مشاهده نسخه کامل : سیزدهمین نمایشگاه الکامپ و حضور سایت سختافزار ایران
با سلام به همه دوستان
همانطور که مطلع هستید و دوستان نیز در تاپیکهای گذشته ?رموده بودند سیزدهمین نمایشگاه الکامپ از 6 تا 9ام آبان ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی در تهران برگذار میشود.
سایت سختا?زار ایران نیز در راستایی تحقق اهدا? خود، در این نمایشگاه(سالن 35 غر?ه 14) شرکت خواهد کرد.
از این رو از تمامی دوستان، علاقهمندان دعوت میشود که از غر?ه سایت سختا?زار ایران در نمایشگاه الکامپ دیدن ?رمایند.
باتشکر
با سلام به همه دوستان
همانطور که مطلع هستید و دوستان نیز در تاپیکهای گذشته ?رموده بودند سیزدهمین نمایشگاه الکامپ از 6 تا 9ام آبان ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی در تهران برگذار میشود.
سایت سختا?زار ایران نیز در راستایی تحقق اهدا? خود، در این نمایشگاه(سالن 35 غر?ه 14) شرکت خواهد کرد.
از این رو از تمامی دوستان، علاقهمندان دعوت میشود که از غر?ه سایت سختا?زار ایران در نمایشگاه الکامپ دیدن ?رمایند.
باتشکر
با سلام
م?تخر هستیم که شاهد حضور این ?روم و سايت و مديران خوش سوق و با دانش اون در الکامپ باشيم.
مسلما بنده با توجه به حضورم در این نمایشگاه این سعادت روخواهم داشت که با دوستان خودم در این ?روم چه در غر?ه خودم یعنی سخت ا?زار و چه در غر?ه جنیوس با دوستان باشم.
شاد باشيد... :)
AMD and no more
24-10-2007, 09:17
سایت سختا?زار علاوه بر معر?ی سایت خود اهدا? دیگری را نیز دنبال میکند.
1- نشان دادن نحوه ?عالیت و جمع آوری مقالات و خبرهای سایت.
2- معر?ی هرچه بیشتر ?روم
3- برگذاری Workshop
worya_sh
24-10-2007, 12:57
هر طور شده من میام و از نزدیک دوستان را زیارت می کنم.
AMD>INTEL
24-10-2007, 15:58
برای نمایشگاه بعد من قصد دارم ?عالیت های ?روم و سایت رو بصورت یک ?ایل power point در بیارم تا جلوه بهتری داشته باشد . البته حی? که دیر به ?کرم رسید
AMD and no more
24-10-2007, 18:12
دوستان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نوع کارهایی که سایت تصمیم دارد در نمایشگاه انجام دهد، میتوانند مجله عصر شبکه را که امروز روی دکههای روزنامه ?روشی ر?ته تهیه کنند، این مطالب برای دوستانی که ?قط میخواهند روز خاصی را به نمایشگاه بیایند میتواند م?ید باشد تا با توجه به نیاز خود در همان روز خاص تشری? بیاورند.
با تشکر
M_E_H_D_I
24-10-2007, 20:35
خوشحال مي شوم كه مديريت اين سايت را از نزديك ببينم .
براي 6 آبان روزشماري ميكنم.!
AMD and no more
24-10-2007, 21:05
خوشحال مي شوم كه مديريت اين سايت را از نزديك ببينم .
براي 6 آبان روزشماري ميكنم.!
سختا?زار ایران از داشتن چنین اعضایی به خود میبالد. امیدوارم سایت آنگونه باشد که تمام دوستدارانش انتظار دارد.
مو?ق و پیروز باشید.
من نمیتونم بیام حی? شد ولی سال بعد حتما میام !!! :((
AMD>INTEL
24-10-2007, 23:54
http://qsmile.com/qsimages/281.gif
بچه ها هم چائی مهمون مهندس احمدی بیائین نمایشگاه
http://qsmile.com/qsimages/173.gif
AMD>INTEL
25-10-2007, 00:55
از دوستان خوب و کاربران عزیز ?روم سخت ا?زار دعوت میکنم برای بازدید از غر?ه سخت ا?زار در سالن 35 نمایشگاه الکامپ .این یک دعوت شخصی از طر? خودم هست مشتاق دیدار تک تک اعضای سایت هستم . حضور شما باعث دلگرمی گروه مدیریت سخت ا?زار و من کمترین میشود . به امید روزهای مو?قیت بیشتر اولین سایت و انجمن تخصصی سخت ا?زار
بهادر امید دوستدار شما از سایت و ?روم سخت ا?زار
AMD and no more
25-10-2007, 07:59
http://www.sakhtafzar.com/fileupload/image/workshop_elecomp.JPG
این عکس بخشی از مطالبی است که در مجله عصر شبکه به چاپ رسیده است.
دوستانی که مو?ق به تهیه این مجله نشدهاند و علاقهمند به دانستن ?عالیتهای سایت در روزهای نمایشگاه هستند میتوانند از لینک زیر این مطالب را دریا?ت کنند.
