PDA

مشاهده نسخه کامل : چه تلویزیونی بخرم؟

Axl Rose
24-10-2007, 19:24
دوستان بنده در نظر دارم تلویزیون بخرم lcd یا plasma ؟ در ضمن چه مدلی؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید

Stream
24-10-2007, 19:47
من خودم Lcd رو ترجیح میدم. وضوح بیشتری داره و روشنایی بهتر. البته قیمت هم مهمه ...

mstf666
24-10-2007, 20:43
Lcd.
سونی.
سری V یا X .

Stream
24-10-2007, 21:58
سونی اصلا ارزش خرید نداره. با قیمت سونی معمولی میشه سامسونگ Full HD گر?ت.

Axl Rose
24-10-2007, 23:35
من می خوام تا 2 تومان هزینه کنم با این مقدار هزینه بهترین انتخاب چه مدلیه؟؟؟32 اینچ
در ضمن ایا دوستان سایتی رو سراغ دارن که مدلهای 32 رو با هم مقایسه کرده باشه مثه همین pcpop

MaFia
24-10-2007, 23:50
من می خوام تا 2 تومان هزینه کنم با این مقدار هزینه بهترین انتخاب چه مدلیه؟؟؟32 اینچ
در ضمن ایا دوستان سایتی رو سراغ دارن که مدلهای 32 رو با هم مقایسه کرده باشه مثه همین pcpop

ایران هستی ؟
اگه بله
سری 81 سامی 40 اینچ رو شما می تونی زیر 2 تومن بگیری بهترین انتخاب هست

Axl Rose
25-10-2007, 00:16
بله من ایران هستم . از کجا میتونم اطلاعات دقیق تلویزیونهای موجود در بازار ایران رو بگیرم؟ توی سایت سام بعضی از مدلها نوشته نشده

MaFia
25-10-2007, 00:21
بله من ایران هستم . از کجا میتونم اطلاعات دقیق تلویزیونهای موجود در بازار ایران رو بگیرم؟ توی سایت سام بعضی از مدلها نوشته نشده

خود بازار
اما کلا قیمت و نوع کارایی شما راحت تعیین می کنه چه مدلی برای شما بهتر هست
100% اگه ایران نبودی و PS3 بازی می کردی مدل Full HD سامی برای شما بهتر بود
و حالا مدل آر 81 پر?روش ترین و بهترین ها بوده در اروپا

Stream
25-10-2007, 00:43
من هم سری 81 سامسونگ رو پیشنهاد میکنم. M81 و N81 جزو سری Full HD هستند. R81 و F81 هم HD .

mhaf
25-10-2007, 12:40
من خودم ال سی دی سامسونگ رو ترجیح میدم
یه سر برو جمهوری بین ولی عصر و حا?ظ
اونجا قیمت هاش رو میبینی
من 32 قیمت کردم 1200 بود
25 هم 900 بود
البته دو سه ماه پیش

Axl Rose
25-10-2007, 15:21
دوستان نظرتون در مورد hitachi و jvc چیه؟ ایا اطلاعاتی در مورد این دو برند دارید؟

Stream
25-10-2007, 15:26
Jvc هم نسبت به قیمتش نمی ارزه. Hitachi من خونه یکی از دوستان دیدم از کی?یتش خوشم نیومد.

masoudee
25-10-2007, 22:37
با درود
Axl جان ممنونم که تاپیک جدید باز کردی
در مورد پلاسما یا ال سی دی بلاید بگم با بودجه ای که شما مد نظر دارید ال سی دی انتخاب بهتریه مگر در یک حالت خاص!!! اونم اینه که شما بخوای تلویزیون پلاسما Pioneer بخری که قیمتش بالاست و مدل های High-End اون در ایران ?کر نکنم موجود باشه.

