PDA

مشاهده نسخه کامل : نبود زير شاخه و اسکرول زياد ص?حه و بخش هاي تکراري

internet
09-12-2006, 22:25
سلام
مديريت محترم
من الان که تأمل بشتري کردم مشاهده کردم که ا نجمن اصلاً زير شاخه نداره و اين باعث بزرگي و اسکرول کردن انجمن شده
به نظر خودم اگه انجمن هر چي ?شرده تر و سهل الوصول تر باشه خيلي بهتره
يعني اگه شما يه بخش ايجاد کنيد به نام :
سخت ا?زار
بعد انجمن ها به اين صورت در زيرش ليست بشوند:
cpu
main board
Display
sound
و ...
خوب حالا که اين انجمن ها ايجاد شد نوبت به شاخه ها مي رسه به به ترتيب:
براي cpu
بخش ها: AMD و Intel
براي main board:
بخش ها: asus و msi و Epox و ...
براي Disply
بخش ها: Nvida و Ati
البته شما خودتون در اين زمينه تبحر داريد و بنده ?قط براي مثال گ?تم
يعني به نظرم يکي از کمبودها و ملزومات اين انجمن داشتن زير مجموعه هست

مو?ق باشيد

AMD>INTEL
09-12-2006, 22:40
به نظر من تمام بخشهاي اين انجمن بصورت كاملا تخصصي ايجاد شده. ممكنه كاستيهائي داشته باشه . ولي در نوع خودش و در ايران كامل هست.

internet
09-12-2006, 22:47
جناب AMD>INTEL
دوست عزيز
الان زير مجموعه جزء لاين?ک هر انجمن و جزء ملزومات هر انجمني هست و اين انجمن هم به نظرم مي تونه از اين امکان به خوبي است?اده کنه
مثلا ما مي تونيم يه بخش گرا?يک ايجاد کنيم و بعد بخش مشاوره - مشکلات و ... که رو به صورت زير مجموعه ايجاد کنيم نه اين که بيايم براي هر کدوم يه انجمن ايجاد کنيم که شايد تا مدت ها هم پستي درش ايجاد نشه و الان با اين که از ديد شما خوب بخش ها طراحي شده ولي اصلا شما چيزي به نام نوع محصول مثلا AMd يا Intel رو نمي توني ايجاد کني چون نبود زير مجموعه اين امکان رو سلب کرده
به هر حال اين بخش هايي که هست خيلي خوبه ولي به صورت زير مجموعه بازدهي بيشتري داره
با تشکر

AMD>INTEL
09-12-2006, 22:54
بخش پردازنده خوب ميتونيد زير بخش ايجاد بشه. حالا شما صبر كنيد ديگر دوستان هم نظر بدهند

Saeed
09-12-2006, 23:02
دسته بندی بخش های این انجمن بدون مطالعه نبوده و با مرور کردن و تجربه ای که از ?عالیت در ?وروم های بزرگ خارجی بدست اومده ساخته شده.

به نظر من زیر دسته یا همون زیر انجمن جز سردرگمی ?ایده ای نداره. ما الان چند بخش اصلی داریم که هر کدوم شامل چند زیر بخش اصلی هستند.

ممنون از توجهت

Mamaj Lalaz
10-12-2006, 01:16
دسته بندی بخش های این انجمن بدون مطالعه نبوده و با مرور کردن و تجربه ای که از ?عالیت در ?وروم های بزرگ خارجی بدست اومده ساخته شده.

به نظر من زیر دسته یا همون زیر انجمن جز سردرگمی ?ایده ای نداره. ما الان چند بخش اصلی داریم که هر کدوم شامل چند زیر بخش اصلی هستند.

ممنون از توجهت

شدید موا?ق هستم
تا وقتی که یه ?ورم انقدر بزرگ نشه که حداقل روزی 1000 تا پست داشته باشه بهتر بی خیال ایجاد زیر مجموعه های گوناگون و سردرگم کننده شد. مثلا نیم ساعت پیش داشتم تو یه ?روم نرم ا?زار می گشتم انقدر زیر شاخه درست کرده بودن که خودشونم نرم ا?زار هاشون را گم می کردن و شاید یه نرم ا?زار را 10 بار معر?ی کرده بودن .

internet
10-12-2006, 12:20
خوب حالا اگه امکانش هست نظر سنجي هم بزاريد
ولي من در آينده نزديک به شما نشون خواهم داد و همه شما به اين نتيجه خواهيد رسيد که زير مجموعه خيلي لازمه و اگه نباشه انجمن زياد چنگي به دل نمي زنه
شما ?رض کن يک د?ترچه يادداشت بدهند به دستتون راحت تريد برگ بزنيد يا اين که يه تومار مثل اين هايي هست که توي ?يلم ها نشون مي ده شش متر بايد طومار رو بگيري دستت خوب انجمن بدون زير مجموعه هم دقيقاً حکم همون طومار رو داره
آخه هر کي وارد هر سايتي مي شه ?قط با نگاه کردن به ص?حه اول و قسمت بالا هست که اگه ببينه ا ين جا خيلي بحث ادامه دار هست سر در گم مي شه و ديگه هم سر نمي زنه

Saeed
10-12-2006, 12:30
خوب به خاطر احترام به دموکراسی، نظرسنجی هم اضا?ه شد.