http://www.sakhtafzar.com/fileupload/PDF/Biweekly%2058%20Sakhtafzar.pdf
انشاا... من هم چهارشنبه (روز آخر) در خدمت دوستان در غر?ه سايت هستم
AMD and no more
25-10-2007, 19:17
عالیه
آقای حقدوست حتما تشری? بیاورد :)
AMD>INTEL
25-10-2007, 22:23
http://qsmile.com/qsimages/281.gif
AMD>INTEL
25-10-2007, 23:09
سالن 35 غر?ه 14
مقدم شما گرامي باد
AMD>INTEL
26-10-2007, 01:11
سالن 35 غر?ه 14
مقدم شما گرامي باد
AMD>INTEL
26-10-2007, 01:12
سالن 35 غر?ه 14
مقدم شما گرامي باد
http://qsmile.com/qsimages/84.gif
AMD>INTEL
26-10-2007, 01:24
از سایت سخت ا?زار دیدن کنید . برنامه های خاصی برای دوستان در نظر گر?ته شده و همینطور مهمان های مخصوص و محبوبی هم داریم
AMD>INTEL
26-10-2007, 02:48
سالن 35 غر?ه 14
مقدم شما گرامي باد
http://qsmile.com/qsimages/124.gif
AMD and no more
26-10-2007, 07:44
از سایت سخت ا?زار دیدن کنید . برنامه های خاصی برای دوستان در نظر گر?ته شده و همینطور مهمان های مخصوص و محبوبی هم داریم
AMD>INTEL
26-10-2007, 09:14
بله . حتما سر بزنید تا از دستش ندید
AMD>INTEL
26-10-2007, 09:30
http://qsmile.com/qsimages/122.gif
AMD>INTEL
26-10-2007, 22:37
http://qsmile.com/qsimages/277.gif
AMD>INTEL
26-10-2007, 22:39
سایت سخت ا?زار هم برنامه ها و جوایزی برای بازدیدکنندگان عزیز در نظر گر?ته . منتظر دوستان خوبمون هستیم
AMD>INTEL
26-10-2007, 22:40
http://qsmile.com/qsimages/104.gif
hadirayanezade
27-10-2007, 14:33
اميدواريم با حضور استادان "سخت ا?زار" از بي محتوا بودن نمايشگاههاي چند سال اخير كاسته شود
اميدواريم با حضور استادان "سخت ا?زار" از بي محتوا بودن نمايشگاههاي چند سال اخير كاسته شود
?ضاي نمايشگاه امسال به انداره 30 هزار متر مربع - در 8 سالن كه با نمايشگاه تلكام برگزار ميشه و 4 سالن مربوط به اين نمايشگاه
و 55 شركت خارجي هم وجود داره
ژاپن، چین، كره، تایوان، استرالیا، مالزی، سنگاپور، آمریكا، آلمان، ?رانسه، كانادا، اسپانیا
كلا 453 شركت وجود داخلي و خارجي (مجموع)
اون سه تاعدد اخري كه معلوم....
?ضاي نمايشگاه امسال به انداره 30 هزار متر مربع - در 8 سالن كه با نمايشگاه تلكام برگزار ميشه و 4 سالن مربوط به اين نمايشگاه
و 55 شركت خارجي هم وجود داره
ژاپن، چین، كره، تایوان، استرالیا، مالزی، سنگاپور، آمریكا، آلمان، ?رانسه، كانادا، اسپانیا
كلا 453 شركت وجود داخلي و خارجي (مجموع)
اون سه تاعدد اخري كه معلوم....
eztech
جان تو نمایشگاه می توانیم خرید عمده مثلا برای یک یا دو سیستم داشته باشیم
و اینکه با شروع نمایشگاه قیمت ها تو بازار تغییری می کنه یا نه؟
AMD>INTEL
27-10-2007, 22:33
شرکت corsi که واقعا ید طولانی تو چپاندن سیستم به مردم دارد تو سالن 35 هست که متاس?انه نمیدونم این شرکتهای بیسواد و کلاه بردار چگونه راه به الکامپ پیدا کردند
alidadash
27-10-2007, 22:49
دارم يه پست در مورد همكاري مجله ن?رين شده عصر شبكه و كرسي رايانه آماده ميكنم
سلام دوستان من میام نوکر همتون هم هستم می خوام تک تک همتون رو ببینم :d
ای جان چی میشه بچه ها بیایید خواهشا دلم لک زده من اولین روز نمایشگاه هستم تو غر?ه سایت سخت ا?زار از اغاز تا پایان تنها تون میزارم عکس های یادگاری (( چایی پیتزا ساندویج سرد هر چی تو غر?ه پیدا میشه سبزی خوردن کباب دوغ بابا بیاید رستوران هست ))
نه شوخی کردم بیایید دوستان بگید سایت سخت ا?زار به نماد قدرت خود نمایی کنه مو?ق باشید
AMD>INTEL
28-10-2007, 00:08
سایت سخت ا?زار بستگی به بضاعتی که داره . منتظر حضور شما دوشتان خوب هست . من مشتاق دیدن شما دوستان خوب هستم
اميد جان ?ردا ساعت چند راهي ميشيد آدرس غر?ه سايت كجاست ؟
AMD>INTEL
28-10-2007, 00:59
ما هستیم از ساعت 9 . سالن 35 غر?ه 14
ما هستیم از ساعت 9 . سالن 35 غر?ه 14
من حتما ميام اگر نيرو اضا?ي هم خواستيد روي من حساب كنيد
امید جان وبقیه که به غر?ه سخت ا?زار و البته آقای احمدی میرن حتما برای ما عکس یادگاری بگیرن و اپلود کنن !!!
eztech
جان تو نمایشگاه می توانیم خرید عمده مثلا برای یک یا دو سیستم داشته باشیم
و اینکه با شروع نمایشگاه قیمت ها تو بازار تغییری می کنه یا نه؟
سلام به شما دوست گرامي
پارسال كه ?روش داشتن بعضي شركت ها شايد امسال كمي ?رق كنه
درباره قيمت ها كه ايا كم ميشه يا نه ?كر نكنم تاثير انچناني بزار بايد ديد امسال به چه شكل
دوستان روز اول چطور بود من امروز نتوانستم برم !
شرکت corsi که واقعا ید طولانی تو چپاندن سیستم به مردم دارد تو سالن 35 هست که متاس?انه نمیدونم این شرکتهای بیسواد و کلاه بردار چگونه راه به الکامپ پیدا کردند
میگم امید جان کرسی هم تو نمایشگاه نزدیک خودتونه
اگه رخصت بدین میریزیم غر?شون رو با خاک یکسان میکنیم
من که نمیتونم همچین کاری کنم چون نمیتونم بیام !!!
تازه یه دونه تو شهره ما باز شده عین همین شعارش هم (آخرین تکنولوژی با 320 هزار تومان !!! )
من که نمیتونم همچین کاری کنم چون نمیتونم بیام !!!