در مورد ال سی دی مطابق گ?ته دوستان SAMSUNG مدل های R81 و M81 بهترین ها هستند با توجه به قیمت هاشون. M81 سیستم Full HD رو ساپورت میکنه و R81 هم HD Ready هستش.(42 اینچ)

دور سونی هم خط بکش به نظر من مگر اینکه پول اضا?ه داشته باشی و ندونی باهاش چیکار کنی!

در مورد مقایسه باید بگم بهترین مقایسه رو مطابق گ?ته دوستان میتونی در خیابان جمهوری ببینی (البته اگر در تهران زندگی می کنید)
اگه است?اده HD نداری بهتره R81 رو بگیری وگرنه M81 رو بگیر. البته این مدلها 42 اینچ هستند.

در ضمن در مورد 32 برند های دیگه اگه این مدل در ایران گیرت بیاد میتونه انتخاب عالی باشه. اینم لینک review این مدل در Trusted Review. (http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/05/11/Toshiba-Regza-42X3030D-42in-LCD-TV/p1)
اطلاعات اینجا (http://my.blackmice.com/showthread.php?t=12783) هم میتونه م?ید باشه(البته با کمی تغییرات:d!

با سپاس

Axl Rose
25-10-2007, 23:21
با درود
امید جان ممنونم که تاپیک جدید باز کردی
در مورد پلاسما یا ال سی دی بلاید بگم با بودجه ای که شما مد نظر دارید ال سی دی انتخاب بهتریه مگر در یک حالت خاص!!! اونم اینه که شما بخوای تلویزیون پلاسما Pioneer بخری که قیمتش بالاست و مدل های High-End اون در ایران ?کر نکنم موجود باشه.

در مورد ال سی دی مطابق گ?ته دوستان SAMSUNG مدل های R81 و M81 بهترین ها هستند با توجه به قیمت هاشون. M81 سیستم Full HD رو ساپورت میکنه و R81 هم HD Ready هستش.(42 اینچ)

دور سونی هم خط بکش به نظر من مگر اینکه پول اضا?ه داشته باشی و ندونی باهاش چیکار کنی!

در مورد مقایسه باید بگم بهترین مقایسه رو مطابق گ?ته دوستان میتونی در خیابان جمهوری ببینی (البته اگر در تهران زندگی می کنید)
اگه است?اده HD نداری بهتره R81 رو بگیری وگرنه M81 رو بگیر. البته این مدلها 42 اینچ هستند.

در ضمن در مورد 32 برند های دیگه اگه این مدل در ایران گیرت بیاد میتونه انتخاب عالی باشه. اینم لینک review این مدل در Trusted Review. (http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/05/11/Toshiba-Regza-42X3030D-42in-LCD-TV/p1)
اطلاعات اینجا (http://my.blackmice.com/showthread.php?t=12783) هم میتونه م?ید باشه(البته با کمی تغییرات:d!

با سپاس
. ایا این مدل توشیبا 32 اینچش تو ایران هستش؟
مرسی به خا طر راهنماییت البته من امید نیستم

masoudee
25-10-2007, 23:58
والا تا الان که سرچ کردم نبوده. اما قراره واسه یکی از دوستام آمارشو بطور کامل بگیرم البته سامسونگ با توجه به خدماتش در ایران و اینکه امتحانشو پس داده میتونه انتخاب خوبی باشه!
ببخشید اصلاح کردم در پست بالا

Axl Rose
26-10-2007, 10:42
خواهش میکنم مسعود جان.
ایا toshiba تو ایران نمایندگی داره؟در ضمن نظرتون در مورد تلویزیونهای full hd چیه؟ با توجه به این نکته که ?رمتهای
hd-dvd و blueray تو ایران هنوز جا نیا?تاده ایا الان خرید این تلویزیونها به صر?ه هستش؟

Beny
26-10-2007, 14:04
خرید اینا الان برای کسانی که Ps3 دارن خوبه ولی خریدش هم که بد نیست اگه قیمت مناسب باشه !

