 17:52
به نظر من Ie7 اشتباه کامل میکروسا?ت بود. از این شرکت بعید بود. چون نسخه 6 خیلی کم دردسرتر بود .
IE7 خیلی نسبت به IE6 بهتر شده. IE6 کلکسون کاملی از انواع باگها با درصدهای ریسک بالا بود.
البته IE8 هم در راه هست ولی ?کر نکنم بشه با Opera 10 مقایسه اش کرد.
AMD>INTEL
17-10-2007, 19:45
ie7 تو xp مشکل دارد بحثی نیست . بنا به اشاره حدود 90% مشتریان من . ممکنه تو ویستا بهتر شده باشد
معلومه کلا IE یعنی مشکل !!! البته توی ویستا بهتره وضعیتش.
یه مرورگر هست به اسم Flock . این مرورگر بر اساس سورس ?ایر?اکس نوشته شده و تمام اکستنشن های ?ایر?اکس بر روش نصب میشن. ت?اوتش اینه که اولین مرورگر کاملا منطبق بر اصول Web 2.0 هست و امکانات خیلی بهتر و بیشتری نسبت به ?ایر?اکس داره. اگه تستش کنید پشیمون نمیشید.
http://www.gtlib.gatech.edu/pub/flock/releases/0.9.1.3/flock-0.9.1.3.en-US.win32.exe
www.flock.com
Evanescence
17-10-2007, 21:00
IE7 البته IE8 هم در راه هست ولی ?کر نکنم بشه با Opera 10 مقایسه اش کرد.
و صد البته با انقلابی به نام Firefox 3 !!
و صد البته با انقلابی به نام Firefox 3 !!
بر منکرش لعنت http://qsmile.com/qsimages/302.gif (البته + Flock 1 )
Kolubive
11-12-2007, 11:29
به نظر من اپرا جدیدا خیلی بهتر شده مخصوصا ورژن 9
در ذخیره کردن ص?حات و سبک بودنش عالیه !
با این حال من ?ایر?اکس رو انتخاب میکنم چون از قدیم ازش است?اده میکردم و از نظر امنیت و اضا?ه کردن extension های مختل? دردسری وجود نداره
salar2007
20-12-2007, 15:32
Firefox محشره من رو سیستمم هم اونت دارم و هم اپرا و هم IE ولی هیچ کدوم بپای Firefox نمی رسند تازه هر مرورگری قابلیت منحصر ?ردی داشته باشه می توانید با یه سرچ تو اکستنشن های ?ایر?وکس معادل و قابلیت رو پیدا کنید و به قابلیت های ?ایر?وکس اضا?ه کنید;)
nabegheye432
14-04-2008, 01:02
البته مرورگرها انقدر پيشرفت كردن كه از لحاظ برتري فاصله كمي با هم دارند كه بر اساس خصوصيات ميشه تقسيم بندي كرد.
مثلا فاير فاكس 3 بتا 5 سرعت بسيار بالايي داره و همينطور safari و اپرا ولي يك نكته هست كه ie داره اونم اينكه اكثر سايتهاي جهان و يا تمامي آنها با استانداردهاي ie طراحي ميشند بعضي از سايتها رو اگه با ie باز كنيد ميبينيد بدون بهم ريختگي قالب و زيبا است ولي در مرورگرهاي ديگه بعضي از سايتها قالبشون يا نوشته ها در هم برهم ميشه.
يك نكته مثبتي كه ie7 داره باز كردن سايتهاي https:// هست كه مثلا در فايرفاكس 3 بتا 5 اين قابليت نيست.
ie آر اس اس هايي كه با feeds:// شروع ميشوند كه ساخت سايت feed burner هست را نميخونه ولي بقيه مرورگرها ميخوانند.
