مشاهده نسخه کامل : بیشترین خرابی
ببخشید می خواستم بدونم بیشترین آمار خرابی هارد دیسک ها مربوط به کدوم شرکت میشه؟
نمیشه چنین آماری رو داد
چون خراب شدن هارد به خیلی دلایل میتونه باشه.
مثلا میتونه به دلیل است?اده نادرست یا به دلیل خرابی هارد باشه
ولی در کل هیچ چیز نمیشه گ?ت
Maxtor
:D
?قط خدا می دونه!!!:p
ولی به نظر منم MAXTOR
خدا را شکر که SEGATE خریدش تا یک کم سرو سامان بهتری بده
ولی به نظر منم MAXTOR
هر چي باشه بازم به پاي قولي مثل وستر نميرسد تو كي?يت و كارايي
من در کل منظورم بود ،منظورم این بود که کدوم هارد دوومش بیشتره! سامسونگ چطوره در مقایسه با وسترن؟
خوب سامسونگ تازه شروع كرده ولي بازم به پاي وسترن نميرسه البته بايد بهش وقت داد
javadshahvand
08-11-2007, 16:36
ولی به نظر منم MAXTOR
ات?اقاً از وقتی که سیگیت اونو خریده اینجور مشکلاتی روی هارد های مکستور پدید اومده
سلام دوستان
من از این مدل پیشنهاد خوشم نمی یاد چون هارد من maxtor 6y060l0 که سه ساله بدون هیچ نقسی کارمیکنه.
ات?اقاً از وقتی که سیگیت اونو خریده اینجور مشکلاتی روی هارد های مکستور پدید اومده
از وقتی که سگیت امتیاز مکستور رو خریده دیگه هاردی به اسم مکستور تولید نمیشه
اینایی که تو بازاره همشون تقلبیه
ممکنه تولید قدیمی باشند !!!
تولید میشه هنوز ولی کی?یت قبل رو ندارند...
vigor_engineer
08-11-2007, 20:54
ولی به نظر منم MAXTOR
ببينم شما دليل محكم و كارشناسي براي اين گ?ته داري. يا ?قط نظر شخصي شما اين است.
در هر صورت مرجع و آمار شما مت?اوت با مبناي عليمي و?ني ميباشد
vigor_engineer
08-11-2007, 20:56
به به آدم توي اين ?وروم هرروز مطالب زيادي ياد ميگيره و بر علمش اضا?ه ميشه.
جديدا هارد تقلبي هم توليد ميكنن!!!!!!!
شما يك سري به سايت سيگيت بزن
vigor_engineer
08-11-2007, 21:01
تولید میشه هنوز ولی کی?یت قبل رو ندارند...
عزيزان واساتيد يه كم نظراتتون رو كارشناسي و علمي بگيد.
چه دليل شماداري كه كي?يت قبل رو ندارن؟ اگر چنين چيزي صحيح بود . ديگه سيگيت با اون حجم عظيم سرمايه گذاري ديگه مكستوررو توليد نميكرد. تتها چيزي كه ?علا ميتونم بگم اينه كه اين صحبت ها شايعات ا?رادي كه به خاطر تحريم و ساير مسائل نميتونن مكستور رو باقيمت مناسب تحويل مصر? كننده بدن همين
AMD>INTEL
08-11-2007, 21:32
بله مکستور سری آخر مشکلات زیادی داشتند . مشکل کرش من موارد زیادی دیدم . تو اینترنت سرچ کنید دلیلش زیاد هست
عزيزان واساتيد يه كم نظراتتون رو كارشناسي و علمي بگيد.
چه دليل شماداري كه كي?يت قبل رو ندارن؟ اگر چنين چيزي صحيح بود . ديگه سيگيت با اون حجم عظيم سرمايه گذاري ديگه مكستوررو توليد نميكرد. تتها چيزي كه ?علا ميتونم بگم اينه كه اين صحبت ها شايعات ا?رادي كه به خاطر تحريم و ساير مسائل نميتونن مكستور رو باقيمت مناسب تحويل مصر? كننده بدن همين
من خودم از هرکی درباره مکستور میپرسم میگه مکستور بدرد نمی خوره ! منم ?ک کنم الان ارزونترین هارد همین مکستور باشه!با این حال من خودم چند سال که هارد 80 مکستور دارم، نمیدونم سرعتش کم باشه یا نه اما سر و صدا زیاد میده!
AMD>INTEL
09-11-2007, 08:21
مکستوری وجود ندارد . سیگیت به نام diamond max 21 شروع به ساختن هارد کرده که خیلی عالی هم شدند . هارد های مکستور اگر باشه استوک هست که خریدش رو به دوستان توصیه نمیکنم .
vigor_engineer
09-11-2007, 09:03
مکستوری وجود ندارد . سیگیت به نام diamond max 21 شروع به ساختن هارد کرده که خیلی عالی هم شدند . هارد های مکستور اگر باشه استوک هست که خریدش رو به دوستان توصیه نمیکنم .
