مشاهده نسخه کامل : کارت گرا?یک یا کنسول؟ مساله اینست
Axl Rose
27-10-2007, 18:16
با توجه باینکه خیلی از کارتهای گرا?یک مدل بالا ?قط برای gaming (و البته در شرایط خاص برای کارهای گرا?یکی )
توسط user ها انتخاب میشن
بنظر شما انتخاب کارت گرا?یک بهتره یا کنسولهای نسل جدید ( مثل xbox 360 , ps3 ) ؟؟؟؟
جواب این سوال شخصی هست. به نظر من بهتره بصورت نظر سنجی و بدون دلیل باشه. چون اگه بحث باشه تاپیک ...
Axl Rose
27-10-2007, 18:33
جواب این سوال شخصی هست. به نظر من بهتره بصورت نظر سنجی و بدون دلیل باشه. چون اگه بحث باشه تاپیک ...
بله دوست عزیز این ?قط یه نظر سنجیه
خوب پس نوع تاپیک رو نظر سنجی بکنید دیگه http://qsmile.com/qsimages/302.gif
من در كل اين نظر دارم اگر قرار باشه Xbox360 بگيرم يا PS3 هيج ?رقي نكرده چرا چون بالاخره شما اگر يك كارت متوسط بگيريد وتنظيمات متوسط كنيد دقيقا همان كي?يت كنسول ميشه پس هيچ ?رقي نكرده و اينكه ?قط يك خرج الكي كردي و بعد از اين هم PC از نظر هم كنترل و هم حجم و سرعت خيلي عالي تر اين كنسول هاست
نگيد من كنسول تا حالا بازي انجام ندادم من با هر دو اكثر بازي ها رو اجرا كردم ولي به هيچ وح نميشه مقايسه كرد با PC
AMD>INTEL
27-10-2007, 20:33
درسته. ولی یکسری مشکلات pc رو ندارند . مثل اپ دیت درایور و اشغال شدن حجم زیادی از هارد دیسک و ...
Axl Rose
29-10-2007, 15:14
به نظر من کی?یت در xbox 360 , ps3 تو یه تلویزیون full hd و یا حتی hd بمراتب بالاتر از pc ( حتی با بالاترین تنظیمات گرا?یکی ) هستش
خود من خرید یه کنسول رو به خریدن یه کارت high end ترجیح میدم البته من خودم pc باز هستم و تا موس و کیبورد زیر دستم نباشه نمیتونم بازی کنم اما حقیقت اینه که از خریدن قطعات جدید و عوض کردنشون بعد از یه مدت کوتاه ( اونم به نص? قیمت و یا حتی بایینتر ) خسته شدم با توجه باینکه بازیساز ها هنوز نتونستن از همه ی ظر?یت کنسولهایی مثه ps3 یا حتی xbox 360 است?اده کنن در نتیجه این کنسولها حداقل تا 5 و 6 سال دیگه قدیمی نمیشن اما بهترین کارتها هم بعد از مدت کوتاهی از رده خارج میشن
همونطور که AMD>INTEL عزیز گ?تن دردسرهایی مثه update , اشغال هارد و همینطور overclocking رو ندارن
در ضمن ?کر میکنم شما تا بحال با کنسول بازی نکردی وگرنه چطور میتونی کی?یت گرا?یک بازی یی مثه oblivion رو تو کنسول و pc ( اونم با تنظیمات متوسط ) یکی بدونی؟ یا مثلا splinter cell ؟یا خیلی از عناوین مشترک کنسول و pc ؟
alidadash
29-10-2007, 15:49
مهمتر از همه اين هست كه بازي هاي ارائه شده براي يك كنسول با سرعت و كي?يت مطلوب اجرا ميشن چون بر اساس قدرت كنسول مورد نظر توسعه پيدا كردن
به نظر من خريد يك دستگاه Xbox 360 به مراتب به صر?ه تر است از خريد يك كارت گرا?يك قدرتمند(البته براي بازي خورها)
به نظر من Pc چون بعضی عناوین هستن که ?قط با موس و کیبرد میشه حالشو برد !!!
این بحث رو ادامه ندید چون یه بحثه قدیمی و سلیقه ای !ً!!
