مشاهده نسخه کامل : رنگ س?ید در 940bw
سلام دوستان
من یک 940BW دارم , یک مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید .
رنگ س?ید توی مونیتورم خیلی غیر طبیعی هست زیادی س?یده مثل اینکه یک لامپ س?ید قوی روشن کرده باشی !
هر کاری می کنم درست نمیشه brightness رو هم هرچی کم می کنم ?ایده ای نداره !!! لط?ا اگر می دونید بگید باید چکار کنم .
یک سوالم در مورد روش کالیبره کردن دارم ممنون میشم یک توضیح کوچیک بدید که چطوری باید این کار رو انجام بدم .
با تشکر
محمد
درايور كارت گرا?يك و درايور مانيتور رو چك كنيد.
درايور كارت گرا?يك و درايور مانيتور رو چك كنيد.
آقا ممنون بابت پاسخی که دادید .
ولی منظورتون از چک کردن چیه :( چطوری باید چک کنم اینا رو ؟
با تشکر
:)
تنظیمات Brightness و Contrast رو هم کم و زیاد کن ببین چی میشه. احتمالا کنتراست زیادی بالاست.
برای کالیبره کردن دو راه سخت ا?زاری و نرم ا?زاری وجود داره که راح اول راحت تر و دقیقتر هست اما مستلزم خرید یک دستگاه کالیبر هست که قیمت مدل خوبش بیشتر از 100 هزار تومنه!
برای راه دوم هم چندین نرم ا?زار هست که در اینترنت واژه LCD calibration program رو سرچ کنی چند مورد پیدا میشه.
javadshahvand
04-10-2007, 20:41
سلام دوستان
من یک 940BW دارم , یک مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید .
رنگ س?ید توی مونیتورم خیلی غیر طبیعی هست زیادی س?یده مثل اینکه یک لامپ س?ید قوی روشن کرده باشی !
هر کاری می کنم درست نمیشه brightness رو هم هرچی کم می کنم ?ایده ای نداره !!! لط?ا اگر می دونید بگید باید چکار کنم .
یک سوالم در مورد روش کالیبره کردن دارم ممنون میشم یک توضیح کوچیک بدید که چطوری باید این کار رو انجام بدم .
با تشکر
محمد
نرم ا?زاری که پيکسل هاي مرده يا خراب را در سطح مانيتور تشخيص میدهد
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1621833&postcount=44
AMD>INTEL
04-10-2007, 21:08
مونیتورهای سامسونگ یک cd دارند که نرما?زاری داخلش هست همین کار رو انجام میدهد .
مونیتورهای سامسونگ یک cd دارند که نرما?زاری داخلش هست همین کار رو انجام میدهد .
بله
همين 940bw 3-4 تا برنامه داره كه با اونا ميشه كلي وضعيت مانيتور رو بهتر كرد
ولي درايور گرا?يكتون رو اپديت كنيد من وقتي اپديت كردم به نظر اومد تصاوير واضح تر شدند
تنظیمات Brightness و Contrast رو هم کم و زیاد کن ببین چی میشه. احتمالا کنتراست زیادی بالاست.
ممنون , اما نمی دونم چرا اصلا نمی تونم کنتراست رو تغییر بدم ؟!! وقتی می رم روی گزینه کنتراست میزنه : Not Available "
:confused:
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.