عزيز جان برند اين هاردها مكستوره نه سيگيت دياموند مكس 21
در خود كارخونه مكستور ساخته ميشوند. ?قط بالاي هاردديسك نوشته سيگيت . يه سري به سايت سيگيت بزن در قسمت مكستور.از لحاظ اينكه چه هاردي هنوز چيني نشده بنده وسترن ديجيتال رو توصيه ميكنم
vigor_engineer
09-11-2007, 09:07
من خودم از هرکی درباره مکستور میپرسم میگه مکستور بدرد نمی خوره ! منم ?ک کنم الان ارزونترین هارد همین مکستور باشه!با این حال من خودم چند سال که هارد 80 مکستور دارم، نمیدونم سرعتش کم باشه یا نه اما سر و صدا زیاد میده!
از هر كي يعني كارشناسان و اساتيد ?ن
ضمنا چون سيگيت در چين ساخته ميشه واردات اون راحت تر از مكستورسيگيت هاي جديده و به ايراني ها راحت تر مي?روشن.
سر و صدا دليلبرخرابي هارد نيست
vigor_engineer
09-11-2007, 09:11
بله مکستور سری آخر مشکلات زیادی داشتند . مشکل کرش من موارد زیادی دیدم . تو اینترنت سرچ کنید دلیلش زیاد هست
شما گ?تي به علت اينكه هاردهاشون مشكل داشتن اومدن خودشونو با سيگيت ادقام كردن. كه من عرض كردم همچين چيزي صحيح نيست.
مشكلاتشون هم برميگرده به اين كه در اون مقطع اومدن چند تا كار خونه در چين زدن و يك سري از قطعاتشون رو چيني كردن . مهندسين چيني هم كه ميدونيد . اخر مهندسن . يه حالي به جنس هاي اونها دادن.
vigor_engineer
09-11-2007, 09:14
دوستان عزيز اينجا تاپيك سخت ا?زاره .شايعات وارد كنندگان نامعتبر رو همينجوري باور نكنين و كمي روشنو تحقيق كنين
?قط براي من سواله كه اين شايعات چرا روي اساتيد تاثير ميذاره
ببينم شما دليل محكم و كارشناسي براي اين گ?ته داري. يا ?قط نظر شخصي شما اين است.
در هر صورت مرجع و آمار شما مت?اوت با مبناي عليمي و?ني ميباشد
درود بر شما
عزیز جان ما اولا وارد کننده نیستیم دوما مهندس هم نیستیم ولی وقتی این همه کاربر بدون هیچ گونه سو ئ پیشینه و سوئ قصدی
مواردی از خوب کار نکردن مکستور نسبت به برند های دیگه می دن دلیلش چی می تونه با شه ؟
الان شما یک سرچ بکن تو خود همین سایت دربارهی مشکلات هارد دیسک ببین اقلا بلای 70 % از هارد های مکستور می نالند
vigor_engineer
09-11-2007, 15:02
درود بر شما
عزیز جان ما اولا وارد کننده نیستیم دوما مهندس هم نیستیم ولی وقتی این همه کاربر بدون هیچ گونه سو ئ پیشینه و سوئ قصدی
مواردی از خوب کار نکردن مکستور نسبت به برند های دیگه می دن دلیلش چی می تونه با شه ؟
الان شما یک سرچ بکن تو خود همین سایت دربارهی مشکلات هارد دیسک ببین اقلا بلای 70 % از هارد های مکستور می نالند
عرض به خدمت شما
1. تعداد هاردديسك هاي مكستوري كه در ايران است?اده ميشه خيلي خيلي بالاتر از ساير برندهاست. در نتيجه مثلا اگر 10 درصد هر برندي خرابي داشته باشه 10 درصد مكستور از لحاظ تعداد بيشتر از بقيه ميشه
2. ببين همين هارد مكستور رو شماميتوني تعمير كني به راحتي اما برندهاي ديگه مثلا وسترن ديجيتال اصلا قابليت تعمير به شكل مكستور رو نداره
3. اكثر نرم ا?زارها و دستگاههاي تعميرات و ريكاوري و.... بر پايه مكستور ميباشند.
4.در حال حاضر به علت تحريم ايران از جهت شركت هاي آمريكايي واردات هارد مكستور با قيمت مناسب براي اكثريت واردكنندگان مشكله
5. تعدادي از واردكنندگان همزمان چند برند رو وارد ميكنن و هر برندي كه در اون لحظه موجود باشه از جهت ?روشندگان محصول بهتر معر?ي ميشه
6. ت?اوت قيمت تجاري و قيمت مصر? كننده هاردئديسك در دنيا براي برند سيگيت و هيتاچي بيشتر از برند وسترن ديجيتال و مكستور سيگيت ميباشد. در نتيجه واردكنندگان و ?روشندگان از ?روش سيگيت يا هيتاچي سود بيشتري نصيبشئن ميشه
7. هارد سامسونگ انحصاري وارد ميشه در نتجه تبليغات و ?روش منسجم تري داره
8. در حال حاضر در دنيا محصولات مكستور كمتر از ساير برند هاست . درنتيجه تبليغات مثبت كمتري داره و در عوض شايعات بيشتري رو بوجود مياره
9. چرا سيگيت مياد براي هاردديسك هاش 5 سال گارانتي ميده ؟؟؟
10 همين سيگيت براي هاردهاي مكستورش سه سال گارانتي ميده
11. مهندسين و طراحان مكستور و وسترن ديجيتال اكثرا آمريكاي شمالي و اروپاي غربي و ?ارغ التحصيل دانشگاههاي طراز اولن
12. سيگيت و هيتاچي چيني صد درصد هستن
بسه ؟؟؟
اگر خواستي ميتونم كتاب بنويسم
vigor_engineer
09-11-2007, 15:04
توضيحات بيشتر بنده رادر تاپيك خودم تاپيك ويژه
تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك
از هر كي يعني كارشناسان و اساتيد ?ن
ضمنا چون سيگيت در چين ساخته ميشه واردات اون راحت تر از مكستورسيگيت هاي جديده و به ايراني ها راحت تر مي?روشن.
