مشاهده نسخه کامل : کيس هاي معمول بازار ؟
internet
14-12-2006, 13:36
با سلام
کيس هاي معمول بازار همونطوري که همه دوستان اذعان دارند پاور ضعي?ي داره و قيمت اونها در برابر يک پاور قوي حدود يک پنجم قيمت هست شايد هم يک دهم قيمت مثلا شما اگه يک کيس معمولي بخريد و پاور اون رو برداريد و بدون پاور بخريد ?روشنده 8 تومن ازش کم مي کنه
خوب حالا يه پاور acbel 400w حدود 80 تومن هست که مي شه يک دهم قيمت
حالا سوالم اين هست که چرا مردم عامي و عموم و اکثر شرکت ها براي خريد سيستم از همين کيس ها است?اده مي کنند و بعضاً هم مشکلي ندارند و تا سال ها با هاش کار مي کنند و يادم هست يه بار ر?تم توي يه شرکتي دست گذاشتم بالاي کيس ديدم شده عين اطو
بعد نيگاه کردم ديدم ?ن پاور کار نمي کنه بعد اونها بهم گ?تن اين پاور هندلي هست و ما بعضي وقت ها ?راموش مي کنيم اون رو راه بندازيم خلاصه با يک سنجاق ?ن پاور رو راه انداختيم
خوب با اين ت?اسير چه دليلي هست براي خريد يک پاور با اين قيمت هاي گزا? يعني براي بنده هنوز روشن نشده اين موضوع و مي بينم همه هم دارن از اين کيس هاي معمولي مي گيرن و است?اده مي کنند هيچ ?روشنده اي هم نمي گه پاور خوب بزار بلکه پاور عوض کردن شده ?قط براي اهل ?ن
با تشکر
خوب ما با خرید یک پاور خوب، کی?یت و پایداری کارکرد سیستم و همینطور طول عمر قطعات رو تضمین میکنیم.
اما! خود من از یک پاور 450 وات و 13 آمپر پورشه است?اده میکنم با قیمتی حدود 10 هزار تومن... این پاور با توجه به مشخصات سیستم من که بسیار از توان این پاور بالاتر هست، بیشتر از دو ساله که به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی برای من بوجود نیاورده.
البته تجربه های بدی هم با پاور های معمولی داشتم، سیستم قبلی من یک athlon 2500+ بود با کارت گرا?یک GeForce 4800 که مصر? زیادی نداشت اما ظر? دو سالی که من اون سیستم رو داشتم شاید 4 بار پاورش خراب شد و من هربار مجبور به تعویضش شدم.
راستش من توضیح مناسبی ندارم! تا باقی دوستان چه نظری داشته باشن...
internet
14-12-2006, 18:00
با تشکر
انشا الله ساير دوستان هم نظر خودشون رو اعمال مي کنند
AMD>INTEL
15-12-2006, 00:40
پاور سعيد ?كر كنم يك استثنا هست. به احتمال زياد يك پاور درجه 2 تايواني هست. ولي پاورهاي موجود مثل پر?كت در واقع پاورهاي درجه 3 چيني هستند با ترانس?ورماتورهاي ضعي? كه يكسري از المانهاي اصليش كه براي كنترلر درجه حرارت و ولتاژ هست حذ? شده. تثبيت كننده هاي ولتاژ به شدت ضعي? عمل ميكنن و .....
پاورهاي خوب بازار داراي همه المانها هستند و در كارخانه زير بار شديد قرار گر?ته در واقع burn in test ميشن . البته جنس كيس هم مهمه كه از چه آلياژي ساخته شده باشه . متاس?انه تو بازر ايران چيزي كه زياده پاور حلبي و پلاستيكي هست. بهترين جنس براي كيس آلومينيوم هست.
راستی اگه ممکنه یه توضیحی راجع به توان واقعی و غیرواقعی بدید که اصلا اینا به چه معنی هستند.
Abolfazl-R
15-12-2006, 11:59
من هم از يه پاور 300w كه روزي خريدمش رو كيسم بود است?اده ميكنم
مشكلي هم ندارم. الآن 5 ساله كه مشكلي ندارم.