Stream
26-10-2007, 14:45
الان جا نی?تاده ولی تا 1-2 سال دیگه که قیمت Player هاشون پایین بیاد مطمئن باش جا می?ته.

masoudee
26-10-2007, 15:58
با درود
بله Axl جان نمایندگی داره اما نمیدونم این مدل رو دارن یا نه! توی یکی از کاتالوگ هاشون که من نگاه میکردم ندیدم این مدل رو.
نمایندگی Toshiba در ایران هم ?کر می کنم پارس الرمس باشه. (http://www.hitek.ir/index_files/ServicePersian.htm)

در مورد full HD اگه نمیخواید ?علا زیاد هزینه کنید و کانالهای تلویزیون ایران رو زیاد تماشا می کنید بهتره الان full HD نخرید. چون من شنیدم که میگن تصاویر تلویزیون ایران خیلی ناجوره البته از قدیم گ?تن شنیدن کی بود مانند دیدن واسه همین میگم یه سر بری جمهوری خیلی چیزا دستگیرت میشه!
بعد اینکه مسلما تا زمانی که این ?رمت ها در ایران جا بی?تن تکنولوژی اون ها هم خیلی پیشر?ت خواهد کرد. اما اگه PS3 داری میتونی از این تکنولوژی است?اده کنی.
اگر خواستی یه دستگاه 720p بگیری مدلی رو بگیر که بتونه 1080p رو به 720p تبدیل کنه.

mhaf
26-10-2007, 19:55
دوستان نظرتون در مورد hitachi و jvc چیه؟ ایا اطلاعاتی در مورد این دو برند دارید؟
هیچ کدوم خوب نیستند

masoudee
26-10-2007, 20:51
هیچ کدوم خوب نیستند

با درود
هر حر?ی باید با دلیل و مدرک باشه تا تاپیک ارزشمند و بدرد بخور باشه
لط?ا سعی کنید بدون دلیل حر?ی نزنید تا از اعتبار تاپیک کم نشه!
با سپاس

Axl Rose
27-10-2007, 18:21
مرسی از راهنمایی همه ی دوستان اینطور که من ?همیدم بلاسما ها کی?یت بهتری نسبت به ال سی دی دارن
البته مطمین نیستم ایا کسی ت?اوت دقیق این دو تا رو میدونه؟؟
مسعود جان مرسی بخاطر لینک .

Stream
27-10-2007, 18:28
تنها شباهتی که با هم دارند قیا?شون هست.
LCD ها کی?یتی بالاتری نسبت به Plasma ها دارند ولی Response Time پلاسما ها بهتر هست. در کل LCD کی?یت و روشنایی بالاتر، به خصوص نسل ه?ت و هشت.

mhaf
27-10-2007, 18:42
مرسی از راهنمایی همه ی دوستان اینطور که من ?همیدم بلاسما ها کی?یت بهتری نسبت به ال سی دی دارن
البته مطمین نیستم ایا کسی ت?اوت دقیق این دو تا رو میدونه؟؟
مسعود جان مرسی بخاطر لینک .
دقیقا بر عکس ?همیدی

mhaf
27-10-2007, 18:43
با درود
هر حر?ی باید با دلیل و مدرک باشه تا تاپیک ارزشمند و بدرد بخور باشه
لط?ا سعی کنید بدون دلیل حر?ی نزنید تا از اعتبار تاپیک کم نشه!
با سپاس
من دلیل دارم ولی برا خودمه
چون من خودم هیتاچی و جی وی سی رو با بقیه مقایسه کردم

masoudee
27-10-2007, 22:30
من دلیل دارم ولی برا خودمه
چون من خودم هیتاچی و جی وی سی رو با بقیه مقایسه کردم

با درود
اینجا اسمش ?رومه و همه جمع شدن تا اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران بگذارن شما هم بهتره لط?ی بکنید و اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار بدید تا ?قط واسه خودتون نباشه و دیگران هم است?اده ببرن ، بنده ?کر می کنم هد? از ایجاد ?روم همین باشه نه؟
Axl جان به سایت پایونیر یه سر بزن مقاله ای گذاشتن که چرا lcd تولید منیکنن و plasma تولید میکنن امیدوارم بدردت بخوره!