تازه یه دونه تو شهره ما باز شده عین همین شعارش هم (آخرین تکنولوژی با 320 هزار تومان !!! )
منظورش از آخرین تکنولوژی پنتیوم ?ور 2.4 سلرون بوده احتمالا
البته حق دارن بیچاره ها از این بیشتر ندیدن
نمایشگاه تا ساعت چند بازه ؟
میگن از 10 صبح تا 5 بعد از ظهر
M_E_H_D_I
29-10-2007, 14:20
امروز هر چي دنبال سايت سخت ا?زار بودم چيزي پيدا نكردم .
در غر?ه 14 سالن 35 اصلا نامي از سخت ا?زار و يا سايت سخت ا?زار موجود نبود .
آيا من اشتباه ر?تم.؟؟
نه
اشتباه نر?تيد
سايت به يه اسم ديگه شركت كردئه بود گمونم صبا چي چي
منم اگه حواسم رو جمع نميكردم نميديدم!
AMD>INTEL
29-10-2007, 16:56
بنر سایت رو ندید ؟ من امروز باید مواظب دخترم باشم . کسی نبود نگهش داره
بنر سایت رو ندید ؟ من امروز باید مواظب دخترم باشم . کسی نبود نگهش داره
پس شما امروز نبوديد؟
من روم نشد بپرسم اسم ا?رادي كه اونجا بودن چيه!
البته ميشد غر?تون قشنگ تر بشه
ولي با اون دو تا برد هايي كه گذاشته بوديد خيلي حال كردم(البته با اون خنك كننده ها بيشتر!)
يكيش كه ip35 pro بود اونيكي هم يه مدا گيگا بود ولينميدونم مدلشه!
غر?ه به نام شبکه صبا هست ?ک کنم !!!
آقا تمدید نمیکنند؟!!
مثلا یک روز تمدید بشه (تا 5 شنبه)
نه ?ک نکنم چون برنامه داره نمایشگاه !!!
دوستان سلام
من ر?تم غر?ه سایت رو دیدم عالی بود بچه ها داشتن زحمت می کشیدن سیستم و چیزهای مربوط به این چیزها
عکس میزارم تا خودتتون متوجه بشید بزودی صبر کنید
سلام دوستان من امروز ر?تم خود در كلام اول كاملا متاس?م براي نمايشگاه هم از نگاه خودم و هم از ديدگاه دوستانم !
سايت سخت ا?زار هم كه گشتم ولي پيدا نكردم كه تازه ?هميدم اسم تغيير پيدا كرده
حال وقت بازديد از غر?ه نرم ا?زار نداشتم شايد چهارشنيه دوباره بيام
دوستان غر?ه نرم چطور بوده ؟
همه ما رو از نمایشگاه نا امید کردند !! همه میگن تعری?ی نبود !
من که ?قط چهار شنبه میتونم بیام.
سلام دوستان من امروز ر?تم خود در كلام اول كاملا متاس?م براي نمايشگاه هم از نگاه خودم و هم از ديدگاه دوستانم !
من که از نرم ا?زار اصلا خوشم نیومد.هیچ نکته ی خاص و جدیدی نداشت.
باز سخت ا?زار جالب تر بود.
با این وضع الکامپ نمی تونه رقیب خوب و جدی برای gitex باشه
masoudee
30-10-2007, 01:33
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان زحمت کش سایت سخت ا?زار ایران
بنده هم روز چهارشنبه حتما میام و دورادور همتونو میبینم (آخه من خجالتیم:d)
با آرزوی مو?قیت برای همه عزیزان
AMD>INTEL
30-10-2007, 01:58
کسی یک دور لبن دیجتال دراه به من امانت بده ممنون میشم . هزینه اجارش هم پرداخن میدم
من كه امروز دوستان رو ديدم خيلي هم خوش گذشت از سعيد عزيز و آرش عزيز علي عزيز و ديگر دوستان كه اسماشون يادم ر?ت ... ( مرض ?راموشي) سپاس گزارم اگر شد ?ردا هم ميام ميبينمتون قسمت نشد جناب احمدي را زيارت كنيم كه حتما تو اين يكي دو روزه خدمت ميرسم
کسی یک دور لبن دیجتال دراه به من امانت بده ممنون میشم . هزینه اجارش هم پرداخن میدم
آقا من كه واقعا ندارم اميد جان ?ردا ميري نمايشگاه ؟
M_E_H_D_I
30-10-2007, 14:53
پس من هم روز چهارشنبه دوباره ميام تا شايد بتونم اعضاي سايت و بقيه دوستان زيارت كنم.
اقا اگه من جای شما بودم و تهران زندگی میکردم هر روز اونجا تلپ میشدم !!! :d
AMD>INTEL
30-10-2007, 15:25
متاس?انه من به دلایل یکسری مشکلات شخصی 2 روز نتونستم تو نمایشگاه باشم . ?ردا سعی میکنم باشم . البته 1 به بعد . من کارم چون سیار هست . نمیتونم یکسره واستم .البته مشکلات دیگری هم هست که مدتها باهاش دست در گریبانم
من حرصم از این در میاد که شرکت دزد کرسی چه غر?ه ای اونجا باز کرده بود
واقعا مسخره است
من نمیدونم کسی نیست به اینها بگه ?روش سیستم های باد کرده و ترشیده که هنر نیست
هر اونیه که بسازی نه با دزدی بسوزونی
محا? جان مثله اینه که تو یه دردی از این کرسی داری اشکال نداره بزار زخم من ع?ونت کنه بعد با هم میریم غر?ه رو ..... ولی ساله بعد !!! :d
شما دلت خوشه ها
من هم از اینها هیچ ضرری ندیدم
دلم به حال این ملت و این کشور میسوزه که با وجود این جور شرکت ها هیچ وقت پیشر?ت نمیکنیم
امیدوارم این دزدها سال بعد تو نمایشگاه نباشن
منظور من این نبود ببخشید چون من مطمئنم ااعضای این انجمن گول همچین آدم هایی رو نمیخورن !!! اگه سوت?اهم شده بخشید !!!