توان واقعی همونطور که از اسمش پیداست، توان خروجی واقعی یک منبع تغذیه در حال کار هست و نباید اون رو با توان PEEK که برابر حداکثر توان خروجی یک پاور در مدت زمان یک دقیقه هست اشتباه گر?ت.
یه مثال میزنم.
شما یک پاور معمولی 500 وات رو با قیمت 15 هزار تومن میخری. مطمنا توان واقعای این پاور 500 وات نیست و شاید در بهترین حالت 300 وات باشه و در حالت peek حداکثر 400 یا 450 وات.
internet
15-12-2006, 14:07
با تشکر از مديريت محترم
کيس خودم هم Mec هست که يه پاور Mec روي اون هست البته پاور هم مارک اصل مک هست خوب روي اون نوشته شده :
peekload: 400w
خوب الان هم پاور رو عوض کردم يه پاور Acbel 300w گذاشتم و خيلي هم خوب هست اصلا قابل مقايسه نيست با پاور کيس خودم دو کيلو وزن پاور acbel هست و با ساختاري بسيار خوب و خوش ساخت و ?ن بزرگ
با تشکر
J.Omrani
27-12-2006, 20:21
به نام آنکه جانشين همه نداشتن هاست
دوست من سلام
اکثرا?رادبه دلیل عدم آگاهی ازتوان، کی?یت و نقش کلیدی منبع تغذیه در هنگام خرید و یا ارتقای سیستم خود ،همواره بودجه کمتری را صر? تهیه آن نسبت به سایر قطعات سخت ا?زاری می نمایند، که این مسئله دردرازمدت موجب بروزمشکلات بسیاری برای کاربران می گردد . به همین دلیل شرکت آینده سیما از سال گذشته اقدام به عرضه جداگانه کیس و پاور نمود تا ?رهنگ انتخاب پاور مناسب جهت سیستم را ، در بازار سخت ا?زارمعر?ی نماید. هد? از این کار آگاهی دادن غیر مستقیم به مشتری و توجه دادن ایشان به اهمیت منبع تغذیه میباشد ، چراکه با این روش مشتری در هنگام خرید منبع تغذیه ، مجبور به تعیین حدود توان مصر?ی سیستم خود و سپس انتخاب پاور با توان و کی?یت مناسب می گردد .
مطابق بررسی های مجله معتبر THG ، اکثر ا?رادحاضرندبرای ارتقای 20% سرعت پردازشگر خود مبالغ زیادی را صر? نمایند . حال آنکه عدم توجه به تناسب توان پاور وهمچنین کی?یت پاور خریداری شده ، که حدودا 30% قیمت یک پردازشگر می باشد ،آنها را با مشکلات عدیده ای روبرو میکند .
شاید برای شما این مسئله به وجود آمده باشد که صر?اٌ توان خروجی در منبع تغذیه ملاک مناسبی جهت کارآیی آن می باشد ، در حالی که نکات مهم دیگری نیز در بحث منبع تغذیه وجود دارد . به طور مثال اگر توان پاور شما متناسب با توان مصر?ی سیستم شما باشد ولی مقدار نویز و ریپل خروجی از منبع تغذیه ، بالاتر از حد استاندارد باشد ، سرعت پردازش اطلاعات در سیستم شما به طور چشمگیری کاهش می یابد و سیستم شما ممکن است درحین کارکردبارها خاموش شودو شمارا با دردسر های زیادی مواجه نماید که پس از تست های مختل? و جابجایی قطعات ، در نهایت به این نتیجه برسید که منبع تغذیه شما دارای اشکال می باشد .
اغلب ما در هنگام تهیه یک پاور ?قط به ?کر توان خروجی آن هستیم . در حالی که توان خروجی ال?بای یک پاور می باشد و مواردی مانند ویرایش ، کراس رگولاسیون (اثرات متقابل بار گیری شاخه های خروجی)، پروتکشن های ایمنی ، راندمان ، پاور ?کتور کورکشن(PFC)، دامنه ولتاژ ورودی ،طول عمر پاور ،خدمات گارانتی بدون دردسر و .... در جای خود از اهمیت ویژه ای برخوردارند .
