PDA

مشاهده نسخه کامل : بحث درباره سري Amd Quad Fx

AMD>INTEL
10-12-2006, 01:39
شركت به طور موقت سري پردازندهاي QUAD FX رو به بازار ارائه كرده تا آمدن پردازندها كه واقعا چهار هسته دارند. اين پردازنده ها در اصل دو هسته اي هستند ولي در يك برد دو عدد از اين پردازنده ها جا ميگيرند . AMD در تلاش هست با پائين آوردن قيمت اين پردازنده ها مصر? كنندگان را تشويق به خريد اين سري بكند . بايد ديد . AMD هم مانند INTEL در اين سري روي به سوكت LGA آورده . در اين سوكت پايه ها از زير CPU حذ? و به روي مادربرد و انتقال پيدا كرده .

يك REVIEW خوب در مورد سري QUAD FX

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTIzMyw1LCxoZW50aHVzaWFzdA==

mfh
10-12-2006, 02:10
من که ?کر میکنم که Amd خیلی کم آورده.
خوب Amd قراره اولین پردازنده 4 هسته ای بر پایه معماری جدید خودش رو قبل از پردازنده های 4 هسته ای واقعی اینتل بیرون بده.
حالا آیا بیرون دادن این محصول بیشتر تبلیغاتی نیست؟

AMD>INTEL
10-12-2006, 02:28
دوست من چرا عادت كرديد هميشه به شكل بد جلو بريد اينجا قصد معر?ي اين پلت?رم جديد داريم. حالا Amd بد يا خوب اين كار را انجام داده . بحث كم آوردن يا .... در شان نه شما و نه سايت تخصصي سخت ا?زار نيست . ممنون از عنايت و لط? شما

mfh
10-12-2006, 04:42
بحث كم آوردن يا .... در شان نه شما و نه سايت تخصصي سخت ا?زار نيست

بله قبول دارم که عبارت درستی به کار نبردم بنابراین جمله رو اینطوری اصلاح میکنم که

"من ?کر میکنم ناتوانی شرکت AMD در تولید پردازنده های 4 هسته ای در حال حاضر باعث شده که این شرکت اقدام به عرضه این محصول کند."

حالا بهتر شد؟ جمله اول با این جمله ?قط در لحن بیان ت?اوت داره. من ?قط نظر خودم رو گ?تم. اگر هم دقت کنید من گ?تم که AMD قراره پردازنده های 4 هسته ای خودش رو زودتر از اینتل بیرون بده. یعنی روی شرکت خاصی تعصب ندارم. عنوان ?روم هست "بحث درباره سري Amd Quad Fx". از عنوان این طور برمیاد که نظردادن اشکالی نداره.

?روم محلی برای تبادل نظر و ا?زایش اطلاعات هست. نظر دادن من چه ربطی به شان سایت سخت ا?زار داره.

دوست من چرا عادت كرديد هميشه به شكل بد جلو بريد

دوست من میشه لط? کنید بگید من کجا به غیر از اینجا بد جلو ر?تم؟

به هر حال من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و اینجا هم رسما از شما معذرت میخوام.

AMD>INTEL
10-12-2006, 07:49
من اصلا ناراحت نشدم. قصد نداشتم كه شما رو ناراحت كنم. ?قط منظورم اين هست بذاريم علمي بحث جلو بره. اگر لحنم كمي تند بود ببخشيد .

Saeed
10-12-2006, 11:50
مثل اینکه امید عزیز ?کر کرده که شما از طر?دار های تعصبی intel هستید!

بحثی که اینجا هست اینه که پردازنده های چهار هسته ای inetl به قولی native یا واقعی هستند در حالی که AMD با قرار دادن دو پردازنده 2 هسته ای در یک die این کار رو انجام داده.

به هرحال با ورود همین پردازنده های چهار هسته ای اینتل ا?راد و شرکت هایی که به این پردازنده قدرتمند احتیاج دارند حتما خریداری خواهند کرد و از این موضوع چشم پوشی میککند با اینکه نمیشه این رو یک مشکل یا نقص حساب کرد.

doostan_system
10-12-2006, 14:40
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=86

ببخشید یک شاخه از این موضوع هم در قسمت سوالی در مورد تکنولوژی 4x4 هم هست !!!!
لط?اً نظرتون را در مورد لینکهایی که در آن قسمت هست بدهید .:D
nsaba
11-12-2006, 12:27
مثل اینکه امید عزیز ?کر کرده که شما از طر?دار های تعصبی intel هستید!

بحثی که اینجا هست اینه که پردازنده های چهار هسته ای inetl به قولی native یا واقعی هستند در حالی که AMD با قرار دادن دو پردازنده 2 هسته ای در یک die این کار رو انجام داده.