راستی هر کی از کسانی که به الکامپ ر?ته بدون عکس پست نزنه !!! http://qsmile.com/qsimages/96.gif
من عکس میخوام از بچه ها !!! http://qsmile.com/qsimages/283.gif
به جان خودت که دوستمی و عزیزی کلا عکاسی از نمایشگاه رو ?راموش کرده بودم
همین الان که تو گ?تی یادم ا?تاد که باید عکس میگر?تم
دوستان راست میگن قسمت نرم ا?زار واقعا بی معنی بود هیچی مثل یک مترسک بود خشک نه چیزه جالبی داشت
نه چیزهای که ادم رو بزار ه تو ک? درکل نه
یه چیز دیگه هم خیلی جالب بود
آقای سونی اریکسونی که راه میر?ت
?کر کنم K750 یا K800 بود
ولی هرچی بود خیلی مسخره بود
M_E_H_D_I
30-10-2007, 16:53
از نظر من قسمت نرم ا?زار چيزي براي گ?تن نداشت.
اما من بشخصه از نرم ا?زار كتاب اول كه ?كر مي كنم جديد بود خوشم اومد
البته نمي دونم كه اين برنامه آيا تازه اومده يا نه اما در هر حال اين برنامه ديگه نقشه را به صورت يه ?ايل عكس نشون نميده و تونسته با برنامه نويسي اين برنامه هوشمند را بنويسند كه من خوشم اومد.
AMD>INTEL
30-10-2007, 17:01
خوب وقتی روی یک صن? نظارت درستی نباشه چنین مشکلاتی بوجود میاد . این صن? جائی برای ماها ندارد . این صن? برای شرکتهائی با سرمایه میلیاردی هست من بعد از 12 سال به این نتیجه رسیدم که ما همون ا?رادی هستیم که تو مصر باستان که سنگهای بزرگ رو برای ساختن کاخ و هرم ها حمل میکنیم . واقعا سخت هست که بعد از 12 سال کار هنوز دور خودت بچرخی . این بازار و این صن? ?قط باعث از بین ر?تن آدمانی مثل من میشود . که نه آشنائی دارد و نه سرمایه ?قط تجربه 12 سال زحمت رو با خود دارد .
AMD>INTEL
30-10-2007, 18:29
چرا توهین میکنی . بضاعت سایت همین قدر هست .
از نظر من قسمت نرم ا?زار چيزي براي گ?تن نداشت.
اما من بشخصه از نرم ا?زار كتاب اول كه ?كر مي كنم جديد بود خوشم اومد
البته نمي دونم كه اين برنامه آيا تازه اومده يا نه اما در هر حال اين برنامه ديگه نقشه را به صورت يه ?ايل عكس نشون نميده و تونسته با برنامه نويسي اين برنامه هوشمند را بنويسند كه من خوشم اومد.
من همون کتاب اول رو با کرکش دانلود کردم.
البته قبلش دوستم همون رو توی نمایشگاه کتاب امسال 6000 تومان خریده بود.
گ?تم که یه وقت نری بخری .
arash rashno
30-10-2007, 20:39
منم امروز نمایشگاه بودم برای قرارداد با شرکت ایران مارکت سنتر
به صورت تصاد?ی هم غر?ه انجمن سخت ا?زار رو دیدم و با جناب آقای سعید هم آشنا شدم
ولی خیلی از شرکتهای بزرگ توی نمایشگاه نبودند :confused:
galerydevil
30-10-2007, 20:53
كلا نمايشكاه خيلي ضعي? بود من هم 1 شنبه ر?تم هم 2 شنبه شايد 4 شنبه هم برم
بچه هاي سايت مشكل داشتن در زمينه تهيه قطعه و اقا ?واد 2شنبه خيلي شاكي بود.
كلا نمايشكاه خيلي ضعي? بود من هم 1 شنبه ر?تم هم 2 شنبه شايد 4 شنبه هم برم
بچه هاي سايت مشكل داشتن در زمينه تهيه قطعه و اقا ?واد 2شنبه خيلي شاكي بود.
شما که میگی نمایشگاه ضعی? بود پس این سه بار ر?تنت هم مسخرس
آقا نمایشگاه خیلی هم خوب بود
هر چی بود از سالهای قبل که بهتر بود
?قط کرسی زیادی بود
galerydevil
30-10-2007, 21:10
شما دلت خوشه ها
من هم از اینها هیچ ضرری ندیدم
دلم به حال این ملت و این کشور میسوزه که با وجود این جور شرکت ها هیچ وقت پیشر?ت نمیکنیم
امیدوارم این دزدها سال بعد تو نمایشگاه نباشن
اين شركت ته ذرده
عزيز ما خيلي مخلصيم منم دانشجوي رشته زراعت دانشگاه ورامينم
اين شركت ته ذرده
عزيز ما خيلي مخلصيم منم دانشجوي رشته زراعت دانشگاه ورامينم
قربونت آقا من قصدی نداشتم
مخلص هر چی دانشجوی هم رشته هم هستیم
من حرصم از این در میاد که شرکت دزد کرسی چه غر?ه ای اونجا باز کرده بود
واقعا مسخره است
من نمیدونم کسی نیست به اینها بگه ?روش سیستم های باد کرده و ترشیده که هنر نیست
هر اونیه که بسازی نه با دزدی بسوزونی
ایول بابا عجب زبان برانی داری خداییش خیلی باحال حر? دل همه رو زدی
به محمود می گم بکننت سخن گوی وزارت امور خارجه ?ک کنم از پسشون خوب بر بیایی
ایول بابا عجب زبان برانی داری خداییش خیلی باحال حر? دل همه رو زدی
به محمود می گم بکننت سخن گوی وزارت امور خارجه ?ک کنم از پسشون خوب بر بیایی
آقا دمت گرم تو که به محمود دستور میدی میشه بگی دو سه تا وزیرش رو عوض کنه
وزیر ارتباطات
وزیر امور خارجه
وزیر ....
و ....
من خواستم بیام ولی نشد :o
ایشاالله سال بعد:D
AMD>INTEL
31-10-2007, 14:38
متاس?انه من شرمنده دوستان شدم . نتونستم بیام چون دخترم دوباره از مهد سرماخوردگی شدید گر?ته بود .
