مشاهده نسخه کامل : مشکل برق گر?تگی هنگام دست زدن به کیس
درود بر دوستان
من چند روزیه به جاهایی از کیس که ?لزیه، دست می زنم،برق می گیرم.
با ولتمتر که چک کردم این برق بین 50 تا 100 ولت نوسان داره.
بنظرتون مشکلش چیه؟
AMD>INTEL
16-10-2007, 01:05
باید یک سیم ارت ررست کنید
باید یک سیم ارت ررست کنید
سیم ارت را به کجا وصل کنم؟
نزدیک Pc جسم ?لزی نیست که بخواهم بهش وصلش کنم
n_bayaty
16-10-2007, 10:57
سیم ارت را به کجا وصل کنم؟
نزدیک Pc جسم ?لزی نیست که بخواهم بهش وصلش کنم
معمولا در منازل به لوله آب و یا رادیاتور شو?اژ متصل می کنند . در شرکتها باید چاه ارت ح?ر بشه . من خودم در منزل به رادیاتور شو?اژ وصل کردم ?قط به این نکات توجه کن .
اگر به لوله اب وصل می کنی مراقب باش که از این لوله های جدید غیر ?لزی نظیر لوله سبز نباشه .
رنگ محل اتصال را کاملا بتراش .
در برخی مواقع جابجایی ?از و نول از طریق چرخش 180 درجه دوشاخه برق وضع رو بهتر می کنه .
شما باید قبل کنتور سیم نول کل منزل را به لوله آب وصل کنید تا زمین شود
علت برق گر?تگی ضعی? وجود اختلا? پتانسیل بین نول و زمین میباشد
اگه حر? منو قبول نداری یه ک?ش عایق قوی بپوش بعد دست بزن به کیس
خواهی دید که برق نمیگیرتت
J.Omrani
16-10-2007, 13:22
درود بر دوستان
من چند روزیه به جاهایی از کیس که ?لزیه، دست می زنم،برق می گیرم.
با ولتمتر که چک کردم این برق بین 50 تا 100 ولت نوسان داره.
بنظرتون مشکلش چیه؟
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
ضمن تایید نظرات دوستان عزیزم، می بایست به چند نکته اشاره داشته باشم:
وجود خازنهای X,Y ورودی ، موجب می شود که نص? سطح ولتاژ ورودی عینا به بدنه پاور و سپس کل سیستم منتقل گردد ( که البته وجود پین سوم کانکتور ورودی برق پاور "ارت" برای تخلیه این ولتاژ است). پس با توجه به ولتاژ برق شهری امان، عموما این ولتاژ در دامنه 90 تا 115 ولت می باشد. ولی جریان آن می بایست طبق استاندارد TUV زیر 200mA باشد.( که البته رابطه مستقیمی با توان کلی پاور و کامپوننت های بخش ورودی پاور دارد). این موضوع بدان معناست که اگر ?ازمتر را به بدنه کیس متصل نمایید و بدن شما تماس مستقیم با زمین داشته باشد، لامپ ?ازمترتان روشن می گردد.
توجه داشته باشید که این مسئله در تمامی پاورهای استاندارد وجود دارد ( ولی بنا به شرایط و محیط مصر?ی ، ممکن است متوجه این موضوع شویم یا نشویم . یعنی وجود ?رش زیر پا یا ک?ش می تواند مانع توجه به این حالت گردد.) و تنها راه چاره آن تعری? ارت برای پاور است. ساده ترین حالت برای تخلیه این ولتاژ، وصل نمودن بدنه کیس با یک سیم نازک به لوله ?لزی آب یا لوله ?لزی رادیاتور می باشد. ( توجه داشته باشید که برای این منظور از لوله گاز است?اده ننمایید . چرا که شرکت گاز هر چند وقت یک بار با ولتاژ بالا اقدام به تست نشتی لوله های گاز می نماید و این مورد برای سخت ا?زار کاملا خطرناک می باشد).
با تقدیم احترام
یک تجربه ی شخصی را ابتدا پیشنهاد می کنم که نیازی به سیم ارت و غیره نداره
?یش اتصال پاور کیس به سه راهی برق را در بیاور و 180 درجه درجا بچرخان و داخل سه راهی برق بزن
امیدورام مشکلت حل شود:)
یک تجربه ی شخصی را ابتدا پیشنهاد می کنم که نیازی به سیم ارت و غیره نداره
?یش اتصال پاور کیس به سه راهی برق را در بیاور و 180 درجه درجا بچرخان و داخل سه راهی برق بزن
امیدورام مشکلت حل شود:)
معمولا در منازل به لوله آب و یا رادیاتور شو?اژ متصل می کنند . در شرکتها باید چاه ارت ح?ر بشه . من خودم در منزل به رادیاتور شو?اژ وصل کردم ?قط به این نکات توجه کن .
اگر به لوله اب وصل می کنی مراقب باش که از این لوله های جدید غیر ?لزی نظیر لوله سبز نباشه .
رنگ محل اتصال را کاملا بتراش .
در برخی مواقع جابجایی ?از و نول از طریق چرخش 180 درجه دوشاخه برق وضع رو بهتر می کنه .
