مشاهده نسخه کامل : شما قضاوت كنين
Hamid PC
16-10-2007, 16:32
مقصر كيه؟
اين قضيه گارانتي مادر بورد من هم ماجرا شد واسه خودش
بعد از سري اول كه ?رستادم گارانتي و بدون تغيير برگشت و مجبور شدم سري دوم ب?رستم با كمال تعجب ديدم اين د?عه هم بدون تغيير مادر بورد به دستم رسيد
درنتيجه ?كر ميكنين چكار كردم
هيچي مجبور شدم براي بار سوم ب?رستم
منتها اينبار صد بار به مسئولان آواژنگ ايميل زدم ده بار با خود آقاي زندي صحبت كردم تا شايد خدا ?رجي حاصل كنه و مادر بورد من رو درست تحويلم بدن
حالا قضيه چي بوده از اونجا كه PCI مادر بورد من قطعه رو ميشناسه اما باهاش كار نميكنه ( البته ?قط يكي از PCI هاي اون) درنتيجه ?كر ميكنم جنابان مهندسان خبره باتجربه آواژنگ اشكال رو نديده بودند و مادر بورد رو هر دوسري با Test ok برگردوندن آخه يكي نبود به اينا بگه شما وقتي ميبينين يه مادر بورد براي بار دوم با همون اشكال ذكر شده بر ميگرده خوب اشكال رو دقيقتر برسي كنيد
بگذريم اما من اينجا ?كر ميكنم هم مسئول تعمير به اين خاطر كه ذكر كردم و هم نمايندگي آواژنگ در مشهد به خاطر دقيق ذكر نكردن ايراد مقصرند
اما به قول يكي از دوستان، خودم مقصرم چون بايد مير?تم جاي اون نمايندگي ديگه اي كه توي مشهد هست اونا بهتر برام پست ميكردن پس اينجا ميشه همون قضيه اين نمايندگيه يا شركت پست چون اون يكي از اين يكي دقيقتر پست ميكنه
AMD>INTEL
16-10-2007, 18:54
شما چه قطعه ای روی این اسلات pci است?اده میکنید میگید مشکل دارد ؟
آقا شکایت کن به وزارت بازرگانی مطمئن باش به مشکلت رسیدگی میشه
بالاخره این کشور قانون داره
من شکایت کردم درست شده
گیگابایت و آوازنگ کالای خوب و گارانتی خوبتر
AMD>INTEL
16-10-2007, 23:07
شکایت از آواژنگ میدونید چه وکیلهائی دارد . بعد مشکل لین دوستمون ممکنه از قطعه ای باشه که است?اده میکنند
من گ?تم اگه مطمئنید که مشکل از مین برده شکایت کنین
نه اینکه همین جوری کشکی بری شکایت کنی
Hamid PC
17-10-2007, 14:50
ممنون
نه همينجوري كشكي نميرم شكايت كنم
اصلا چرا برم شكايت كنم وقتي اونطور وكيل هايي داره
آره نه تنها مطمئنم بلكه يقين دارم از پورت PCI مادر بورد هست
آخه واسه يه مادر بورد چقدر بايد پول بدي تا شكايت كني؟؟؟؟؟؟؟
حالا شايد من راهشو بلد نبودماما
ر?تم اتحاديه خدمات كامپيوتر مشهد كه از نمايندگي آواژنگ شكايت كنم طر? گ?ت تازه اين نمايندگي خيلي لط? كرده كه دو بار برام ?رستاده و اصلا ميتونست بگه من يه بار ?رستادم و ديگه نمي?رستم!!!!!!!!!