متاس?انه من شرمنده دوستان شدم . نتونستم بیام چون دخترم دوباره از مهد سرماخوردگی شدید گر?ته بود .
آقا امید بیا بریزیم مهد کودکی که دخترت میره رو سر صاحاباش خراب کنیم
اون از اون د?عه که با سنجاق ا?تاده بودن به جان گوش دخترت این هم از این د?عه
masoudee
31-10-2007, 19:42
با درود
اینم واسه دوستان عزیزی که نتونستن بیان نمایشگاه(البته چیز خاصی هم وجود نداشت و خیلی از شرکت ها حضور نداشتند)
توضیحات اضا?ه باشه واسه بعد ، البته آقا ?واد رو هم دیدم که داشتن عکس می گر?تن.
552
553
554
555
556
AMD>INTEL
31-10-2007, 22:23
آقا امید بیا بریزیم مهد کودکی که دخترت میره رو سر صاحاباش خراب کنیم
اون از اون د?عه که با سنجاق ا?تاده بودن به جان گوش دخترت این هم از این د?عه
محدودیت برای تبت نام همین هست . با کلی هزینه مهد رو عوض کردم . ولی واقعیت تلخ این هست که وقتی بچه ای سرما میخورد .پدر و مادرش توان نگه داشتن بچه رو ندارند چون نمیتونند از کارشون رو بزنند . اینطوری کاملا اپیدمی میشه . خوشبختانه وزنهای سنگین تری از من تو این گروه سخت ا?زار وجود دارد و من کو چیکترین تو?یق حضور بین شما در ?روم دارم که همین برای من رضایت بخش هست .
محدودیت برای تبت نام همین هست . با کلی هزینه مهد رو عوض کردم . ولی واقعیت تلخ این هست که وقتی بچه ای سرما میخورد .پدر و مادرش توان نگه داشتن بچه رو ندارند چون نمیتونند از کارشون رو بزنند . اینطوری کاملا اپیدمی میشه . خوشبختانه وزنهای سنگین تری از من تو این گروه سخت ا?زار وجود دارد و من کو چیکترین تو?یق حضور بین شما در ?روم دارم که همین برای من رضایت بخش هست .
آقا امید من به یه چیزی اعتقاد دارم
کسی مریضی واگیر دار میگیره حالا هر چی می خواد باشه نباید به جایی بره که کسان دیگر هم هستند
این خودش حق الناس به حساب میاد
یادمه دبیرستان که بودم یکی از بچه های کلاس ما باعث شد حدود 300 ن?ر از بچه های مدرسه مریض بشن.
AMD>INTEL
01-11-2007, 15:07
درسته تا حالا دیدی حق به حق دار برسه . متاس?انه اینطوری نیست .
درسته تا حالا دیدی حق به حق دار برسه . متاس?انه اینطوری نیست .
شاید تو این دنیا نرسه
ولی مطمئنا تو اون دنیا میرسه
ان شاالله !!! امید جان می?همم که بچه داری توی این جامعه خیلی سخته !!! هیچ کی بلا نسبت دوستان مسئولیت پذیر نیستند !!
اقا من اومدم ولی هرچه گشتیم هیچی پیدا نکردیم
غر?ه سایتم ندیدم و الا حتما می اومدم
تو شرکت های معتبر هم از گارانتی ها ?قط البالو و سازگار بودن و اینده سیما هم ?قط نوشته بود سالن 38
من 4 ساعت تو بخش سخت ا?زار بودم هیچی ندیدم
از همه باحال تر غر?ه دارایی بودن که ?کر کنم نمی دونستن حتی نانو متر یعنی چی
Mod chip
01-11-2007, 23:38
منم امسال اومدم نمایشگاه روز دوم بود .
?قط میتونم بگم واقعا نمایشگاه جالبی نبود سالهای پیش خیلی بهتر بود کلا هر سال داره بدتر میشه شرکت های خارجی به خاطر مسائل تحریم و ... هرسال کمتر میشن . به اون 50 شرکت خارجی هم زیاد دل نبندید چون مثلا نمایندگی ?روش انتی ویروسها هم جزو شرکت های خارجی حساب میشن نکته خیلی بدش این بود که نمیدونم چرا شرکت های ایرانی بزرگ هم تو نمایشگاه نبودن امسال . در زمینه سخت ا?زار که دوستان اشاره کردن بازم قابل تحمل بود و خیلی بد نبود ولی تو نرم ا?زار هم به دلیل نبودن شرکت های خارجی واقعا خیلی اوضاع جالب نبود مثلا شرکت بزرگی مثل همکاران سیستم که هر سال پا ثابت نمایشگاه بود و یکی از بزرگترین شرکت های نرم ا?زاریه داخلیه نمیدونم چرا نبود و خیلی شرکت های دیگه واقعا نرم ا?زار جالب نبود هر غر?ه رو که نگاه میکردی یا Cms بود Crm هرکی ندونه ?کر میکنه نرم ا?زارها ?قط به همین چیزها ختم میشن اخه یه ابتکاری یه چیز جدیدی هیچی , وای حال میکنم تا 2-3 سال دیگه دره تمام این شرکت های نرم ا?زاریه تعطیل اینطوری رو ماکروسا?ت تخه میکنه. کلا نمایشگاه خیلی محدود شده بود امسال مثلا سالن شرکتهای اینترنتیش واقعا مسخره بازی یعنی در حد ببخشید ?حش بود اگه اشتباه میکنم لط?ا بهم بگید ولی من که هیچ کدوم از این شرکتهای اینترنتی که میشناختم رو ندیدم . بازم سخت ا?زار نسبت به بخش های دیگه نمایشگاه بهتر بود . من که خیلی ناراحت شدم .
masoudee
02-11-2007, 01:01
با درود
امیدوارم حال همگی خوب باشه. آقا با یه چیز این نمایشگاه من حال کردم سامسونگ اسپانسر همه بود. توی همه غر?ه ها lcd سامسونگ وجود داشت یا بنر اون. lcd tv و مانیتور ها 90 درصد برا سامسونگ بود. در کل با سالن 38 بیشتر از همه حال کردم ، بعد 31b و بعد 35. کامل ترین غر?ه واسه شرکت سونی بود به نظر من چه از دیزاین و چه از ?عالیت. با غر?ه پرشوناژ هم خیلی حال کردم چون کارش تک بود اونجا. شرکت کرسی هم شعار مسخره هر ایرانی یک کامپیوتر (تقلید از ایده لپ تاپ 100 دلاری، البته در سطوح بسیار بسیار پایین تر) خودش رو کشته بود البته تو ?روم ما هم طر?دار زیاد داره این شرکت :D (شوخی میکنم). دیزاین غر?ه شرکت میکرولب هم جالب بود عکسشو حتما میزارم ، اون مدل PROBIT و که خیلی ?روش کرد تو ایران دور تا دور غر?شون رو زمین چیده بودن.
