مشاهده نسخه کامل : نقص ?نی در یک سیستم کاملا حر?ه ای
rockstar
16-10-2007, 10:57
سلام به دوستان گلم
من یک مشکل دارم که امیدوارم با کمک دوستان و اساتید محترم قضیه حل بشه
بله خودشه همون سیستم قارچ همیشگی :D
نمی دونم چرا اینجا مطرح کردم ولی بی ربط هم نیست
مشخصات سیستم همون قارچ قبلیه با کمی تغییرات:
Main : Gigabyte G1975x
Cpu : 3.4 dual core 4mb cach
Graphic : 8800GTS 320 MB 500/1600
Ram:4 *512 - 2gig Apacer 533
Power : 1030w Green
Windows Vista 32bit Ultimate
163 خورده ای درایور
روی این سیستم stranglehold نصب کردم بچه ها کلی حال کردند 4ساعت 4 ساعت از پشت سیستم بلند نمی شدند بازی کمتر از 40-50 ?ریم نبود.
اما گاهی اوقات وقتی می خواست بیاد بیرون هم exit رو میزد یک پیغام خطا می داد ولی من جدی نگر?تم اما وقتی Quake War رو نصب کردند قضیه جدی شد.
بازی با رزولوشن 1024×1280 high Quality بین 25 تا 30 ?ریم بود و کلا راضی بود ولی در بعضی map ها و گاهی اوقات دوباره پیغام خطا پیدا میشد و از بازی خارج می شد.
اینم پیغام خطا :
Setup.exe Application error
The instruction at 0x00403969 referenced memory at 0xffffffff
the memory could not be read
اما یک پیغام هم با علامت هشدار(به ایکون پست توجه کنید) در پایین ص?حه desktop داخل یک کادر همزمان با پیغام های بالا ظاهر می شد:
Disply Drivers stopped Responding and has recovered
یک موضوع مشکوک دیگه اینکه من ntune رو نصب می کنم اجرا نمی شه و error اون هم شبیه
حالا به نظر شما دلالیل تخصصی این اشکال چی مکنه باشه؟؟؟
بازم از لط?تون ممنونم
امیدوارم این تاپیک حداقل بدرد یک ن?ر بخوره ;)
rockstar
16-10-2007, 11:03
یک ن?ر به من گ?ت باید کارت مستقیما به پاور وصل باشه من نمی ?همم مگه جوره دیگه ایه :(
Evanescence
16-10-2007, 11:13
مگه ?یش پاور رو به گرا?یک وصل نکردی ؟
rockstar
16-10-2007, 11:25
چرا خوب این به error مگه ربط داره؟
rockstar
17-10-2007, 14:40
کمک :( کسی نیست
AMD>INTEL
17-10-2007, 17:28
باگ های زیاد این بازی صدای همه رو در آورده
مشکل از بازی هاست به نظر من چون من هم تو کواک 30 ?ریم بیشتر ندارم ولی روونه !!!
AMD>INTEL
19-10-2007, 14:03
باید منتظر patch برای این بازی باشید .
من Stranglehold رو تموم کردم ویکبار هم به این مشکل بر نخوردم.
این پیغا مهای خطا نشونه خطای محاسباتی بوجود اومده در حا ?ظه و سی پی یو شما هست که باعث Crash کردن درایور گرا?یک و گیم میشه.
بعبارت دیگه اور کلاک شما Stable کامل نیست وباعث بروز خطا هنگامی که دو هسته سی پی یو شما به مدت طولانی زیر ?شار محاسباتی قرار بگیرند میشه. اگر چه شما در حالت عادی کارکرد با کامپیوتر یا اجرای گیمهایی که کمتر از سی پی یو کار بکشن به مشکل بر نمی خورین.
Stranglehold از جمله گیمهایی هست که در اکثر مواقع هر چهار هسته سی پی یو من رو بالای پنجاه درصد اشغال میکنه واین یعنی اینکه سی پی یو دو هسته ای شما رو زیر ?شار با لا قرار میده که تحت اون شرایط نا پایدار بودن اورکلاک شما خودش رو بصورت بروز خطای محاسباتی نشون میده.
حالا میتونه بعلت ?رکانس بالای انتخاب شده برای سی پی یو یا رم باشه یا انتخاب تایمینگهای خیلی پایین برای رم و یا
ا?زایش بیش از حد دمای سی پی یو رم یا چیپ ست مادر بورد زیر ?شار باشه.
