PDA

مشاهده نسخه کامل : OPPOSING FRONTS - New Expansion Pack for Company of Heroes

Ahmadi
03-10-2007, 00:31
با سلامی گرم خدمت دوستان خوب محله بازيخورها...:cool:

بازم هم معر?ی يه بازی خوبه ديگه.
?کر کنم تمامی بچه ها بازی زيبا و بياد ماندنی Company of Heroes رو يادشون باشه. بازی که در سال 2006 به انتخاب خيلیها لقب بهترين بازی استراتژیک سال رو کسب کرد.

من ديروز نسخه الحاقی اون رو دريا?ت کردم.
در يک جمله، خوشحالم که همون حال و هوای بازی در اين نسخه جديد ح?ظ شده و حتی قدری نکات مثبت نيز به روند بازی اضا?ه گرديده.
ان?جارها و مراحل سينماتيک بازی مطلوبتر و ?يزيک بازی نيز ارتقاء يا?ته.
در کل اصالت خود بازی نه تنها ح?ظ شده که بلکه پيشر?ت نيز داشته.

به هر حال اين نسخه که دارای مراحل اضا?ه شده به بازی است در کنار بازی World in Conflict ميتونه تا مدتها انتظار طر?داران بازيهای استراتژيک مثل خود من رو پر نگه داره.

بچه ها منتظر نظراتتون هستم.
شاد باشيد دوستان خوبم... :)

Stream
03-10-2007, 00:37
آقاي احمدي شما هم خودتون استاد بازيها هستيد ها http://qsmile.com/qsimages/238.gif

eztech
03-10-2007, 02:22
واقعا نسخه قيلي خيلي جذاب اين بازي تا انقدر ادم ميخ كوب ميكنه اصلا آدم احساس اين نداره كه داره استراتژي بازي ميكنه

DX10 killer
04-10-2007, 01:45
هنوز این بازی رو تهیه نکردم بزودی نظر وامتیازم به این بازی رو میگم .منتظر باشید;)

Beny
06-10-2007, 15:00
من همیشه اخبار بازیها رو از اینجا میگیرم و الان هم خیلی خوشحالم که پک برای این شاهکار رسید !!! :d

Beny
19-10-2007, 09:57
سلام من کرک این گیم رو Copy میکنم ولی باز هم مراحل امریکا باز نمیشه و شماره سریال میخواد اگه میشه کرک یا شماره سریال به من بدید !!

Beny
21-10-2007, 17:10
سلام من کرک این گیم رو Copy میکنم ولی باز هم مراحل امریکا باز نمیشه و شماره سریال میخواد اگه میشه کرک یا شماره سریال به من بدید !!!

Beny
07-11-2007, 21:39
سلام !!!
من کرک معتبر این گیم رو برای کمپ نورماندی میخوام !!! خودم کرک دارم کار نمیکنه و با سریال هم Couldn't Verify Data میده !!! اگه کسی داره سالم رو بزاره !!!!!

Ahmadi
08-11-2007, 09:13
سلام !!!
من کرک معتبر این گیم رو برای کمپ نورماندی میخوام !!! خودم کرک دارم کار نمیکنه و با سریال هم Couldn't Verify Data میده !!! اگه کسی داره سالم رو بزاره !!!!!

سلام

اگه یادم نره ?ردا برات یه شماره ميزارم. ?قط تست کردی بهم بگو جواب داد يا نه ... :cool:

Beny
08-11-2007, 13:58
احمدی جان ممنون ولی مشکل من با سریال ندارم خودم 10 تا سریال دارم که برای همه همین پیغام رو میده و برای این میشکل یه کرک هست مثل اینکه اون هم 8.3 MB هست من اونروز پیداش کردم ولی دانلود نکردم چون تو کا?ی نت بودم و دانلود Ban شده بود و لینک رو هم گم کردم !!!
ولی ممنون !!!

Beny
09-11-2007, 11:35
کسی این بازی رو کرک شده بازی نکرده ؟؟؟

Beny
09-11-2007, 11:51
خودم پیدا کردم و اینجا هم میزارم !!!
این بسته از بازی شامل هر دو بازی COH است:
Company of Heroes & Company of Heroes Opposing Front
برای باز شدن قسمت invasion Normandy کا?یه شماره سریال مربوط به گیم اول یعنه comany of heroes رو وارد کنی بعد برای ادامه dvd گیم اول رو لازم داری تا کارت تکمیل بشه!