مشاهده نسخه کامل : مشکل روشن شدن سیستم.?وری لط?ا
سلام خدمت همه اساتید بخش .مشکل من این هست که تا برق پاور را به پریز برق وصل میکنم سیستم بدون اینکه من دکمه روشن شدن را بزنم خودش روشن میشود و در همان ص?حه اول این ارور را میزند cimos check Error f1 for continue or dell to run setup بعد هم با زدن کلید f1 یا وارد شدن به ص?حه بایوس و سیو کردن راه می?ته سیستم.اما چرا خودش روشن میشه؟؟؟؟ نوع پاور green 400w peak 250 real p4 ATX:(:(:(
احتمالا تنظیمات مربوط به قطعی برق در بایاس سیستم شما دستکاری شده، در قسمت مرتبط با این موضوع دنبال گزینه Power / AC return بگردید و اون رو روی Soft-OFF قرار بدید. اگه این مشکل حل نشد ممکنه سویچ کیس شما مشکل داشته باشه.
اون پیغام هم احتمالا به خاطر تموم شدن باتری برد هست.
AMD>INTEL
20-10-2007, 14:24
تو تنظیمات پاور منیجمنت باید modem ring on رو دیسیبل کنید
javadshahvand
21-10-2007, 11:21
سلام خدمت همه اساتید بخش .مشکل من این هست که تا برق پاور را به پریز برق وصل میکنم سیستم بدون اینکه من دکمه روشن شدن را بزنم خودش روشن میشود و در همان ص?حه اول این ارور را میزند cimos check Error f1 for continue or dell to run setup بعد هم با زدن کلید f1 یا وارد شدن به ص?حه بایوس و سیو کردن راه می?ته سیستم.اما چرا خودش روشن میشه؟؟؟؟ نوع پاور green 400w peak 250 real p4 ATX:(:(:(
احتمال خرابی پاور هم هست سیستم رو با یه پاور دیگه تست کن
احتمالا تنظیمات مربوط به قطعی برق در بایاس سیستم شما دستکاری شده، در قسمت مرتبط با این موضوع دنبال گزینه Power / AC return بگردید و اون رو روی Soft-OFF قرار بدید. اگه این مشکل حل نشد ممکنه سویچ کیس شما مشکل داشته باشه.
اون پیغام هم احتمالا به خاطر تموم شدن باتری برد هست.
درود بر مهندس سعید گل.الحق که مهندسی .باطری مادربورد را عوض کردم خدا را شکر مشکل حل شد.ایول مهندس دستت درد نکنه.?کر میکنم تا تا دوباره طوریش نشده باید ارتقا بدم.توی بخش مربوطه مطرح میکنم مهندس و بقیه اساتید راهنمایی کنید.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::):):)
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.