مشاهده نسخه کامل : DVD writer های بازار از چه جهاتی با هم ?رق دارند؟
arash1718
05-11-2007, 23:55
DVD writer های بازار از چه جهاتی با هم ?رق دارند؟
و من شنیدم که DVD writer های معمول با سرعت کمتری نسبت به CD writer ها write می کنند درسته؟
بله سرعت رایت DVD-Writer ها روی CD از سرعت رایت CD-Writer ها روی CD کمتره.
arash1718
06-11-2007, 00:55
بله سرعت رایت DVD-Writer ها روی CD از سرعت رایت CD-Writer ها روی CD کمتره.
می تونید بگید چقدر کمتره؟ آخه من یه CD writer , یه DVD rom دارم می خوام ببینم می ارزه ب?روشم یه DVD writer بگیرم؟
سرعت رايت سي دي ها در ديويدي رايتر ها ?كر كنم 32 باشد كه سرعت قابل قبولي هست
arash1718
06-11-2007, 12:01
سرعت رايت سي دي ها در ديويدي رايتر ها ?كر كنم 32 باشد كه سرعت قابل قبولي هست
آیا ارزش داره همچین تعویضی کنم؟
دوست من چي را ميخواهيد تعويض كنيد اگر مظور شما سيدي رايتر را با دي وي دي رايتر هست جواب من مثبت هست چون ديگر دوره سيدي به پايان رسيده ايان دوره اطلاعات سنگين هست
arash1718
06-11-2007, 12:31
دوست من چي را ميخواهيد تعويض كنيد اگر مظور شما سيدي رايتر را با دي وي دي رايتر هست جواب من مثبت هست چون ديگر دوره سيدي به پايان رسيده ايان دوره اطلاعات سنگين هست
علتش اینه که من مادر برد M2a-vm رو انتخاب کردم که ظاهرا یه IDE داره و از اونجایی که هاردمم ساتا نیست موندم انتخابمو عوض کنم یا یه DVD writer بخرم تا با یه مستر و یه اسلیو مشکل حل شه!:confused::confused:
علتش اینه که من مادر برد M2a-vm رو انتخاب کردم که ظاهرا یه IDE داره و از اونجایی که هاردمم ساتا نیست موندم انتخابمو عوض کنم یا یه DVD writer بخرم تا با یه مستر و یه اسلیو مشکل حل شه!:confused::confused:
شما میتونید DVD-RW SATA بگیرید...
arash1718
06-11-2007, 14:30
شما میتونید DVD-RW SATA بگیرید...
گرون در میاد خوب! میشه یعنی COMBO + CD Writer رو ب?روشم پولش جور شه؟
دوست عزیز ?کر کنم نگرانی شما در مور سرعت رایت سی دی بی مورد باشد چون شما حتی با سرعت 24 می توانید یک CD 700mb را در کمتر از 5 دقیقه رایت کنید .
ضمنا باید بگویم که اکثر DVD Writer ها می توانند CD را تا سرعت 48X رایت کنند .در حالیکه سریعترین CD Writer ها این سرعت را تا 52X ا?زایش داده اند .که خیلی هم از DVD Writer سریعتر نیست
AMD>INTEL
06-11-2007, 15:33
گرون در میاد خوب! میشه یعنی COMBO + CD Writer رو ب?روشم پولش جور شه؟
ت?اوت قیمتش بیش از 3 تومن نیست
dvd rw(sata + dvd rom(sata
حتما این دو لینک را ببین:cool:
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=2274
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=688
eternite
06-11-2007, 17:50
ت?اوت قیمتش بیش از 3 تومن نیست
تقریبا هم قیمت هستن.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.