مشاهده نسخه کامل : بحث و گ?تگو در مورد نشريات ?عال در زمينه سخت ا?زار
alidadash
06-10-2007, 20:01
سلام
اين تاپيك رو ايجاد كردم چون نشريات جزء مهمترين مراجع اطلاع رساني در هر زمينه اي هستند و بحث و گ?تگو در اين مورد هم به ?عالان در آن زمينه كمك ميكنه كه از پس اين مسئوليت بهتر بر بيان و هم موجب ا?زايش سطح اطلاعات عمومي و تخصصي جامعه ميشه.
اميدوارم كه اين مبحث به صورت علمي پيش بره و بعد از يه مدت به بيراهه كشيده نشه
براي شروع من چند تا از مجلات ?عال رو معر?ي ميكنم.
1- ماهنامه بزرگراه رايانه به آدرس اينترنتي www.chmag.com
2- ماهنامه شبكه به آدرس اينترنتي www.shabakeh-mag.com
3- دو ه?ته نامه عصر شبكه وابسته به ماهنامه شبكه به آدرس اينترنتي http://www.shabakeh-mag.com/asreshabakeh
4- ماهنامه علم الكترونيك و كامپيوتر به آدرس اينترنتي www.pcworldiran.com
5- مجله جوان كامپيوتر به آدرس اينترنتي www.computerjavan-mag.com
6- ماهنامه دانش و كامپيوتر به آدرس اينترنتي www.Daneshvacomputer.com
7- ماهنامه كاربر به آدرس اينترنتي www.karbarmagazine.com
8- ماهنامه رايانه خبر به آدرس اينترنتي www.computernews.ir
9- ماهنامه دنياي كامپيوتر و ارتباطات به آدرس اينترنتي www.ccwmagazine.com
10- مجله دانش و كامپيوتر به آدرس اينترنتي www.magiran.com
پس عصر ارتباط کو ؟؟؟
نکنه اون ?عال نیست ؟؟
alidadash
02-11-2007, 14:29
چند روز پيش شماره 57 مجله عصر شبكه را دريا?ت كردم.
اندازه مجله اولين تغييري است كه جلب توجه ميكند. ابعاد مجله كوچكتر شده و به يك اندازه استاندارد رسيده است.
شروع به ورق زدن مجله ميكنم و دوباره يك تغيير اساسي توجه مرا جلب ميكند، جنس ورقهاي مجله از كي?يت بهتري نسبت به شماره هاي قبل برخورداراست(كاغذ گلاسه).
تبليغات ابتدايي نيز بيشتر شده و از 8 ص?حه در شماره هاي قبل به 12 ص?حه ا?زايش پيدا كرده.
پس از بخش تبليغات ابتدايي نيز مثل هميشه به ص?حه كوبه ميرسيم و نوشته هاي خانم باقر اميري كه اين بار در مورد تغيير خط و مشي مجله چند دليل آورده است.
بله عصر شبكه تغيير مسير داده و از اين پس بيشتر به مقوله سخت ا?زار كامپيوتر خواهد پرداخت.
البته اين تغيير آنچنان هم ناگهاني نبود. در شماره قبل(56) روي جلد جمله "از ديدن شماره هاي آينده تعجب نكنيد" كاملاً مشاهده ميشد.
با اين حال من از شماره هاي قبل از 56 نيز اين حركت را پيش بيني ميكردم.
علاقه مسئولان اين نشريه به معر?ي قطعات سخت ا?زاري موجود در بازار به همراه نام شركتهاي وارد كننده اين محصولات در قالب مقاله ها و خبر هاي نه چندان حر?ه اي و ضعي? نهايتاً در اين شماره به جايي رسيد كه در قالب خبري پر آب و تاب شركت كرسي رايانه به عنوان اولين برگزار كننده كلاسهاي آموزش سخت ا?زار معر?ي و نيز اعلام شد كه طبق اخبار رسيده به عصر شبكه اين كلاسها بيشتر جهت مشاوره براي خريد بهتر قطعات سخت ا?زاري و چگونگي اطلاع از مرغوبيت كالا است.
در شماره قبل اين مجله نيز كامپيوترهاي اين شركت در قسمت بازارچه معر?ي شده بودند.
در بخش اخبار همين شماره (56) با عنوان خبري هر ايراني يك رايانه در كنار اسامي شركتهاي بزرگي مثل HP, DELL, TOSHIBA, APPLE از شركت مذكور نيز به عنوان عرضه كننده كامپيوتر نام برده شده است.
اين در حالي است كه مسئولين شركت كرسي رايانه حتي از انتشار دقيق مشخصات كامپوتر هاي خود نيز عاجزند و در سالي كه پردازنده هاي INTEL CORE و AMD ATHLON X2 از بيشترين سهم ?روش در بازار برخوردارند مانند سالهاي گذشته همچنان از پردازنده هاي منقرض شده Pentium4 , PentiumD و CeleronD در كامپيوترهاي خود است?اده ميكنند.