گ?تم پس از آواژنگ شكايت ميكنم گ?ت اينو كه اصلا از مشهد نميشه پيگيري كرد بعدش هم اگه بخواي اينجا شكايت كني بايد اول 10 تومن به حساب ما بريزي تا كارشناسامون بيان نظر بدن
شما ?كر ميكني اگه اينكارو بكنم كارشناساشون ميان همكارشون رو متهم كنن و به حر? حق من گوش بدن
حالا اگه بخوام بيام تهران اين كار رو بكنم كه به اندازه پول يه مادر بورد يا معادل 10 بار تعمير كردن اين اشكال بايد خرج كنم آخه اگه همون اول بيخيال گارانتي ميشدم با 15 تومن كار را مي?تاد
خوب حالا اصل ماجرا بعد از همون 500 باري كه زنگ زدم آواژنگ خود زنديان كارمو پيگيري كرد و ?كر ميكنم ايند?عه ديگه درست تحويلم بدن البته ميدونين من تل?ني حتي محل دقيق ايراد رو گ?تم تا بلاخره دوزاريشون جا ا?تاد وگرنه ايند?عه هم كارشناسان خبره ماهر هرچي شما بگين بازم ميخواستن Test ok بدن
حالا ميگين توي اينطور موارد واقعا چاره چيه؟؟؟؟؟؟؟
Hamid PC
17-10-2007, 14:52
اصلا ببينم ا?راد مسئول آواژنگ اين تاپيك ها رو نگاه ميندازن يا بيخودي اين جا وقت طل? ميكنيم
AMD>INTEL
17-10-2007, 17:50
اینجا کانل مستقیم ارتباط با شرکت آواژنگ نیست .اینجا یک همکاری کوچیک درحد معر?ی این شرکت دارد . این ?روم یک ?روم آزاد هست به آواژنگ وابسته نیست . مسئله تل? کردن وقت نیست . ت?کر اشتباه شما در مورد این ?روم هست . این ?روم ?قط میخواهد قشر سخت ا?زاری کشور و خریداران قطعه رو راهنمائی کند تا موقع خرید اشتباه نکنند . مشکل ناسازگاری قطعات اینقدر زیاد هست که قابل تصور نیست . مشکل برد شما کمی پیچیده بوده به خاطر همین کمی اذیت شدید .
اصلا ببينم ا?راد مسئول آواژنگ اين تاپيك ها رو نگاه ميندازن يا بيخودي اين جا وقت طل? ميكنيم
مسئول های شرکت آواژنگ اصلا برا ما ارزش قائل نیستند که بخوان اینجا رو نگاه کنن
AMD>INTEL
17-10-2007, 19:43
لط?ا خواهش میکنم جوسازی نکنید
Hamid PC
18-10-2007, 11:07
بياين با واقعيت ها روبرو باشيم
من در اينكه آواژنگ دوست داره مشكل منو حل كنه اصلا شكي ندارم چون ازشون پيگيري خوبي ديدم
اما چرا بايد 3 بار مي?رستادم ?قط به خاطر اينكه اگه يه نگاه ساده به اسلات PCI من مينداختن ميديدن يه پينش نيست اونوقت Test ok نميدادن
ضمنا به خاطر اينكه ?كر كردم اينجا رو آواژنگ نگاه ميندازه معذرت ميخوام اما شما بدونين واقعا آواژنگ چه خودش و چه نمايندگيش اينجا مقصره چون عيب رو من خودم به صورت واضح و روشن براي هر دوشون توضيح دادم و نمايندشون هم تاييد كرده
با اين حال اينطور شد
AMD>INTEL
18-10-2007, 16:35
به نظر من خوب هست 3 بار برای یک برد برای شما پیگیری شده . خیلی از گارانتی ها رو دیدم که برای همون بار اول هم قطعه رو چک نمیکنند
Behzad_Farrokhi
20-10-2007, 08:56
مسئول های شرکت آواژنگ اصلا برا ما ارزش قائل نیستند که بخوان اینجا رو نگاه کنن
با سلام
دوست عزيز
من بهزاد ?رخي كارشناس توسعه و تحقيقات شركت آواژنگ هستم. موارد ذكر شده در ?روم گروه شركت هاي آواژنگ در وب سايت سخت ا?زار ايران از اين پس دقيقا بررسي شده و به تمامي سوالات شما عزيزان پاسخ مناسب داده خواهد شد.
با تشكر
Behzad_Farrokhi
20-10-2007, 09:01
سلام
اطمينان داشته باشيد قطعه اي كه براي تست وارد شركت خدمات آواژنگ مي شه از چندين ?يلتر مختل? عبور مي كنه تا مشكلاتش دقيقا بررسي بشه. وقتي قطعه از طريق نمايندگي ارسال مي شه، اگر شما مشكل خواصي رو ذك كرده باشيد حتما اون مشكل بررسي خواهد شد. حتي گاهي از اوقات مثلا مشتري قطعه اي رو ارسال مي كنه و ميگه تو ?لان بازي مشكل داره. من خودم بارها اين كار رو انجام دادم. يعني حتي اون بازي رو تهيه كدم و با مادربرد تست كردم. بروز اشتباه در هر صورتي ممكنه اما اطمينان داشته باشيد همه قطعات با دقت كامل تست مي شه.