اور کلا ک سی پی یو و رم رو مجدد بررسی کنید و به حدی بر سونید که زیر ?شار است?اده صد در صد از هر دو هسته سی پی یو دچار ناپایداری نشه.
rockstar
21-10-2007, 08:52
دقیقا درسته
rockstar
21-10-2007, 08:58
?کر نمی کنید رم ها قارچ هستند تازه 4 تا قارچ:p
:D ممکنه.
پیشنهاد می کنم +Memtest86 رو دانلود کنی بعد همه پارامتر های BIOS رو به دی?الت یعنی اور کلا ک نشده بر گردونی چه از لحا ظ ولتاژ و چه از لحا ظ ?ر کانس بعد با اون بر نامه رم رو تست کن اگه error گر ?تی که به قول خودت قارچ شدن.
اون برنامه بصورت یه image file هست که مثلا با Nero رایت می کنی رو سی دی در ضمن Bootable هم هست. کامپیوتر رو از اون سی دی بوت کن و بعد همه تستها رو Select کن و صبر کن تا همه رو انجام بده ببین error گزارش میده یا نه.
اگه با کلا کها و ولتاژ نرمال error داد که مشکل از رم هست البته از ویندوز چک کن که ایا مادر بورد داره از تایمینگها و ولتاژهای استاندارد توصیه شده برای رمها است?اده میکنه یا نه. اگر اینطور نبود دستی مقادیر صحیح مطابق SPD رو وارد کن.
اگر تست در حالت دی?الت error نداد در حالت اور کلا ک شده هم این کار رو ادامه بده و اگه error گر ?تی یعنی باید ستینگها رو مجدد دستکاری کنی تا جایی که دیگه از+Memtest86 خطا نگیری.
http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86+-1.70.iso.zip
rockstar
21-10-2007, 12:21
hmmm??? :confused:
rockstar
21-10-2007, 12:25
یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که این cpu داره با 3.5 کار میکنه من که هر کار کردم درست نمیشه
اول که میاد بالا نوشته 206×17 =3.5
تو ویندوز هم همینطوریه
اما تو bios 200 هست
اون ضرب17 رو نمیشه کم کرد ؟
متوجه نشدین چی گ?تم؟ اشکالی نداره ساده اش میشه اینکه اور کلا ک سی پی یو رو کم کن. شما سی پی یو رو اور کلا ک کردی دیگه. از 2.4 به 3.5 .
من نمیدونم BIOS مادر برد شما به چه صورت هست ولی اگر داری از قا بلیت های اور کلا ک ?عال تعبییه شده در مادر برد است?اده میکنی که خودش بطور اتو ماتیک و بدون دخالت شما اور کلاک میکنه یا درجه اونرو کم کن یا کلا خاموشش کن. برای اطلاع از طرز کار اور کلا ک ?عال Dynamic و محل دسترسی به گزینه های اون تو بایوس د?ترچه راهنمای مادر بردت رو بخون.
اگر که نه داری خودت بطور مستقیم اور کلاک میکنی دنبال CPU Multiplier تو بایوس بگرد و کمش کن. سی پی یو شما در حالت نرمال 266*9 کار میکنه یا همون 2.4 .
خیلی عجیبه که 17*206 گزارش میده چون تا الان ?قط سی پی یو های Extreme Edition یا ES می تو نستن با ضریب بالا تر از ضریب نرمال کار کنن و در بقیه سی پی یو ها مثل مال شما و من ضریبهای بالا ق?ل هست و ?قط ضریبهای پایینتر باز هست. یعنی در مورد شما قاعدتا بالا تر از 9 نباید قابل انتخاب باشه.
خیلی عجیبه که 17*206 گزارش میده چون تا الان ?قط سی پی یو های Extreme Edition یا ES می تو نستن با ضریب بالا تر از ضریب نرمال کار کنن و در بقیه سی پی یو ها مثل مال شما و من ضریبهای بالا ق?ل هست و ?قط ضریبهای پایینتر باز هست. یعنی در مورد شما قاعدتا بالا تر از 9 نباید قابل انتخاب باشه.
البته E6600 و E6700 یکم توی این قضیه استثنا هستند و یه رگه هایی از Extreme بودن دارن. E6600 رو میشه روی 10 هم تنظیم کرد و E6700 رو روی 11 . البته نه همشون http://qsmile.com/qsimages/306.gif ولی 17 دیگه نمیشه به هیچ وجه. http://qsmile.com/qsimages/302.gif
rockstar
21-10-2007, 17:45
متوجه نشدین چی گ?تم؟ اشکالی نداره ساده اش میشه اینکه اور کلا ک سی پی یو رو کم کن. شما سی پی یو رو اور کلا ک کردی دیگه. از 2.4 به 3.5 .