من الان خیلی وقته که Xbox 360 رو با تلویزیون Full HD بازی میکنم. کی?یت Xbox 360 حتی با تلویزیون Full HD به مراتب نسبت به PC پایینتره. DirectX 10 یه چیز دیگست !
این کاملا واضحه و جای بحث نداره ... من برای همین گ?تم نظر سنجی باشه ?قط و بحث نشه.
به نظر من کی?یت در xbox 360 , ps3 تو یه تلویزیون full hd و یا حتی hd بمراتب بالاتر از pc ( حتی با بالاترین تنظیمات گرا?یکی ) هستش
خود من خرید یه کنسول رو به خریدن یه کارت high end ترجیح میدم البته من خودم pc باز هستم و تا موس و کیبورد زیر دستم نباشه نمیتونم بازی کنم اما حقیقت اینه که از خریدن قطعات جدید و عوض کردنشون بعد از یه مدت کوتاه ( اونم به نص? قیمت و یا حتی بایینتر ) خسته شدم با توجه باینکه بازیساز ها هنوز نتونستن از همه ی ظر?یت کنسولهایی مثه ps3 یا حتی xbox 360 است?اده کنن در نتیجه این کنسولها حداقل تا 5 و 6 سال دیگه قدیمی نمیشن اما بهترین کارتها هم بعد از مدت کوتاهی از رده خارج میشن
همونطور که AMD>INTEL عزیز گ?تن دردسرهایی مثه update , اشغال هارد و همینطور overclocking رو ندارن
در ضمن ?کر میکنم شما تا بحال با کنسول بازی نکردی وگرنه چطور میتونی کی?یت گرا?یک بازی یی مثه oblivion رو تو کنسول و pc ( اونم با تنظیمات متوسط ) یکی بدونی؟ یا مثلا splinter cell ؟یا خیلی از عناوین مشترک کنسول و pc ؟
یک کلام , ختم کلام!
Axl Rose
29-10-2007, 16:46
من الان خیلی وقته که Xbox 360 رو با تلویزیون Full HD بازی میکنم. کی?یت Xbox 360 حتی با تلویزیون Full HD به مراتب نسبت به PC پایینتره. DirectX 10 یه چیز دیگست !
این کاملا واضحه و جای بحث نداره ... من برای همین گ?تم نظر سنجی باشه ?قط و بحث نشه.
ببخشید virgil جان شما کدوم عنوان pc رو با directx 10 بازی کردی؟ لط?ا به من هم معر?ی کن
معلومه دیگه همه حداقل باید lost plant رو بازی کرده باشن. بحث اینجاست که شرکت ها بر روی چه چیزی سرمایه گزاری میکنن خوب این روشنه روی اونی که مردم بیشتر بخرن. الان کنسول xbox 360 بیشترین ?روش رو داشته که = بازی های زیاد ولی در آینده ای نچندان دور که الان هم ات?اق می?ته این کنسول دیگه قدرت کا?ی رو نداره و جلوی کارتایی مثل 8800 کم میارن!
اگر می خواید 1 الی 2 سال حسابی کی? کنید xbox 360 بهترینه و اگر نه باید ps3 بگیرید. به نظر من pc از همه بهتره چون ریسک نداره!
ببخشید virgil جان شما کدوم عنوان pc رو با directx 10 بازی کردی؟ لط?ا به من هم معر?ی کن
نمونه اش BIOSHOCK ... صحبتهای GameSpot درباره نسخه PC و Xbox 360 بازی BIOSHOCK :
البته به این نکته هم باید توجه کرد که Xbox 360 از DirectX 10 پشتیبانی نمیکنه.
http://www.gamespot.com/features/6178185/index.html?om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;2
البته بحث ?ایده نداره توی ?روم TechPowerUp یک موضوع با حدود 200 پست بحث درباره PC و Xbox360 شد و به هیچ نتیجه ای نرسید. هر کسی نظر خودش رو داره.