galerydevil
20-10-2007, 09:14
ما که ندیدیم
AMD>INTEL
20-10-2007, 14:38
دوست من چی رو ندید ؟
با سلام
دوست عزيز
من بهزاد ?رخي كارشناس توسعه و تحقيقات شركت آواژنگ هستم. موارد ذكر شده در ?روم گروه شركت هاي آواژنگ در وب سايت سخت ا?زار ايران از اين پس دقيقا بررسي شده و به تمامي سوالات شما عزيزان پاسخ مناسب داده خواهد شد.
با تشكر
آقا قربونت اومدی که همه اینجا بهت نیاز دارن
بالاخره شرکت آواژنگ از بزرگترین شرکتهای تامین و گارانتی کننده قطعات هست
Hamid PC
20-10-2007, 18:16
از شما و از شرکت آواژنگ خیلی تشکر میکنم
بلاخره بعد از یک ماه مادر بورد سالم بدستم رسید
واقعا از پیگیریهاتون لذت بردم
خوب اینم شانس من بوده که یه اشکال به اون تابلویی رو کارشناساتون دو بار تست اکی بدن تازه بار سوم هم تست اکی دادن که دیگه من خودم به طور مشخص به آقای زندیان حتی شماره پایه عیب دار رو گ?تم و اونها هم زحمت کشیدن و پی سی آی رو عوض کردن
galerydevil
21-10-2007, 10:01
دوست من چی رو ندید ؟
بررسی دقیق رو
Behzad_Farrokhi
04-11-2007, 14:38
بررسی دقیق رو
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
متاس?انه چند وقتي كه گذشت ?رصت نشد تا بيام به ?روم سر بزنم. حر?هاي دوستان خيلي جالبه. مخصوصا وقتي كه با توهين همراه ميشه خوندني تره. وقتي دوستي از قسمت ?ني آواژنگ با نام حرم سرا ياد مي كنند واقعا من ديگه نمي دونم چي بايد جواب ايشون رو بدم. من در تعجبم اصلا چرا دست اندركاران سايت اجازه ميدن چنين توهين مستقيمي صورت بگيره. براي وب سايت سخت ا?زار متاس?م كه به جاي اينكه محيط رو براي يك بحث سازنده آماده كنه، اجازه ميده محيطي براي توهين مستقيم ايجاد بشه. من در رابطه با اون دوستمون كه چنين ال?اظ زشتي رو است?اده كردن هيچ جيز نمي تونم بگم. اما در باره دوستي كه قطعشون مشكل داشته مي تونند شماره مراجعه خودشون رو براي من ارسال كنند. به ايميل مستقيم من به آدرس Behzad.Farrokhi@Avajang.com تا من براشون پيگيري كنم و علت دقيق رو بهشون بگم. اگر هم سهل انگاري صورت گر?ته بنده به صورت مستقيم به اطلاع شخص مدير عامل شركت خدمات آواژنگ مي رسونم. من منكر وجود اشتباه در سيستم خدمات آواژنگ نميشم. هميشه سعي شده اين روند بهتر بشه و سطح كي?ي ارتقا پيدا كنه اما مشكل هميشه وجود داره و وجود خواهد داشت. اما يه مسالهاي هم هست كه دوستان هيچ وقت در نظر نميگيرند. اونم مساله اشتباهات خود كاربران هست. من مدت زيادي در واحد پشتيباني ?ني شركت خدمات آواژنگ مشغول كار بودم و بدون غرض ورزي، يا جانب داري، مي تونم بگم بيش از يك سوم قطعاتي كه به شركت خدمات آواژنگ ارسال ميشند واقعا ?اقد اشكال هستند. بارها شده كه مشكل رو دقيقا و عينا اون جودي كه مشتري درخواست كرده جلوي خودش تست كرديم و قطعه مشكلي نداشته. اما مشتري زير بار نر?ته و در نهايت هم شركت خدمات براي اينكه مشتري راضي بره بيرون از در شركت، قطعه براش تعويض شده. ممكنه مشتري بره و پشت سر شركت بگه آره قطعه مشكل داشت اينها ما رو اذيت كردن تا عوض كنن. اما واقعيت چيز ديگهايه. به نظر شما در چنين مواردي كه شايد بگم 100 برابر بيش از اشتباهات خود شركت ات?اق ميا?