با سپاس

MaFia
28-10-2007, 01:34
پلاسما کنتراست بالایی داره در حد ملیون
اما 100% ال سی دی حر? اول رو می زنه از نظر به روز بودن و امکانات
پلاسما دیگه واقعا تعطیله

mhaf
28-10-2007, 09:40
تا جایی که من میدونم پلاسما دیگه زمان است?اده اش گذشته
در ضمن من چون خودم کی?یت جی وی سی و هیتاچی و سامسونگ و الجی و سونی رو کنار هم دیگه مقایسه کردم اینو میگم
کی?یت سامسونگ از همه بالا تر بود
با توجه با کنتراستش و شدت روشنایی اش

Axl Rose
28-10-2007, 14:31
والا من عرض کردم که مظمئن نیستم کدوم بهترن. اما مثه اینکه کی?یت رنگهای plasma بهتره ولی در عوض resolution درlcd ها بالاتره
مسعود جان منظورت اینه که pioneer دیگه lcd نمیزنه؟
با تشکر

Stream
28-10-2007, 17:36
کی?یت رنگهای Lcd هم بالاتره ! کلا کنتراست و برایتنس در Lcd بهتر از پلاسماست. زاویه دید در پلاسما حدود 160 هست ولی در Lcd حدود 175 .
البته قیمت رو هم باید در نظر گر?ت. پلاسما پایینتر از Lcd هست.

mhaf
28-10-2007, 17:39
جدیدا شرکت Hp مانیتورهایی که رو لپ تاپ هاش میزاره زاویه دیدشون 180 درجه است
یعنی معرکه

masoud123
28-10-2007, 19:14
كي?يت رنگ در Lcd خيلي بالاتر هست مخصوصا در رنگ سياه كاملا مشهود است ولي كنتراست پايين هست و يك مشكل ديگه اي كه پلاسما ها دارند بعد از زمان است?اده اي كه كارخانه نوشته معمولا حالت كدر به خود مي گيره و اصطلاحا پيكسل ها كدر مي شوند.

Evanescence
28-10-2007, 19:48
كي?يت رنگ در پلاسما خيلي بالاتر هست مخصوصا در رنگ سياه كاملا مشهود است ولي كنتراست پايين هست
برعکس همین جمله صحیح است

mhaf
28-10-2007, 20:55
كي?يت رنگ در Lcd خيلي بالاتر هست مخصوصا در رنگ سياه كاملا مشهود است ولي كنتراست پايين هست و يك مشكل ديگه اي كه پلاسما ها دارند بعد از زمان است?اده اي كه كارخانه نوشته معمولا حالت كدر به خود مي گيره و اصطلاحا پيكسل ها كدر مي شوند.
کاملا درسته من هم تو یه مقاله علمی درباره پلاسما ها خوندم که بعد از زمان معینی پیکسل هاشون کدر میشه
ولی در مورد LCD ها چیزی مشاهده نشده
البته تا کنون

masoudee
29-10-2007, 00:47
با درود
ببخشید Axl جان. من چند روزیه که گیر درس و دانشگاهم . ?علا این مقاله (http://www.xooxoo.net/blog/1386/04/23/%D8%AA%D9%84%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-lcd-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-plasma-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%DB%8C/)رو بخون می?همی ?رمایشات خیلی از دوستان درست نیست یه مقاله هم تو مجله دارم که اگه وقت شه مهمترین مطالبش رو میزارم اینجا!

همچنین این مقاله (http://www.lcdtvbuyingguide.com/lcdtv-plasmavslcd.shtml) ، و این مقایسه (http://www.flattvpeople.com/tutorials/lcd-vs-plasma.asp) رو هم بخونید حتما.