اين نشريه سياستهاي مشابهي را در مورد محصولات SOYO نيز به اجرا گذاشته و در ميان خبرها گاه به معر?ي محصولات اين شركت ميپردازد.
در بخش بازارچه نيز محصولات اين شركت حضور تقريباً مداوم دارند (اين موضوع در مورد ساير محصولات شركت ?ونيران نيز صادق است).
به نظر من اين مجله با انتشار تبليغات پر تعصب و دنبال كردن سياستهاي تجاري در قالب مطالب آماتور گونه اي كه در اخبار و مقاله هاي خود منتشر ميكند حقوق خواننده را زير پا گذاشته و به شدت از كي?يت مطالب خود كاسته است.
البته سياستهاي مسئولين اين نشريه از منظر تجاري كاملاً موجه است.
با توجه به شرايط خاص بازار ?ناوري اطلاعات در كشور ما(بازار بزرگ سخت ا?زار و بازار بي رونق نرم ا?زار) ?عاليت سخت ا?زاري به عنوان بهترين گزينه در ذهن يك مدير مسئول اقتصاد دان قرار ميگيرد، راهي كه به وسيله مصر? كنندگان(بيسوادي در زمينه مذكور) كاملاً هموار شده و يك بازار كاملاً پر سود به حساب مي آيد.
در مورد ?عاليت نرم ا?زاري عصر شبكه بحثي نيست جز اينكه اين بخش از بازار نيز توسط مسئولين اين مجله در يك دوره كوتاه، از منظر اقتصادي امتحان شد اما با توجه به مشكلات بي شمار اين صنعت در كسب سود به حال خود رها شده است. اين در حالي است كه بعضي از اعضاي تحريريه عصر شبكه از پتانسيل بالايي در زمينه نرم ا?زار برخوردارند.
متاس?انه در انجام اين حركت كسب سود و اهدا? تجاري در اولويت قرار داشته و شعارهاي مدير مسئول(خانم باقر اميري) آنچنان صادقانه نبوده و هرگز عملي نشده است.
galerydevil
02-11-2007, 15:45
عصر ارتباط ضعي? ترين نشره كامپيوتر است كه قوي ترين كارش ترجمه مقاله هاي 1 ماه قبل tomshardware است
alidadash
02-11-2007, 16:25
نميشه گ?ت ?لام مجله بدترين هست
متاس?انه در ايران همه نشريه هاي مرتبط با ?ناوري اطلاعات مشكلات زيادي دارند
alidadash
03-11-2007, 22:35
سلام
مثل اينكه دوستان اصلاً اين بحث واسشون مهم نيست.
آينده ?ناوري اطلاعات در دست نشريات و سايت ها مرتبط هست.
نبايد اجازه بديم هر كس هر چي دلش خاست منتشر كنه
alidadash
07-11-2007, 22:16
سلام
آقا كسي خبر نداره كه اين بچه هاي بزرگراه رايانه كي هستن؟ كجان؟ اصلاً اثري ازشون نيست مثل اين خواننده هاي زيرزميني ميمونن كه كارهاي قشنگي درست ميكنن اما اثري ازشون نيست و هميشه پنهون كار ميكنن
اينا هم همينطورين با اينكه مقاله هاي خوبي رو چاپ ميكنن(خوب ترجمه ميكنن) ولي هيچ اثري ازشون نيست
سايتشون هم چند ماهي هست كه آپديت نشده
خيلي دوست دارم سر از كارشون در بيارم
سلام بر اساتید گرامی
شما ب?رمایید در این باره از من نوعی چه کاری بر می یاد؟
آن چه مهم است :
باید در ?ناوری اطلاع رسانی خود از ا?رادی است?اده شود که بازبان آمیانه ی مردم آشنا باشندو در عین حال از اخرین دستاوردها در هر زمینه ای باخبر باشند تا دستاوردها ی کامپیوتر را با توجه به نیاز هر ?رد به قابل ?هم ترین حالت ارائه دهند.
M_E_H_D_I
12-11-2007, 14:46
مجله كاربر كه ديگه منتشر نميشه؟
من كه يكي از طر?دارهاي پر و پا قرصش هستم!!
مجلات کامپیوتری خودمونو که نیگا می کنم واقعا خجالت می کشم.
یه زمان مجله "کامپیوتر" رو می خوندم. خیلی چیزا ازش یاد گر?تم.
بعد ر?ت تو کار کشکول و از این سی دی های مزخر?ش و نص? ص?حاتش مال اون شد و سی دسی هایی که سالها رودستش مونده بود.
?کر کنید سال 2006 ه اون وقت داره Commandos Behind Enemy Lines یا Small soldiers می ?روشه!