ویرایش پاور :
یکی ازمتغیرهایی که درمنابع تغذیه کامپیوتری وجود دارد ، بالانس توان خروجی برروی شاخه های خروجی می باشد.
ساختارداخلی منابع تغذیه کامپیوتری دارای چند ویرایش مختل? می باشند . ویرایش 1.3 که هم اکنون نیز به اشتباه ، کاربرد دارد در بالانس خروجی خود از 5 ولت پر قدرت تری نسبت به 12 ولت برخوردار است. حال آنکه اکثر قطعات سخت ا?زاری جدید ، توان مصر?ی اصلی خودرا ازشاخه 12 ولت پاور تامین می نمایند و تامین آمپراژموردنیاز
شاخه 12 ولت این قطعات تنها ازعهده منابع تغذیه جدید با ویرایش 2 به بالا تر برمی آید. چرا که در بالانس خروجی این مدل ها 12 ولت پرقدرت تری به نسبت 5 ولت وجوددارد و گاها دارای دو یا سه شاخه مجزا در خروجی 12 ولت
خود می باشند . ( یکی دیگر از دلایل جداسازی شاخه های خروجی 12 ولت عدم تاثیر گذاری هارمونیک های شاخه 12 ولت اول بر روی دیگر شاخه های 12 ولت می باشد که موجب گردیده دامنه نویز خروجی شاخه های دوم به بعد بطور چشمگیری کاهش یابد و سیستم شما راحت تر و بدون تداخل ?رکانسهای اضا?ی به کار خود ادامه دهد )
Cross Regulation :
مطابق استاندارد ، با اعمال بار متقابل بر روي هر يك از خروجي ها ، تغيير ولتاژ ساير خطوط در گستره معين و هماهنگ با سخت ا?زار به كاربرده شده باشد . اين مورد در سالهاي اخير با توجه به تغييرات مكرر تكنولوژي به طور مرتب روبه تغيير بوده وعدم رعايت آن از سوی تولیدکنندگان باعث بروز مشكلات اساسي برای کاربران گرديده است.
پروتکشن های ایمنی :
SCP درصورت به وجود آمدن اتصال كوتاه ، پاور به صورت خودكار خاموش شود .
OPP درصورت ا?زايش بارمصر?ي خارج ازتوان حداكثر،پاور بصورت خودكار خاموش شود.
OVP درصورت ا?زايش ولتاژدرهريك ازشاخه هاي خروجي،پاور بصورت خودكارخاموش شود.
UVP درصورت کاهش ناگهانی ولتاژ وردی،پاور بصورت خودکار خاموش شود .
OCP درصورت اضا?ه بار بر روي هر يك ازخروجي ها، پاوربصورت خودکارخاموش شود .
Efficiency یا راندمان :
هر دستگاه الکترونیکی در مسیر ورود تا خروج خود مقدار ی از انرژی را هدر می دهد . هرچقدر این اتلا? انرژی کمتر باشد اصطلاحا دستگاه راندمان بالاتری خواهد داشت . اثر راندمان را به وضوح می توان در قبض برق مصر?ی ، لمس نمود و مطابق ?رمولی که در سایت www.green-case.com موجود است می توانید به ت?اوتهای ?احشی که اثر راندمان در طول یک سال بر میزان برق مصر?ی شما می گذارد پی ببرید . این مورد با توجه به محدودیت های انرژی که اکنون با آن مواجه هستیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP780B
Power Factor Correction یا به اصطلاح PFC
وظی?ه PFC جلوگیری از ورود و خروج هارمونیکهای اضا?ی ?رکانس می باشد. به طور واضح تر می توان گ?ت هنگامی که یک موتور الکترونیکی یایک سوییچ با?رکانس بالاشروع به کار می کند، یک سری انرژی مضر ( هارمونیک ) تولید می نماید که می تواند بر روی کارآیی سایر دستگاهها اختلال ایجاد نماید . PFC از ورود این انرژی به اصطلاح من?ی به پاور جلوگیری می کند و همچنین اجازه خروج هارمونیک هایی که خود پاور تولید کرده است را می گیرد . اصولا سه مورد PFC در منابع تغذیه سوییچینگ کاربرد دارد :
1- Passive که صر?ا با قرارگر?تن سل?ی پر قدرت ( منظور این است که قطر رشته های سیمی بالا بوده که از
هدر ر?تن انرژی و ایجاد مقاومت در مسیر جلوگیری به عمل آید ) در یک لاین ورودی از ورود و خروج هارمونیکها
جلوگیری به عمل می آورد . همانطور که اشاره شد بدلیل قطر بالای سیمها امکان نصب سل? Passive برروی
پاورهای پر قدرت تر از 430 وات امکان پذیر نمی باشد . چرا که ابعاد این سل? به طور تصاعدی ا?زایش می یابد
وممکن است برای یک پاور 480 واتی هم اندازه خود پاورشود. این ابتدایی ترین روش مهار هارمونیک می باشد.
