مشاهده نسخه کامل : کارت گرا?یکم ضعی?ه یا مشکل داره ؟
درود
من یک کارت گرا?یکAGP Sparkle Geforce 6200 256 MB دارم.
این کارت گرا?یک تقریبا تو همه بازیها مشکل داره .
ولی وقتی بردمش گارانتی گ?تن مشکل نداره .
حالا من می خوام بدونم که به خاطر ضعی? بودن کارت گرا?یکم طبیعیه که این جوری باشه یا کارت گرا?یکم مشکل داره.
مثلا در زیر تصویر بازی Age Of Mytology که بازی قدیمی هست رو می بینید.
تقریبا همه بازیها با تصاویر 3D یا به همین صورت پرشهای رنگی داره یا ص?حه به صورت خط خط هست .
آیا این به خاطر ضعی? بودن کارت گرا?یکمه و طبیعیه یا این که کارت گرا?یکم نباید این جوری باشه و مشکل داره ؟
ممنون
Mod chip
03-11-2007, 13:40
اخرین درایور کارتتون رو دوباره نصب کنید .
با سلام
البته علاوه بر تاييد راهكار دوستمون كه در بالا اشاره كرد، كارت گرا?يك شما اصولا ضعي? است و نميتوان انتظاري بيش از اين داشت.
سلام !!!
این مشکل رو من هم وقتی این گیم رو چند سال پیش که با 32 mb انبورد بازی میکردم داشتم ولی با نصب اخرین DirectX مشکلم حل شد !!!
مشکل از کارت شما نیست چون همونطوری که گ?قم من این بازی رو با انبورد 32 Mb بازی میکردم مشکل یا از ویندوز است یا از همونی که گ?تم !!! راستی نصب اخرین درایور یادت نره !!!
خیلی ممنون از راهنمایی ها
?قط بگم که مشکل به هیچ وجه نرم ا?زاری نیست
درایورها دایرکت ایکس و ویندوز همه آپدیت هستند و مشکل که بدون استثنا در تمام بازی های سه بعدی وجود داره مربوط به کارت گرا?یکه.
?قط مشکل من با گارانتی اینه که من میگم کارت گرا?یکم خرابه و اونا میگن خراب نیست و این کارت همینه.
و من نمیدونم چی کار کنم.
کسی هست که مشابه اینو داشته باشه ؟
AMD>INTEL
24-11-2007, 17:11
اپ دیت گرا?یک کمی اوضاع رو بهتر میکنه . ولی کارت شما به دلیل باس حا?ظه 64 بیتی خیلی ضعی? هست
red_waves
24-11-2007, 20:13
اپ دیت گرا?یک کمی اوضاع رو بهتر میکنه . ولی کارت شما به دلیل باس حا?ظه 64 بیتی خیلی ضعی? هست
ایشون درست می ?رمایند کارت گرا?یک شما به علت 64 بیتی بودن از قدرت بسیار کمی بهره می برد و تقریبا میشه گ?ت که نسل این کارت ها کاملا کنار ر?ته کارت های قوی تر جایگزین آنها که روی AGP هم کار کنند 6600 و 7600 و ?کر کنم 8600 هستند
کارت گرا?یک 6200 برای بازی Age Of Mytology ضعی?ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گ?ته؟
این بازی رو میشه با کارت Savage 4 16 MB بازی کرد.
red_waves
25-11-2007, 19:00
کی گ?ته؟
چرا میزنی
کی گ?ته ؟
AMD>INTEL
25-11-2007, 21:51
کی گ?ته؟
حداقل برای اجرای این بازی کارت باید از dx 8.1 ساپورت کند . البته قدرت کارت خیلی مهم هست
حداقل برای اجرای این بازی کارت باید از dx 8.1 ساپورت کند . البته قدرت کارت خیلی مهم هست
خوب کارت Savage دایرکت ایکس 9 رو ساپورت میکنه
قدرتش هم خوبه
کی گ?ته کارتش برای اون بازی ضعی?ه شما درایور 91.31 رو نصب کن ایشالاه درست میشه
کی گ?ته کارتش برای اون بازی ضعی?ه شما درایور 91.31 رو نصب کن ایشالاه درست میشه
آقا من هم همینو میگم
ولی کو گوش شنوا
آقا به خدا از درایور نیست .
?قط بگین کارتم ایراد ?نی داره یا نه .
AMD>INTEL
02-12-2007, 00:48
خوب کارت Savage دایرکت ایکس 9 رو ساپورت میکنه
قدرتش هم خوبه
کارت savage بر اساس dx 8.1 هست . ?قط سری چدید آنبرد این محصول با dx 9 سازگار هست
AMD>INTEL
02-12-2007, 00:49
پیشنهادم به این دوستمون است?اده از درایوهای ngo مود شده هست
پیشنهادم به این دوستمون است?اده از درایوهای ngo مود شده هست
یعنی چی ؟
......
DX10 killer
03-12-2007, 01:34
دوست من اگر با اپدیت و درایور دایرکت ایکس مشکلتون حل نشد به احتمال زیاد کارتتوم مشکل داره.درسته که 6200 کارت ضعی?یه ولی بازی که ?رمودید با 5200 هم به راحتی اجرا میشه.پس کارت رو ببر گارانتی چند از بازی رو هم ببر و بگو جلوی چشمت امتحان کنند.در ضمن به هم ریختگی رنگها معمولا به قدرت کارت مربوط نمیشه و مشکل از کارت هستش.
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.