مشاهده نسخه کامل : ص?حه آبي
سلام:)
چند وقتي مي شه كه گاهي اوقات كه يه كار سنگين با سيستمم انجام مي دادم ص?حه آبي مي ديدم.رمم 256 بود گ?تم لابد رم بخرم مشكل حله.
حالا من 2 تا رم kingston 256MB DDR1 دارم.وقتی هر دوتاشو روی مادربردم (ASUS P4S8X-MX) نصب می كنم ، بعد از يه مدت زمان ات?اقي ص?حه آبي مي بينم.عجيب اينه كه وقتي ص?حه آبي شد سيستم رو ريست مي كنم و ديگه هر چي با سيستم كار مي كنم مشكلي نيست.(تا حالا كه اينطوري بوده).راستي كارت گرا?يكم ندارم و 64 مگ بهش اختصاص دادم.
الان تايپيك هاي ديگه رو مي خوندم با mtinst آشنا شدم.برم ببينم مي تونم رم ها رو تست كنم.
راستي كد هگز خطا تا حالا چند تا كد مت?اوت بوده.براي همين يادم نيست.اسم ?ايل win32.sys هم توي متن خطا ذكر مي شه.پايين كد ص?حه هم اين جمله هست:
Begining dump of physical memory
physical memory dump complete
?كر مي كنيد مشكل از چيه:confused:
AMD>INTEL
11-10-2007, 00:24
رم ها مثل هم هستند ؟ اگر میتونید با یک رم دیگر سیستم رو تست کنید
اگه منظورت از ص?حه آبی همون ص?حه ی مرگ ویندوز باید بگم که این ص?حه آبی دلایل زیادی داره حتی خود مایکروسا?ت براش دلیل قاطعی نداره اما یکی از دلایلی که من زیاد باهاش برخورد کردم و تونستم حلش کنم مشکل پارتیشن بندی بود آره درست خوندی پارتیشن بندی نمونش pc خودم اشکمو در آورده بود نشستم هاردمو مجددا پارتیشن بندی کردم و دیگه با این ص?حه خداحا?ظی کردم.
ولی به نظرم یه سری به پارتیشن بندی هاردت هم بزن.
این نظر من حقیر بود حالا ممکنه همون دلیل خودت درست باشه(منظورم رم هست) من که تا به حال همچین مشکلی رو ندیدم.
راستی زیاد به نوشته های این پیغام توجه نکن سعی کن از تجربه ها است?اده کنی.
ممنون ار توجه هردوتون:)
مي بخشيد دير جواب ميدم البته سايت باز نمي شد.(شانس منه ديگه)
من با mtinst رم ها رو تست كردم.گذاشتم 9 باري تست انجام بشه ولي هيچ خطايي نداد.سيستم رو هر بار با يكي از رم ها و بعد هم با هر دو تست كردم.بازم بعد از يه مدت كار ص?حه آبي مي آد.حتي هر رو رو روي اسلات هاي مختل? تست كردم ولي :mad:
مي دونم به برنامه خاصي ربطي نداره و اين مشكل رو هنگام كار با هر برنامه اي بهش بر مي خورم.
قبل از اينكه كانكت بشم هم ص?حه آبي ديدم كه كد هگزش اين بود:Stop: 0x0000008E
دو تا ويندوزم رو هم عوض كردم.توي نصب ويندوز ها هيچ مشكلي نبود.حتي برنامه ها رو هم همه رو نصب كردم ولي دوباره اين مشكل ايجاد شد.
با cpu-z-141 هم رم ها رو ديدم.هر دوتا همين طوريه-->DDR, PC3200 (200 MHz), 256 MBytes, Kingston
در مورد كارت گرا?يك هم يكي رو سيستمم بستم دو روزي مشكل نداشتم.?كر كردم يكي بخرم مشكلم حله كه همين الان دوباره اون ص?حه كذايي رو ديدم.
راستي اين چند روز پيش BIOS سيستمم رو هم آپ ديت كردم ولي ...:mad:
يكي ديگه هم بهم مي گ?ت هاردت رو nu كن.دوباره شما مي گي.آخه اولاً مي خوام قبلش همه راه ها رو امتحان كنم.دوماً ?ايل هام رو چي كار كنم؟
مشخصات سيستم رو مي زارم:
Mainboard Model: P4S8X-MX
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz
DDR, PC3200 (200 MHz), 256 MBytes, Kingston
هاردمم 80 ساتا هستش.