شرط ميبندم اين مورد آخري را تا حالا دقت نكرده بودين بايد اظافه كنم حتي windows live هم آراس اس كه با feeds:// شروع بشه رو نميخونه و بغير از آن پسوند آن براي ie و windows live خيلي مهم و غير از آن بايد كاملا استاندارد باشه تا بخونه كه اين از معايب ie و windows live هستش.;)
red_waves
14-04-2008, 06:11
يك نكته مثبتي كه ie7 داره باز كردن سايتهاي https:// هست كه مثلا در فايرفاكس 3 بتا 5 اين قابليت نيست.
شما تا حالا تو فایر فاکس ایمیلتون رو چک نکردین ؟
اکثر مرورگر ها از هسته فایرفاکس 2 استفاده می کنند
nabegheye432
14-04-2008, 19:29
من منظور شما را متوجه نشدم! :confused:
red_waves
14-04-2008, 20:22
من منظور شما را متوجه نشدم! :confused:
مثلا K-Meleon، Flock، NetCaptor، SeaMonkey ,MultiZilla ,Dillo و یکی دو تا دیگه بیسشون FireFox بوده و مرورگرهایی مثل Netscape، Avant،Galeon، Maxthon، DEVONtech،Crazy، Epiphany قستمی مشابه ریکوئست موزیلا دارند
nabegheye432
14-04-2008, 23:05
اينكه تعجب كردم بخاطر اين بود كه درباره چك كردن ايميل صحبتي نكرده بودم!
بخاطر همين گفتم منظورتان را نفهميدم كه حالا فهميدم.
ولي من منظورم سايتهاي security certificate بود كه در نسخه بتاي فاير فاكس 3 نيست ولي در فاير فاكس 2 هست. كساني كه از فايرفاكس 3 بتا استفاده كنند نميتونند اين سايتها رو باز كنند.
red_waves
15-04-2008, 15:27
اينكه تعجب كردم بخاطر اين بود كه درباره چك كردن ايميل صحبتي نكرده بودم!
بخاطر همين گفتم منظورتان را نفهميدم كه حالا فهميدم.
ولي من منظورم سايتهاي security certificate بود كه در نسخه بتاي فاير فاكس 3 نيست ولي در فاير فاكس 2 هست. كساني كه از فايرفاكس 3 بتا استفاده كنند نميتونند اين سايتها رو باز كنند.
وفتی شما ایمیلتون را چک می کنید و یا از یک فروشگاه خرید می کنید و ... برای حفاظت بیشتر اطلاعات شما روی https ارسال می شه
من با Firefox 2.0.0.13 کار می کنم این مشکل را نداره
nabegheye432
15-04-2008, 23:21
وفتی شما ایمیلتون را چک می کنید و یا از یک فروشگاه خرید می کنید و ... برای حفاظت بیشتر اطلاعات شما روی https ارسال می شه
من با Firefox 2.0.0.13 کار می کنم این مشکل را نداره
البته اگر مطلب قبلی من را به دقت خوانده باشید اشاره کردم که در فایرفاکس 2 این سیستم هست ولی در فایرفاکس 3 که بتا هست قابلیت بازکردن سایتهای security certificate را ندارد. احتمالا بخاطر نسخه بتا هست که در نسخه کامل آن این قابلیت را حتما میگذارند. دلیل اشاره ام به این موضوع بخاطر اشاره ای بود که دوستان به فایرفاکس 3 داشتند.
red_waves
16-04-2008, 05:46
البته اگر مطلب قبلی من را به دقت خوانده باشید اشاره کردم که در فایرفاکس 2 این سیستم هست ولی در فایرفاکس 3 که بتا هست قابلیت بازکردن سایتهای security certificate را ندارد. احتمالا بخاطر نسخه بتا هست که در نسخه کامل آن این قابلیت را حتما میگذارند. دلیل اشاره ام به این موضوع بخاطر اشاره ای بود که دوستان به فایرفاکس 3 داشتند.
خوب بتاست دیگه
nabegheye432
17-04-2008, 19:07
حال که صحبت مرورگر هست من یک مطلب امنیتی از"پیترتور" یکی از کارمندان مایکروسافت خوندم که جالب بود.