دیگه بگم که در بخش تلکام شرکت مایکرو تل از همه بهتر بود به نظر من مخصوصا که اون گوشی سامسونگ G800 رو داد دستم باش ور ر?تم :D
بخش نرم ا?زار ?اجعه بود و اصلا نباید ازش حر?ی زد.
کلا من ?قط از اینکه غر?ه سایت سخت ا?زار رو دیدم و تونستم دوربین a700 سونی رو دست بگیرم و تست کنم خوشحال شدم. و در نهایت اگر 10 یا 15 غر?ه بزرگی که اونجا بودن حضور نداشتن میشد گ?ت که اصلا نمایشگاه نبوده متاس?انه چون خیلی از شرکت ها بودن اما آداب و رسوم نمایشگاه رو بلد نبودن البته خیلی از مردم هم متعاقبا آداب نمایشگاه ر?تن رو. آقا نمیدونید اگه یه جا خودکار میدادن واسه تبلیغات اون غر?ه کشته میداد از شدت جمعیت و مردم از سر و کول هم می ر?تن بالا. تا کی این ملت میخوان این ر?تار رو داسته باشن و دنبال چیز م?ت بگردن خدا عالمه!. امیدوارم در سالهای آینده بهتر از این باشه.
در نهایت هم یه عکس از غر?ه کرسی برای برداشت آزاد!
567
568
masoudee
02-11-2007, 03:30
برای تکمیل ?رمایشات دوست خوبمون جناب mhaf
اینم آقای K800!
:D
569
برای تکمیل ?رمایشات دوست خوبمون جناب mhaf
اینم آقای K800!
:D
569
ا
این K800 بود
پس من چرا K750 دیده بودمش
AMD>INTEL
04-11-2007, 18:03
همه استاتید جمع بودند?قط من نبودم
masoudee
04-11-2007, 18:36
همه استاتید جمع بودند?قط من نبودم
با درود
بنده خیلی مشتاق بودم همه ی دوستان عزیز رو ببینم ولی متاس?انه نشد، بهتر میبود اگه یک روز رو دوستان واسه معار?ه و آشنایی تعیین می کردند بلکه ما ?یض می بردیم و با همه دوستان آشنا می شدیم.
آقا اینجوری که شما می ?رمایید آدم دلش کباب میشه ، انشالا سال دیگه ما این سعادت رو خواهیم داشت که شما رو زیارت کنیم
(یه وقت نگید طر? خودش رو استاد حساب کرد و جواب پست رو داد ها! :D)
با سپاس از همگی
ایشاالاه سال بعد من هم هستم هر طور شده ....
به نظر من غر?ه سایت سخت ا?زار خیلی خوب بود
قابل توجه کسایی که میگن بد بود
به نظر من از خیلی از غر?ه ها که ?قط محصول برا ?روش گذاشته بودن بهتر بود
چون مسئولای سایت اور کلاک رو به ملت یاد دادن
حداقلش یک کار علمی کردن که مناسب نمایشگاه بود
اره من هم تو چند تا عکس دیدم آقا سعید داشت با یه واتر کولینگ یه سیستم با یه کیس شیشه ای ر و اور میکرد !!! خیلی جالب بود این نشون میده مدیران این انجمن برای مردم اهمیت قائل اند و به سطح دانش اونها در زمینه ی کامپیوتر اونا اهمیت میدن !!!
مدیران این انجمن بر خلا? کسانی که برای هر چیزی پول میگیرند نیستند و اطلاعاتشون رو منتقل میکنن و علم واقعی یعنی این !!!
AMD>INTEL
05-11-2007, 02:16
برای من این نمایشگاه تنها چیزی داشت آشنائی با مهندس آرش بطنی بود . امیدوارم بازم بتونم ببینمش
برای من این نمایشگاه تنها چیزی داشت آشنائی با مهندس آرش بطنی بود . امیدوارم بازم بتونم ببینمش
آقا امید دمت گرم یعنی نمایشگاه برات چیز دیگه ای نداشت؟؟؟؟؟
اره من هم تو چند تا عکس دیدم آقا سعید داشت با یه واتر کولینگ یه سیستم با یه کیس شیشه ای ر و اور میکرد !!! خیلی جالب بود این نشون میده مدیران این انجمن برای مردم اهمیت قائل اند و به سطح دانش اونها در زمینه ی کامپیوتر اونا اهمیت میدن !!!
مدیران این انجمن بر خلا? کسانی که برای هر چیزی پول میگیرند نیستند و اطلاعاتشون رو منتقل میکنن و علم واقعی یعنی این !!!
حالا من یه سوال از شما دارم؟
علم بهتره یا ثروت؟
یا نه یه جور دیگه بپرسم:
بدون ثروت میشه علم بدست آورد؟
سلام دوستان ببخشید طول کشید عکسهای از نمایشگاه که خالی از لط? نیست
http://img.majidonline.com/thumb/125627/20070804(001).jpg
http://img.majidonline.com/pic/125627/20070804(001).jpg
http://img.majidonline.com/thumb/125629/20070804(005).jpg
http://img.majidonline.com/pic/125629/20070804(005).jpg
http://img.majidonline.com/thumb/125630/20070804(002).jpg
http://img.majidonline.com/pic/125630/20070804(002).jpg
http://img.majidonline.com/thumb/125631/20070804(006).jpg
http://img.majidonline.com/pic/125631/20070804(006).jpg
دوستان ببخشید دیگه
حالا من یه سوال از شما دارم؟
علم بهتره یا ثروت؟
یا نه یه جور دیگه بپرسم:
بدون ثروت میشه علم بدست آورد؟
ثروتی که با علم ازش است?اده بشه !!!