AMD>INTEL
19-10-2007, 17:49
رم سیستم رو عوض کنید . این مسئله به خاطر رم هست
AMD>INTEL
19-10-2007, 17:54
یک سوال ویندوزی که نصب میکنی سرویس پک 2 باید باشه سرویس پک 1 باشه مشکل بر میخوری
ويندوزم كه سرويس پك دو هستش(مديا سنتر).البته آپ ديت نيست.
چرا با اطمينان مي گي رم مشكل داره؟به خاطر كد هگزي كه گذاشتم.mtinst كه هيچ ايرادي نگر?ت.
با يه رم 256 ديگه كه ازش مطمئنم تست مي كنم.خودم ?كر مي كنم جواب نگيرم.ببينم چي مي شه.
AMD>INTEL
19-10-2007, 19:21
اول یک ویندوز با اپ دیت های جدید نصب کنید . رم ?قط خرابی که نیست ناسازگاری هم میتونه عامل bsod بشود
اشکال از رمتونه !!! شما دو تا رمه جدید خریدید یا با قبلی شد 2 تا ؟؟
حالا با رمه تازه تنها تست کن اگه درست شد از رمه قدیمیته !!!
اول یک ویندوز با اپ دیت های جدید نصب کنید . رم ?قط خرابی که نیست ناسازگاری هم میتونه عامل bsod بشود
bsod يعني چي؟
اشکال از رمتونه !!! شما دو تا رمه جدید خریدید یا با قبلی شد 2 تا ؟؟
حالا با رمه تازه تنها تست کن اگه درست شد از رمه قدیمیته !!!
سيستم رو هر بار با يكي از رم ها و بعد هم با هر دو تست كردم.در هر حال بازم بعد از يه مدت كار ص?حه آبي مي آد.حتي هر دو رو روي اسلات هاي مختل? تست كردم ولي جواب نداد.
من الان دو تا رم دارم.مادربوردم (P4S8X-MX) ?قط دو تا اسلات رم داره.
javadshahvand
21-10-2007, 11:13
bsod يعني چي؟
ضع? یا کمبود
شما که می?رمائید رمهاتون مشکلی ندارن.
به نظر من شما یه هارد دیگه که هیچ مشکلی نداره و با سیستم اصلیش به راحتی کار میکنه بردارد و به سیستم خودت وصل کن بعد ویندوز رو روی هارد جدیدت نصب کن اگه دیگه اون ص?حه آبی لعنتی رو ندیدی متوجه میشی که مورد از هاردته همونی که قبلا هم گ?تم پارتیشن بندیت رو عوض کن.
اینم نظر این بنده ی حقیر.
مو?ق باشی
AMD>INTEL
21-10-2007, 15:19
bsod يعني چي؟
blue screen of death
ص?حه آبی مرگ
با يه رم ديگه هم اين مشكل بود.
امروز قبل از اينكه كاري به هاردم داشته باشم به س?ارش يكي از بچه ها به عنوان آخرين راه حل سيستمم رو باد گر?تم.بعد رم ها رو جا زدم.
راستش تا الان مشكلي نداشتم.
خودم اينجوريم :eek:
اگه بازم bsod :rolleyes: ديدم مي گم.
?علاً
AMD>INTEL
23-10-2007, 00:26
سیستم چند وقته کار میکرده ؟ این موارد تو سیستم های قدیمی یا که تو محیط گرد و خاک کار میکنند پیش میاد . علتش برقرار نشدن ارتباط بین کانکتورهای رم و برد هست
خوب انگار مشكل سيستم كلاً حل شد.
ممنونم از تمام بچه هايي كه كمكم كردن و همين طور تيم پشتيباني سايت :)
راستي غر?ه سايت سخت ا?زار رو هم تو الكامپ ديدم.;)
حال كردم،دمتون گرم.
سعي مي كنم تو اولين ?رصت بيام اينجا مقالات تتون رو بخونم.
خيلي چيز ها هست كه بايد ياد بگيرم.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.