آن هم امنیت فایرفاکس بود درسته فایر فاکس سریعا در حال پیشرفت ولی ایرادی که داره اینه که به دست هرکسی میتونه تغیراتی پیدا کنه مثلا یک هکر میتونه آنرا بسیار عالی برنامه نویسی کنه و برای کاربران آپلود کنه و گرا برای دانلود آن به بقیه کاربرها بده بخاطر همین بهترین روش امنیتی اینه که فایرفاکس فقط از سایت موزیلا دانلود بشه نه هرجا که آپلود شده بود.
البته پیترتور 5 مورد نوشته و من هر 5 مورد را در اینجا از زبان خود آن می آورم:
1-- از آنجا که نصب فایرفاکس نیاز به دانلود دارد ، این مرورگر بر روی هر سایتی یافت می شود ، سایتهایی که شاید چندان قابل اطمینان نباشند و کاربر مجبور به دانلود یک فایل بدون بررسی کدهای باینری آن خواهد بود .
2-- نصب اضافه شونده هایی (Extentions) که اکثراً دارای کد تایید (Signed) نمی باشند .
3 هیچ راهی وجود ندارد که مطمئن باشید فایل دریافتی شما اصل است ، نه یک ویروس یا تروجان .
4-- پس از نصب یک Plug بر روی فایرفاکس دیگر راهی برای غیر فعال نمودن آن وجود ندارد .
5-- پنجره هشداری که در فایرفاکس پیام "این فایل ممکن است یک ویروس باشد" را نمایش می دهد به وسیله چند روش ساده می تواند غیر فعال گردد
پاینده باشید
بهترین مرورگر به نظر من اپرا است.
اگر بحث مقایسه مرورگرها در ویکی پدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/مقایسه_مرورگرهای_وب) را هم ببینید متوجه میشوید که کاملترین مرورگر مرورگر اپرا ست.
Alexilver
02-11-2008, 22:19
بهترین مرورگر به نظر من اپرا است.
اگر بحث مقایسه مرورگرها در ویکی پدیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/مقایسه_مرورگرهای_وب) را هم ببینید متوجه میشوید که کاملترین مرورگر مرورگر اپرا ست.
من هم بهش معتادم! هر چه سعی کردم، دیدم نمیشه بدون اپرا سر کرد!
مرورگر موباليش كه خيلي توپه:D يه سايت كاملو مي توني تو گوشيت ببيني!!
Dream_World
04-11-2008, 01:50
سلام ...
یکی از دوستانم گفته نت اسکیپ پارسال تولیدش متوقف شد .. صحت داره؟
در حال حاضر منم اپرا استفاده می کنم که تو این چند سال در مقایسه با بقیه بیشتر خوش دست تر بود ... مخصوصا دانلودش ... تو لود صفحه ها هم که حرف نداره ...
با سپاس
AMD>INTEL
04-11-2008, 02:05
بله نت اسكيپ ديگه عرضه نخواهد شد . آخرين ورژنش هم توسط بنياد موزيلا نوشته شد .
مرورگر FloCk 2.0 را فراموش کردید.
نسخه جدید این مرورگر با هسته FiRe FoX 3 عرضه شده.
این مرورگر مخصوص خوره های اینترنت و علاقمندان Web2.0 طراحی شده.
این مرورگر هم محیط جالبی دارد ولی OpeRa چیز دیگری است.
فایرفاکس مرورگر بسیار انعطاف پذیری هست. اضافه شونده هایی که براش وجود دارن خیلی زیادن طوری که می شه گفت می تونید مرورگر خودتون رو بسازید با هر رنگ و سلیقه ای:)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
اول فایر
بعد اکسپلورر
نمیدونم چرا متنفرم از اوپرا ؟
اصلآ از لود شدن و شکلش خوشم نمیاد
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.