مشاهده نسخه کامل : آموزش OverClock به زبان ساده
Dante_Vergil
01-10-2007, 03:09
سلام دوستان.ميخوام با كمك همديگه آموزش Overclock انواع كارتهاي گرا?يك رو بذاريم.اول هم خودم پيشدستي كردم و آموزش بسيار ساده و همراه با تصوير Overclock كردن كارت گرا?يكهاي nVidia رو گذاشتم.شما ميتونيد از اينجا (http://pridence.persiangig.com/document/Overclock%20Learning.pdf) ?ايل رو دانلود كنيد.براي اجراي ?ايل به برنامهي Adobe Actobat يا Adobe Reader احتياج دارين يا اگه هيچكدوم از اين برنامهها رو نداريد ميتونيد از اينجا (http://www.download.com/Foxit-PDF-Reader/3000-2079_4-10313206.html) برنامهي كم حجمي رو كه ?قط 1.6 مگابايت حجمش هست رو بگيريد و باهاش ?ايل PDF رو باز كنيد.راستي تا يادم نر?ته بگم كه حجم خوده ?ايل PDF ?قط 1.3 مگابايت هست كه ?كر ميكنم ارزش دانلود كردن رو داشته باشه.دوستان عزيز اگرم مشكلي داشت اين ?ايل من يا مطالبي رو اشتباه نوشته بودم حتما بهم بگيد.راستي دكمهي تشكر هم اون پايينه!!!:rolleyes: مرسي.يا علي.
murizaki_2000
01-10-2007, 10:36
آقا لينك مشكل نداره ؟ من نمي تونم بازش كنم !!!
Dante_Vergil
01-10-2007, 13:12
نه عزيز لينك درسته.روش كليك سمت راست بكن و Save Target As... رو انتخاب كن.اينطوري بهتره.اگرم كه برنامهي DAP رو داري روي منوي راست كليك روي Download With DAP كليك كن.اگه بازم مشكل داشتي بگو تا برات به ميلت ب?رستم.
AMD>INTEL
01-10-2007, 14:47
خوب من یک پیشنهاد به دوستانی بدم که زیاد وارد نیستند . سعی کنند زیاده روی نکنند . حداقل ممکن رو ببرند بالا چون اور کردن یک قضیه هست . استیبل بودن سیستم یک مسئله دیگر . عجله نکنید . اول مقدمات سخت ا?زار رو یاد بگیرید بعد اور کنید . مثل این میمونه اسب سواری بلد نیستیم بخواهیم از مانع بپریم .
Dante_Vergil
01-10-2007, 22:31
درسته.من اينو برا كساني گ?تم كه اعدا رو خودشون بلدن.راستي اگه نميخواين كه براي سيستم كولينگ و خنك كنندهي گرا?يكتون مشكلي پيش بياد يا ?شار زيادي بهش وارد بشه پيشنهاد ميكنم كه در كناري كيس رو باز بزارن.
AMD>INTEL
01-10-2007, 22:46
دوست من شما استادی خودت . در کیس باز بشه. باعث میشه تو کار گردش هوا تو کیس اختلال ایجاد بشه
Dante_Vergil
02-10-2007, 01:14
چطور!!!من هميشه در كيس ام باز بوده و مشكلي هم نداشتم!آقا اگه چيزي هست بگو ما هم ياد بگيريم.
rockstar
02-10-2007, 10:45
اغا امید داق نکن بجاش توزیح بده ما نیض یاد بگیریمزج :d
یه سوال اگه اور کنی درایور جدید بیاد عوض کنی ایا اشکالی پیش میاد؟
چطور!!!من هميشه در كيس ام باز بوده و مشكلي هم نداشتم!آقا اگه چيزي هست بگو ما هم ياد بگيريم.
بستگی داره، اگر داخل کیست جریان هوای مشخصی طراحی کرده باشی، نباید دربش رو باز کنی، چون جریان هوای طراحی شده با اخلال مواجه میشه.
یک نمونه از طراحی جریان هوا برای کیس رو می تونی تو پروژه ساختی که تو امضام هست ببینی.
AMD>INTEL
02-10-2007, 11:48
اغا امید داق نکن بجاش توزیح بده ما نیض یاد بگیریمزج :d
یه سوال اگه اور کنی درایور جدید بیاد عوض کنی ایا اشکالی پیش میاد؟
آغا یا آقا معنیش خیلی ?رق میکنه !!!!
Dante_Vergil
02-10-2007, 12:20
راكستار جان اگه Over كني و بعدش درايور جديد رو نصب كني مشكلي پيش نمياد ?قط بايد يه بار ديگه تنظيمات Over رو وارد كني.در مورد هوا هم درسته ولي زياد مشكلي هم پيش نميادا!!من در كيس رو كه باز گذاشتم دماي CPU يه 6 درجهاي تغيير كرد!!
rockstar
02-10-2007, 12:42
آغا یا آقا معنیش خیلی ?رق میکنه !!!!
شما که میدونی ما دربست مخلستیم ;)
اگه تعداد، نحوه چیدن ?ن ها و ورود خروجشون مناسب باشه، در این حالت دما باید از وقتی که در کیس بازه پایین تر باشه. باز بودن در کیس مشکلات دیگه ای مثل ا?زایش صدا و همینطور ورود گرد و خاک به کیس رو به دنبال خواهد داشت.
اصلا اگه قرار بود در كيس باز باشه ديگه براش در نميگذاشتن http://qsmile.com/qsimages/302.gif
اقا ببخشید یک بزرگوار میشه لینک دانلود برنامه n tune رو برام بذاره .
اخه اونی که اقا سیاوش گذاشته میره تو سایت انویدیا و ... خلاصه من سر در گم میشم .
اگه میشه یه لینک بذارید که تا میزنم دانلود بشه .
خیلی ممنون .
اين هم لينك دانلود nTune
http://us.download.nvidia.com/Windows/nForce/nTune/5.05.47.00/5.05.47.00_ntune_winxp_international.exe
یه سوال دیگه من کارتم 8600GT هست رو برد گیگابایت .
1-میشه درایور رو از سایت GIGABYTE دانلود کنم یا باید حتما از سایت انویدیا بگیرم .
2-اگه گزینه Find optimal ?عال نبود ما Core bus و memory bus رو چند تا چند تا ا?زایش بدیم و از کجا ب?همیم مثلا تا اینجا دیگه بسه ؟
ممنون از همه راهنمایی هاتون .
چاکرم
AMD>INTEL
02-10-2007, 23:26
دوستان بارها گ?تم اگر از سخت ا?زار نمیدونید . اور نکنید. مثلا همین سعید خان خودمون استاد ما هست . تازه مثل من خاطرات نمی نویسند . انگلیسشون ?ول هست . مهندس هستند . من و شما باید شاگردی ایشون رو کنیم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.