مشاهده نسخه کامل : آيا امکان شستشوي مادر بورد و ... ديگه با محلول هاي موجود هست ؟
internet
06-12-2006, 18:58
با سلام
من با ?رچه رنگ آميزي گرد و غبار ها رو به طور کامل از روي مادر بورد و داخل ?ن ها پاک مي کنم
ولي باز هم خاک مثل چسب روي همه چيز چسبيده و به صورت لک مونده
خوب دوستان عزيز آيا محلولي هست که شما بتونيد کامل مادر بورد و ?ن ها و همچنين ?ن سي پي يو و هيت سينک رو شستشو بديد به طوري که ديگه هيچ اثري از خاک درش ديده نشه ؟
اگه همچين محلولي هست که باعث صدمه نمي شه نامش هم ب?رمائيد
با تشکر و سپاس
محلول خاصی رو که من نمیشناسم اما بعید میدونم همچین چیزی وجود داشته باشه. میشه از اسپری خشک است?اده کرد که پیشنهاد نمیشه.
برای تمیز شدن باید از دستگاه Blower یا دمنده است?اده کنید که با ?شار زیاد هوا همه چیز رو تمیز میکنه.
internet
06-12-2006, 21:34
با تشکر و سپاس
Mamaj Lalaz
07-12-2006, 19:54
محلول خاصی رو که من نمیشناسم اما بعید میدونم همچین چیزی وجود داشته باشه. میشه از اسپری خشک است?اده کرد که پیشنهاد نمیشه.
برای تمیز شدن باید از دستگاه Blower یا دمنده است?اده کنید که با ?شار زیاد هوا همه چیز رو تمیز میکنه.
با سلام چرا اسپری خشک پیشنهاد نمی شه ؟!!!:eek:
AMD>INTEL
07-12-2006, 23:05
اسپري خشك براي شستن كانكتورهاست نه براي تمام برد. اسپري كردن مستقيم به برد باعث خرابي برد ميشه .
internet
07-12-2006, 23:16
يه بار بنا به دلايلي که جاي گ?تن اش اينجا نيست يه بنده خدايي توي يک تلويزيون رنگي 15 اينج Lg نو
شيلنگ آب گر?ته بود
و بنده ديدم که تلويزيون خيس هست وقتي بلندش کردم ديدم بعله پر آب هست بعد اون رو مايل کردم همه آب ها خارج شد بعد هم بازش کردم
و سشوار رو روي باد خيلي گرم گذاشتم گر?تم داخلش دو ساعت بعد هم تلويزيون روشن بود هيچ مشکلي هم نداشت
AMD>INTEL
08-12-2006, 01:01
دوست من چيپ ها و المانهاي روي مادربرد از جنس cmos و حساسترن و اصلا قابل قياس نيستن .
يه بار بنا به دلايلي که جاي گ?تن اش اينجا نيست يه بنده خدايي توي يک تلويزيون رنگي 15 اينج Lg نو
شيلنگ آب گر?ته بود
و بنده ديدم که تلويزيون خيس هست وقتي بلندش کردم ديدم بعله پر آب هست بعد اون رو مايل کردم همه آب ها خارج شد بعد هم بازش کردم
و سشوار رو روي باد خيلي گرم گذاشتم گر?تم داخلش دو ساعت بعد هم تلويزيون روشن بود هيچ مشکلي هم نداشت
خوب این طر? شما یا بسیار خوش شانس بوده یا اینکه معجزه ای ات?اق ا?تاده!
internet
08-12-2006, 01:14
تلويزيون مال خودم بود تازه خريده بودم و موقعي که سر کار بودم يه از خدا بي خبر به بهانه اين که داشتند بنايي مي کردن شيلنگ آب رو گذاشته بود پشت کرکره تلويزيون و بقيه ماجرا که جاي گ?تن نداره
مو?ق باشيد
AMD>INTEL
08-12-2006, 02:14
شما شانس خوبي داريد . واقعا تبريك ميگم .
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.