به هرحال با ورود همین پردازنده های چهار هسته ای اینتل ا?راد و شرکت هایی که به این پردازنده قدرتمند احتیاج دارند حتما خریداری خواهند کرد و از این موضوع چشم پوشی میککند با اینکه نمیشه این رو یک مشکل یا نقص حساب کرد.
سلام
سعید جان به نظر باید نوشته تون را اصلاح کنید ;)
پردازنده ی چهار هسته ای AMD اولین پردازنده ی چهار هسته ای native به حساب میاد و چیزی که ?علا اینتل در مورد پردازنده ی چهار هسته ای ارائه کرده : قرار دادن دو تا دو هسته ای هست .
البته همین پردازنده ی native که AMD ارائه کرده در سطح پایین و یک لایه زیر سطح مورد مشاهده ، از دو تا دوال کور تشکیل شده ولی چون تحت یک DIE هست به عنوان native aناخته میشه .

به لینک زیر توجه کنید :

http://www.tgdaily.com/2006/12/01/amd_aims_to_reclaim_cpu_crown/page2.html

AMD>INTEL
11-12-2006, 12:58
من كاري به طر?دار اينتل يا amd بودن ندارم. از دوستمون خواهش كردم كه به صورت علمي جلو بريم.

Saeed
11-12-2006, 14:29
سلام
سعید جان به نظر باید نوشته تون را اصلاح کنید ;)
پردازنده ی چهار هسته ای AMD اولین پردازنده ی چهار هسته ای native به حساب میاد و چیزی که ?علا اینتل در مورد پردازنده ی چهار هسته ای ارائه کرده : قرار دادن دو تا دو هسته ای هست .
البته همین پردازنده ی native که AMD ارائه کرده در سطح پایین و یک لایه زیر سطح مورد مشاهده ، از دو تا دوال کور تشکیل شده ولی چون تحت یک DIE هست به عنوان native aناخته میشه .

به لینک زیر توجه کنید :

http://www.tgdaily.com/2006/12/01/amd_aims_to_reclaim_cpu_crown/page2.html

خوب حق با شماست من این دوتا رو با هم اشتباه گر?تم :p

mfh
12-12-2006, 01:39
آیا اینتل نیز به سمت تولید یک پلت?رم با دو پردازنده خواهد ر?ت؟

من ?کر میکنم بله. چون زمانی که Amd پردازنده های 4 هسته ای خودش رو وارد بازار کنه اونوقت با است?اده از این پلت?رم پردازنده 8 هسته ای خواهد داشت و اینتل هم راهی نداره جز اینکه کار مشابهی رو انجام بده. اما این به قیمتی که Amd روی پردازنده 4 هسته ایش خواهد گذاشت هم بستگی داره منظورم اینه که شاید قیمت 8 هسته ای خیلی زیاد بشه و به صر?ه نباشه.

AMD>INTEL
12-12-2006, 12:22
موا?قم . amd حتما منظوري داشته براي توليد اين پلت?رم

mfh
13-12-2006, 01:43
توی اون لینکی که دوستمون گذاشتند راجع به پردازنده 4 هسته ای AMD با رمز بارسلونا اطلاعات خوبی وجود داشت.

قراره در این پردازنده هر هسته 512 کیلوبایت کش L2 داشته باشه. یه کش 2 مگابایتی L3 هم قراره داشته باشه.
راستی کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به معماری جدید k8l نداره؟ آیا ت?اوتش با معماری k8 خیلیه؟

AMD>INTEL
13-12-2006, 22:12
سايت xbit-labs توضيحات خوبي در مورد اين سري داده و يك مقاله هم درباره K8l داره كه مال 1.5 ماه پيش هست .

mfh
16-12-2006, 03:38
من که به شخصه گیج شدم.

دو تا پردازنده داریم که هر کدوم برای خودشون یه کنترلر حا?ظه جداگانه اونم به صورت Dual Channel دارند.
بنابراین ?ضای حا?ظه هر پردازنده جدا است.

اما در معماری پردازنده های دسکتاپی چنین چیزی تعری? شده نیست. یعنی سیستم عامل ?ضای حا?ظه رو به صورت خطی آدرس‌دهی میکنه.

بنابراین برای حل این مشکل دو راه حل وجود داره (البته به نظر من)

1- وقتی آدرسی در حا?ظه مربوط به پردازنده‌ای وجود نداشت، این پردازنده داده‌ها رو از طریق پردازنده اولی دریا?ت کنه.

2- از یک گذرگاه مشترک است?اده بشه. (که با توجه به است?اده از دو کنترلر حا?ظه این احتمال تقریبا منت?ی است.)

از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در این مورد دارند بیان کنند.

mfh
18-12-2006, 02:51
جواب سوال بالا رو پیدا کردم.

http://it.theinquirer.net/680a-Overview.jpg