سر و صدا دليلبرخرابي هارد نيست
نه،کارشناس ?نی که همشون نبودن چنتایی بله،اما بقیه همین کاربرای معمولی و بعضا ?روشنده ها بودن!و لی سر و صدا پس دلیل چیه؟
عرض به خدمت شما
1. تعداد هاردديسك هاي مكستوري كه در ايران است?اده ميشه خيلي خيلي بالاتر از ساير برندهاست. در نتيجه مثلا اگر 10 درصد هر برندي خرابي داشته باشه 10 درصد مكستور از لحاظ تعداد بيشتر از بقيه ميشه
2. ببين همين هارد مكستور رو شماميتوني تعمير كني به راحتي اما برندهاي ديگه مثلا وسترن ديجيتال اصلا قابليت تعمير به شكل مكستور رو نداره
3. اكثر نرم ا?زارها و دستگاههاي تعميرات و ريكاوري و.... بر پايه مكستور ميباشند.
4.در حال حاضر به علت تحريم ايران از جهت شركت هاي آمريكايي واردات هارد مكستور با قيمت مناسب براي اكثريت واردكنندگان مشكله
5. تعدادي از واردكنندگان همزمان چند برند رو وارد ميكنن و هر برندي كه در اون لحظه موجود باشه از جهت ?روشندگان محصول بهتر معر?ي ميشه
6. ت?اوت قيمت تجاري و قيمت مصر? كننده هاردئديسك در دنيا براي برند سيگيت و هيتاچي بيشتر از برند وسترن ديجيتال و مكستور سيگيت ميباشد. در نتيجه واردكنندگان و ?روشندگان از ?روش سيگيت يا هيتاچي سود بيشتري نصيبشئن ميشه
7. هارد سامسونگ انحصاري وارد ميشه در نتجه تبليغات و ?روش منسجم تري داره
8. در حال حاضر در دنيا محصولات مكستور كمتر از ساير برند هاست . درنتيجه تبليغات مثبت كمتري داره و در عوض شايعات بيشتري رو بوجود مياره
9. چرا سيگيت مياد براي هاردديسك هاش 5 سال گارانتي ميده ؟؟؟
10 همين سيگيت براي هاردهاي مكستورش سه سال گارانتي ميده
11. مهندسين و طراحان مكستور و وسترن ديجيتال اكثرا آمريكاي شمالي و اروپاي غربي و ?ارغ التحصيل دانشگاههاي طراز اولن
12. سيگيت و هيتاچي چيني صد درصد هستن
بسه ؟؟؟
اگر خواستي ميتونم كتاب بنويسم
اینکه میزان ?روشش تو ایران بالا تر از برندای دیگس خوب میتونه یه دلیلش ایت باشه که ارزونترم هستش و معرو?تر!
و شاید یه دلیل دیگه ای که بشه اورد این باشه مه هرکسی نمیدونه که چی خوبه طبق تعری? خود ?روشنده یا چیزایی که اینور و اونور شنیده و مکستور بیشتر به گوشش خورده مکستور و بر میداره!
vigor_engineer
09-11-2007, 21:23
نه،کارشناس ?نی که همشون نبودن چنتایی بله،اما بقیه همین کاربرای معمولی و بعضا ?روشنده ها بودن!و لی سر و صدا پس دلیل چیه؟
اینکه میزان ?روشش تو ایران بالا تر از برندای دیگس خوب میتونه یه دلیلش ایت باشه که ارزونترم هستش و معرو?تر!
و شاید یه دلیل دیگه ای که بشه اورد این باشه مه هرکسی نمیدونه که چی خوبه طبق تعری? خود ?روشنده یا چیزایی که اینور و اونور شنیده و مکستور بیشتر به گوشش خورده مکستور و بر میداره!
هارددديسك يك قطعه مكاترونيكيه يعني مكانيك به اضا?ه الكترونيك و...
علت ايجاد صدا چيست؟
چرا مثلا رم صدا نميده .كليه قطعات مكانيكي يا نوع هوشمند اونها مكاترونيكي داراي صدا هستن ...
پس هر صدايي نشانگر خرابي نيست و همه هاردها صدا ميدن و بايد صدا بدن
خرابي ....
درتاپيكش بيشتر صحبت كردم
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.