مشاهده نسخه کامل : کمک ?وری
saeid991
02-11-2007, 21:17
سلام
من موقع که کامپیوترم رو روشن میکنم سیستم موقعی که میخواد ویندوز بلا بیاد گیر میکنه بعد که ریستارت میکنم سیستم بالا میاد ولی این بار ص?حه ابی پیدا میشه و ویندوز دوباره بالا میاد باز همون ات?اق اولی یا دومی میا?ته بعد از سه چهار مرتبه سیستم به حالت عادی بالا میاد بعضی مواقع هم ابن ات?اق میا?ته
مشکل از کجاست ایا این ص?حه ابی که میاد به قطعات سیستمم اسیبی نمیزنه لط?ا کمکم کنید
saeid991
09-11-2007, 14:55
بابا کسی نیست به داد ما برسه
سلام
دوست من گزینه های lod fail-safe و lod optmiezed در تنظیمات بایوس را امتحان کن.
این تنظیمات سیستم شما را به تنظیمات سازنده باز میگرداند.:)
javadshahvand
10-11-2007, 09:53
سلام
من موقع که کامپیوترم رو روشن میکنم سیستم موقعی که میخواد ویندوز بلا بیاد گیر میکنه بعد که ریستارت میکنم سیستم بالا میاد ولی این بار ص?حه ابی پیدا میشه و ویندوز دوباره بالا میاد باز همون ات?اق اولی یا دومی میا?ته بعد از سه چهار مرتبه سیستم به حالت عادی بالا میاد بعضی مواقع هم ابن ات?اق میا?ته
مشکل از کجاست ایا این ص?حه ابی که میاد به قطعات سیستمم اسیبی نمیزنه لط?ا کمکم کنید
اگه منظورت ص?حه decease هست که مشکل از یکی از قطعات سیستم هست اولین کار ویندوز رو عوض کن که اگه رمها مشکل داشته باشن تو نصب ویندوز مشخص میشه اگه بازم اون پیغام رو داد یه عکس از اون ص?حه ایجا بزار تا کمک کنم
دلایل زیر میتونه باشه!
1-خرابی هارد و بد سکتور
2-خرابی رم
3-خرابی مودم
تعجب نکنید اگه از مودم موتورولا است?اده میکنید احتمالش خیلی زیاده که از مودم باشه
دلایل زیر میتونه باشه!
1-خرابی هارد و بد سکتور
2-خرابی رم
3-خرابی مودم
تعجب نکنید اگه از مودم موتورولا است?اده میکنید احتمالش خیلی زیاده که از مودم باشه
واقعا اين موتورولا ها نميدونم چي بگم .. يادم 4-5 سال پيش خيلي سر كار ر?تم
با نصب مجدد ویندوز مخال?م.
?قت کار رو برای ایشون پیچیده میکنه.
اگر ایراد در تنظیمات بایوس نبود خود سیستم قطعه ی خراب رو تشخیص میداد.
این بایوس است که سیستم را قبل از بوت شدن ویندوز راه اندازی میکنه.
saeid991
13-11-2007, 14:42
من مودمم zoltrix هستش البته الان یه چند روزی هستش که سیستم داره بدون مشکل کار میکنه نمیدوم چی بم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.