مشاهده نسخه کامل : Screenshots Thread
در این تاپیک تصاویری که از بازیهاتون گر?تید قرار بدین. لط?ا از سایتهای مخصوص گیم لینک تصویر ندین ?قط از تصاویری که خودتون هنگام بازی کردن ثبت کردین و بنظرتون جالب بوده است?اده کنید.
برای شروع من اسکرین شاتهایی که از دموهای جدید گر?تم اینجا قرار میدم
متا س?ا نه بعلت اینکه سایت Image Hosting که تصاویر رو به اون اپ لود می کردم امروز ?یلتر شد منهم تمامی پستهای حاوی عکسها رو پاک کردم چون جزیکسری ضربدر قرمز چیزی نداشت. حجم مجاز برای پیوست کردن ?ایل تصاویر به sakhtafzar.com پایین هست و بدرد تصاویر بزر گ نمی خوره.
ا لبته من خودم با پراکسی می تونم عکسها رو ببینم و لینک همه تصا ویر رو هم ذخیره دارم . ?کر کنم تصا ویر رو با ?رنگیها به اشتراک بزارم بهتر هست.
من دو سه imagehosting ?وق العاده دیگه هم میشناسم که ?یلتر هم نیستند ولی دیگه مثل این یکی تو ?ورام ایرانی ازشون است?اده نخواهم کرد که چشم و گوشهای مخابرات ببینند و ?یلتر کنند. در مورد سایت اول هم اصلا از اول نباید ازش است?اده می کردم.
دیگه باید بار و بندیل رو بست مخصوصا با جریا نات اخیر که دیگه قضایا داره کم کم جدی میشه.
خيلي ممنون كار خوبي شروع كرديد !
خيلي ممنون كار خوبي شروع كرديد !
خواهش میکنم. بقیه دوستان هم تصاویر جالب چه از لحاظ موضوعی و چه گرا?یکی اگر ذخیره دارن اینجا قرار بدن لازم نیست حتما رزولوشن بالا یا با تمام جزییات باشه.
خيلي جالب بود در يازي Call of Duty 4 45 ?ريم اون هم در اوج نبرد با دود و غيره...
كارت گرا?يكتون همون كه تو پر?ايل نوشتيد درست
درسته البته Model Detail - Water Detail - Number of Dynamic Lights ?قط off - low - normal داشت. احتما لا در نسخه نهایی گزینه high و احتما لا insane-extra هم اضا ?ه میشه که می تونه ?ریم رو پایینتر بیاره .
کارت گرا?یک هم بله Single 8800Ultra هست که موقع بازی به ?رکانس 2376-1728-702 اور کلا ک می کنم. البته با است?اده از Liquid Cooling.
AMD>INTEL
17-10-2007, 17:33
این بازی ?قط برای directx x 10 هست PT Boats Knights of The Sea یا در winxp dx9 اجرا میشه ؟
این بازی ?قط برای directx x 10 هست PT Boats Knights of The Sea یا در winxp dx9 اجرا میشه ؟
DX9 هم قابل انتخاب هست با حذ? یکسری از ویژ گیها مثل Ocean Waves Physics و چند ا?کت دیگه در DX9 اجرا میشه. البته این گیم هنوز ریلیز نشده و اون تصاویر از بنچمارک دمو هست. ولی یک گیم مشا به به اون الان در بازار ایران هست که می تونید است?اده کنید.
Silent Hunter4 :Wolves of the Pacific سیمولاتور جنگ ناو ها و زیردریایی هست که بسیار هم خوب کار شده.
http://www.gamespot.com/pc/sim/silenthunter4/
سلام خيلي ممنون
يك درخواست دارم اگر خواستيد انجام بديد ؟!
ميخواستم Call of Duty 4 در لزوليشن
1024-1280
و همه تنظيمات نورمال يا همان مديوم باشه
بودن 4AA 8AF Max Detail
و ميخواستم بودنم چند ?ريم ميده براي من خيلي مهم اگر انجام بدين
Hossein_B
18-10-2007, 09:15
درسته البته Model Detail - Water Detail - Number of Dynamic Lights ?قط off - low - normal داشت. احتما لا در نسخه نهایی گزینه high و احتما لا insane-extra هم اضا ?ه میشه که می تونه ?ریم رو پایینتر بیاره .