Axl Rose
29-10-2007, 17:04
معلومه دیگه همه حداقل باید lost plant رو بازی کرده باشن. بحث اینجاست که شرکت ها بر روی چه چیزی سرمایه گزاری میکنن خوب این روشنه روی اونی که مردم بیشتر بخرن. الان کنسول xbox 360 بیشترین ?روش رو داشته که = بازی های زیاد ولی در آینده ای نچندان دور که الان هم ات?اق می?ته این کنسول دیگه قدرت کا?ی رو نداره و جلوی کارتایی مثل 8800 کم میارن!
اگر می خواید 1 الی 2 سال حسابی کی? کنید xbox 360 بهترینه و اگر نه باید ps3 بگیرید. به نظر من pc از همه بهتره چون ریسک نداره!
ببخشید ریسک نداره یعنی چی؟
مطمئن باشید که همون کنسول 360 حداقل حداقل حداقل تا 4 سال دیگه تو بازار میمونه الان microsoft در نظر داره درایو های HD-DVD رو هم به 360 اضا?ه کنه و این یعنی اینکه حالا حالا ها برای این کنسول برنامه داره
Axl Rose
29-10-2007, 17:08
نمونه اش BIOSHOCK ... صحبتهای GameSpot درباره نسخه PC و Xbox 360 بازی BIOSHOCK :
البته به این نکته هم باید توجه کرد که Xbox 360 از DirectX 10 پشتیبانی نمیکنه.
http://www.gamespot.com/features/6178185/index.html?om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;2
البته بحث ?ایده نداره توی ?روم TechPowerUp یک موضوع با حدود 200 پست بحث درباره PC و Xbox360 شد و به هیچ نتیجه ای نرسید. هر کسی نظر خودش رو داره.
xbox و direct x 10 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب؟؟؟؟؟؟ نمیدونم این دو تا چه ربطی به هم دارن
xbox و direct x 10 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب؟؟؟؟؟؟ نمیدونم این دو تا چه ربطی به هم دارن
انتظار دارید هیچ ربطی نداشته باشند ؟
Axl Rose
29-10-2007, 17:21
شما بگید چه ربطی دارن تا بنده هم یاد بگیرم
اغلب می بینم که کنسول را بخاطر نداشتن DirectX , پایینتر از PC می دونند. این اصلا مقایسه درستی نیست.دلیل اینکه کنسول ,DirectX ندارد , بخاطر ضعی?تر بودن سخت ا?زار کنسول نیست. بلکه به این دلیل است که کنسول نیازی به آن ندارد.
سخت ا?زار PC متنوع است .دهها نوع کارت گرا?یک و صدا وغیره وجود دارد .و برنامه نویس نمی داند که برنامه اش دقیقا با چه سخت ا?زاری اجرا خواهد شد.بنابراین می آید واز یک واسط برنامه نویسی بنام DirectX است?اده می کند.سازنده سخت ا?زار هم ,سخت ا?زارش را سازگار با DirectX طراحی می کند.بدین ترتیب سازگاری بین نرم ا?زار وسخت ا?زار نا مشخص بوجود می آید.
در حقیقت DirectX شامل تکنیکهایی است که دسترسی سریع به سخت ا?زار نا مشخص را برای برنامه نویس ?راهم می کند.
اما در کنسول قطعات اصلی ثابت هستند وبرنامه نویس مشخصات دقیق سخت ا?زار را می داند. بنابراین نیازی به است?اده از DirectX نیست.
مطمئن باشید در آینده شاهد بازیهایی با کی?یت بالاتر ازDX10 در Xbox360وخصوصاPS3 خواهیم بود.
کی?یت خوب یا بد یک بازی بیشتر به نرم ا?زار مربوط می شود تا سخت ا?زار.
Axl Rose
29-10-2007, 18:40
hoomanجان کاملا درست گ?تی. مرسی
لط?ا برداشت شخصی از صحبتهای من نکنید.
من عنوان کردم Xbox 360 از DirectX 10 پشتیبانی نمیکنه. حر?ی درباره ضع? سخت ا?زاری نزدم. یه سری Effect توی DirectX 10 هست که Xbox میتونه اونها رو شبیه سازی کنه مثل Stream-Out . ولی به سری Effect هم هست که نمیتونه شبیه سازی کنه و باید با Effect های مشابه جایگزین بشن.
