PDA

مشاهده نسخه کامل : چرا سايت چند روز خراب بود؟

DEXON
14-10-2007, 22:59
سلام
چرا سايت چند روز خراب بود :confused:
سرور تركيده بود :D
اميدوارم ديگه اين جوري نشه :)

Beny
14-10-2007, 23:02
اره واقعا اصلا بدون اینجا نمیشه اینترنت معنا نداره !!!

mr pc
14-10-2007, 23:18
ر?قاي سخت ا?زار دات کام سلام به همگي.?کر کنم مديريت محترم در اين زمينه توضيح بدهند بهتر باشه تا براي همه روشن بشه که علت خرابي سايت چي بوده.چون واقعايه جورايي به اينجا عادت کرديم و اين چند روز اخير نگران وضعيت سايت بوديم.واين بار دوم در عرض چند ه?ته گذشته هست که سايت مشکل دارد.اون د?عه که اون بنده خدا که ادعاي حک کردن سايت را به خيال خودش کرده بود حالا هم که:confused: :(

ashubgar
15-10-2007, 00:01
علت اين مشکلات پي در پي چيه ؟

Stream
15-10-2007, 00:02
ان شاء الله دیگه از این مشکلها پیش نمیاد.

AMD>INTEL
15-10-2007, 00:28
مشکل پی در پی نبود . بعداز ا?تتاح سایت اولین خرابی بود

Ahmadi
15-10-2007, 10:33
سلام بر ر?يقان معتاد سايت سخت ا?زار

دركتون ميكنم. :cool:
خودم هم خراب بودم،‌ خراب .... :rolleyes:

Saeed
15-10-2007, 14:58
خراب ر?اقتیم.

دوستان عزیز ضمن تشکر از ابراز محبت های شما، متاس?انه به دلیل وجود مشکل در سرور (البته نه در حد ترکیدن) سایت چند روزی مهمان شما نبود. معمولا دنیای اینترنت از ثبات خاصی پیروی نمیکنه، این ثبات بخصوص برای سرور ها هیچ زمانی تضمین شده نیست و همیشه امکان از کار ا?تادن اونها رو باید در نظر داشت درست مثل سیستم های شخصی و و?ادار خودمون!

?قط میشه امیدوار بود که همچین ات?اقاتی به ندرت بیا?ته، همونطور که امید عزیز اشاره کرد این اولین مشکل جدی سایت ظر? مدت ?عالیت رسمی در دو سال گذشته بود.

poloton
15-10-2007, 21:24
خراب ر?اقتیم.

دوستان عزیز ضمن تشکر از ابراز محبت های شما، متاس?انه به دلیل وجود مشکل در سرور (البته نه در حد ترکیدن) سایت چند روزی مهمان شما نبود. معمولا دنیای اینترنت از ثبات خاصی پیروی نمیکنه، این ثبات بخصوص برای سرور ها هیچ زمانی تضمین شده نیست و همیشه امکان از کار ا?تادن اونها رو باید در نظر داشت درست مثل سیستم های شخصی و و?ادار خودمون!

?قط میشه امیدوار بود که همچین ات?اقاتی به ندرت بیا?ته، همونطور که امید عزیز اشاره کرد این اولین مشکل جدی سایت ظر? مدت ?عالیت رسمی در دو سال گذشته بود.

من هم واقعا حالم گر?ته شده بود تازه من میخواستم درخواست سوال از شما بکنم که چرا من بعضی وقتها نمی توانم وترد ?رم شوم که حالا ?همیدم مشکل از مروگر من نیست ببخشید اقا سعید یعنس چه سرور خراب بود یعنی مشکل سخت ا?زاری بود یا نرم ا?زاری چون بارها با این مشکل توی سایتهای دیگر داشتم اگر میشه یک کمی توضیح دهید---شرمنده ?ضولی می کنم---:D

AMD>INTEL
16-10-2007, 01:35
من یک پیشنهادی داردم . دوستانی که توانائی مالی دارند به سایت donate کنند .

Saeed
16-10-2007, 10:25
من یک پیشنهادی داردم . دوستانی که توانائی مالی دارند به سایت donate کنند .

راستش ?کر نمیکنم این مبلغ قابل توجهی بشه ، بهتره دوستان به زحمت نی?تند به هر حال راه هایی برای تامین هزینه های سرور وجود داره که مهمترینش همین تبلیغات هست.

من هم واقعا حالم گر?ته شده بود تازه من میخواستم درخواست سوال از شما بکنم که چرا من بعضی وقتها نمی توانم وترد ?رم شوم که حالا ?همیدم مشکل از مروگر من نیست ببخشید اقا سعید یعنس چه سرور خراب بود یعنی مشکل سخت ا?زاری بود یا نرم ا?زاری چون بارها با این مشکل توی سایتهای دیگر داشتم اگر میشه یک کمی توضیح دهید---شرمنده ?ضولی می کنم---:D

من که خودم مشکل در ورود نداشتم! پس مشکل از سیستم و مرورگر شما باید باشه دیگه! در مورد خرابی هم البته اگه اسمش رو بشه خرابی کذاشت آپدیت سرور بوده.

Dash Ashki
16-10-2007, 10:58
سعید جان منم این چند روزه نتونسته بودم بیام سایت.

در تکمیل ?رمایشات شما برای تبلیغ منم موا?قم و یه نظری دارم.

شما یه اکانتی از گوگل بگیرید برای تبلیغ و بزارید تو سایت، هر کدوم از دوستان که میان سایت هر روز 1 کلیک روی این تبلیغات بکنند، مطمئنا هزینه سایت هم درمیاد هیچ، میشه یکمی سایت رو هم توسعه داد:happy:
(البته این ?قط به همت شما برای گر?تن اکانت و دیگر دوستان برای 1 کلیک در روز میسر خواهد شد)

:rolleyes:
.