کارت گرا?یک هم بله Single 8800Ultra هست که موقع بازی به ?رکانس 2376-1728-702 اور کلا ک می کنم. البته با است?اده از Liquid Cooling.
امیدوارم تو نسخه نهایی با اضا?ه شدن گرا?یک وضعیت ?ریم از این پایین تر نیاد.
بابت عکسها و اینکه وقت گزاشتید ممنونم.
Abolfazl-R
18-10-2007, 16:31
شما همه دمو ها رو دارين بهتر بود با ?رپس هم ?ريم ريت را مي ذاشتين.
شما همه دمو ها رو دارين بهتر بود با ?رپس هم ?ريم ريت را مي ذاشتين.
ممنون از اینکه نظر دادین. شما اسکرین شاتها رو دیدین. COD4 - Time Shift - UT3 اکثر تصا ویرش ?ریم ریت داشت البته اونهم بطور ات?اقی و من تو جهی بهش نداشتم چون همونطور که میبینید بعضی شاتهای یک گیم ?ریم داره و بعضیهاش نداره. Jricho - PT Boats اصلا نداشت. ولی بطور کلی ستینگهایی که من انتخاب میکنم همه بطور روان قابل بازی کردن هست بدون Stutter/Chopping . برای مثال PT Boats DX10 رو من با لا تر از 2AA/8AF روان نمیدیدم بخاطر همین اون ستینگ رو انتخاب کردم.
بطور کلی من منظورم گر?تن بنچمارک نبود بلکه تا پیک برای اسکرین شات بود. قرار دادن ?ریم ریت گر چه برای بررسی پر?ورمنس کمک میکنه ولی تا پیک رو از مقصود اصلیش که اسکرین شات صر? هست منحر? می کنه. چون بحث و سوال راجع به پر?ور منس پیش میاد که به خودی خود م?ید هست ولی دیگه یک Screenshot Thread تر وتمیز نخوا هیم داشت.
ستینگها رو تو تصاویر اوردم . امیدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم و ستینگها همونهایی باشه که می خواستی
سلام
اقا خيلي از شما متشكرم
ميخواستم ب?همم تو كارت هاي پايين تر چه ?رمي تو اون حالت ها ميشه بدست اورد اميدوارم بشه 60 ?ريم به خوبي اجرا كرد
خيلي ازشما ممنونم
حالا ابن گیم ها خدا نکنه با هم بیان همه چون ما نمیتونیم همه رو با هم بازی کنیم ولی اگر هم بیاد بد نیست !!!
کار جالبی رو شروع کردید !!! مو?ق باشید !!!
سلام واقعا دست درد نكنه خيلي عالي
يك پيشنهاد 3 دوبازي ?راموش كردي
يكي:CRYSIS BETA2 -
HALF_ LIFE 2 :EPICTWO
World In Conflict
اگر توانستي بزار كه تكميل بشه
AMD>INTEL
21-10-2007, 22:42
بازیهای جدید اشک سیستم رو در میارن . من دیروز اشتباه کردم وگاس رو بازی کردم . از دیروز تا حالا چشم و سرم داره میترکه . یکی نیست بهشون بگه این ا?کت ها برای آدمی که سردردهای میگرنی داره حکم قتل رو داره . من که غلط بکنم دیگه برم سراغ Vegas
سلام واقعا دست درد نكنه خيلي عالي
يك پيشنهاد 3 دوبازي ?راموش كردي
يكي:CRYSIS BETA2 -
HALF_ LIFE 2 :EPICTWO
World In Conflict
اگر توانستي بزار كه تكميل بشه
سلام و درود. آره درست میگی البته من الان بیشتر اشتیاق داشتم گیمهایی رو که هنوز ریلیز نشده بود و تو بازار در دسترس نبود امتحان کنم واسه همین سراغ WiC و EP2 نر?تم یا مثلا بایو شاک. در مورد کرایسیس هم دیر جنبیدم Key گیرم نیومد. میدونی که این دمویی که دادن مولتی بود و باید یه سریال گیر میاوردی از Fileplanet یا Incrysis . با وجود اینکه مثلا کل دمو رو میتونی از Fileplanet دانلود کنی ولی بدون داشتن Key منحصر ب?رد که برای هر یوزر جدا گانه ایجاد میشه نمی تونی دمو رو نصب کنی.