اما شما از چه رزولوشنی است?اده میکنی؟ من که 1154 است?اده میکنم با زدن یک بار کلید Page Down دقیقا ص?حه به دو قسمت بالا و پایین تقسیم میشه و بخش پایینی رو میبینم.

internet
10-12-2006, 14:18
با تشکر از مديريت انجمن
سوال نظر سنجي به اين صورت طرح شود:
موا?قت جهت ايجاد زير مجموعه در بخش هاي مورد نياز

در ضمن اين رزلوشن استاندارد نيست و شما اگه بيشتر دقت کنيد اکثر انجمن ها و سايت ها در زير اونها رزولوشن :
768 * 1024 رو به صورت پيش گزيده گذاشتند و ديگه به صورت يک استاندارد در آومده
بعد من هم براي تست کردم سيستم به اين رزلوشن مد نظر شما تغيير دادم (مانتيور Lg F700p) اما ديدم همه چيز خيلي کوچکتر شده و ?کر کنم چند سال ديگه عينک که چه عرض کنم تلسکوپ ?ضايي هابل هم ديگه روي چشمام بزارم نتونم چيزي ببينم
با تشکر

Mamaj Lalaz
10-12-2006, 14:27
با سلام
اینکه در آینده نزدیک دوستان مجبور به ایجاد بخش های و زیر مجموعه های کوچکتر هستند کاملا حقیقت داره و کسی نمی تونه منکرش بشه ولیکن در حال حاضر این کار جز ایجاد سردرگمی چیزی عاید بازدید کننده نمی کنه . نظر دوستمون کاملا محترم هست و منطقی ولی در شرایط کنونی من ?کر می کنم انجام دادنش درست نباشه .

Saeed
10-12-2006, 14:44
با تشکر از مديريت انجمن
سوال نظر سنجي به اين صورت طرح شود:
موا?قت جهت ايجاد زير مجموعه در بخش هاي مورد نياز

در ضمن اين رزلوشن استاندارد نيست و شما اگه بيشتر دقت کنيد اکثر انجمن ها و سايت ها در زير اونها رزولوشن :
768 * 1024 رو به صورت پيش گزيده گذاشتند و ديگه به صورت يک استاندارد در آومده
بعد من هم براي تست کردم سيستم به اين رزلوشن مد نظر شما تغيير دادم (مانتيور Lg F700p) اما ديدم همه چيز خيلي کوچکتر شده و ?کر کنم چند سال ديگه عينک که چه عرض کنم تلسکوپ ?ضايي هابل هم ديگه روي چشمام بزارم نتونم چيزي ببينم
با تشکر

خوب شما که این مانیتور خوب رو داری باید از 1280 است?اده کنی تاره! کوچک شدن هیچ مشکلی برای چشم بوجود نمیاره من خیلی وقته دارم از 1280 است?اده میکنم تازه مانیتور من قدیمیه و ری?رش ریت 60 هرتز ولی مشکلی نداشتم. :D

internet
10-12-2006, 15:35
خوب شما که این مانیتور خوب رو داری باید از 1280 است?اده کنی تاره! کوچک شدن هیچ مشکلی برای چشم بوجود نمیاره من خیلی وقته دارم از 1280 است?اده میکنم تازه مانیتور من قدیمیه و ری?رش ریت 60 هرتز ولی مشکلی نداشتم. :D

سعيد خان من هميشه روي 1024 مي زاشتم و به نظر خودم هم بهترين هست ولي شما که اينطوري مي گي حالا دچار وسواس شدم به هر حال شما خيلي در اين زمينه بيشتر تخصص داريد خوب من رزولوشن رو روي چند بزارم آخه گزاشتم روي 1280 بعد اين refresh رو روي چند بزارم من تا ر?رش 100 براي 1024 دارم و تا ر?رش 85 براي 1280 ولي تصوير خيلي کوچيک شد
بعد سوالم اين هست که چه تأثيري داره و چرا شما اين رو پيشنهاد مي کنيد شايد براي من هنوز مشخص نشده باشه و برام سوال هست
با تشکر

Saeed
10-12-2006, 15:38
خوب مشخصه، جزئیات بیشتر، ?ضای کار بزرگتر و نهایتا عدم نیاز به اسکرول!. همیشه بالاترین ری?رش ریت رو انتخاب کن.