ته شركت مقصره ؟ نكته ديگه در رابطه با شرايط گارانتي هست. كه خوب روي كارت گارانتي دقيقا ذكر شده. دوستان ادعا مي كنند بردهايي كه مي خرند از ابتدا مشكل داره. آدم وقتي مي ره هندونه هم بخره چند بار وارسيش مي كنه كه مشكلي نداشته باشه. قطعه كامپيوتري رو ديديم خيلي از دوستان كه احساس حر?ه اي بودن دارند حتي از پلاستيكش هم در نميارن.حتي گاهي اوقات در جعبه رو هم باز نميكنن. به مقدار دقت در خريد به نظر شما نمي تونه جلوي خيلي از ات?اقات رو بگيره؟ بسياري از خرابي هم هنگام نصب ات?اق ميا?ته. آيا اين درسته كه بدون داشتن تجربه كا?ي كاري رو انجام بديم و بعد هم وقتي مشكلي پيش اومد به گردن ديگران بندازيم. شخصا ا?راد زيادي رو ديدم كه خودشون رو حر?هاي مي دونستند اما براي مثال قادر به پيكره بندي ساده مادربرد هم نبودن. اين خصلت همه ايراني هاست كه تصور مي كنن در هر كاري متخصص هستند. متاس?انه وقتي با اين ديد كه شركتها قصد سواست?اده از موقعيت خودشون رو دارند بريم جلو، ديدي بهتر از اين نميتونيم پيدا كنيم. اما هرگز ?راموش نكنيد كه شركتهايي مثل آواژنگ هرگز اعتبارشون رو با هيچ چيز عوض نميكنن.
با سلام خدمت شما دوست عزیز من در بخش گارانتی اواژنگ مثل شما خیلی مشکل داشتم ولی باز هم خدمات این شرکت بهتر از ما بقی شرکت ها ست.
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
متاس?انه چند وقتي كه گذشت ?رصت نشد تا بيام به ?روم سر بزنم. حر?هاي دوستان خيلي جالبه. مخصوصا وقتي كه با توهين همراه ميشه خوندني تره. وقتي دوستي از قسمت ?ني آواژنگ با نام حرم سرا ياد مي كنند واقعا من ديگه نمي دونم چي بايد جواب ايشون رو بدم. من در تعجبم اصلا چرا دست اندركاران سايت اجازه ميدن چنين توهين مستقيمي صورت بگيره. براي وب سايت سخت ا?زار متاس?م كه به جاي اينكه محيط رو براي يك بحث سازنده آماده كنه، اجازه ميده محيطي براي توهين مستقيم ايجاد بشه. من در رابطه با اون دوستمون كه چنين ال?اظ زشتي رو است?اده كردن هيچ جيز نمي تونم بگم. اما در باره دوستي كه قطعشون مشكل داشته مي تونند شماره مراجعه خودشون رو براي من ارسال كنند. به ايميل مستقيم من به آدرس Behzad.Farrokhi@Avajang.com تا من براشون پيگيري كنم و علت دقيق رو بهشون بگم. اگر هم سهل انگاري صورت گر?ته بنده به صورت مستقيم به اطلاع شخص مدير عامل شركت خدمات آواژنگ مي رسونم. من منكر وجود اشتباه در سيستم خدمات آواژنگ نميشم. هميشه سعي شده اين روند بهتر بشه و سطح كي?ي ارتقا پيدا كنه اما مشكل هميشه وجود داره و وجود خواهد داشت. اما يه مسالهاي هم هست كه دوستان هيچ وقت در نظر نميگيرند. اونم مساله اشتباهات خود كاربران هست. من مدت زيادي در واحد پشتيباني ?ني شركت خدمات آواژنگ مشغول كار بودم و بدون غرض ورزي، يا جانب داري، مي تونم بگم بيش از يك سوم قطعاتي كه به شركت خدمات آواژنگ ارسال ميشند واقعا ?اقد اشكال هستند. بارها شده كه مشكل رو دقيقا و عينا اون جودي كه مشتري درخواست كرده جلوي خودش تست كرديم و قطعه مشكلي نداشته. اما مشتري زير بار نر?