مشاهده نسخه کامل : مشکلی با snazzi 2 (لط?ا سریع جواب دهید)
با سلام
یک کارت snazzi2 گر?تم این کارت به خوبی کپچر می کند اما بدون صدا یعنی در هنگام کپچر کردن صدا داریم اما بعد از کپچر صدا نداریم توی د?ترچه اش نوشته بروید مسیر زیر را و گزینه line in را تیک بزنید در تب record
sound&audiodevices----->device volome------->advanced-------------->properties--------> ?عال کردنrecording وتیک زدنline in
به محض اینکه تیک می زنم و okمی کنم دوباره با مراجعه همان جا دوباره روی playback آمده وتیک که گذاشتیم پاک شده لط?ا help me
شما ولوم line in رو از تنظیمات کارت صدا چک کردی که بسته نباشه؟ کابل ها مشکلی ندارن؟
سعید جان مادر برد p5b است وکارت صدا ندارد و در واقع از کارت 6 کانالش است?اده می کنم
از کجا ب?همم این Line in کارت صدا بسته است یانه
منظورم از تنظیمات volume بود. همینطور ورودی صدا رو چک کن که به محل صحیحیش وصل کرده باشی. Line In معمولا آبی رنگ هست. نهایتا باید از ساپورت snazzi مشکل رو پیگیری کرد معمولا جواب میدن.
AMD>INTEL
03-10-2007, 23:10
از برنامه Ulead Video Studio است?اده کنید . معمولا مشکلات صدا با این برنامه حل میشود
منظورم از تنظیمات volume بود. همینطور ورودی صدا رو چک کن که به محل صحیحیش وصل کرده باشی. Line In معمولا آبی رنگ هست. نهایتا باید از ساپورت snazzi مشکل رو پیگیری کرد معمولا جواب میدن.
با سلام
سعید جان این سیستم مال یکی از آشناهامون است زنگ زده نمایندگی یارو گ?ته باید کارت صدا نصب کنی
حالا من موندم این p5b خودش یک کارت صدای 6 کاناله onboard داره دیگه چه احتیاجی به کارت صدای دوباره است؟؟
زیاد هم نمی شود به حر? این نمایندگی ها اطمینان کرد خودت که می دونی ؟؟!!
از برنامه Ulead Video Studio است?اده کنید . معمولا مشکلات صدا با این برنامه حل میشود
باسلام و عرض خوشامد گویی برای بازگشت به خانه خودت امیدجان
مگر برنامه با برنامه ?رقی میکند؟؟
ایشان از یک برنامه دیگر با(اسمش خاطرم نیست) است?اده می کند یعنی اگر من برنامه را عوض کنم مشکل حله؟؟
javadshahvand
04-10-2007, 13:46
باسلام و عرض خوشامد گویی برای بازگشت به خانه خودت امیدجان
مگر برنامه با برنامه ?رقی میکند؟؟
ایشان از یک برنامه دیگر با(اسمش خاطرم نیست) است?اده می کند یعنی اگر من برنامه را عوض کنم مشکل حله؟؟
بله ?رق میکنه هر کپچری با یکسری برنامه مچ میشه
javadshahvand
04-10-2007, 13:48
با سلام
سعید جان این سیستم مال یکی از آشناهامون است زنگ زده نمایندگی یارو گ?ته باید کارت صدا نصب کنی
حالا من موندم این p5b خودش یک کارت صدای 6 کاناله onboard داره دیگه چه احتیاجی به کارت صدای دوباره است؟؟
زیاد هم نمی شود به حر? این نمایندگی ها اطمینان کرد خودت که می دونی ؟؟!!
شما برنامه تبدیل رو عوض کنی مشکلت حل میشه
جواد جان من هم از همان برنامه هایی که defautهمراه cdنصبش بود است?اده کردم ولی این مشکلو می ده
حالاگر من Ulead Video Studio است?اده بکنم با این کارت مچ است یانه
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.