از اول تا آخر مجله 4 برگ بیشتر م?ید نبود.
بعد ر?تم سراغ دانش کامپیوتر که اون از همون اولش مزخر? بود. حالا به غیر از بخش آموزش MCSE.
حالا هم ?علا رایانه یا بزرگراه رایانه رو می خرم، اونم چون که پول داره و مقاله هاش چندان بد نیست.
من مجله رايانه خبر رو ميپسندم . حالا غير بحث سخت ا?زارش كلا مجله خيلي خوب و م?يدي هست و مطلب زائد و تبليغات كمه توش. تمام مقالاتش هم كاربردي و قابل است?اده هست برام و ميشينم از اول تا اخرش ميخونم .
AMD>INTEL
12-11-2007, 23:20
مجله کی?یتش نسبی هست . مثل یک مجموعه میمونه . باید تمام موارد رو رعایت کند تا بهش گ?ت عالی . مجله کامپیوتر باید تبلیغات رو بیشتر کند چون با این روش ورشکست میشود .
مجلات کامپیوتری خودمونو که نیگا می کنم واقعا خجالت می کشم.
یه زمان مجله "کامپیوتر" رو می خوندم. خیلی چیزا ازش یاد گر?تم.
بعد ر?ت تو کار کشکول و از این سی دی های مزخر?ش و نص? ص?حاتش مال اون شد و سی دسی هایی که سالها رودستش مونده بود.
?کر کنید سال 2006 ه اون وقت داره Commandos Behind Enemy Lines یا Small soldiers می ?روشه!
از اول تا آخر مجله 4 برگ بیشتر م?ید نبود.
بعد ر?تم سراغ دانش کامپیوتر که اون از همون اولش مزخر? بود. حالا به غیر از بخش آموزش MCSE.
حالا هم ?علا رایانه یا بزرگراه رایانه رو می خرم، اونم چون که پول داره و مقاله هاش چندان بد نیست.
یکی از کلکسیون دار های این مجله منم (کامپیوتر ) به نظرم مجله عالی بود و لی ?ک کنم بعد از یک مدت دیگه منتشر نشد و منم دیگه نگر?تمش تا اینکه چند وقت پیش رو پیش خون روزنامه ?روشی دوباره دیدمش دو سه شمارهاش که مربوط به دستکاری ?ایلهای explorer و registry و ?ارسی کردن و انگولک کردن ویندوز بود تو زمان خودش به نظر من ترکونده بود و عالی بود :p
من مجله رايانه خبر رو ميپسندم . حالا غير بحث سخت ا?زارش كلا مجله خيلي خوب و م?يدي هست و مطلب زائد و تبليغات كمه توش. تمام مقالاتش هم كاربردي و قابل است?اده هست برام و ميشينم از اول تا اخرش ميخونم .
مجله اصلی است که مطالعه می کنم با زهم یکی از کلکسون دار هاش هستم که از شماره 1 تا به حالشو همه رو دارم وسیر تکاملیش رو دیدم
دقدیا حر?ی رو که دوستمان زد برعکسش درسته و تازگی ها خیلی خیلی تبلیغاتی شده و بجای علم بیزینس می کنند در یک ص?حه مهندس عمرانی مشخصات پاور یا کیس استادارد را ?نی بحث کرده تو ص?حه ی بعد عکس پاور های acbel رو می بینی و هزاران مورد دیگه ولی در کل بازهم می گیرمش و مجله خوبی است
alidadash
14-11-2007, 06:28
سلام
به نظر من حر?ه اي ترين مقالات رو بزرگ راه رايانه به چاپ ميرسونه.
درسته كه همش ترجمه هست(كاري كه اكثراً انجام ميدن) ولي خيلي عالي ترجمه ميكنن و قدرت بيان خوبي دارن.
?كر ميكنم در يكي از شماره هاي پارسال بود كه اعلام كردن اخبار رو از ابن به بعد توي سايت قرار ميدن و ص?حات اخبار حذ? ميشن، جالب اينجاست كه قسمت اخبار سايت از اون زمان ?قط يك بار بروز شده
الان بزرگترين سوال تو ذهن من اينه كه اينا چرا زيرزميني كار ميكنن؟
حتي در نمايشگا هايي كه داير ميشه هم غر?ه اي ندارن
به نظر من اکثر این مجلات جز گمراه کردن خواننده کار دیگه ای نمیکنن :دی
alidadash
27-11-2007, 22:54
سلام
آخرين شماره عصر شبكه(58) در ابتداي آبان ماه منتشر شد و از اون تاريخ تا حالا هيچ شماره اي منتشر نكردن.
?ك كنم روي اين تغيير مسير خيلي ?شار روشون اومده و حسابي كم آوردن
نميدونم شايدم من اشتباه كرده باشم.
به هر حال بايد 2 شماره منتشر ميشده و نشده
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.