تشکر از همه دوستان به خاطر پاسخ به پرسش من.
من این راهی را که این دو عزیز ?رمودند امتحان کردم ولی جواب نداد.
حالا روش های دیگه را چک می کنم ببینم مشکلم حل می شه یانه؟
پیروز باشید
AMD>INTEL
16-10-2007, 19:20
شما اول یک ?از متر روی بدنه کیس بزن ببین میزان برق چقدر هست
شما اول یک ?از متر روی بدنه کیس بزن ببین میزان برق چقدر هست
دوست گلم،من الان چک کردم ولتاژش حدود 125 ولت است.
تنها راه است?اده از سیم ارته
میتونید به لوله آب یا شو?اژ یا حتی گاز وصل کنید
AMD>INTEL
16-10-2007, 19:48
پاورتون چی هست ؟ . راه حل درستش است?اده از کیس و پاور استاندارد هست
J.Omrani
16-10-2007, 19:56
دوست گلم،من الان چک کردم ولتاژش حدود 125 ولت است.
دوست خوب من؛
سلام،
وجود خازنهای X,Y ورودی ، موجب می شود که نص? سطح ولتاژ ورودی عینا به بدنه پاور و سپس کل سیستم منتقل گردد ( که البته وجود پین سوم کانکتور ورودی برق پاور "ارت" برای تخلیه این ولتاژ است). پس با توجه به ولتاژ برق شهری امان، عموما این ولتاژ در دامنه 90 تا 115 ولت می باشد. ولی جریان آن می بایست طبق استاندارد TUV زیر 200mA باشد.( که البته رابطه مستقیمی با توان کلی پاور و کامپوننت های بخش ورودی پاور دارد). این موضوع بدان معناست که اگر ?ازمتر را به بدنه کیس متصل نمایید و بدن شما تماس مستقیم با زمین داشته باشد، لامپ ?ازمترتان روشن می گردد.
توجه داشته باشید که این مسئله در تمامی پاورهای استاندارد وجود دارد ( ولی بنا به شرایط و محیط مصر?ی ، ممکن است متوجه این موضوع شویم یا نشویم . یعنی وجود ?رش زیر پا یا ک?ش می تواند مانع توجه به این حالت گردد.) و تنها راه چاره آن تعری? ارت برای پاور است. ساده ترین حالت برای تخلیه این ولتاژ، وصل نمودن بدنه کیس با یک سیم نازک به لوله ?لزی آب یا لوله ?لزی رادیاتور می باشد. ( توجه داشته باشید که برای این منظور از لوله گاز است?اده ننمایید . چرا که شرکت گاز هر چند وقت یک بار با ولتاژ بالا اقدام به تست نشتی لوله های گاز می نماید و این مورد برای سخت ا?زار کاملا خطرناک می باشد).
با تقدیم احترام
دوست گلم مشخصات سیستمم که زیر قسمت آواتور نوشته شده:
Green 300W-GP300A+
در ضمن مشکل اصلی من اینه که در محل کامپیوترم لوله ای برای وصل کردن سیم ارت ندارم.
راستی یه سوال دیگه:اگه مثلا این سیم ارت را به یک لوله وصل کنم و این لوله در جای دیگری است?اده شود،هنگام لمس آن مشکلی پیش نمی آید؟(منظورم برق گر?تگی است)
دوست گلم مشخصات سیستمم که زیر قسمت آواتور نوشته شده:
Green 300W-GP300A+
در ضمن مشکل اصلی من اینه که در محل کامپیوترم لوله ای برای وصل کردن سیم ارت ندارم.
راستی یه سوال دیگه:اگه مثلا این سیم ارت را به یک لوله وصل کنم و این لوله در جای دیگری است?اده شود،هنگام لمس آن مشکلی پیش نمی آید؟(منظورم برق گر?تگی است)
نه هیچ مشکلی پیش نمی یاد
تو ساختمون سازی برای ساختن سیم ارت میان 10 متر زمین رو ح?ر می کنند و یه سینی بزرگ اونجا پهن می کنند و از اون سینی یه سیم میارن تو ساختمون که همون ارته که تو آشپزخونه میزارن
ولی اگه یه موقع یادشون ر?ت یا پیمانکار این کارو پیچوند میان سیم رو به لوله آب وصل میکنند.چون لوله آب هم مثل همون سینیه زیر زمینه
J.Omrani
17-10-2007, 15:52
دوست خوب من؛
سلام،
ضمن تایید ?رمایشات جناب mhaf عزیز و همانطور که قبلا عرض نمودم، جریان حداکثر 200 میلی آمپری این ولتاژ ، تاثیر خود را در طول مسیری که برای ارت تعری? نموده اید، به طور کامل از دست خواهد داد و هیچ مشکلی از این نظر نخواهید داشت.
با تقدیم احترام
البته آقای عمرانی عزیز من یه چیزی رو یادم ر?ت بگم
جدیدا شرکت آب لوله های پلاستیکی است?اده میکنه
یعنی اگه قبل از کنتور آب لوله پلاستیکی بود بهتره سیم رو به لوله آب وصل نکنیم البته به شرطی که خونه ویلایی باشه
ولی اگه آپارتمان بود مشکلی نداره
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.