درسته که علم بدون ثروت بدست نمیاد ولی ثروتی که با علم بدست میاد تمومی ندارد و میشه بین همه تقسیم کرد !!!
الان عین قبل نیست که یه ن?ر همه علوم رو یه ن?ر داشته باشه و الان علم نزد همگان است پس بهتره از علم همدیگر است?اده کنیم !!!
مگر کسی حسود باشد یا اینکه بخواهد علم را به گور ببرد !!!
سوت?اهم نشود Mhaf جان !!!
عکس هایه تکمیلی:
http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116108-1-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116108-1.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116109-2-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116109-2.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116110-3-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116110-3.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116111-4-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116111-4.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116112-5-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116112-5.jpeg)
http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116113-6-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116113-6.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116114-7-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116114-7.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116119-8-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116119-8.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116120-9-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116120-9.jpeg) http://www.imageox.com/graphic/thumbs/116121-10-th.jpeg (http://www.imageox.com/share/116121-10.jpeg)
سلام و تشکر از همه دوستانی که در این مدت چه حضورا به ما لط?ا داشتند و چه از دور مارو یاری دادن!
ببخشید که دیر برای تشکر اقدام می کنم راستش من که شخصا تا یک ه?ته بعد از نمایشگاه دچار بیماری سختی شده بودم بطوری که به سختی میتونستم حتی جلوی سیستم بشینم.
تشکر ویژه از دوستان بسیار خوب و دست اندرکاران سایت آقایان آرش بطنی، ، بهادر امید و علیرضای حقدوست عزیز و سامی لویان و همچنین دوست عزیز آقای کیوان علینژاد مدیر ?روشگاه پلانر و آقای محمد رضا پناهی از مجله عصر شبکه که در حد توان به ما کمک و پشتیبانی دادند و سایر دوستان عضو در ?وروم slayer و samin و دیگر دوستانی که به دلیل کمبود مکان! نمیشه اسم همشون رو آورد دارم.
همینطور از آقای احمدی که به عنوان شکارچی لحظه ها با دوربین مخو?ش منتظر بود تا از ما عکس های در حالت های نامتعار? بگیره هم باید تشکر کرد! ایشان هم تجربه های خوبی در اختیار ما گذاشتند.
از پشتیبانی شرکت های آواژنگ، سامسونگ و گرین که با در اختیار قرار دادن قطعات سخت ا?زاری به پربار تر شدن غر?ه سایت سخت ا?زار کمک کردند هم باید تشکر کرد بخصوص آقایان جواد عمرانی، کوروش عباسی و آیدین حبیبی.
از نظر من که نمیاشگاه تجربه خوبی برای ما به عنوان اولین سایت تخصصی سخت ا?زار در ایران بود که با تمام محدودیت هایی که داشتیم سعی کردیم از ایده ها و قابلیت های خودمون د?اع بکنیم و همینطور عده بیشتری از هموطنان رو با سایت آشنا کنیم. حالا تا نظر سایر دوستان چی باشه. قدرمسلم هیچ کاری خالی از عیب و ایراد نیست.
خوشبختانه بسیاری از برنامه ها تا حد بسیار خوبی عملی شد اما با این حال بعضی از برنامه ها به خاطر جو نمایشگاه و کمبود های گوناگون که برای یک سایت اینترنتی که برای اولین بار اونهم در یک نمایشگاه بین الملی شرکت میکنه، به دلیل قابل حدس نبودن و شاید کمی تجربه به انجام نرسید که انشاله سعی خواهیم کرد در نمایشگاه های بعدی اگه عمری باشه جبران کنیم.
عکس یادگاری در اخرین ساعات برگزاری نمایشگاه، از سمت راست :
http://forum.sakhtafzar.com/attachment.php?attachmentid=581&stc=1&d=1194556166
محمد رضا پناهی، ?واد اسکندری، سامی لویان، علیرضا حقدوست، آرش بطنی، علی امیرنژاد و سعید یزدانی
شاید در غر?ه ما از انواع اشانتیون و یا ویزیتور های جذاب خبری نبود اما به هرحال ظاهر و باطن همین بود که دیدید ... امیدوارم مورد قبول دوستان بوده باشه.
به امید مو?قیت برای همه دوستان عزیز.
سعید یزدانی
مدیر سایت سخت ا?زار ایران
با سلام به سعید خودمون
خوشحالم که بالاخره تونستی قلم به دست بگیری و چند سطری در برخی تایپیک ها بنویسی ... ;)
راستش من یکی از اینکه نمایشگاه زود تموم شد و ?قط 4 روز بود زیاد خوشم نیومد. باور کنید این بار و حتی در مقایسه با نمایشگاههای خارجی به من یکی که خیلی خوش میگذشت.
مخصوصا چون تعهدی نسبت به مدیریت غر?ه نداشتم و ?قط ناظر و نماینده یه شرکت وقتم بیشتر آزاد بود و کارم شده بود سرک کشیدن به غر?ه شرکتهای گوناگون و اذیت کردن بچه ها و مخصوصا مدیران شرکتها، حالا بچه های محله سایت خودمون یعنی سخت ا?زار که حسابشون جدا ... :cool:
اینی که سعید انجا گ?ته من عکس خ?ن مینداختم خوب راسته البته با قدری تعری? از جانب ایشون ولی حالا چه جور عکسایی ?علا رو نمیکنم تا بعنوان مدرک جرم داشته باشم به موقش لازم میشه :cool:
باور کنید لازم میشه ... :D
خوب من متاس?انه قسمت نشد که آقای عليرضا خان حقدوست رواز نزدیک ببینم البته اون لحضه ای که آمدم غر?ه سایت ایشون برای بازدید از سایر غر?ه ها ر?ته بودند که خوب نشد که بشه. ولی اینجا عکسشون رو دیدم و از همینجا هم خدمت ایشون و هم سایر عزیزان توی عکس یکبار دیگه عرض ادب و احترام میکنم و امیدوارم که در آینده نزدیم بازهم ?رصت دیدن بچه محلامون پیش بیاد.:rolleyes:
شاد و مو?ق باشید دوستان ... :)
با سلام به سعید خودمون
خوشحالم که بالاخره تونستی قلم به دست بگیری و چند سطری در برخی تایپیک ها بنویسی ... ;)
راستش من یکی از اینکه نمایشگاه زود تموم شد و ?قط 4 روز بود زیاد خوشم نیومد. باور کنید این بار و حتی در مقایسه با نمایشگاههای خارجی به من یکی که خیلی خوش میگذشت.