وقتی Xbox 360 به بازار اومد، قرار بود با اومدن DirectX 10 ، از DirectX 10 پشتیبانی کنه. به خاطر معماری Unified در Shader و Memory این حر? قابل قبول بود. ولی پارسال ATI اعلام کرد Xbox 360 نمیتونه از DirectX 10 پشتیبانی کنه. اینجا منظور از DirectX 10 ، اون DirectX ای نیست که توی ویستا میبینیم. منظور اون Effect هایی هست که بر پایه DirectX 10 هستند.
صحبت های شما کاملا درست بود درباره خود DirectX .
مطمئن باشید در آینده شاهد بازیهایی با کی?یت بالاتر ازDX10 در Xbox360وخصوصاPS3 خواهیم بود.
با این قسمت موا?ق نیستم. همون بازیهای Xbox 360 یا PS3 ، اگه نسخه PC داشته باشن، کی?یتی بالاتر از نسخه Console داره.
این رو از PS1 شاهد بودیم و حداقل برای این نسل هم شاهد خواهیم بود.
خلاصه به جای اینکه به این مباحث ?رعی بپردازیم، به همون بحث اصلی برسیم.
حالا که اینا میدونن قطعات کنسولشون چیه چرا نمیان به قول شما از تمام قدرت کنسول است?اده کنه !!!
حالا ما میگیم PC به خاطر DirectX که اونم به قول شما چون برنامه نویس نمیدونه قطعات مخاطبش چیه مینویستش !! پس برنامه نویس های Microsoft که میدونن قطعات XBOX چیه چرا نمیان قدرت واقعی رو نشون بدن !!! اینا همش سیاسته . به نظر شما اگه یه کنسول قدرت داشته باشه سازنده اش مگه میذاره قدرت نهان بمونه ؟؟؟
بیاید قبول کنید XBOX ضعی? تر از Pc هستش !!! شما میگید XBOX بخری تا چند سال خیالت راحته اون برای اینه که بازیهای جدیدش هم با کی?یت قدیمی میان ولی PC اینطور نیست !!!
حالا که اینا میدونن قطعات کنسولشون چیه چرا نمیان به قول شما از تمام قدرت کنسول است?اده کنه !!!
حالا ما میگیم PC به خاطر DirectX که اونم به قول شما چون برنامه نویس نمیدونه قطعات مخاطبش چیه مینویستش !! پس برنامه نویس های Microsoft که میدونن قطعات XBOX چیه چرا نمیان قدرت واقعی رو نشون بدن !!! اینا همش سیاسته . به نظر شما اگه یه کنسول قدرت داشته باشه سازنده اش مگه میذاره قدرت نهان بمونه ؟؟؟
بیاید قبول کنید XBOX ضعی? تر از Pc هستش !!! شما میگید XBOX بخری تا چند سال خیالت راحته اون برای اینه که بازیهای جدیدش هم با کی?یت قدیمی میان ولی PC اینطور نیست !!!
نمی شه یکد?عه از پله اول پرید پله آخر.هر چیزی یک سیر تکامل دارد که باید طی شود.خلاقیت ودانش متخصصان هرکمپانی نیز عامل مهمی است.سخت ا?زار مانند یک سرزمین بکر است و باید کار زیادی انجام شود تا به نتیجه برسد که این مسئله تدریجی وزمانبر خواهد بود. شما باید هر بازی را با نسخه های قبلیش مقایسه کنید.آنگاه متوجه سیر تکاملی آن خواهید شد.
نمی شه یکد?عه از پله اول پرید پله آخر.هر چیزی یک سیر تکامل دارد که باید طی شود.خلاقیت ودانش متخصصان هرکمپانی نیز عامل مهمی است.سخت ا?زار مانند یک سرزمین بکر است و باید کار زیادی انجام شود تا به نتیجه برسد که این مسئله تدریجی وزمانبر خواهد بود. شما باید هر بازی را با نسخه های قبلیش مقایسه کنید.آنگاه متوجه سیر تکاملی آن خواهید شد.
بله موا?قم.
آقایون من هم Xbox 360 دارم و هم PC .