ته و در نهايت هم شركت خدمات براي اينكه مشتري راضي بره بيرون از در شركت، قطعه براش تعويض شده. ممكنه مشتري بره و پشت سر شركت بگه آره قطعه مشكل داشت اينها ما رو اذيت كردن تا عوض كنن. اما واقعيت چيز ديگهايه. به نظر شما در چنين مواردي كه شايد بگم 100 برابر بيش از اشتباهات خود شركت ات?اق ميا?ته شركت مقصره ؟ نكته ديگه در رابطه با شرايط گارانتي هست. كه خوب روي كارت گارانتي دقيقا ذكر شده. دوستان ادعا مي كنند بردهايي كه مي خرند از ابتدا مشكل داره. آدم وقتي مي ره هندونه هم بخره چند بار وارسيش مي كنه كه مشكلي نداشته باشه. قطعه كامپيوتري رو ديديم خيلي از دوستان كه احساس حر?ه اي بودن دارند حتي از پلاستيكش هم در نميارن.حتي گاهي اوقات در جعبه رو هم باز نميكنن. به مقدار دقت در خريد به نظر شما نمي تونه جلوي خيلي از ات?اقات رو بگيره؟ بسياري از خرابي هم هنگام نصب ات?اق ميا?ته. آيا اين درسته كه بدون داشتن تجربه كا?ي كاري رو انجام بديم و بعد هم وقتي مشكلي پيش اومد به گردن ديگران بندازيم. شخصا ا?راد زيادي رو ديدم كه خودشون رو حر?هاي مي دونستند اما براي مثال قادر به پيكره بندي ساده مادربرد هم نبودن. اين خصلت همه ايراني هاست كه تصور مي كنن در هر كاري متخصص هستند. متاس?انه وقتي با اين ديد كه شركتها قصد سواست?اده از موقعيت خودشون رو دارند بريم جلو، ديدي بهتر از اين نميتونيم پيدا كنيم. اما هرگز ?راموش نكنيد كه شركتهايي مثل آواژنگ هرگز اعتبارشون رو با هيچ چيز عوض نميكنن.
دوست عزیز آقای ?رخی همانطور که در قوانین انجمن اشاره شده هرکدام از اعضا مسئول گ?ته های خودش هست. بالطبع چون این انجمن یک محیط مجازی هست شاید گ?تن بعضی موارد برای اعضایی که از نظر ارتباطی بخصوص در ارتباط حضوری دچار مشکل و ضع? هستند در این انجمن بسیار ساده تر است. اما این دلیل خوبی برای است?اده از کلمات نامناسب نیست، تکرار میکنم مسئول گ?ته های دیگران مسئولین سایت نیستند.
تا حد امکان سعی بر کنترل صحبت ها هست اما در این سطح وسیع انصا?ا این کار، به نظر شما قدری مشکل نیست؟
با شما موا?قم همه ما احساس "استادی" در همه کار ها داریم به همین دلیل باور کردن ضحبتها، دلایل و کارهای دیگران قدری مشکل خواهد بود.
salar2007
10-12-2007, 12:43
شرکت اواژنگ شرکت معتبری در زمینه سخت ا?زار هست و ساپورت بسیار عالی داره نمونش همین دوستمون که سه بار شرکت بدون سنگ اندازی قطعه ایشون رو تحویل گر?ت در حالی که خیلی شرکت ها حتی یه بار رو باکلی سنگ اندازی و دردسر تحویل میگیرن این قبیل اشتباهات هم پیش میاد و همینکه اواژنگ با صبر با این دوست عزیز برخورد کرده و مشکل رو پیگیری کرده و در نهایت مشکل رو حل کرده کلی جای تقدیر داره این چندمین موردی هست که میبینم اواژنگ مشکلی رو به این شکل و با این حوصله پیگیری و حل کرده. :)
اونقدر از ساپورت این شرکت تعری? شنیدم که باعث شد سه تا از قطعات مهم سیستمم رو با گارانتی اواژنگ تهیه کنم و مطمئنم قطعات هم کی?یت بالایی دارند هم ساپورت مناسب;)
متاس?انه بعضی دوستان ?قط قصد جو سازی دارن و کا?یه یه ن?ر انتقادی از یکی بکنه شروع به نوشتن کلمات نامناسب و توهین امیز میکنند در حالی که هرگز حتی یک بار با این ?رد یا شرکت ارتباطی نداشتند:confused:
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.