مخصوصا چون تعهدی نسبت به مدیریت غر?ه نداشتم و ?قط ناظر و نماینده یه شرکت وقتم بیشتر آزاد بود و کارم شده بود سرک کشیدن به غر?ه شرکتهای گوناگون و اذیت کردن بچه ها و مخصوصا مدیران شرکتها، حالا بچه های محله سایت خودمون یعنی سخت ا?زار که حسابشون جدا ... :cool:
اینی که سعید انجا گ?ته من عکس خ?ن مینداختم خوب راسته البته با قدری تعری? از جانب ایشون ولی حالا چه جور عکسایی ?علا رو نمیکنم تا بعنوان مدرک جرم داشته باشم به موقش لازم میشه :cool:
باور کنید لازم میشه ... :D
خوب من متاس?انه قسمت نشد که آقای عليرضا خان حقدوست رواز نزدیک ببینم البته اون لحضه ای که آمدم غر?ه سایت ایشون برای بازدید از سایر غر?ه ها ر?ته بودند که خوب نشد که بشه. ولی اینجا عکسشون رو دیدم و از همینجا هم خدمت ایشون و هم سایر عزیزان توی عکس یکبار دیگه عرض ادب و احترام میکنم و امیدوارم که در آینده نزدیم بازهم ?رصت دیدن بچه محلامون پیش بیاد.:rolleyes:
آقای احمدی به من هم امسال خیلی بیشتر خوش گذشت
چون اولا با شما آشنا شدم
دوما با بچه های گل سایت سخت ا?زار
?قط خیلی بدشانسی آوردم که نتونستم امید رو ببینم
سلام دوستان
سعید جان لط? داری شما دوست عزیز وظی?ه بود عزیز بیاییم بچه ها رو تنها نذاریم و با بچه ها روابط بر قرار کنیم هم دیگر رو ببینیم
دوستان انشاالله سال دیگه خدا خواسته زنده بودم من یک کمکی به عنوان دوستون و برادر کوچیکتون انجام میدم
تا سرا?رازتر گذشته باشیم همه دوستان زحمت کشیدن و ونهایت سعی اشون رو کردن
مو?ق باشید و سربلند یاعلی
سلام آقای احمدی
ممنون از ابراز محبتتون ، دقیقا همون زمانی که شما می?رمائید تشری? آورده بودید غر?ه ما، من و ?واد ر?ته بودیم غر?ه شما تا از نزدیک با شما آشنا بشم. خوب قسمت نبوده مثل اینکه ، امیدوارم بیشتر بتونیم در خدمتون باشم.
راستی یاد اون سمنار عرصه مدیریت داده ها ا?تادم، خبری ازش نشد .... قرار بود که همزمان با نمایشگاه الکامپ برگزار بشه درسته ؟ برگزار نشد ؟
من هم به نوبع خودم از تمامی دوستان دست اندار کار و بازدید کنندگان سایت تشکر می کنم، از اینکه این ایام به دلیل مشغله های روزمره ام کمتر ?رصت می کنم به سایت سری بزنم و در ایام نمایشگاه هم ?قط روز آخر تونستم در خدمت دوستان باشم، متاس?م.
نمایشگاه امسال با همه خوبی ها و بدی هاش تموم شد و باری از تجربه های ارزشمند رو برای ما به ارمغان آورد. امیدوارم به همه کمی ها و کاستی ها ، دوستان از زحمات بی دریغ مسئولین سایت راضی بوده باشند.
سلام آقای احمدی
ممنون از ابراز محبتتون ، دقیقا همون زمانی که شما می?رمائید تشری? آورده بودید غر?ه ما، من و ?واد ر?ته بودیم غر?ه شما تا از نزدیک با شما آشنا بشم. خوب قسمت نبوده مثل اینکه ، امیدوارم بیشتر بتونیم در خدمتون باشم.
راستی یاد اون سمنار عرصه مدیریت داده ها ا?تادم، خبری ازش نشد .... قرار بود که همزمان با نمایشگاه الکامپ برگزار بشه درسته ؟ برگزار نشد ؟
عليرضا جان ازت ممنونم
همين كه دل به دل راه داره خودش كلي ارزش داره.
:cool:
در مورد سمينار باور ميكني من هم به ?كرش از 2 ه?ته پيش بودم ولي مخصوصا چيزي نگ?تم تا قدري زمان بگذره بحانه به دست مدعين نديم...;)
هميشه ميگن سنگ بزرگ علامت نزدن است ...
ديگه اگه من اين بازار و شركت هاي اون رو نشناسم كه بايد برم غاز بچرنوم.
البته بماند كه الان صحبت هاي اينجا به گوش آقايون از يه طريقي ميرسه و باور كن ظر? چند روز آينده يه خبري،حر?ي و يا چيزي اينجا يا يه جايي نزديك تر زده ميشه ...:rolleyes:
ميگي نه، صبر كن تا ببينيم ... :D
این قضیه من رو به یاد ?یلم های رمانتیک انداخت :d
با عرض سلام و خسته نباشید
آغا یه سوال ?نی:
مادربورد هایی که قابلیت نسب دو cpuرا دارا هستند یک توضیح اجمالی دربارش بدین و این که داخل ایران چطور میشه تهیه کرد
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.