به جرات میتونم بگم در بازیهای مشترک Pc یک گام جلو تره .
Axl Rose
29-10-2007, 23:20
آقایون من هم Xbox 360 دارم و هم PC .
به جرات میتونم بگم در بازیهای مشترک Pc یک گام جلو تره .
ایا واقعا میشه با یه 8600 بازیهای XBOX رو اجرا کرد؟ البته با تنظیمات بالا
توی ایران چون بازی خیلی ارزونه، همه چون کنسول یا PC دارند، براش بازی میخرند.
توی کشورهای دیگه چون یک بازی خیلی میتونه جالب باشه و قیمت هر بازی میتونه حدود یک سوم قیمت یه کنسول باشه، برای اون بازی، PC یا کنسول میخرند.
من خودم برای این Xbox 360 گر?تم چون بازیهایی مثل Resident Evil 5 یا Devil May Cry 4 یا Meta Gear Solid برای کنسول ها زودتر میومدند. یا مثلا EA Games الان اومده و برای کنسول ها بازی FIFA 08 رو یه طور دیگه طراحی کرده. من یکی که Xbox 360 رو برای عناوین اختصاصی ای که داره گر?تم نه برای عناوین مشترک با PC !
Axl Rose
30-10-2007, 02:26
ایا شما واقعا گرا?یک بازی یی مثه ghost recon 2 رو تو xbox با pc یکی میدونی؟
دوما جناب virgil خان منظور من از باز کردن این تابیک بررسی این موضوع بود که خرید کدوم یک از اینا به صر?ه تره
بله ممکنه خیلی از عناوین مشترک pc و کنسولها با هم از لحاظ کی?یت برابر باشن ( که بستگی به نوع سخت ا?زار داره ) اما مطمئن باش که خود شما مجبوری یه سال دیگه کارتتو که اندازه بول یه کنسول خریدیش عوض کنی تا بتونی بازیهای جدیدتر رو اجرا کنی و کارتی بخری که بتونه با کنسول ها ( مخصوصا ps3 و حتی xbox360) از لحاظ قدرت کرا?یکی رقابت کنه
الان اکثر عناوین بزرگ ( نمیگم همه ) داره برای کنسولها میاد به غیر از استثناهایی مثه crysis .
واقعا ایا درسته ادم هر سال 500 .600 تومان هزینه کنه برای چند تا عنوان معدوداختصاصی pc ؟
راستی چند تا عنوان سراغ داری که ?قط و ?قط قراره برای pc بیان ؟
در عوض
چند تا بازی سراغ داری که عناوین انحصاری کنسول هستن و در ضمن یه نسخه ی pc هم ازشون منتشر میشه؟( البته حساب adventure, strategy جدا هستش که سبکهای متعلق به بی سی هستن و اکثرا احتیاج به سیستم خ?ن ندارن)
خود شما اشاره کردی که خیلی از بازیهای خوب برای کنسولها میان ( حتما میدونید که شرکت capcom به هیچ عنوان حاضر نمیشه عناوین بزرگشو برای pc منتشر کنه به غیر از یکی دو مورد استثنا مثه resident evil 4 )
Pc چون هم بازي ميكنيد و هم با قطعات پيشر?ته اي كه داريد سرعت را در همه زمينه ها تجربه ميكنيد
ایا شما واقعا گرا?یک بازی یی مثه ghost recon 2 رو تو xbox با pc یکی میدونی؟
مسلمه که یکی نمیدونم....
دوما جناب virgil خان منظور من از باز کردن این تابیک بررسی این موضوع بود که خرید کدوم یک از اینا به صر?ه تره
بله ممکنه خیلی از عناوین مشترک pc و کنسولها با هم از لحاظ کی?یت برابر باشن ( که بستگی به نوع سخت ا?زار داره ) اما مطمئن باش که خود شما مجبوری یه سال دیگه کارتتو که اندازه بول یه کنسول خریدیش عوض کنی تا بتونی بازیهای جدیدتر رو اجرا کنی و کارتی بخری که بتونه با کنسول ها ( مخصوصا ps3 و حتی xbox360) از لحاظ قدرت کرا?یکی رقابت کنه
شما بهتر بود منظورتون رو اول تاپیک میگ?تید. اولین Comment ای که توی این تاپیک دادید درباره گرا?یک بازیهای Xbox بود نه به صر?ه بودن ... شاید من اشتباه میکنم.