2- Active دراین تکنولوژی هار مونیک توسط یک مدار الکترونیکی ، نه تنها مهار می شود بلکه تبدیل به انرژی کاری
دردامنه ?رکانس تعیین شده پاور،می گردد.که خودبه نوعی موجبات کاهش مصر? انرژی رابدنبال خواهدداشت.
3- Auto Active همانطور که از اسمش پیداست هرگاه که هارمونیکها خارج از استاندارد تعیین شده باشند ، درگیر
می شود . از نکات مثبت این روش کاهش حرارتهای ناشی از کارکرد مدار PFC می باشد.
AC Input Range :
برای ما که در ایران زندگی می کنیم ، اهمیت کارکرد پاور در دامنه های مختل? ولتاژ ، غیر قابل چشمپوشی می باشد. چرا که با توجه به ا?زایش و کاهش ولتاژ برق شهری ، طول عمر پاور و سخت ا?زار ما تحت تاثیر قرار خواهد گر?ت . پاور های با کی?یت امروزی که معرو? به Full Range می باشند ، این قابلیت را دارند که از 90 الی 260 ولت AC کارکردی بدون ا?ت راندمان داشته باشند. که در مورد ا?ت راندمان پاور های معمولی در حالات تغییر ولتاژ می توان تا سه روز بحث و ارائه ?رمول نمود که خارج از بحث مقدماتی ما می باشد.
MTBF میانگین عمر م?ید در شرایط استاندارد :
به طور معمول هر تولید کننده ای زمان عمر مشخصی را برای محصول الکترونیکی خود در شرایط استاندارد در نظر می گیرد. عمو ما پاور های باکی?یت طول عمری بین 000/40 تا 000/120 ساعت دارند که این میزان در شرایط استاندارد ( حرارت ، رطوبت ، میزان بار گیری و... مشخص) محاسبه و اعلام می گرددو برای مصر? کننده این امکان بوجود می آید که با پرداخت مبلغی اضا?ه تر، پاوری تهیه کند که دو تا سه برابر عمر خواهد داشت .
.
.
.
.
بسیار موارد دیگری نیز وجود دارد که توجه به آن در هنگام خرید پاور دارای اهمیت می باشد که ?کر می کنم در این مبحث کمی شما را خسته نماید .
http://www.green-case.com/products/power/big/GP380A.gif
در ضمن اگر تبلیغ به حساب نیاید ، این مدل پاور با قیمتی در حدود 30000 تومان در بازار ، می تواند نیاز حداقل 60 درصد مصر? کنندگانمان را برآورده نماید. ما در این رده از محصولات خود کی?یت قابل قبول را با اتکا به قیمت مناسب ارائه کرده ایم . البته ما پاورهای رده حر?ه ای هم داریم که عموما در مقام مقایسه از قیمتهای مناسب تری برخوردارند.
با تقدیم احترام
عمرانی
مسئول خدمات پس از ?روش
شرکت تولیدی سیستمهای آینده سیما
GREEN
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.