مشاهده نسخه کامل : ایجاد انجمن نرم افزار
Mamaj Lalaz
10-12-2006, 01:32
با سلام
با اینکه هد? از شکل گیری این ?روم سخت ا?زار بوده ولی سخت ا?زار بدون نرم ا?زار بدون معنی هست همانطور که نرم ا?زار بدون سخت ا?زار شکل نمی گیره !
پس با اضا?ه کردن این بخش به ساختار این ?روم هم تعداد بازدید کنندگان ?روم بالا می ره و هم قسمتی از نیاز ا?رادی که از ?روم بازدید می کنن برآورده می شه .
مورد دیگه که توی این دو سه شب گشتن انجمن های این سایت دیدم اینکه دوستان لط? می کنن می رن یه مقاله می خونن و بعد عنوانش را به ?ارسی می گذارن و بعد لینک می دن به سایت اصلی برای خوندن مقاله . خوب ما هم می ریم یه پارگرا? اونجا می خونیم می بینیم اصلا هیچی نمی ?همیم بی خیال می شیم و کلا مطلب ارزشش را از دست می ده و کاربر حال نمی کنه . مخصوصا یه سری از واژه های تخصصی که نگو .... .
از مدیران و دوستان عزیز در خواست دارم اگه لط? کنن یه خلاصه یه پارگرا?ی از مطلب بنویسن که ما با خواندن اون ب?هیم اصلا مطلب در مورد چیه ( لپ کلام مطلب را ب?همیم ) و بعد بریم از لینک اصلی بخونیم تا هم مطلب برامون جذاب تر بشه و هم بتونیم یکم زبانمون را تقویت کنیم .
با تشکر
internet
10-12-2006, 02:07
با سلام
البته که سخت ا?زار بدون نرم ا?زار معني نمي ده ولي اينطوري که شما بيان کرديد ?کر مي کنم نظرتون ايجاد بخش نرم ا?زار هست
البته اگه بخواهيم دسته بندي کنيم سه آيتم پيش روي داريم :
1- سخت ا?زار 2- ميان ا?زار 3- نرم ا?زار
که ?کر کنم نظر شما گزينه سوم هست
تعري? سخت ا?زار و نرم ا?زار رو که همه شما مي دونيد
ولي ميان ا?زار که شايد تا بحال زياد در موردش صحبت نشده باشه مثال ساده اش CMOS يا حا?ظه setup سيستم که با راه اندازي سيستم خونده مي شه و بوت اوليه سيستم با اون انجام مي شه که يک قطعه سخت ا?زاري هست که اطلاعات درونش ذخيره شده و مثل يک حا?ظه ?لش اطلاعاتي رو لود مي کنه خوب اين تعري? ميان ا?زار بود
و چيزي هم که بيشتر رابطه و واسطه سخت ا?زار و نرم ا?زار هست همون سيستم عامل هست که ?کر کنم ?قط مقوله >> ميان ا?زار و بحث در مورد ارتقاء حا?ظه cmos در اين انجمن جاي گ?تگو و بحث داره و بحث در مورد نرم ا?زار و سيستم عامل در اين انجمن زياد مورد توجه نخواهد بود
ذکر اين نکته هم ضروري هست که نرم ا?زارهاي تست سخت ا?زار و بنچمارک و آپديت سخت ا?زاري هم مي تونه در خورد توجه باشه ولي به طور کل نرم ا?زار و سيستم عامل رو بنده به شخصه موا?ق نيستم
با تشکر و سپاس
AMD>INTEL
10-12-2006, 02:32
خوب بخش برنامه هاي مرتبط با سخت ا?زار وجود دارد. اگر بخواهيم به نرم ا?زار پرداخته شود .يك مقدار از حالت تخصصي ?روم دور ميشويم.
حق با امید عزیز هست، من ?کر میکنم ?وروم ما از نظر بخش های سخت ا?زاری کامل هست و تا حد ممکن سعی شده چیزی از قلم نی?ته.
اما برای اینکه نظر دوستان دیگر هم تامین بشه یک زیر انجمن نرم ا?زار که شامل دو زیر دسته نرم ا?زار و بازی های کامیوتری باشه طوری که حداقل تجربه های خودمون رو در اون بنویسیم خالی از لط? نخواهد بود. به نظر من بهتره این مورد هم به صورت نظر سنجی مطرح بشه.
من که رای مثبت میدم.
Mamaj Lalaz
10-12-2006, 14:37
خوب بخش برنامه هاي مرتبط با سخت ا?زار وجود دارد. اگر بخواهيم به نرم ا?زار پرداخته شود .يك مقدار از حالت تخصصي ?روم دور ميشويم.
سلام
توی دانشگاه هم وقتی داری سخت ا?زار می خونی یکم بهت نرم ا?زار یاد می دن چون این دو لازم و ملزوم هستند در مورد اینکه می ?رمائید از حالت تخصصی ?روم خارج می شویم قبول ندارم قرار نیست که ?روم درگیر مسائل کلی نرم ا?زار بشه یا به بحث های نرم ا?زار پرداخته بشه ( یعنی برنامه نویسی و ... ) بلکه ?قط یه بخش معر?ی نرم ا?زار که ا?راد از نرم ا?زار روز با اطلاع باشن و اگر به نرم ا?زاری نیاز پیدا کنن بتونن با یه جستجو ساده بهش دست پیدا کنن در همین حد !
در ضمن دوست عزیز آقای امید خان قسمت دوم صحبت بنده در پست اول دقیقا پست های شما را نشونه گر?ته اگه یه لط?ی کنید و بهش عمل کنید ازتون ممنون می شیم .;)
AMD>INTEL
11-12-2006, 12:55
با عنايت دوستان سعي بر همين امر هست .
خیلی خوبه
حالا قبلش کسی می تونه تو زمینه گرا?یکc#.net به من کمک کنه
:confused:;)
انجمن های مخصوص برنامه نویسی هم خوشبختانه هست! البت در یک سایت دیگه میتونید از اونها کمک بگیرید
barnamenevis.org
persiantools.com
majidonline.com
من مخال? ایجاد یه همچین انجمنی هستم !چون ?روم از خالت تخصصی خارج میشه!اینجا ستخت ا?زاره !بعدم برنامه های مرتبط با سخت ا?زار که هستند و دوستان لط? می کنن میزارن پس انجمن نرم ا?زار خیلی جالب نمی آد به نظر من!
به نظر من بهتره سایت تو راه خودش ادامه بده چون سایت های زیادی هستند در زمینه نرم ا?زار که اونا کارشون رو انجام میدن میشه گ?ت در زمینه سخت ا?زار ما جزو بهترین انجمن ها هستیم پس بهتره از مبحث اصلی این انجمن دور نشیم /....
با احترام....
به نظر من بهتره سایت تو راه خودش ادامه بده چون سایت های زیادی هستند در زمینه نرم ا?زار که اونا کارشون رو انجام میدن میشه گ?ت در زمینه سخت ا?زار ما جزو بهترین انجمن ها هستیم پس بهتره از مبحث اصلی این انجمن دور نشیم /....
با احترام....
کاملا تایید میشه!
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.