مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی
جای این نظر سنجی خداییش خیلی خالی بود
کدامین Dvd -dvd Rw را است?اده یا توصیه می کنید
Alireza123
07-11-2007, 01:37
Liteon در این زمینه پیشتاره
کسی دیگه نظری نداره ( متاس?انه ا?راد تازه وارد پست های قدیمی را بالا می آورند و این نظر سنجی مهجور می ماند )
AMD>INTEL
07-11-2007, 12:53
من لایتون رو اول ترجیح میدم
من لایتون رو اول ترجیح میدم
امید جان تو پستهای که مطالعه کردم دیدم چیز های نوشتی براین مضمون
suzuki~liteon است !
pionner ~ asusاست !
اگر مورد مشابه دیگری هم هست بنویس
و چرا suzuki همان liteon است
AMD>INTEL
07-11-2007, 20:24
asus که تو سایت cdrinfo.com اشاره شده که برای پایونیر تولید میکند . سوزوکی هم از روی مشخصات ظاهری و قطعات است?اده شده میگم لایتون
Alireza123
08-11-2007, 01:00
asus که تو سایت cdrinfo.com اشاره شده که برای پایونیر تولید میکند . سوزوکی هم از روی مشخصات ظاهری و قطعات است?اده شده میگم لایتون
بله رایتر لایتون و تی اک نیز کاملا مثل هم هستن
با سلام
بدندیدم یه توضیحاتی در مورد تولید کنندگان اپتیک در دنیا بدم.
تا اونجایی که یادم هست و خیلی از دوستان هم این موضوع رو میدونند. بزرگترین تولیید کننده دستگاههای اپتيکال در دنیا همین شرکت لایت اون هست. البته نه اینکه همه این شرکت متعلق به سهام یک کارخانه با نام لایت اون باشه. علت اینکه این شرکت رشد یا?ت و به این سطح از تولید رسید این بود که خود برخی از شرکتهای سازتیکال بعد از اینکه تولید این محصول برایشان از لحاظ اقتصادی و بازاریابی و همچنین در برخی مواقع کی?یت دچار مشکلاتی شده بود رو به شرکت لایت اون آورده و بخشی از سهام آن را خریده و یا دراون سرمایه گذاری نمودند.
از جمله اونها میتوان به BenQ که تقریبا 20 درصد از سهام لایت اون متعلق به این شرکت است اشاره کرد. البته یکی از عمده تولیدات لایت اون بصورت OEM بوده و این موضوع قدرت این شرکت رو نشان میدهد.
از این نمونه کارها شرکتهای دیگه ای هم انجام داده یا قصد در انجام آن داشته اند مثل تصمیم ادغام واحد تولید اپتیک دو شرکت SONY و NEC با هم که نمیدونم چی شد ...
در مورد Suzuki من نسبت به اینکه کل تولید اون اصلا در شرکت لایت اون صورت بگیره شک دارم. چون هزینه تولید در این شرکت به نسبت بالا است و قیمتهای سوزوکی در بازار قدری این موضوع رو برای من با شک همراه کرده.
البته دوستان میدونید که سوزوکی ?قط یک برند وطنی است و در هیچ جای دنیا کارخانه ای با این نام که تولیید کننده محصولات گروه سوزوکی باشه وجود نداره. اما بودن یک ?کر خوب و مدرن بازاریابی که برگر?ته از سابقه چند ساله بین المللی بوده باعث شده که این برند روند خوبی رو حداقل در کشور خودمون که در واقع محل تولد خودش هست داشته باشه.
شاد باشید... :)
نظرتون در مورد plextor چيه
free@bsd
14-11-2007, 04:51
به نظر من الان
SAMSUNG SH-S203B
خیلی عالیه !
نظر دوستان چیه ؟
red_waves
14-11-2007, 07:25
CD-RW,DVD-ROM,DVD-RW من لایتون هستش ولی به نظر من سونی و پلکستور هم اگر از لایتون سر نباشند کم نمیارن
من از خیلی ها شنیدم که لنز لایتون، سونی هستش ولی مطمئن نیستم
البته یک موضوع مهم که خیلی ها به اون توجه نمی کنن اینتر?یس و با?ر اپتیکال درایو هستش مثلا ال جی در سری جدیدش با?ر کمتری را برای داریو های خواندی خود قرار اده و یا ASUS در اینتر?یس SATA با?ر درایو خودشو کاهش داده
اینتر?یس که خودش یک ماجرائی نمی دونم چند ن?ر از داریو های نوری SATA است?اده می کنن حداقل مزیتش اینه که کابل بسیار باریک و کوچکی داره چند مدل این سری های USB که دیدم سرعت خوبی نداشتن ولی خوب یک سری مزیت های دیگه ای دارند که نمی شه از اونا چشم پوشی کرد
و تازگی ها روی Blu-ray از اینتر?یس Firewire است?اده شده است که مشکل سرعت هم در اونا برطر? شده است البته با توجه به توان 15 واتی که Firewire میده احتمال داره سری های بدون آداپتورش هم اومده باشه
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.