الان اکثر عناوین بزرگ ( نمیگم همه ) داره برای کنسولها میاد به غیر از استثناهایی مثه crysis .
واقعا ایا درسته ادم هر سال 500 .600 تومان هزینه کنه برای چند تا عنوان معدوداختصاصی pc ؟
راستی چند تا عنوان سراغ داری که ?قط و ?قط قراره برای pc بیان ؟
من هیچ جا نگ?تم خرید PC به صر?ه تره. چیزی که مثل روز روشنه اینه که خرید Xbox 360 برای کسی که میخواد بازی کنه به صر?ه تره. جای بحث هم نداره.
چند تا بازی سراغ داری که عناوین انحصاری کنسول هستن و در ضمن یه نسخه ی pc هم ازشون منتشر میشه؟( البته حساب adventure, strategy جدا هستش که سبکهای متعلق به بی سی هستن و اکثرا احتیاج به سیستم خ?ن ندارن)
خود شما اشاره کردی که خیلی از بازیهای خوب برای کنسولها میان ( حتما میدونید که شرکت capcom به هیچ عنوان حاضر نمیشه عناوین بزرگشو برای pc منتشر کنه به غیر از یکی دو مورد استثنا مثه resident evil 4 )
خب این هم شد همون حر? من. من گ?تم Xbox 360 خریدم برای بازیهای اختصاصی کنسول ها.
شما حر?های خودم رو دارید با حالت منتقدانه به خودم تحویل میدید...
Axl Rose
31-10-2007, 00:14
1.مطمئنا دارید اشتباه میکنید اگه دوباره بستهای منو بخونید متوجه میشید که هیچ جا اسمی از ?قط و?قط xbox 360 برده نشده منظور من همه ی کنسولها بودن منتها چون صحبت از بشتیبانی نکردن 360 از directx 10 شد بحث نا خود اگاه به سمت xbox کشیده شد که خود شما در بست 10 این بحث رو شروع کردی.
2.من هم نگ?تم که شما همچین حر?ی زدید اما با توجه باینکه برتری گرا?یکی رو به pc دادید منهم در جواب شما عرض کردم که بر ?رض که گرا?یک pc ( طبق ?رمایشات شما ) از کنسول بهتر باشه یا حتی مساوی باشن ( که البته من این نظر رو ندارم ) باز هم خرید کارت گرا?یک بنا به دلایلی که قبلا گ?ته شده به صر?ه نیست
1.مطمئنا دارید اشتباه میکنید اگه دوباره بستهای منو بخونید متوجه میشید که هیچ جا اسمی از ?قط و?قط xbox 360 برده نشده منظور من همه ی کنسولها بودن منتها چون صحبت از بشتیبانی نکردن 360 از directx 10 شد بحث نا خود اگاه به سمت xbox کشیده شد که خود شما در بست 10 این بحث رو شروع کردی.
اولین Comment شما درباره گرا?یک Xbox و PS3 بود. من نگ?تم شما گ?تید ?قط Xbox ولی شما در پست 7 به عنوان شروع بحث از گرا?یک PS3 و Xbox صحبت کردید... در حالی که الان میگید منظور من از شروع این بحث به صر?ه بودن بود ... درست نمیگم ؟
2.من هم نگ?تم که شما همچین حر?ی زدید اما با توجه باینکه برتری گرا?یکی رو به pc دادید منهم در جواب شما عرض کردم که بر ?رض که گرا?یک pc ( طبق ?رمایشات شما ) از کنسول بهتر باشه یا حتی مساوی باشن ( که البته من این نظر رو ندارم ) باز هم خرید کارت گرا?یک بنا به دلایلی که قبلا گ?ته شده به صر?ه نیست
من برتری گرا?یکی رو به طور مطلق به PC میدم، ولی حر?ی از به صر?ه بودن نزدم. نباید بر اساس برداشت شخصی از صحبتهای کسی انتقاد بشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.