با سپاس

masoudee
29-10-2007, 01:04
والا من عرض کردم که مظمئن نیستم کدوم بهترن. اما مثه اینکه کی?یت رنگهای plasma بهتره ولی در عوض resolution درlcd ها بالاتره
مسعود جان منظورت اینه که pioneer دیگه lcd نمیزنه؟
با تشکر

والا تا جایی که بنده اطلاع دارم ?قط plasma تولید میکنه plasma هاشم همیشه در بنچمارک های cnet بالاترین امتیاز ها رو میگیرن مخصوصا در مورد کی?یت رنگ!

Axl Rose
29-10-2007, 02:12
خیلی ممنون از راهنماییت masoudee جان

masoud123
29-10-2007, 03:09
تا جایی که من میدونم پلاسما دیگه زمان است?اده اش گذشته

پلاسما تكنولوژيش از LCD جديدتره و هنوز مونده برسه به كي?يت LCD و اين LCDها هستند كه كم كم جاي خودشونو به پلاسما مي دهند.
در LCD از حالت مايع ماده است?اده مي شه ولي در پلاسما حالت ديگري از ماده وجود داره كه نه گاز هست نه مايع و نه جامد كه پلاسما گ?ته مي شه.
ياداوري: ( اگه يادتون باشه ما در ?يزيك و شيمي سه حالت ماده شامل مايع ، جامد و گاز رو خونديم ).

masoudee
30-10-2007, 01:15
کی?یت رنگهای Lcd هم بالاتره ! کلا کنتراست و برایتنس در Lcd بهتر از پلاسماست. زاویه دید در پلاسما حدود 160 هست ولی در Lcd حدود 175 .
البته قیمت رو هم باید در نظر گر?ت. پلاسما پایینتر از Lcd هست.

با درود
virgil جان اگه یه نگاه به مقالات پست 35 بندازید متوجه میشین که ?رمایشاتتون در مورد کنتراست و برایتنس صحیح نیست.

به نظر من کلا خرید lcd به صر?ه تر هستش ، چون مزایای زیادی داره مخصوصا واسه user های عادی که plasma نداره. مثلا اینکه پلاسما نباید یه تصویر ثابت رو واسه مدت طولانی نمایش بده یا اینکه اگه برایتنسشو خیلی ببری بالا از عمرش کم میشه یا اینکه چند وقت یه بار باید بزاری رو حالت بر?کی باقی بمونه واسه یه مدت کوتاه!

با سپاس

Axl Rose
30-10-2007, 02:51
masoudee جان مرسی بخاطر راهنمایی هات که همیشه با دلیل و از روی مستندات علمی هستش و هیچوقت ندونسته حر?ی رو نمیزنی
با اینکه خودم شخصا به این نتیجه رسیدم که بلاسما ها بطور کلی کی?یت بهتری دارن ( اگه اشتباه میکنم منو تصحیح کن لط?ا) اما مثه انکه چاره ای غیر از ال سی دی ندارم یکی بخاطر مزایایی که خودت تو بست بالا گ?تی و دیگه این که اگر هم بتونم با مشکلات بلاسما ها کنار بیام یه مشکل دیگه هم هست که البته در موردش مطمئن نیستم:
اونم اینه که مثه اینکه بلاسما زیر 40 اینچ تولید نمیشه یا اکر هم میشه من خبر ندارم یا شاید هم تو ایران نیستش( البته منظورم مدلهای واید بین 30 تا 40 هست ?کر میکنم زیر 30 اینچ باشه که به کار من نمیاد) البته مطمئن نیستم اگه اشتباه میکنم خواهشا تصحیح کنید. با توجه به اندازه ی خونه ی من 32 اینچ بهترین انتخاب هستش و سایز بزرگتر زیاد تناسبی با بذیرایی خونه ی من نداره
ممنون میشم نظرت رو بگی.