من نمیدونم BIOS مادر برد شما به چه صورت هست ولی اگر داری از قا بلیت های اور کلا ک ?عال تعبییه شده در مادر برد است?اده میکنی که خودش بطور اتو ماتیک و بدون دخالت شما اور کلاک میکنه یا درجه اونرو کم کن یا کلا خاموشش کن. برای اطلاع از طرز کار اور کلا ک ?عال Dynamic و محل دسترسی به گزینه های اون تو بایوس د?ترچه راهنمای مادر بردت رو بخون.
اگر که نه داری خودت بطور مستقیم اور کلاک میکنی دنبال CPU Multiplier تو بایوس بگرد و کمش کن. سی پی یو شما در حالت نرمال 266*9 کار میکنه یا همون 2.4 .
cpu 3.4 هستش نه 2.4 بعد من تو bios اون دست نزدم 200 هستش تو windows هم 3.50 میزنه از موقعی که روش 8800 گذاشته اینجوری شده
cpu 3.4 هستش نه 2.4 بعد من تو bios اون دست نزدم 200 هستش تو windows هم 3.50 میزنه از موقعی که روش 8800 گذاشته اینجوری شده
یه لط? میکنی یک عکس از ص?حه اول CPU-Z بگذاری ؟
http://www.cpuid.com/download/cpu-z-141.zip
rockstar
23-10-2007, 10:40
virgil جون اینم از اون عکس هاست :)
اولی رو نگاه کنید
هر 3 ثانیه تغییر می کنه
ولتاژ هم تغییر میکنه
rockstar
23-10-2007, 10:41
یه چیزایی داره ...:rolleyes:
شما توی پرو?ایلت نوشتی که Core 2 Duo E6600 داری و در پست اولت هم نوشتی
Cpu : 3.4 dual core 4mb cach
و ذکری از Pentium D 945 نکردی من هم بر اساس اطلا عات پرو ?ایلت نظر دادم . ولی الان معلوم شد که Pentium D 945 داری. اعدادی که من نوشتم در مورد E6600 هست و صحیح هست.
همیشه پرو ?ایلت رو بروز نگه دار و هنگام ذکر مشخصات سیستم همه جزییات یک قطعه مثل مدل و اسم کامل سی پی یو رو بنویس که اگر کسی خواست کمک کنه گمراه نشه.
بالا پایین ر?تن ?رکانس سی پی یو هم یک تکنیک بکار ر?ته در سی پی یو های اینتل هست که برای صر ?ه جویی در مصر? انرژی هنگامی که سی پی یو کار زیادی انجام نمی ده ولتاژ و ?ر کانس رو پایین میاره. البته AMD هم تکنیک مشابه رو داره.
بعضی مادر برد ها بصورت دی?الت FSB رو چند عدد بالا می برن. چند مورد از مادر بردهای ASUS دیده شده که این کار رو میکنن. این میتونه علت این باشه که مادر بردت بجای 200*17 داره 206*17 کار میکنه. یا اینکه داری از خا صیت اور کلاک ?عال یا داینامیک در درجه خیلی پا یینش است?اده میکنی و خودت خبر نداری.
شما در مرحله اول سعی کن که سیستم رو 17*200 تنظیم کنی ببین ایا مشکلت ر?ع میشه یا نه.
rockstar
23-10-2007, 17:46
من بهترین سیستمم رو تو پرو ?ایل نوشتم 4 تا سیستم تو خونه هست 16 تا تو game net دارم همشو که نمی تونم بنویسم
همون اول توضیح دادم و بچه ها با این سیستم پر دردسر اشنا هستند البته ?کر کنم اون موقع شما نبودید و حق دارید
من تو bios این مادر بورد که البته giga هست :D نگاه کردم رو 200 هست حالا چطور از 206 به 200 ببرم
یا من خنگم که هستم یا یه چیز خاصی هست
rockstar
23-10-2007, 17:48
راستی 17 چی؟ اونو چطور کمش کنم؟ :confused:
Alireza123
25-11-2007, 23:26
سلام من چند ه?ته پیش توی سایت nvidia دیدم در مورد چند هات ?یکس Hotfix نوشته بود برای ویندوز ویستا.
?کر کنم مربوت به مشکلت باشه
اینم لینکش
http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.