مثل اینکه Voodoo Extreme هم صد تا Key می خواد بده ولی من چون دیدم دموی سینگل نزدیک هست دیگه کلا دموی اول رو ?را موش کردم. ضمن اینکه ظاهرا دموی سینگل DX10 هم خواهد بود و کمتر از دموی مولتی پلیر اول که البته بتا بود باگ خواهد داشت. دموی اول ?قط DX9 اجرا میشد.
حالا من پیشنهاد میدم شما هم دستی بالا بزن و یه سری اسکرین شات زیبا از EP2 و W i C برامون بزار. اینطور که پیداست در زمینه گرا?یک و مدل هم ذوق داری و از تصاویر زیبای گرا?یک سی دی لذت میبری.
متا س?ا نه بعلت اینکه سایت Image Hosting که تصاویر رو به اون اپ لود می کردم امروز ?یلتر شد منهم تمامی پستهای حاوی عکسها رو پاک کردم چون جزیکسری ضربدر قرمز چیزی نداشت. حجم مجاز برای پیوست کردن ?ایل تصاویر به sakhtafzar.com پایین هست و بدرد تصاویر بزر گ نمی خوره.
ا لبته من خودم با پراکسی می تونم عکسها رو ببینم و لینک همه تصا ویر رو هم ذخیره دارم . ?کر کنم تصا ویر رو با ?رنگیها به اشتراک بزارم بهتر هست.
من دو سه imagehosting ?وق العاده دیگه هم میشناسم که ?یلتر هم نیستند ولی دیگه مثل این یکی تو ?ورام ایرانی ازشون است?اده نخواهم کرد که چشم و گوشهای مخابرات ببینند و ?یلتر کنند. در مورد سایت اول هم اصلا از اول نباید ازش است?اده می کردم.
من دو سه imagehosting ?وق العاده دیگه هم میشناسم که ?یلتر هم نیستند ولی دیگه مثل این یکی تو ?ورام ایرانی ازشون است?اده نخوهم کرد که مخابرات ب?همه و ?یلتر کنه در مورد سایت اول هم اصلا از اول نباید ازش است?اده می کردم.
من هم همین مشکلات رو داشتم و تصمیم گر?تم از همین Persiangig خودمون است?اده کنم. دردسرش واقعا کمتره.
سلام و درود. آره درست میگی البته من الان بیشتر اشتیاق داشتم گیمهایی رو که هنوز ریلیز نشده بود و تو بازار در دسترس نبود امتحان کنم واسه همین سراغ WiC و EP2 نر?تم یا مثلا بایو شاک. در مورد کرایسیس هم دیر جنبیدم Key گیرم نیومد. میدونی که این دمویی که دادن مولتی بود و باید یه سریال گیر میاوردی از Fileplanet یا Incrysis . با وجود اینکه مثلا کل دمو رو میتونی از Fileplanet دانلود کنی ولی بدون داشتن Key منحصر ب?رد که برای هر یوزر جدا گانه ایجاد میشه نمی تونی دمو رو نصب کنی.
مثل اینکه Voodoo Extreme هم صد تا Key می خواد بده ولی من چون دیدم دموی سینگل نزدیک هست دیگه کلا دموی اول رو ?را موش کردم. ضمن اینکه ظاهرا دموی سینگل DX10 هم خواهد بود و کمتر از دموی مولتی پلیر اول که البته بتا بود باگ خواهد داشت. دموی اول ?قط DX9 اجرا میشد.
حالا من پیشنهاد میدم شما هم دستی بالا بزن و یه سری اسکرین شات زیبا از EP2 و W i C برامون بزار. اینطور که پیداست در زمینه گرا?یک و مدل هم ذوق داری و از تصاویر زیبای گرا?یک سی دی لذت میبری.
سلام
ممنون
من در حال حاضر سيستم خوبي ندارم ولي حتما وقتي سيستم گر?تم قرار مي دهم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.