masoudee
30-10-2007, 21:16
masoudee جان مرسی بخاطر راهنمایی هات که همیشه با دلیل و از روی مستندات علمی هستش و هیچوقت ندونسته حر?ی رو نمیزنی
با اینکه خودم شخصا به این نتیجه رسیدم که بلاسما ها بطور کلی کی?یت بهتری دارن ( اگه اشتباه میکنم منو تصحیح کن لط?ا) اما مثه انکه چاره ای غیر از ال سی دی ندارم یکی بخاطر مزایایی که خودت تو بست بالا گ?تی و دیگه این که اگر هم بتونم با مشکلات بلاسما ها کنار بیام یه مشکل دیگه هم هست که البته در موردش مطمئن نیستم:
اونم اینه که مثه اینکه بلاسما زیر 40 اینچ تولید نمیشه یا اکر هم میشه من خبر ندارم یا شاید هم تو ایران نیستش( البته منظورم مدلهای واید بین 30 تا 40 هست ?کر میکنم زیر 30 اینچ باشه که به کار من نمیاد) البته مطمئن نیستم اگه اشتباه میکنم خواهشا تصحیح کنید. با توجه به اندازه ی خونه ی من 32 اینچ بهترین انتخاب هستش و سایز بزرگتر زیاد تناسبی با بذیرایی خونه ی من نداره
ممنون میشم نظرت رو بگی.

با درود
شما لط? می?رمایید Axl جان، شرمنده کردید قربان اینجوریا هم نیست
یه چیزیو تازه ?همیدم :D اونم اینه که شما تو پست هات از حر? پ است?اده نمیکنی(در واقع عربی می تایپی جای پ، ب میزنی، چه کش? بزرگی نه؟)
نه کلا آدم باید با توجه به نیاز خودش خرید کنه. شاید واسه شما کمی وزن بالا و ضخامت بیشتر پلاسما مهم نباشه اما واسه یکی دیگه خیلی مهم باشه، از اون طر? ممکنه رسپانس تایم بالاتر پلاسما مهمتر باشه. آدم باید خودش قضاوت نهایی رو بکنه. نه اینتور نیست ظاهرا اون لینکی رو که دادم دقیقا مطالعه نکردید وگر نه این جمله رو حتما می دیدین ( Screen sizes range from 32 inches to 63 inches. Larger plasmas, like a 103 inch unit from Panasonic, are in production, but are still prohibitively expensive for consumer use.)
یعنی پلاسما 32 هم داره این لینک رو هم ببینید ، پلاسما 32 اینچ جدید ال جی (http://www.hdtv-news.co.uk/2007/10/24/lg-announces-32-inch-plasma-tv/)

راستی اگه میخواین زیاد هزینه نکنین ال سی دی X VISION ال جی(مادیران) مدل onyx هم قیمت بسیار عالی داره با امکانات مطلوب و کی?یت خوب(البته در مورد کی?یت تصویر هنوز مطمئن نیستم) البته پنلش از نوع A+ ال جی کره جنوبی هستش.
lcd tv های سامسونگ هم عالی هستند.

Axl Rose
31-10-2007, 00:45
در مورد ب درست گ?تی البته این یه عادته :p( یه عادت غلط متاس?انه )
در مو.رد 32 ال جی هم خبر داشتم اما متاس?انه تو ایران ندیدم کلا هیچ مارکی رو ندیدم ایا 32 plasma تو ایران هست؟ ( اینکه گ?تم اصلا تولید نمیشه اشتباه کردم منظورم این بود که تو ایران نیست )
xvision ها هم plasma ندارن حداقل من تو سایت مادیران ندیدم
اما کلا باید عرض کنم که زیاد از کی?یت lcd ها راضی نبودم مخصوصا از لحاظ رنگ مشکی شاید هم اون مدلهایی که من دیدم اینجوری بودن ( البته این یه نظر شخصیه )
راستی شماجایی رو سراغ داری که بشه xvision رو از نزدیک دید؟
مرسی;)

Stream
31-10-2007, 00:50
LCD هایی که Full HD نیستند واقعا رنگ مشکی رو قشنگ نشون نمیدن.

masoudee
31-10-2007, 02:59
با درود
Axl جان باید خدمتت عرض کنم که این سوال با یه بار ر?تن به خیابان جمهوری برطر? میشه چون اگه تو ایران باشه 100 درصد اونجا هستش. درسته X VISION ها ?قط ال سی دی دارن. بنده نمیدونم شما چه مدلهایی رو دیدین اما اگه اون مدلها سامسونگ بودن باید بگم به نظر من سامسونگ اساسا با رنگ مشکی مشکل داره همینطور با س?ید و همیشه ?قط میتونه یکی از این دو رنگ رو بخوبی به نمایش بزاره در اکثر مدلهاش. چون از بکلایت زیاد است?اده میکنه ، از نظر من این میتونه دلیل این امر باشه.
از نظر قدرت رنگ ?کر نکنم هیچ کدوم به سری براویا سونی برسن چون سونی روی رنگهاش خیلی کار میکنه و در واقع نقطه قوت ال سی دی هاش در همین ?اکتور رنگ هستش.
بله به احتمال خیلی زیاد در خیابان جمهوری و 100 درصد در کلیه نمایندگی های ماددیران و گلدیران در سراسر کشور. بنده در کرج هستم و با توجه به اینکه نمایندگی ال جی در اینجا قوی کار نمیکنه، با این وجود X VISION ها رو داشت. شکل ظاهریشون خوبه اما خوب سامسونگ لامصب خدای دیزاین هستش!!!
راستی میدونید که چه امکاناتی دارن؟ از قبیل اسلات CF و دیگر کارتهای حا?ظه و......؟

در جواب شما VIRGIL جان باید بگم از نظر من کی?یت رنگها به طور جدی به FULL HD بودن وابسته نیست.

Evanescence
31-10-2007, 10:47
در جواب شما VIRGIL جان باید بگم از نظر من کی?یت رنگها به طور جدی به FULL HD بودن وابسته نیست.
به بیان صحیح تر هیچ ارتباطی با هم ندارند

mhaf
31-10-2007, 11:04
پلاسما تكنولوژيش از LCD جديدتره و هنوز مونده برسه به كي?يت LCD و اين LCDها هستند كه كم كم جاي خودشونو به پلاسما مي دهند.
در LCD از حالت مايع ماده است?اده مي شه ولي در پلاسما حالت ديگري از ماده وجود داره كه نه گاز هست نه مايع و نه جامد كه پلاسما گ?ته مي شه.
ياداوري: ( اگه يادتون باشه ما در ?يزيك و شيمي سه حالت ماده شامل مايع ، جامد و گاز رو خونديم ).
پلاسما به حالت گازهای سطح خورشید میگن که یه چیزی بین سه حالت جامد و مایع و گاز هست
در ضمن تو دانشگاه تو کارشناسی ارشد یه رشته داریم به نام ?یزیک پلاسما
ولی ?یزیک LCD نداریم
به نظر شما این دلیل برتری پلاسما هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Stream
31-10-2007, 13:13
من چیزی رو گ?تم که دیدم. http://qsmile.com/qsimages/302.gif البته کور رنگی هم دارم.

mhaf
31-10-2007, 18:12
آقا هر کی یه سری دلیل با توجه به تجربیات خودش داره
ولی در کل باید دید که نسبت کنتراست و روشنایی کدوم از همه بیشتره
چه تو پلاسما و چه تو Lcd

masoud123
31-10-2007, 20:26
پلاسما به حالت گازهای سطح خورشید میگن که یه چیزی بین سه حالت جامد و مایع و گاز هست
در ضمن تو دانشگاه تو کارشناسی ارشد یه رشته داریم به نام ?یزیک پلاسما
ولی ?یزیک LCD نداریم
به نظر شما این دلیل برتری پلاسما هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نگ?تم اين دليل برتري هست ، گ?تم تكنولوژيش جديدتر هست و هنوز مونده برسه به LCD ولي كم كم LCD رو پشت سر مي ذاره. درست بخون كه اشتباه متوجه نشي. ;)

mehdih
06-11-2007, 22:29
دوستمون درست می گویند که LCD قدی میتره دلیل تولید انبوهش بعد از پلاسما اینه که تازه تازه سا زندگان تونستند پنلهای بزرگ با قیمت مناسب تولید کنند .

ولی در مورد مزیت ها و معایب باید بگم که کنتراست LCD از پلاسما کمتر البته در سری جدید این تلوزیونها که کنتراست به 15000 هم رسیده به نظر نمیاد که دیگه خیلی مهم باشه ، همپنین باید بگم که از اشکالات پلاسما میشه به موتوری که داخل اون تعبیه شده اشاره کرد که ممکن وقتی که محیط خیلی ساکت هست شما رو اذیت کنه ضمنا یک ایراد دیگه وجود داره که اگر اشتباه نکنم بهش می گند Burn in این ایراد هم به این شکل که اگر شما برای مدتی یک تصویر ثابت داشته باشید (مثل تلتکس یا گ?تگوی خبری ) وقتی کانال رو عوض کنید تصاویر قبلی کاملا از بین نمیره و رو ص?حه تلویزیون شما می مونه البته اخیرا بعضی شرکت ها راه حلی برای این مشکل ارایه کردند.
در مرد LCD هم باید گ?ت که اولین مشکل مشکل کار اون تو محیطهای پر نور که در چنین جاهایی نسبت به پلاسما کم می آره همچنین ایراد دیگش Refresh اونه که به شکل استاندارد 60 هرتز و زمانیکه شما یک برنامه ورزشی رو نگاه می کنید باعث می شه تصاویر به خوبی تعویض نشوند و خوب کمی تصویر کدر بشه البته برای این مشکل هم بعضی شرکتها راه حل ارائه دادند و تعداد ر?رشها رو تا 120 بالا بردند .
البته اینها ?قط بعضی از مزایا و معایب این دو تکنولوژی نسبت به هم ولی بعضی از مسائل مربوط می شه به خود تلوزیون مثل ورودی/خروجی ها و ..... ، که خوب باید موقع خرید به همش توجه کرد .

Axl Rose
11-11-2007, 19:58
دوستان عزیزم دیروز تلویزیون lcd samsung مدل( r81 (32 رو خریدم . ممنونم بخاطر راهنمایی های م?یدتون;)

Stream
11-11-2007, 20:21
مبارک ................

mhaf
12-11-2007, 13:35
مبارکت باشه
?قط یادت نره هر چیزی لازم بود اینجا توضیح بده
مثلا اول همه مشخصات ?نی
بعد نظر خودت در موردش
قبلش هم دلیل انتخابت رو بگو که همه بدونن
اگر هم کسی خواست بخره یه کمکی بهش بشه

Axl Rose
12-11-2007, 14:12
ممنونم
حتما بزودی یه Review کامل در مورد این تلویزیون میذارم .اگر هم دسترسی به دوربین دیجیتال داشتم عکسهاشو هم حتما میذارم

Abolfazl-R
12-11-2007, 23:44
براي DVD player 1080i هم سامسونگ خوبه. لا اقل كابل HDMI روشه.

masoudee
13-11-2007, 02:34
دوستان عزیزم دیروز تلویزیون lcd samsung مدل( r81 (32 رو خریدم . ممنونم بخاطر راهنمایی های م?یدتون;)

با درود
مبارک باشه دوست عزیزم، سری m81 و R81 از کی?یت بالایی برخوردارند، چند وقت پیش یک نمونه تصویر HD رو روی M81 دیدم و واقعا عالی بود به معنای واقعی!
با سپاس